dün geceki büyük rezalet..

O konuda pitirtay bişi yapmamıştı pek be cute.

Her ne olursa olsun bu kadar manyaklaşmak normal değil, adam tedavi olmalı.

ben adamın kıskançlığından bahsediyorum
biz nasıl aldatılırken ispat edemediğimiz bir paranoyay büründüysek adamda huylandıkca huylanıyor

yaptıklaırnı normal bulmuyorum son noktaya kadar olan kısımdan bahsediyorum seni öldürürüm diye sürekli tehdit ve baskı altına alması zaten normal değil kaldıki adam kızdan 12 yaş büyük değil yaşlıymış diyeyim

ama biz kadın olaraktan yakalamış olsaydık kadın gücüyle itip kakamazdık ama agzınaca sıcardık yani
adam nereden bilsin ne yapıyor ne ediyor

birde bilse eski sevgilisiyle facete konuşmaları ooooooooooooo

Eski konuna bakarken hatırladım seni
kocan çokta haksız gelmedi bana şimdi kıskançlık konusunda üzgünüm

Bende hatırlıyorum eski konusunu hani eski sevgilisi rüyalarına falan giriyodu arada face ten konusuolardı sanırım iyiki o zaman yakalamamış sizi kocanız ama gercekten kocanız akıl sağlıgnı kaybetmiş saglıklı düşünemio

öncelikle yaşadıklarınız çok ama çok zor diyecek tek kelime bir söz bulamıyorum lütrfen ama lütfen bebek düşünmeyin bu adama ömür boyu lütfen ama lütfen bağlı kalmayın kendiniz için elalem ne deri gçin lütfen

çok kusursuz ve mükemmel değildi tabi ki de.
ama bugünkü noktayla yakından uzaktan alakası yoktu.
pişmanım utanıyorum ama söylüyorum
evlenmeden önce onun bana attığı bi tokadı affetmiştim.
çok salağım çok göre göre bile bile kendime ettim..

ben vermek istemedim o murat dediğim oğlan denk getirip aldı bi şekilde.
ben kimseye ne mesaj atıyorum ne bişey yazıyorum
anlamadım ki ben bendeki bu talihsizliği insanlar da demiyo ki
bu kız da evli ya akşamın 9 unda msj atmayım.

eşin mailinin şifresini bilmiyor mu ? bence bilmeye hakkı var. istiyorsa vermelisin şifreyi filan...
eşler arasında gizli saklı olmamalı...
eşin bir psikopat ama sizin aranızdakiler de onun böyle olmasını tetikliyor olabilir mi?
daha önce senin bir yanlışını, açığını filan mı gördü?

A[ı]llah korusun çeker bıçagı bir gün öldürü bu adam seni
genceciksin ekonomik özgürlüğünde var
yol yakınken dön derim ben
ne psikopatmış ya duvar yumrulamalar falan,çekilir dert diil.sen bugün direk annene git durumu anlat derim ailende yanındaysa boşan kurtul
[/ı]

ondan on ıkı yaş kucuk olmanız ona ağır kaybetme korkusu yaşatıyor...
kımıleri böyle durumda el ustunde tutar sımartır aman gıtmesın dısarıya gozu kaymasın benden taze genc dıye
kimide cınnet gecırır
..
sızınkıde cınnet gecırıyo :)

ayrılmaz benden çünkü.yakama yapışır.aileme bana zarar verir.korkuyorum.

Eski konuna bakarken hatırladım seni
kocan çokta haksız gelmedi bana şimdi kıskançlık konusunda üzgünüm

Açıkçası ben geçmişte yazdıklarından adamın bugünkü hareketlerini haklı çıkaracak bir şey görmedim.

Ayrıca bir adam bu denli kıskançlık krizlerine girecek kadar şüphe ediyorsa hemen ayrılsın zaten bu evlilik manevi olarak bitmiş.. Başkalarını da bitirmesin..

Hiç bir şey ve hiç kimse böyle bir terbiyesizliği haklı bir kılıfa sokamaz.. Tekrar söylüyorum.

Arkadaşım can güvenliğin yok kendine dikkat et. Ve aileni bilgilendir..

yani eşim görmesin de atarsa atar mantığı olmaz...
ne o öyle samimi bir arkadaşına sınavın nasıl geçti diye sormalar...
valla bu devirde saf olup da üniversiteye giden adam yok. herkes her şeyin farkında...
sizin de zihniyetinizi değiştirmeniz gerekiyor... şeffaf olmalısınız. bir erkeği kız ismiyle kaydetmemelisiniz.
sizin bu durumda suçunuz yok ama hangi koca güvenir artık böyle bir kadına.
güven tek kullanımlıktır ve siz adama o güveni verememişsiniz ki....

seni eski konundan hatırlıyorum hatta senin yüzünden banlanmıştım..
valla sen hatalısın hak etmişsin demiyorum ama hatalısın..
bi bayanlar hissetmiyormuş demekki erkeklerde hissediyormuş.
sana zamanındada eşini aldatıyorsun demiştim konunda adam hissediyor demek ki hep aynı lafı söylediğine göre şüpheler doğurmuşssun adamda..
hatalısın sen çünkü gizli face açan sen
eski sevgilisini unutamayan sen
eski sevgilisi ile görüşen sen
eşinin tutumunu bilen ve buna ramen okul arkadaşına (ki bence çok gereksiz okulda merhabalaş numaranı ne diye veriyorsun ki) tel nonu veren sen.
eşinin yaptıklarını tasfif etmiyorum fakat adamın şüphelenmesi psikopata bağlaması çok normal geldi bana.

