canım yazdığın yorumları cevapları tek tek okudum, sanırım sen biraz burdan etkilenmişsin...
eşini sen daha iyi bilirsin 9 senelik evliliğinde hiç değişmeyen adetlerinize devam ediyor garip bişey yok anladığım kadarıyla...
biz kadınlar bazen bazı parçaları işimize geldiği gibi birleştiririz..sanırım sende öyle düşündün...mesela gel kıyafet alalım demesi gibi...daha önceden de beraber almışsınızdır kıyafet...ama o zamanlar böyle bi şüphen olmadığı için garip gelmedi...ama şuan içinde bi şüphe varya hemen beyin seni oraya sürükledi...vesvese gibi için içini yiyor belli ama eşine de güveniyorsun...
aslında sen biraz abartmışsın..haksızsın demiyorum, düşününce şüphelenmiyor değil insan bu durumlardan...ama burda meseleyi özüne kavuşturacak olan sensin...bizler sadece fikir verir geçeriz...
şu anlattıklarına göre şüpheci yaklaşıyoruz...ve keza herkes de öyle yakalaşacak...ama eşini sen biliyorsun...
bi daha düşün bence...
yerinde olsam eşime açar telefon direk sorardım...aşkım yaa içim içimi yedi ama duramadım senden gizlim saklım yok, içim ferahlasın diye soruyorum, senden zerre şüohe duymam ama aklımı kurcaladı böyle böyle bana bi anlatırmısın neden böyle oldu ??? gibisinden....mantıklı bi açıklama yaparsa kuruntu yapmışım der geçersin...
ama kızar sinirlenir gevelemeye başlarsa şüphelerinde haklı olabilirsin canım....için içini yieyeceğine otur konuş...