- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi elifelif1404
Bu da bardağın dolu tarafı tabi :)mesaj atarsa şikayet et madem, etik değil herşeyden önce ama bakarsın bir aşk doğar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da bardağın dolu tarafı tabi :)mesaj atarsa şikayet et madem, etik değil herşeyden önce ama bakarsın bir aşk doğar
Oyle mi dersiniz:))
Oha çok güzel ya ahahahabak bi anımı anlatayım,7 sene falan önce bi arkadaşımla hat almaya gittik arkadaşıma alıcaz kolay ezberlenecek numara istiyorum dedi neyse adam çıkardı numaraları önümüze, bi çocuk daha var hat bakan, alın dedi bu basit bi numara, neyse aldık çıktık 2 gün sonra sessiz telefonlar falan başlamış sonrada bir mesaj ben telefoncudaki çocuk ismim şu sizden çok etkilendim vs diye, numara kolay ezberlenebilir olsun dedik çakal ezberlemis bile, bunlar tanıştı kaynaştı sevgili oldu 4 sene çıkıp evlendiler
Evet cok kibar :))polisle değilde belediyeyle işim olmuştu. şikayet sonucunu telefonuma mesajla bilgilendirme yapmışlardı.
yalnız bu arada polis çok kibarmış. :)
bak bi anımı anlatayım,7 sene falan önce bi arkadaşımla hat almaya gittik arkadaşıma alıcaz kolay ezberlenecek numara istiyorum dedi neyse adam çıkardı numaraları önümüze, bi çocuk daha var hat bakan, alın dedi bu basit bi numara, neyse aldık çıktık 2 gün sonra sessiz telefonlar falan başlamış sonrada bir mesaj ben telefoncudaki çocuk ismim şu sizden çok etkilendim vs diye, numara kolay ezberlenebilir olsun dedik çakal ezberlemis bile, bunlar tanıştı kaynaştı sevgili oldu 4 sene çıkıp evlendiler
aklıma belediyeyle bir anım daha geldi :)
logar tıkanmıştı belediyeden kukacı istedim, sıraya aldılar ama durum acil. neyse müdürlerini aradım x bey diye durumun aciliyetini anlattım. bu x bey topladı ekibini geldi. bir kibar bir nazik, ben de diyorum ki Allah'ın sevgili kuluyum, ne iyi insanlar var o da bana denk geldi.
aaaaa akşam bir telefon yaz hanım, buyrun benim. ben belediyeden x bu benim cep numaram kaydedin, bundan sonra bir sıkıntınız olursa beni arayıp bilgilendirin.
ben bu durumlarda tırsığımdır, teşekkür edip hemen kapamıştım.
Kaza yaptığımda polis çağırdım. 10 dk sonra bir polis memuru aradı geliyoruz diye bilgi verdi. Sonra adresi bulamadık diye bir daha aradı. Gayet normal yani tekrar aranmanız, bilgi vermek içinde gece gece tekrar aramak istemeyip mesaj atmış olabilirler, ne alaka asılsın adam.
Alışık değiliz heralde toplum olarak şikayet ettiğimizde ilgilenilmesineohoo olay aşka, evliliğe kadar geldi parkon, ne diyorsun
Alışık değiliz heralde toplum olarak şikayet ettiğimizde ilgilenilmesine
Sesimden mi etkilenmis