- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Evet haklisinizbence haber vermeyen polis de var haber veren de. başka olaylarla kıyaslamamak lazım.herkes işini aynı yapmıyor. bence bir daha yazsa bu mesele bittiği halde o zaman öyle bir şey düşünmekte haklı olabilirsiniz.şimdilik öyle bir kesinlik yok bence. sadece haber veren bir tip olabilir çünkü.
Polis bey uyuyamiyoruz yahuGece gece uyuyamıyorduk dedin ya, acaba yatak odası sesi ile mi konuştun Elif
Polis bey uyuyamiyoruz yahu
Elif dua et yakın zamanda yine böyle bir vaka yaşanmasın, çocuk devriyedeyse bu sefer direkt bir daha bir şey olursa whatsapp'dan yaz deyivermesin
Ne yazmış ?Mesaj atti tekrardan!!! sikayet mi edecegim cevap mi verecegim bilemedim
Ne yazmış ?
İlk mesajında tuhaf olduğunu sezmedim ama devam ettirmesi bana ilginç geldi açıkçası.Hanimefendi umarim rahatsiz etmemisimdir sizi amacim bu degildi. Sadece bilgilendirmek istedim. Lutfen yanlis anlamayin. Tamamen kendi insifiyatimle yaptigim bir olaydi. İyi aksamlar
Ne zaman, bütün mesajları okudum nasıl kaçırdım yahu? Ne yazmış?Mesaj atti tekrardan!!! sikayet mi edecegim cevap mi verecegim bilemedim
Hanimefendi umarim rahatsiz etmemisimdir sizi amacim bu degildi. Sadece bilgilendirmek istedim. Lutfen yanlis anlamayin. Tamamen kendi insifiyatimle yaptigim bir olaydi. İyi aksamlar
Çıkıp geliyormuş :)))))Elif dua et yakın zamanda yine böyle bir vaka yaşanmasın, çocuk devriyedeyse bu sefer direkt bir daha bir şey olursa whatsapp'dan yaz deyivermesin
Hanimefendi umarim rahatsiz etmemisimdir sizi amacim bu degildi. Sadece bilgilendirmek istedim. Lutfen yanlis anlamayin. Tamamen kendi insifiyatimle yaptigim bir olaydi. İyi aksamlar
Ay aynnn aynen filim gibi yaw :))))Bence hemen kestirip atma belkide güzel bir aşk doğar belli mi olur. Çok heyecanlı valla eski yaşadığımız aşklar geldi aklıma. Şimdi ki arkadaşlıkların çoğu sanal olunca, böylesi hoşumuza gitti. Bence ilgi ve alakasına teşekkür et ve bir daha sohbet için mesaj atarsa bu sefer kesin beğendi seni
Ay aynnn aynen filim gibi yaw :))))
bizde cekirdegimizi alır burdan izlerik olma mi :))))
Çıkıp geliyormuş :)))))
a elif hanim bi whatsap kadar uzaginizdayim ne zaman basınız sıkışirsa arayın 155 i filan))