Dun polisin biriyle yasadigim olay

Evet haklisiniz

Hanimefendi umarim rahatsiz etmemisimdir sizi amacim bu degildi. Sadece bilgilendirmek istedim. Lutfen yanlis anlamayin. Tamamen kendi insifiyatimle yaptigim bir olaydi. İyi aksamlar
İlk mesajında tuhaf olduğunu sezmedim ama devam ettirmesi bana ilginç geldi açıkçası.

Evet yine bir polis çocuğu olarak bilgilendirme yapıyorum Evet, olaydan sonra bilgilendirme için "Rahatsizlik" sikayetlerinde şikayetçi şahsa geri dönüş yapılır. Gerçi whatsapptan değil daha resmi olsun diye aranır genelde ama orda da toyluguna veriyorum ben konuyu. Asilmakla bir ilgisi olmadigina eminim. Haa beğenmistir sonradan yine Merhaba filan diye donus yapar bak onu bilemem fakat geri bildirim durumu var yani. Onda bir anormallik yok.

Artı olarak, olay yerinden ayrildiklarini genelde o süreç içinde haber verdikleri için cepten araması da ayriyeten normal. Karakola gidip ordan arayani görmedim zaten acikcasi :s

Hanimefendi umarim rahatsiz etmemisimdir sizi amacim bu degildi. Sadece bilgilendirmek istedim. Lutfen yanlis anlamayin. Tamamen kendi insifiyatimle yaptigim bir olaydi. İyi aksamlar

Evet cevap yaz.
İyi çalışmalar Memur Bey...

Bu kadarı yeterli...Görevini bilsin...

Yok bu sana yürüyor olayın gerekliliklerinden faydalanarak bence de cevap yaz Iyi calismalar tarzı net bişey. Çapkın olmayan polis yoktur, karisindan korkan polis vardır

Çok uzatırsa sapıklık filan yaparsa şikayet et derim ama bence sizin Sesiniz den veya whatsap da Resminiz den etkilenmiş :))
Tersleyin çok uzatırsa şikayet edin
bu emniyet iç disiplin tüzüğü nde suç kapsamına girmeyedebilir net bi durum yok ortada .
Kızmayın hemen napsın çocuk :))

Bence hemen kestirip atma belkide güzel bir aşk doğar belli mi olur. Çok heyecanlı valla eski yaşadığımız aşklar geldi aklıma. Şimdi ki arkadaşlıkların çoğu sanal olunca, böylesi hoşumuza gitti. Bence ilgi ve alakasına teşekkür et ve bir daha sohbet için mesaj atarsa bu sefer kesin beğendi seni

Ay aynnn aynen filim gibi yaw :))))
bizde cekirdegimizi alır burdan izlerik olma mi :))))

iyi de güzel mi çirkin mi , evli mi bekar mı , genç mi yaşlı mı vs vs bunları bile bilmeden bir insan tel de nasıl sarkıntılık yapsın ki
haaa bile bile yapıyorsA , sapıktan ziyade aptal bir adamdır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…