• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Geceden Bu Yana İçim İçimi Yiyor

sadece uyusmayan sitenin saatleri :) onun dışında anormal bir durum yok . okulda pek birşey olcanıda sanmam hemen yayılır malum:) bence burdan etkilenmişssin sen. tabi yinede peşine düş saatler benmde ilgimi çekti :)

Canim dogru soyluyorsun
Okulun her yerinde kamera var, herhangi bir sey olmasi her iki kisinin de gorevden ihraci demek ...

Yokmus zaten bosuna kafayi yemisim :)

bence gariplik yok . zaten girmiş siteye . hangi saatte girdiğini unutmuştur ne var bunda . o kadın hocayıda sakın suçlama . bekar diye işkilenme . evlililer daha çok yapıyor valla bekar diye kadını resmen kocanı ayartan kadın ilan etmişsin . ne suçu bekar olmak . ayıp ya .

Böyle konuları okurken normalde şüphe uyandıran birşey bulurum ama bu olay bana öyle birşey hissettirmedi ilk aklıma gelende nereden girdiyseniz oradaki giriş saatlerinde bir aksaklık olduğu bende bazen facebook girdiğimde mail gelir adresime ama bazen giriş yaparım bildirim gelmez böyle bir durum olabilir saatlerde bir sorun çıkmış olmasın.

bence gariplik yok . zaten girmiş siteye . hangi saatte girdiğini unutmuştur ne var bunda . o kadın hocayıda sakın suçlama . bekar diye işkilenme . evlililer daha çok yapıyor valla bekar diye kadını resmen kocanı ayartan kadın ilan etmişsin . ne suçu bekar olmak . ayıp ya .

Yooo kadina dair bir ithamda bulunmus muyum ben ?
Hayir bulunmadim kocami ayartti dedigimi de nereden cikardiniz?

Dikkat ettiyseniz ben kocamin davranislarina yogunlasmisim
Sadece nobet olayinda son durumu yazmisim..

Ayrica ortak bekar arkadaslarimiz da var
Ben insanlari medeni durumuyla yargilamiyorum
ve evet dogru soyluyorsun. aslinda evlilerden korkmak gerek
burada bile sahit oluyoruz

Böyle konuları okurken normalde şüphe uyandıran birşey bulurum ama bu olay bana öyle birşey hissettirmedi ilk aklıma gelende nereden girdiyseniz oradaki giriş saatlerinde bir aksaklık olduğu bende bazen facebook girdiğimde mail gelir adresime ama bazen giriş yaparım bildirim gelmez böyle bir durum olabilir saatlerde bir sorun çıkmış olmasın.

Baska bir siteden yazismis
gercekten suphe uyandiracak bir durum yokmus

Yooo kadina dair bir ithamda bulunmus muyum ben ?
Hayir bulunmadim kocami ayartti dedigimi de nereden cikardiniz?

Dikkat ettiyseniz ben kocamin davranislarina yogunlasmisim
Sadece nobet olayinda son durumu yazmisim..

Ayrica ortak bekar arkadaslarimiz da var
Ben insanlari medeni durumuyla yargilamiyorum
ve evet dogru soyluyorsun. aslinda evlilerden korkmak gerek
burada bile sahit oluyoruz

iyide yazının başında kadının bekar olduğunu ve onla sürekli nöbet tuttuğunu yazmışsınız . yani burdan bu çıkar . bide eşinizin yalan söylediğini düşününce birleştirmissiniz . öyle olmasaydı hiç o kadından bahsetmezdiniz . tamam belki direk bunu söylemediniz ama aklınıza gelen bu .neyse yinede bence böle şüphelere gerek yok . zaten ortada birşeyde yok boş yere üzülmeyin . her zaman evli kadın bekar kadından daha tehlikelidir ki bu ben söylemiyorum zaten bilenler hep bunu der nedenide var ama şimdi burdan söylemeyeyim

cudana canım konuyu yeni gördüm.insanlık hali insanın ruh hali herzaman aynı olmuyo bazen şüphe duyabiliyor insan .Ama şüphe bile insanın kalbini cendere gibi sıkıyo di mi ? neyseki yokmuş böyle bir durum Allah mutluluğunuzu daim etsin.benim eşimde sorunu çözdü Allaha şükür hallettik .sende yazmıştın konuma hatırlarsan .işte oluyo böyle şeyler geçmiş olsun

cudana canım konuyu yeni gördüm.insanlık hali insanın ruh hali herzaman aynı olmuyo bazen şüphe duyabiliyor insan .Ama şüphe bile insanın kalbini cendere gibi sıkıyo di mi ? neyseki yokmuş böyle bir durum Allah mutluluğunuzu daim etsin.benim eşimde sorunu çözdü Allaha şükür hallettik .sende yazmıştın konuma hatırlarsan .işte oluyo böyle şeyler geçmiş olsun

Aynen oyle gestapo
cok kotu bir duygu bu ...
bir de 9 yildir hic bir yanlisini gormemisim daha da koyuyor ya varsa diye ...

