Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

merhaba arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun, yazdıkarın beni inanılmaz rahatlattı. bende perşembe günü ameliyat olacağım ama çok korkuyorum

sormak istediğim şey; hangi marka protez kullanıldı ve dikiş izlerin ne durumda görebildin mi?

Cnm ben de ilk 3 gun cok ciddi agrilar falan cekmeyi goze almistim ama korkma, demekki herkeste ayni olmuo agri durumu. Umarim seninki de rahat gecer :) mentor marka 300 cc kullanildi. Dikis izleri var tabi ama 4er cmlik bisi ve meme kivriminin altinda kalior. Sen nereye, kime ameliyat olacaksin? Kac cc? Hangi yontemle olacak?

ben istanbul da dr salih emre üregen'e ameliyat olacağım. kasaltı yerşeltirecek aslında kas üstü de olur dedi ama emzirmeyi riske eder diye ben istemedim. cc henüz karar vermedim çarşamba ölçüm sırasında karar vereceğim. dikiş izlerini t şeklinde olacak diyor doktor, yani göğüs altından ve göğüs ucuna doğru giden bir çizgi ile olacakmış...
ve sanırım izler 1 yıl dan az bir sürede geçmeyecekmiş (

kızlarr bana yardımcı olun lütfen.normal şartlarda bu hafta göğüs büyütme ameliyatı olucam.yani iş yerinden izin aldım paramı ayarladım.fakat hep olabilir diye beni geçiştiren eşim şimdi arıza çıkartmaya başladı.sabah yine tartıştık.olmaz ben izin vermem böyle daha güzel falan diyor (kii bana göre hiçte öyle değil) .siz nasıl ikna ettiniz eşleri ?? çook canımı sıkıyor ısrarlar beni anlamamaya devam ediyor...(( ne desem faydası olur acaba

ben de 1 hafta öce oldum çok korkuyorum hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor napıcam ben çok kötüyüm ne zaman rahat hareket edebileceğim lütfen yardım edin

ben de 1 hafta öce oldum çok korkuyorum hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor napıcam ben çok kötüyüm ne zaman rahat hareket edebileceğim lütfen yardım edin

Canim 1 ay sabrediceksin o zaman normale donuyosun tam anlamiyla

Arkadaslar bugun 16. Gunum kas alti 290 cc takildi. Dr ercan karacaoglu memorial da oldum. 1 hafta icinde karar verdim dr ameliyat gunu gordum tavsiye uzerine gittim mutesem oldu memeler damla takildi dumduzdu memislr simdi harikalar hala odem var biraz ama tek sikintim KOLLARIMI HALA KULLANAMIYORUM SACIMI TOPLAYAMIYORUM normal giysi giyemiyorum hala onden dugmeli...BU DURUMU YASAYANLAR VARMI

tatlım iyileşme süreci herkeste farklı oluyor. kas altı bu konuda biraz daha sıkıntılı geçebilen bir süreç. fakat 2. günde kendi başına kontrole gidebilen de var. biraz hareket etmeye en azından yürümeye vs çalış, moralini yüksek tut bunlar hep olumlu şeyler tebrik ederim bu arada kontrole gittin mi ya da doktorunla haberleşebildin mi, o ne söylüyor bu konuda?

Yuruyorum geziyorum onda sikinti yok ama hani kendi basima banyi yapabolecek kivamda degilim henuz bu beni rahatsi edyor gunden gune iyiye gidiyorum ama ozellikle omuz agrilarim gecmiuor gibi. Vanda beden egitimi ogretmeniyim henuz gidemedim agrilardan. Denizliliyim burda plastik cerrahla gorustum dun normal desi 3 aya bisiyin kalmaz dedi ama kimse bu sikayetten bahsetmeyince forumda benden baska kimse yasamiyormu diue korktum. Aktif bi bir insanim bu kadar kisitlanmak canimi sıkıyor. Lakin tuvaletimi bile annemin yaptirdigi ilk gunleri düşününce buna da sukrediyorum.

canım herkesin bünyesi farklı. sanırım kas altı olduğu içi böyle bir durum yaşıyorsun. fakat kendin de iyileştiğinin farkındasın sıkma hiç canını madem doktorda normal demiş. keyfini çıkartmaya çalış zaten ağrıların azaldıkça hareketlerin artacağı için kendiliğinden fark ediceksin inş

Canm merhaba.oncelikle gecmis olsun.bende Ercan beyde ameliyat oldum bugun persembe tam olarak 3 hafta oldu...bana kas alti 325 cc allergan marka yuvarlak protez uyguladi meme basi alti kesisi ile.agrilarin olmasi cok normal.ben halaa o agrilari yasiyorum.hem kas alti olmasindan hemde belkide agri eşiğimle alakali bilemiyorum.ama dedigin gibi beni de ilk gunler kizim tuvalete goturup getiriyordu.benide kizim yikadi.cunki elimi basima göturemiyordum.ama zamanla aciliyosun.suanda 3 haftaligim.sadece biraz agar kaldirinca ve de biseyleri ittirince canm yaniyo.mumkun oldugunca yapmamaya calisiyorum.Allah kizimdan razı olsun.o benden daha zor bi surec yasadi benle ve ev isleriyle ugrasirken..velhasil.hepsi zamanla geciyo.sende benim gibi tezcanlisin belliki.ihtiyacimiz olan tek.sey suaralar biraz sabir cnm.Allah yardimcimiz olsun.bizim ve bizim gibi olan herkesin. :))

Gumaydon tsk ederim:) bana da allergan takildi cok istedim yuvarlak olsin diye damla olur sana dedi suan yuvarlak gibi duruyor ama umarim zamanla ust lob cok bosalmaz:) tez canliyim evet eecan bey yan yat diyo yatiyom ama donemiyom bi daha sabah sizinde bi gerginlik oluyomu bi sertlesme sizlama sonradan normale donuyor ama bi sure oturup oyle kalkiyorum yataktan. Yardimi kestim sadece solumdan kendim kalkiuorum korkarak biraz aciyarak napim yarin vana gidiyorum beden egitimi ogretmeniyim bide basimi becermem lazim artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…