ortada bir suçlu arayacaksak bunun "alman sunucu" olmasını dilerdim
tabi akp liler bile alman sunucudan daha değersiz gözünüz de ki direk at çamuru akp liye
Akpliler gözümde Alman sunucudan daha değerli olsaydı Alaraeycim, sizinle birlikte ben de savaşa gelirim savaş açsanız, tabi ki hepimiz rezil olduk demez, alman sunucunun yanında yani karşınızda olurdum.
Yani kusura bakma da, bu cümlemin üstüne bunu nasıl böyle çarpıtabilirsin ya da hangi düşünce gücüyle böyle algılayabilirsin ?
akp liler yüzünden oldu yorumları yapılırsa benim de cevabım bu olur
Alaraey, evet akpliler yüzünden oldu
Ben seni diğerlerinden ayrı tutardım hani daha objektif gelirdin. Ama sen de bir öylesin bir böylesin. Geç oldu anlamam biraz ama o benim iyiniyetimden, ne dediğin belli değil senin.
Neyse yaaa, yav he he
Alaraey, evet akpliler yüzünden oldu
Ben seni diğerlerinden ayrı tutardım hani daha objektif gelirdin. Ama sen de bir öylesin bir böylesin. Geç oldu anlamam biraz ama o benim iyiniyetimden, ne dediğin belli değil senin.
Neyse yaaa, yav he he
Hayir, cok ciddiyim. Savas cigirtkanlarini destekleyenler utansin. Halkinin kirilmasina prim verenler utansin. Yanlisa hic prim vermedim. Bunca rezillige (tek tek saymama gerek var mi?) kendi menfaatleri icin prim veren, destekleyen kim varsa onlar utansin.
Yaa ne kadar buyuttunuz olayi... Adam da guldurmesin kendine kardesim.. Dunya kurulali beri bu boyledir. Hele ki devlet baskanlari cok gozonunde insanlar... Onlar agizlarindan cikan lafa, yaptiklari seylere herkesten fazla dikkat etmek zorunda.. Yoksa bu sonuc kacinilmaz. Erdoganin basina bunun gelmesinden dogal birsey olabilir mi? Onda uslugbu, tarzi dolayisiyla o kadar cok hicve malzeme var ki... Nerdeyse soyledigi on seyden besi faul..
Benim cocuklugum, gencligim de ABD baskani Ronald Reagan taklitlerini seyretmekle, ona gulmekle gecti. Gerci onda yuz kizartici suclar filan yoktu, bol bol gaflari vardi. Tum dunya guldu adama, hic bir gun de sizin burda dediginiz gibi ABD diger ulkeleri kendine dusman olmakla filan suclamadi. Iste, maskeleri hala satiliyor ..
Eki Görüntüle 1056456
Halinize bakiyorum da, AKPliler kadar olmayanlarin da AKP tarzi dusunme ve fikir baskilarindan etkilendigini goruyorum. Demokrasiyi icinize sindirin, ozgur olun, hur fikriniz olsun.. Bunu kendinize yapmayin. Kendini komik duruma dusuren degil basbakan, padisah olsa gulerler medeni bir ulkede.. Biz yillarca hem disardaki, hem icerdeki siyasetcilere gulduk, bundan dogal birsey yok. Adam olsunlar, komik duruma dusmesinler. Mertebelerine uygun davranis ve konusmalarda bulunsunlar.
Onlar sizin efendiniz degil. Siz MILLETsiniz. Onlar sizin sadece vekilleriniz. ASIL sizsiniz, unutmayin...
neden ki objetktif görünce güzelce konuşayım ,
objektif olmadığını görünce yav he he deyip kestirip atayım güzelmiş
böyle yorumları görünce kusura bakmayın objektif olamıyorum
akplilere müstehak yorumunda objektif olamam
Valla benim de kafam karışıyor sorcha o başka bir üye miydi ya diyorum. Şimdi senin yorumunu okuyunca oturdu her şey.
neden ki objetktif görünce güzelce konuşayım ,
objektif olmadığını görünce yav he he deyip kestirip atayım güzelmiş
böyle yorumları görünce kusura bakmayın objektif olamıyorum
akplilere müstehak yorumunda objektif olamam
sen zaten akp ye verdin oyunu,ben öyle biliyorumda...
Gidip elin Alman'ına "süper güç olduk,dünyaya kafa tutuyoruz" derseniz,o da güler tabiBen o kadar da kızılacak birşey görmedim,adam dalga geçse de doğru noktalara parmak basıyor.
He ya hep kıskançlıktan bunlar.Çekemiyolar biziOlur mu canım Almanya çok kötü durumda kriz vurdu oraları işsizlik arttı. bizi çok kıskanıyorlar. bu programlar da hep o yüzden kıskançlıklarından. Bak bize ne kadaaaaan zengin bir ülke olduk çay kaşığınlan tüneller kazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?