Hatirliyorum konunu
senin adina da cok sevindim,
esin sana deger veriyor ki hemen onlem almis
cok taktir ettim esini...

Açıkçası böyle bi olayı bende yaşasam soru işareti olurdu aklımda ama sevindim bişey olmamasına :) Yalnız bana okul yönetiminin yaptığı çok yanlış geldi iki erkek -iki kadın şeklinde ayarlamaları gerek nöbetleri bence..Yani eşinizle başka bi erkek arkadaşı olmalı nöbetçi.Hem onlarda daha rahat olurlar eşlerde evde rahat olur :)

Cudana ablaa aynı durumdan muzdaribim burası ve hikayeleri beni de çok etkiliyor.
Olur olmadık düşüncelere giriyorum.
Sevindim içinin rahatlamasına . :10:

cudana konunu okuyunca çok şaşırmıştım ama olayın yanlış anlaşılma olduğuna sevindim. hep mutlu olun..

inanirmisin biliyordum konunun bu sekil baglanacagini
Allah her daim mutlu etsin evliliginizde sizi
ama ben tamamen ego tatmini yaptiginizi düsünüyorum
diger konularinizda hep bir övme yada "nerden konu acilsada"
kendince extra gordugun bir seyi paylassam gibi bir haliniz var
bu arada
herkesin isteyecegi bir es :) ne munasebet diyorum

Eşine güven be kardeşim: Hem sen diyorsun arasıra böyle süprizler yapar diye hemde işkillendim diyorsun
biz kadınlar nekadar da fitne ve fesat düşünceler içindeyiz ki eşşegin aklına karpuz kabuğunu geitiriyorsunuz be kardeşim.
yat uyu yatagına eşin sana ihanet edecek gibi birine benzemiyor anlattıgın kadarı ile sende adamı işkillendirme
kendine sıkıntıdan baska bişeye yaramaz ben sana söleyim.

cudana seni tanımıyorum ama yazılarındaki olgunluğu seviyorum. eşine duyduğun güveni de yazdıklarından okuyordum. neyse ki için rahatlamış buna sevindim. keşke herkesin şüpheleri böyle tatlıya bağlansa..

Yazinizi okudum.Tam yanlis anlamissinizdir diye yazacaktim galiba tatliya baglanmis...sizin adiniza sevindim...Bütün insanlari ayni kefeye koyamayiz bence...

Cudana konun tatliya baglandigina gore konunu kapattir bence. Mutlu evlilik olunca afalliyoruz ne yapacagimizi sasiriyoruz. Her suphenin aldatmayla bitecegine , her aldatmanin da bosanmayla bitecegine sartlanmisiz. Bir daha bir kac gun bekle konu acmadan, bu bunyeye ters geliyor yazdiklarin. :1:

Allah Allah bana da ılgınc geldı....ama tabıı ısın aslını, astarını bılmeden etmeden yargısız ınfaz etmek de yanlış olur...sen akıllı, acık sozlu, acık yureklı bır kadınsın... bence gızelıden gızlıye esıne çaktırmadan onu yakın takıbe al....cebını, netını hatta kıyafetlerını&camasırlarını ıncele, bu arada aranızdakı cınsellık nasıl gıdıyor, bu konu uzerınde dur...senden uzaklaşma var mı mesela? durduk yere tartışma çıkarıyor mu? dalgınlık, unutkanlık var mı? bunları da degerlendır...hala bahsettıklerın aklına takılıyorsa son care' böyle böyle yapmışsın bana neden gercegı soylemedın? dıye sor ona...ne yazıkkı aldatmalar cok arttı...ınsallah suphelendıgın gıbı çıkmaz arkadaşım...

Son düzenleme:
Aaa somdı gordum konu tatlıya baglanmıs, cok sevındım, senın adına gecmıs olsun arkadasım...

inanirmisin biliyordum konunun bu sekil baglanacagini
Allah her daim mutlu etsin evliliginizde sizi
ama ben tamamen ego tatmini yaptiginizi düsünüyorum
diger konularinizda hep bir övme yada "nerden konu acilsada"
kendince extra gordugun bir seyi paylassam gibi bir haliniz var
bu arada
herkesin isteyecegi bir es :) ne munasebet diyorum

Ben de sana sorayim

Simdi senin yaptigin ne peki?
Anlamiyorum insanlardaki bu hazimsizligi ...

Ama tek bildigim su ki
kisi kendisinin aynasidir...

cudana seni tanımıyorum ama yazılarındaki olgunluğu seviyorum. eşine duyduğun güveni de yazdıklarından okuyordum. neyse ki için rahatlamış buna sevindim. keşke herkesin şüpheleri böyle tatlıya bağlansa..

Cok tesekkurler arkadasim
kalbi guzel olan guzel gorurmus :)

Back
X