Adam uykusunda bile öldürme planları yapıyormuş ne bekliyorsun hala seni öldürmesini? Evleneli 1 sene oldu diye niye düşünüyorsun can güvenliğin yok resmen. :18:

neden desinler ki bunu sen düşünmüyorsan eğer elin adamımı seni düşünecek.
sen nonu rahatlıkla verdin die adamda yüz bulmuş olabilir mi acaba.
şahsen ben rahatsız olacağım biri nomu istiyorsa kusura bakma veremem numaramı diye biliyorum bunu söylemekten çekinmiyorum ne var ki bunda eşin kızıyor die illaki eşim kızıyor mu demen gerekiyor yoo kendinin rahatsız olduğunu söyleye bilirsin bence..

aradaki yaş farkı gerçekten çok önemli. 12 yaş be yuh! senin toyluğun onun olgunluğuna denk gelmeli.
sende de hata var. Bu kadar kıskanç bir eşin varsa kesinlikle farklı isim olayına girmemeliydin ha mecbur numarayı verdin mi engelleseydin yada ilk fırsatta çocuğu tek bulup durumu izah etseydin.
Eşinin mantığına göre her selam verdiğinle düşüp kalkacaksın korkusu bu.
Madem ortada şiddet ve cana kast var ve telefondan bile takip ediliyorsun aileni ara sen gitme onlar gelsinler
Boşan yada boşanma diyemem vardır kendince sevdiğin özellikleri vazgeçemediklerin falan sonrasında suçlu olan biz oluruz ama bu gerilimden kurtulmak için gerekirse her iki tarafında ailesini çağır durumu izah et korkutmak için rest çek
merak ediyorum artık devamlı konundayım

Ben eşimi kıskanç bilirdim hatta bazen aşırı geliyordu bana .Telefonuma nerrde olduğumu gösteren programı yükledi kendisininkine de
çok seyahat ettiği için nerede olduğunu bileyim diye ancak bunu ben istemedim Programı bulan da kuran da kendi .On dk uzaklıktaki markete bile çıksam ona mesaj gelince nereye gidiyorsun diye yazar .Bazen kızarım bazen de yazarım nereye gittiğimi .Şimdi psikopat eşinle aynı şeyi yaptığını görünce daha çok rahatsız oldum bu durumdan .
Sana gelince mutlaka ailene haber ver ve boşan bu kadar kıskançlık normal değil.

ayrılmaz benden çünkü.yakama yapışır.aileme bana zarar verir.korkuyorum.

Türkiye'de Kadın olmak zor zanaat.. demiş şair..

seni öldürmeden doğru dürüst koruma bile vermiyorlar..Bir avukata danış, savcılığa danış.. Ama her gün acaba bugün ne olacak korkusu ile yaşanmaz.. yaşamamalısın..

Bu arada eski sevgilini unutamamanı eleştirmiş ya insanlar..

Sendeki koca bende olsa değil eski sevgilim anaokulu aşkımı bile özlerdim..

Bir kadın geçmişini sırtında taşıyorsa tek suçlu kadın olmaz.. Adam gibi adam olaydı da eskiyi aratmayaydı..

birde şu işi kendimize çevirip düşünelim.
eşiniz üniversiteye gidiyor. her yer gırla çıtır kızlarla dolu....
bir akşam "sınavın nasıl geçti" diye bir erkekten gayet samimi bir mesaj geliyor kocanızın telefonuna
ama öğreniyorsunuz ki mesajı gönderen bir kız...
hangimiz sessiz kalırız bu duruma....
ve sanıyorum ki pıtırtayın eski konularından da yola çıkarak, bu pıtırtayın ilk vukuatı değil o yüzden adam zaten deliyken iyice zıvanadan çıkmış.
önceki konundan da demiştim, size birbirinizden karı-koca olmaz BOŞANIN....

işte sorun da tam olarak bu..beni çıldırtan bu.
yani bişey görse bilse tamam dicem haklı.ama tek bişey bile olmadı.
kendi milyonlarca yalan söyledi bu ilişkide ben bitane bile söylemedim yok yani.
ya tabi ki isteyebilir mail şifresini ama olay ne biliyo musunuz
gün içinde arayıp facebook şifreni ver
akşamına twitter şifreni ver
2 gün sonra iş yerindeki şu adam kim samimi misiniz
3.gün hadi mailini aç bakalım
4.gün banyodan çıkarım telefonumu karıştırmış maildeki kişileri telefona kopyalamış
ta ne zamandan kullanılan msnde ekli kişiler de eklenmiş daha benim bunu
tanımadığım zamandan kalma şeyler ben bile arasam bulamam
vay bu adamlar kim sen beni aldattın olur
5.gün eniştenle niye gülüştün
6.gün dersten 15 dk geç çıkarım senin sevgilin var okulda
onun yanında telefonlarımı açmıyosun beni aldatıyosun
7.gün istanbula giderim çabuk söyle sana biri asıldı mı
8.gün okulda erkekler sana selam veriyo mu
9.gün iş yerinde asılan var mı
10.gün seni arayıp rahatsız eden biri var mı?
11.gün, durup dururken biz daha evlenmemişken(2 yıl önceki mevzu) annenler tatile gittiğinde sen evde kiminle kaldın?
12.gün okulda benim telefonumu açmadın, erkeklerle gülüşüyodun ben duymayım sesleri gelmesin diye açmadın dimi
13.bana okulun ortamını anlatsana nası tipler var
14.gün twittera şunu yazmışsın bunu kimin için yazdın sen
15.gün niye bu kadar makyaj yaptın kime süslendin
devam eder...

YANİ ANLATABİLİYO MUYUM?
bigün istese mail şifremi versem de bitse keşke ama insan her gün iğnelenip itham edilip böyle sinir edilmez ki ya.
haksız mıyım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…