• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Geceden Bu Yana İçim İçimi Yiyor

Cudana konun tatliya baglandigina gore konunu kapattir bence. Mutlu evlilik olunca afalliyoruz ne yapacagimizi sasiriyoruz. Her suphenin aldatmayla bitecegine , her aldatmanin da bosanmayla bitecegine sartlanmisiz. Bir daha bir kac gun bekle konu acmadan, bu bunyeye ters geliyor yazdiklarin. :1:

Cok haklisin Kankam :)

Yani simdi bir sey ciksaydi demek ki kalbi kotuler benim mutsuzlugumla mutlu olacakti ...

Kiskanilmak guzel sey vesselam :)
evet yazilanlarla egom tavan yapti :))

Bu arada ben senin London oldugunu yeni anladim :))

Cok haklisin Kankam :)

Yani simdi bir sey ciksaydi demek ki kalbi kotuler benim mutsuzlugumla mutlu olacakti ...

Kiskanilmak guzel sey vesselam :)
evet yazilanlarla egom tavan yapti :))

Bu arada ben senin London oldugunu yeni anladim :))

Hatirlanmak guzel. :1: Mutlu olacaklarini sanmiyorum. KK nin genel sorunu bu. Iyi seylere pek alisik degiliz. Kotu senaryolari seviyoruz. Kadinlarimiz biraz daha esnek olmali.

Arkadaslar hepinize desteginiz icin sonsuz tesekkurler

Konum daha fazla kisisellestirilmeden
sorunum da cozuldugune gore Muneye konumu kapatmasi icin mesaj attim...

Tekrar cok tesekkur ederim..

Ama takip edecek bir şey yapmıyor ki.
Her şeyi ortada.

Hediyeler de genelde hep yaptıgı şey.Yani son zamanlarda olan bir şey degil.
7 yıllık flörtümüz, 9 yıllık evliliğimiz boyunca hep yapılan bir şey.

Davranışlarında falan da hiç bir degişim yok.
Ne bileyim ya buradan mı etkilendim bilmiyorum,
ama canım sıkkın işte ...

aynen benim diyeceğim şeyi siz kendiniz söylemişsiniz. "burdan etkilenmek.." valla öyle şeyler okuyoruz ki insanın psikolojisi bozuluyor. etkilenmemek elde değil. bence siz de etkilenmisiniz kafanızda kuruyorsunuz

Madem şüphelendin kesin vardır bir şeyler yoksa onca yıl şüphelenmedin de durdun durdun o günü mü bekledin bence var bir şeyler ama yakalaman çok zor...

Back
X