• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Geceden Bu Yana İçim İçimi Yiyor

Aslında ben aldattıgına falan ihtimal vermiyorum ama ortada bir yalan var malesef.

Bu kısma takıldım...

Iyi ihtimal: En son yazisti yataga girdi ama uyuyamadi. O yuzden 2 de yattim dedi. Hangi urun oldugu onemli belki kafasi bulanikti digerini soyledi. Sonucta bir urun satilmis.

Kotu ihtimal: Birileriyle internetten tanisip chat yapti , o arada hem urun satmaya calisti hem online oldu.

Ben hemen kotu dusunmezdim ama tetikte olurdum.

Son düzenleme:
Ben de buna takıldım yaaaa.

Hatta sinir oldum.

Ertesi gün özellikle sordum, ürün hakkındaki mesajı telefona mı atmış diye,
yok dedi siteden göndermiş dedi.
Ama sitede o ürünü soran bir mesaj yok ve mesajlarını hiç silmez...

Yalan başlı başına bir sorun ve ilişkilerin çoğu bu yüzden bitiyor aslında.

Önce bu sorunu muhakkak konuşun, sonra o yalana neden olan durum önemli tabi.

Umarım pembe bir yalandır ama ben konuşmadan duramazdım.:50:

O kadınla denk gelmesinin sebebini de biliyorum aslında.
Okuldaki bayan ögretmenlerin kimi nöbetten çıkmış, kimi dogum izninde vs.
Dolayısyla her gün bir bayan bir erkek olması gerekiyor,
genelde de iyi anlaşan kişileri yazıyorlar birbirleriyle.

Yani okulda birbirini sevmeyen, kavgalı olanlarla yazmıyorlar.
Bu kadın da okulun geneli ile küs.
Eşim de herkesle iyidir. O nedenle eşimle aynı güne yazıyorlar.
Öyle biliyorum yani.
Ama dediğim gibi bu ara her nöbeti onunla...

Sormadım malesef...

canım yazdığın yorumları cevapları tek tek okudum, sanırım sen biraz burdan etkilenmişsin...
eşini sen daha iyi bilirsin 9 senelik evliliğinde hiç değişmeyen adetlerinize devam ediyor garip bişey yok anladığım kadarıyla...
biz kadınlar bazen bazı parçaları işimize geldiği gibi birleştiririz..sanırım sende öyle düşündün...mesela gel kıyafet alalım demesi gibi...daha önceden de beraber almışsınızdır kıyafet...ama o zamanlar böyle bi şüphen olmadığı için garip gelmedi...ama şuan içinde bi şüphe varya hemen beyin seni oraya sürükledi...vesvese gibi için içini yiyor belli ama eşine de güveniyorsun...
aslında sen biraz abartmışsın..haksızsın demiyorum, düşününce şüphelenmiyor değil insan bu durumlardan...ama burda meseleyi özüne kavuşturacak olan sensin...bizler sadece fikir verir geçeriz...
şu anlattıklarına göre şüpheci yaklaşıyoruz...ve keza herkes de öyle yakalaşacak...ama eşini sen biliyorsun...
bi daha düşün bence...
yerinde olsam eşime açar telefon direk sorardım...aşkım yaa içim içimi yedi ama duramadım senden gizlim saklım yok, içim ferahlasın diye soruyorum, senden zerre şüohe duymam ama aklımı kurcaladı böyle böyle bana bi anlatırmısın neden böyle oldu ??? gibisinden....mantıklı bi açıklama yaparsa kuruntu yapmışım der geçersin...
ama kızar sinirlenir gevelemeye başlarsa şüphelerinde haklı olabilirsin canım....için içini yieyeceğine otur konuş...

