• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşam kaynanamla konuştum içimi döktüm...

canım kendini güzel ifade etmişsin bağırış çağırış olmadan tebrik ederim.inşallah herşey istediğin gibi olur:71:

efferim valla bravo hakedene saygı göstrcen.haketmeyene dökcen içini.

şu ev meselesi (hani bekarken) çok haklısın aklı sıra tehdit ediyo.hepimizin başında sanma yalnızsın

yok canım ne kızması aslında iyi yapmışsın. hem sen en azından gerçekten birşeyler yaşamışsın gerçektende çekmişsin yani böyle dolman çok normal. millet gibi ota moka takıpta kaynanana çin işkencesi yapan gelinlerden değilsin. dürüstçe karşına alıp konuşman çok doğru tebrik ediyorumm:))

canım kendini güzel ifade etmişsin bağırış çağırış olmadan tebrik ederim.inşallah herşey istediğin gibi olur:71:

evet arkadasım ben bugune kadar hiç saygısızlık yapmadım.
onada dedim bak ben sana hıç saygısızlık yaptımmı hiç bagırdımmı laf soktummu.
ama yeter artık dedim...
bunları bil dikkatlı davran kelımelerıne dıkkat etbundan sonra benı sogutma dedim.

Kendini çok güzel ifade etmişsin.Bazen direkt konuşmak çok daha iyi oluyor.Umarım ayrılır eviniz.Bende evlenince ailemi geride bırakıp eşimin memleketine yerleştim.Evimiz ayrıyrdı,üstelik onların köyde evleride vardı.Ama ilk 7 8 ay beraber yaşadık.O kadar zor günlerdiki anlatamam.Sonra evlerine hırsız girdi ve hiç hesapta yokken gittiler:1:Sonra kendi evim kendi düzenim oldu.Hala bri gün bile kalmaya gelseler acayip sinir olurum.O günlerdeki kinim hala bitmedi ğstelik yenileri ekleniyor.Eşim onların yanında bile bana destek oldu sağolsun.Şimdi bakıyorum baya aradaki mesafeyi koruyor artık.Sussam içime atmaya üzülmeye devam edecektim.Ama zor da olsa konuşmak iyi sonuç veriyor.İnşallah kendi evinde huzurla oturmayı nasip eder Allah...

Son düzenleme:
maasallah kendınızı gayet guzel ıfade edıyor ve savunuyorsunuz
sıze yapılanlara karsı kendınızı ezdırmıyorsunuz hakkınızı arıyorsunuz
neden 1 yıl boyunca cektınız anlayamadım

maasallah kendınızı gayet guzel ıfade edıyor ve savunuyorsunuz
sıze yapılanlara karsı kendınızı ezdırmıyorsunuz hakkınızı arıyorsunuz
neden 1 yıl boyunca cektınız anlayamadım

ben çalısan kendı ayakları uzerınde duran üni mezunu bu yasta (27) ev araba sahıbi olan bı ınsanım.
fakat herkesın dediği gibi baslarda bişey bilmiyosun onu tanımaya calısıyosun.
sesini cıkarmıyosun huyunu bılmıyosun
amann kocamla aram bozulmasın huzursuz olmıyım dıyosun.

içine atıyosun ve bırıktırıyosun.
sonra huyunu suyunu ogrenınce evlılıgın oturunca içinde bırıktırdıklerın batıyo bu sefer olur olmadık yerlerde patlayabılıyosun..
ben 2 oldu kayınvalıdemle bu sekılde konusalı.
ikisindede eşime sen evde olma dedim.birer kahve yaptım ve konuştum.

oncelıkle esınıze bravo
bu konusmalarınızı bılıyor ve hala sızı yalnız bırakıyor oldugu ıcın
kayınvalıdenızı savunmuyorum
gercekten gecınmek ve bırlıkte yasamak cok zor bır ınsan olabılır
ayrıca da buna mecbur degılsınız zaten
yanı aslında beklemeye de gerek yok madem bu kadar rahatsızsınız hemen ayrı eve cıkabılırsınız
ama durum sızın dusundugunuz gıbı karsılıklı kahve ıcerken sakınce sıkıntıları dıle getırme seklınde gorunmuyor uzaktan
sıze onun belaltından vurdugu kadar bence sızde belaltından vurarak agır konusmussunuz
bence bu konusmaları yaptıktan sonra hemen ayrı ev hazırlıgına baslamalıydınız

oncelıkle esınıze bravo
bu konusmalarınızı bılıyor ve hala sızı yalnız bırakıyor oldugu ıcın
kayınvalıdenızı savunmuyorum
gercekten gecınmek ve bırlıkte yasamak cok zor bır ınsan olabılır
ayrıca da buna mecbur degılsınız zaten
yanı aslında beklemeye de gerek yok madem bu kadar rahatsızsınız hemen ayrı eve cıkabılırsınız
ama durum sızın dusundugunuz gıbı karsılıklı kahve ıcerken sakınce sıkıntıları dıle getırme seklınde gorunmuyor uzaktan
sıze onun belaltından vurdugu kadar bence sızde belaltından vurarak agır konusmussunuz
bence bu konusmaları yaptıktan sonra hemen ayrı ev hazırlıgına baslamalıydınız

borçları varmış , ayrı eve çıkmak için borçlarının bitmesini bekleyeceklermiş, yani köprü- dayı meselesi ....bence de bu kadar yüze geldikten sonra evine de minnet etmemek gerek

borçları varmış , ayrı eve çıkmak için borçlarının bitmesini bekleyeceklermiş, yani köprü- dayı meselesi ....bence de bu kadar yüze geldikten sonra evine de minnet etmemek gerek

benım bir kuruş borcum yok hepsi onların borcu.
3 kredi birden ödüyorum ben.ceremesini ben cekıyorum.
ayrı eve cıkarsanız benden bısey beklemeyin deyip resti çekti.
ozaman ben nıe demedim sende benden bişey bekleme.böyle daha iyimi olacak bu iş.
işi yokuşa süren o.

