konu sahıbı arkadasa soyledıgım gıbı kayınvalıdesı gecınılmesı cok zor bır ınsan olabılır
ayrılmak hakkıdır fakat
yadırgadıgı sıkayet ettıgı uslubu kendısının de uygulaması tezatlık olusturuyor
fedakarlık yaptıgını dusunerek bu kadar kırıcı olması tasvıp etmedıgım bır durum
herkes bırılerını delırtebılıyor
ama sızı delırtecek kadar sınırlendıren olayı sız de yapınca masum mu olunuyor yanı
son sözlerinize katılıyorum,sizin sözlerinizden yola çıkarak arkadaşın yerine kendimi koydumda..asıl yiğit öfkesini yenendir ama nadir insanlarda oluyor o yiğitlik..insanın sinirleri laşka oluyor bazen..kimbilir farkına varmadan kaç kez depresyona giriyoruzda bende bişey yok deyip geçiştiriyoruz..
ben bu konularda en çok büyükleri suçlu buluyorum,çünkü onca yaşın hayat tecrüben var ev üstüne ev olmayacağını muhakkak biliyorsun oğlun istese bile olmaz diyeceksin..ama hiç dermiiiiii art niyet var çoğunda el kızıdır çeksin kahrımı,rahat etmesin zihniyet bu..
benım annem babam rahat rahat bana gelıp kalamıyor.
Allah nasıp ederse coocugum olduugnda doğumunda falan annem ''ben öyle kızımın evı deyıpte gelıp 40 gun falan uzun uzun kalamam sende dedi.
orası kaynananın evı dedi.
ben üzüldum ağladım sarıldık ağladık annemle.
dedim sen gelemedikten sonra dogumumda ben napıyım oyle işi.
herkes dogumunda kendı annesını ıstıyor.bu lafıda annemden duydum ya oyuzden ıstemıyorum aynı evde yaşamak.
lohusalıgımda basıma gelecekleri, coocuk bakımında bana karısacak edecek laflarını düşünmek bıle ıstemıyorum.
canım karşılaşamadık seninle epeydir.kaynana topiklerine takılmadım bu ara.özel msj atmayı düşünüyordum bende sana ev işin noldu diye.
benim kaynana memlekete gitti eylül sonuna kadar rahatım.kafamı dinliyorum.
rabbime bınlerce sukurler olsunkı evımı aldım.üstüne arabada aldık.
artık benımde evım var
işte kayınvalıdeme cıkacagımı falan soyledım o kabul etmıyor falan off bı suru şey işte yaaa...
ne dertli basım varmış yarabbimm..
bilmiyorum vallahi ne olacak..
canım konularını biliyorum, evinizi almanıza çok sevindim. hayırlı olsun güle güle oturun inşallah. en kısa zamanda çıkmaya bakın. madem kayınvalidenle de konuştun her şeyi artık, daha fazla uzatmasın. evin varken ne diye birlikte yaşayasın ki.
benım annem babam rahat rahat bana gelıp kalamıyor.
Allah nasıp ederse coocugum olduugnda doğumunda falan annem ''ben öyle kızımın evı deyıpte gelıp 40 gun falan uzun uzun kalamam sende dedi.
orası kaynananın evı dedi.
ben üzüldum ağladım sarıldık ağladık annemle.
dedim sen gelemedikten sonra dogumumda ben napıyım oyle işi.
herkes dogumunda kendı annesını ıstıyor.bu lafıda annemden duydum ya oyuzden ıstemıyorum aynı evde yaşamak.
lohusalıgımda basıma gelecekleri, coocuk bakımında bana karısacak edecek laflarını düşünmek bıle ıstemıyorum.
off düşünüyorum düşünüyorum anca şöyle yaparsam olacak heralde..
ben seneye kiracıyı çıkartıp tadılata başlıyım.tadilat anca 1, 1,5 ay sürer..
tadiat bitince yavaştan yavaştan eşyalarımı taşıyım.yakın zaten her akşam iş çıkışı 1-2 koli götüreyim.
yanı evın tadılatı bitti haydaaaa bı gunde tasınıp hemen geçmeyeyim evıme.
zaten benım 2 odam var.yatak odamı bide tv.koltuk takımını götüreyim.baskada bıseyım yok bıde mutfak eşyaalrım.
onun buzdolabını mutfak esyalrını yavaştan yerleştıreyım kendi evıne.once onun evını duzenleyıyeyim diyorum.tv'sini çekyatlarını halılarını perdelerini iice güzel bi yerlestırıp o aradada onun esyalarını getirdikçe bende benımkıleri tasıyayım değilmi?mesela onun buzdolabını yerleştirip o arada benımkını gotureyım evıme yerleştireyım.
onun tencere kaşık bardak çatalalrını düzenliyim sonra benımkıleri götüreyım.
bu arada ben yavaştan tasınırken o hemen gitmeyecegımız durumuna alışır yanı tasınma muhabbeti olurken yıne orda kalır yer içeriz.
zaten rutin işe gidicez.yine beraber yaşarız orda yeriz hem yanlız bırakmmaış oluruz hem ona koymaz..
arada bı mısafırım geldıgınde yada haftada 1-2 yatmaya gıderiz evimize öyle öyle alışır bence dimi?
vallahi böyle daha iyi olacak heralde.
off düşünüyorum düşünüyorum anca şöyle yaparsam olacak heralde..
ben seneye kiracıyı çıkartıp tadılata başlıyım.tadilat anca 1, 1,5 ay sürer..
tadiat bitince yavaştan yavaştan eşyalarımı taşıyım.yakın zaten her akşam iş çıkışı 1-2 koli götüreyim.
yanı evın tadılatı bitti haydaaaa bı gunde tasınıp hemen geçmeyeyim evıme.
zaten benım 2 odam var.yatak odamı bide tv.koltuk takımını götüreyim.baskada bıseyım yok bıde mutfak eşyaalrım.
onun buzdolabını mutfak esyalrını yavaştan yerleştıreyım kendi evıne.once onun evını duzenleyıyeyim diyorum.tv'sini çekyatlarını halılarını perdelerini iice güzel bi yerlestırıp o aradada onun esyalarını getirdikçe bende benımkıleri tasıyayım değilmi?mesela onun buzdolabını yerleştirip o arada benımkını gotureyım evıme yerleştireyım.
onun tencere kaşık bardak çatalalrını düzenliyim sonra benımkıleri götüreyım.
bu arada ben yavaştan tasınırken o hemen gitmeyecegımız durumuna alışır yanı tasınma muhabbeti olurken yıne orda kalır yer içeriz.
zaten rutin işe gidicez.yine beraber yaşarız orda yeriz hem yanlız bırakmmaış oluruz hem ona koymaz..
arada bı mısafırım geldıgınde yada haftada 1-2 yatmaya gıderiz evimize öyle öyle alışır bence dimi?
vallahi böyle daha iyi olacak heralde.
çok ince düşünmüşsün arkadaşım. inş. senin bu kadar ince düşünmene rağman kayınvaliden bunda art niyet düşünüpte son dakikada kötü olmazsınız. genelde iyilikten anlamazlar ama senin gönlünün güzelliği karşısında kayınvalidende anlayışılı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?