Sana sadece iki kelime. "Takipte ol."
Evet hediyelerin gelme araligi ve diger anlattiklariniz benide supheye soktu.bi sure daha uzaktan izleyin deriim.
Ama takip edecek bir şey yapmıyor ki.
Her şeyi ortada.
Hediyeler de genelde hep yaptıgı şey.Yani son zamanlarda olan bir şey degil.
7 yıllık flörtümüz, 9 yıllık evliliğimiz boyunca hep yapılan bir şey.
Davranışlarında falan da hiç bir degişim yok.
Ne bileyim ya buradan mı etkilendim bilmiyorum,
ama canım sıkkın işte ...
valla canım abartıyorsun diyecem ama parçalar birleşince dediğin gibi işkillenmemek elde değil...
ben o kadınla denk gelmesinde bi abeslik görmedim ama bu internette iken sana bak şimdi mesaj geldi gibi sorup, yazışma saatinin o saatten çok önce olması...
bu biraz şaşırttı...
bird gece 2 de yattım deyip o saate kadar yazıştım demesi...yani senin baktığın saat 12,00 ise 2 ye kadar nette naptı??
başka adresi şifresi olabilirmi belki ordan devam etmiştir yazışmaya diyecem ama sanırım bilgisayarrdan anlıyorsun geçmiş dökümünden görmüşsündür...
eğer silmiş olsa diğerleride silinirdi değilmi??
çok detaylı anlamışıyorum dökümlerden o yüzden soruyorum...
ama netice olarak işkillenmekte haksızmıyım dersen, haklısın derim..benimde burnuma hoş kokular gelmedi...
kötüsün aklına getirme diyecem ama biraz yokla eşini bence..çok rahat hissetmesin toparlanır en azından...eğer o kadınla sohbet muhabbet tarzında geçtiyse ve o yüzden geç yattıysa ki bu bence daha kötü..bi erkek o saate kadar elin kadınıyla ne konuşacak..üstelik gece nöbetinde...
cudana bunu araştır canım...içinde tutma eşine sormadınmı döküme baktım gibisinden??? beni kandırıyomusun gibisinden bi yokla bence..
hık mık ederse bil ki bişey var, ama net konuşursa şüphelenme artık derim..
bence nöbet tutan kadın öğretmenle bi alakası yok ama yıne de bı tuhaflık var
kimle yazıştığı önemli belki hoşlanmadığın ama onun arkadaşlığını devam ettirdiği bi adam var kızarsın diye demiyor ya da başka bi kadın ama yurttaki nöbetıyle alakalı olmayabilir çünkü o saatte kadın öğretmenle aynı bınada yanyana olması imkansız
tabi netten onla yazışıyorsa bilemem
belli etme ama yıne de takip et.
Dun ne yaptiysan aynisini yapabilirsin. Kontrol edebilirsin ama gizli gizli caktirmadan. Birsey yapmistir diye kafani da bulandirmak istemiyorum. Yapmissa yapmistir sonucta ama yapmama ihtimali de var. Bekle ve izle. Birsey yaptiysa mutlaka kokusu cikar.
Ne yapmıştır ne yapmamıştır bilemem ama anlattığın kadarıyla yalan söylediği kesin:26:
İnsanlar neden yalan söyler?
Bunu düşünmek lazım.
Bana kalırsa muhakkak açıkça konuşmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?