Bu kadar ilişki yaşamış, yılları beraber devirmiş insan arasındaki bu iletişimsizlik neden? Şahsen ben "acaba"ya düşersem hemen konuşurum eşimle. Şahsen böyle bir durumla karşılaşsam yanında siteyi açar o gece yaptığın konuşmayı görmek istiyorum derim büyütülecek bir şey varsa büyür yoksa da içim rahatlar. O nöbet meselesi de gayet normal -işkilleniyorsanız o bayan hocadan- arakadaşınla tanışmak istiyorum de kadını tanımış olursun ben biraz sert giriş yaptım kusura bakma fakat eşinle konuş durumu. Şahsen siz buradan okuyup acaba diye düşünüyosunuz gibi geliyor bana :)

Bu bahsettiğiniz ürünleri o site dışında da satıyor mu? Belki başka bir platformda konuşmuştur bilmedim ki.
Hediyelerde, yemekte problem yokmuş nasılsa
Bir süre bakın ama bana aldatıyormuş gibi gelmedi hiç..

Aaa harbiden ya , başka bir site daha var,
hemen bakayım bakalım ordan mı yazışmış.

Niye aklıma gelmedi benim.

Benim olayları biliyorsun. O günlere gittim yemin ederim.

İlk gördüğüm mesajlar, arama kayıtları o kadar normaldi ki; gelirken bana su alabilir misin rica etsem, yola cıktım ben beni de alır mısın gibi. Sonucta arkadaşımdı. Konduramadım bile. Böyle böyle yakınlaşmışlar işte. Dertleşmişler güya.

Eğer son görüşme kayıtlarını silmediyse takipte ol Cudana. Nöbet arkadaşı ile saatlerce süren bir sohbet varsa senin durumdan hoşlanmayacağını bildiği icin saklamış olabilir. Yani aldatıyor diyemem, elimizde hicbir delil yok ama bir haltlar karıştırdığı kesin.

Ve evet eşinden gizli birşeyler yapan adamlar vicdanlarını rahatlatmaya calısıyorlar. Misal evde araba varken bana araba almıştı. O yıl tatil yaptığımız halde ikinci tatili organize etmişti sürpriz yaparak. Aradaki kücük hediyeleri söylemiyorum bile.

Yok son görüşme kaydı oldugu gibi duruyor.
Hiç silmez zaten.

Ya aslında benden bu güne kadar bir şey de saklamadı hiç,
çok deger verir, bilirsiniz yeri gelir ara ara yazarım nasıl bir evliliğimiz oldugunu,
hani desem ki baştan bu yana ilgisiz ama birden ilgili oldu,
yok ki öyle bir şeyi de...
çocuklarıma iyi bir baba, herkesin isteyebileceği bir eş oldu her zaman.

Hayattaki tek gayesi beni ve çocuklarımızı mutlu etmek.

Baktımmmmmmmmmmmmmmm

Ordan yazışmış yaaaaaaa :((((((((((

Nasıl düşünemedim ben bunu.

Dün geceden bu yana çok kötüydüm şimdi daha kötü oldum. :(

Offffffffffffff

Yok son görüşme kaydı oldugu gibi duruyor.
Hiç silmez zaten.

Ya aslında benden bu güne kadar bir şey de saklamadı hiç,
çok deger verir, bilirsiniz yeri gelir ara ara yazarım nasıl bir evliliğimiz oldugunu,
hani desem ki baştan bu yana ilgisiz ama birden ilgili oldu,
yok ki öyle bir şeyi de...
çocuklarıma iyi bir baba, herkesin isteyebileceği bir eş oldu her zaman.

Hayattaki tek gayesi beni ve çocuklarımızı mutlu etmek.

her gece bizlerle, Cudana ve mükemmel dünyası :52:

Baktımmmmmmmmmmmmmmm

Offffffffffffff

hadi geçmiş olsun :1: mis gibi eşiniz varmış boşu boşuna yediniz kendinizi Allah nazarlardan saklasın . şimdi de siz ona bir hediye alın bence :1:

Son düzenleme:
Baktımmmmmmmmmmmmmmm

Offffffffffffff

Biliyordum ben..
Ve sana çok kızdım, çok.. :47:
Etkilendin dimi burdan.
Ah benim ablam ah.. :38:

Baktımmmmmmmmmmmmmmm

Offffffffffffff

Hadi geçmiş olsun :1:

Dün hemen sorsaydın bu kadar canın sıkılmayacaktı:31:

En azından emin oldun kötü olunacak bir durum yok insanlık hali bdv paranoyak yapar adamı :)))

Iyi ihtimal: En son yazisti yataga girdi ama uyuyamadi. O yuzden 2 de yattim dedi. Hangi urun oldugu onemli belki kafasi bulanikti digerini soyledi. Sonucta bir urun satilmis.

