sadece uyusmayan sitenin saatleri :) onun dışında anormal bir durum yok . okulda pek birşey olcanıda sanmam hemen yayılır malum:) bence burdan etkilenmişssin sen. tabi yinede peşine düş saatler benmde ilgimi çekti :)
bence gariplik yok . zaten girmiş siteye . hangi saatte girdiğini unutmuştur ne var bunda . o kadın hocayıda sakın suçlama . bekar diye işkilenme . evlililer daha çok yapıyor valla bekar diye kadını resmen kocanı ayartan kadın ilan etmişsin . ne suçu bekar olmak . ayıp ya .
Böyle konuları okurken normalde şüphe uyandıran birşey bulurum ama bu olay bana öyle birşey hissettirmedi ilk aklıma gelende nereden girdiyseniz oradaki giriş saatlerinde bir aksaklık olduğu bende bazen facebook girdiğimde mail gelir adresime ama bazen giriş yaparım bildirim gelmez böyle bir durum olabilir saatlerde bir sorun çıkmış olmasın.
Yooo kadina dair bir ithamda bulunmus muyum ben ?
Hayir bulunmadim kocami ayartti dedigimi de nereden cikardiniz?
Dikkat ettiyseniz ben kocamin davranislarina yogunlasmisim
Sadece nobet olayinda son durumu yazmisim..
Ayrica ortak bekar arkadaslarimiz da var
Ben insanlari medeni durumuyla yargilamiyorum
ve evet dogru soyluyorsun. aslinda evlilerden korkmak gerek
burada bile sahit oluyoruz
cudana canım konuyu yeni gördüm.insanlık hali insanın ruh hali herzaman aynı olmuyo bazen şüphe duyabiliyor insan .Ama şüphe bile insanın kalbini cendere gibi sıkıyo di mi ? neyseki yokmuş böyle bir durum Allah mutluluğunuzu daim etsin.benim eşimde sorunu çözdü Allaha şükür hallettik .sende yazmıştın konuma hatırlarsan .işte oluyo böyle şeyler geçmiş olsun
inanirmisin biliyordum konunun bu sekil baglanacagini
Allah her daim mutlu etsin evliliginizde sizi
ama ben tamamen ego tatmini yaptiginizi düsünüyorum
diger konularinizda hep bir övme yada "nerden konu acilsada"
kendince extra gordugun bir seyi paylassam gibi bir haliniz var
bu arada
herkesin isteyecegi bir es :) ne munasebet diyorum
cudana seni tanımıyorum ama yazılarındaki olgunluğu seviyorum. eşine duyduğun güveni de yazdıklarından okuyordum. neyse ki için rahatlamış buna sevindim. keşke herkesin şüpheleri böyle tatlıya bağlansa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?