Kotu ihtimal: Birileriyle internetten tanisip chat yapti , o arada hem urun satmaya calisti hem online oldu.

Ben hemen kotu dusunmezdim ama tetikte olurdum.

Öyle şeylerle işi hiç olmaz ki bunlara ihtimal bile vermiyorum ki yokmuş zaten

Baktımmmmmmmmmmmmmmm

Offffffffffffff

cudana seni döveceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm... :9::9::9:
kız allah iyiliğini versin emi....:)
adamın günahını aldık birsürü...sende eminsin kocandan ne diye buraya yazıyon yok içim iiçmi yedi falan vs..yürü git şimdi yat uyu sen :) hadiiiiii
yoksa hep birlikte yolacaz saçlarını :60:
kocanı da öp başına koy...bi dahada böyle mevzularla gelme :27::27:

Baktımmmmmmmmmmmmmmm

Offffffffffffff

Canım seni benim konuma yazdığın yorumlardan tanıyorum. İnan aksi bir durum olsa çok üzülürdüm. Çok sevindim bir kuruntu olduğuna boş ver kötü olmana gerek yok en azından artık içinde bir şüphe olmayacak.

canım yazdığın yorumları cevapları tek tek okudum, sanırım sen biraz burdan etkilenmişsin...
eşini sen daha iyi bilirsin 9 senelik evliliğinde hiç değişmeyen adetlerinize devam ediyor garip bişey yok anladığım kadarıyla...
biz kadınlar bazen bazı parçaları işimize geldiği gibi birleştiririz..sanırım sende öyle düşündün...mesela gel kıyafet alalım demesi gibi...daha önceden de beraber almışsınızdır kıyafet...ama o zamanlar böyle bi şüphen olmadığı için garip gelmedi...ama şuan içinde bi şüphe varya hemen beyin seni oraya sürükledi...vesvese gibi için içini yiyor belli ama eşine de güveniyorsun...
aslında sen biraz abartmışsın..haksızsın demiyorum, düşününce şüphelenmiyor değil insan bu durumlardan...ama burda meseleyi özüne kavuşturacak olan sensin...bizler sadece fikir verir geçeriz...
şu anlattıklarına göre şüpheci yaklaşıyoruz...ve keza herkes de öyle yakalaşacak...ama eşini sen biliyorsun...
bi daha düşün bence...
yerinde olsam eşime açar telefon direk sorardım...aşkım yaa içim içimi yedi ama duramadım senden gizlim saklım yok, içim ferahlasın diye soruyorum, senden zerre şüohe duymam ama aklımı kurcaladı böyle böyle bana bi anlatırmısın neden böyle oldu ??? gibisinden....mantıklı bi açıklama yaparsa kuruntu yapmışım der geçersin...
ama kızar sinirlenir gevelemeye başlarsa şüphelerinde haklı olabilirsin canım....için içini yieyeceğine otur konuş...

Bu kadar ilişki yaşamış, yılları beraber devirmiş insan arasındaki bu iletişimsizlik neden? Şahsen ben "acaba"ya düşersem hemen konuşurum eşimle. Şahsen böyle bir durumla karşılaşsam yanında siteyi açar o gece yaptığın konuşmayı görmek istiyorum derim büyütülecek bir şey varsa büyür yoksa da içim rahatlar. O nöbet meselesi de gayet normal -işkilleniyorsanız o bayan hocadan- arakadaşınla tanışmak istiyorum de kadını tanımış olursun ben biraz sert giriş yaptım kusura bakma fakat eşinle konuş durumu. Şahsen siz buradan okuyup acaba diye düşünüyosunuz gibi geliyor bana :)

Emin olmadan soramam ki arkadaşlar.
Direkt iftiraya girer bence. O da bizim ilişkimizi kaldırmaz.

Bayan hocayı da tanıyorum zaten.

ya ben onunla bir şeyler yaşadı diye degil de yazıştım demesine takılmıştım.

Garip oldum şimdi gerçekten yazışmış

Back