zaten ben hazırlıklara basladım.onların borcu yuuznden cıkamıyorum yoksa 1 dak. ddurmam.
seneye cıkıcam mecbur.yaz başında.

evinde 1 gr gözüm yok.hıçte minnet etmıyorum.benim evim var.eşimin hatrına beklicem mecbur.

eşiniz evlatlık bu kadın kendinden olmayan birine bakıp büyüttüğüne göre kötü biri olamaz çünkü bunu değme anne yapamıyor malesef... anladığım kadarılya siz borcu ödeneue kadar yanında kalırım diye düşündünüz böyle düşündüğünüzü kayınvalidenize söylemediz demi? kadın yoksa neden gidemezsiz desinki birde siz cocuğunucu bu kadına baktırmayı düşünüyorsunuz cok yalnış hem kadını beğenmiyorsunuz hemde beğenmediğiniz kadına cocuk baktırmak istiyorsunuz.... umarım kırılmadan dökülmeden bir çözüm yolu bulunur...

benım bir kuruş borcum yok hepsi onların borcu.
3 kredi birden ödüyorum ben.ceremesini ben cekıyorum.
ayrı eve cıkarsanız benden bısey beklemeyin deyip resti çekti.
ozaman ben nıe demedim sende benden bişey bekleme.böyle daha iyimi olacak bu iş.
işi yokuşa süren o.

zaten ben hazırlıklara basladım.onların borcu yuuznden cıkamıyorum yoksa 1 dak. ddurmam.
seneye cıkıcam mecbur.yaz başında.

evinde 1 gr gözüm yok.hıçte minnet etmıyorum.benim evim var.eşimin hatrına beklicem mecbur.
o halde bır zamanlama hatası var ortada
o kadar dusuncelı ve merhametlı ısenız esınız ve aılesının borcunu dusunecek kadar
bu konusmayı erteleyebılırdınız evlerınızı ayırana kadar
bunu da yapabılır sabredebılırdınız dıye dusunuyorum soyledıgınız fedakarlıklar yanında

eşiniz evlatlık bu kadın kendinden olmayan birine bakıp büyüttüğüne göre kötü biri olamaz çünkü bunu değme anne yapamıyor malesef... anladığım kadarılya siz borcu ödeneue kadar yanında kalırım diye düşündünüz böyle düşündüğünüzü kayınvalidenize söylemediz demi? kadın yoksa neden gidemezsiz desinki birde siz cocuğunucu bu kadına baktırmayı düşünüyorsunuz cok yalnış hem kadını beğenmiyorsunuz hemde beğenmediğiniz kadına cocuk baktırmak istiyorsunuz.... umarım kırılmadan dökülmeden bir çözüm yolu bulunur...

evet ben borç bitene kadar dedim eşimle boyle konuştuk fakat eşim annesine dememiş bunu söylemmeiş yani.
ayrıcada bakmasın coocugumu.zaten bakamaz.nasıl bakacagını ben bılıyorum titiz biri değil.ama ben ona bakarım.
asla bakmam dıyemem.
burda okuyoruz gelınler kayınvalıdelerıne coocuk baktırıyor ama burnundanda gelıyor.
herseye karısıyorlar.

hee şunuda soyledım coocuguma ıster bak ıster bakma.ben bakamam unuttum coocuk bakmayı, anlmam o işlerden dersen bakma dedim.sen bılırısn dedim.
ilalkı bakacak dıye bısey yok.

ben onu kırdıgımı duusnmuyorum.1 sene içinde hıç kırmadım.ama bı baktımkı ben paramparçayım.
sadece kırıldıgım konuları konustum onla.herseyın hayırlısı.
ben kavgalı olmadan tatlı tatlı ayrılalım istıyorum.
eger ayrı eve cıkmassam bu sefer daha cok iş buyıcek.ben surat asıcam mutlu olamıcam.
o mutlu olsun dıye ben mutsuz olamam.kavgalı olmakta ıstemıyorum.
neler okuyoruz torunu olmuş ama goremıyor gelın istemıyor gelmesını.ben boyle olmak ıstemıyorum.

Bence çok güzel konuşmuşsun canım, çok iyi yapmışsın bu ne yaaa çek çek hayat geçer mi, keşke ben de konuşabilsem eşimin ailesiyle okudum konuşmalarınızı ilk fırsatta ben de içimdekileri söylicem senden feyz aldım.

Bence çok güzel konuşmuşsun canım, çok iyi yapmışsın bu ne yaaa çek çek hayat geçer mi, keşke ben de konuşabilsem eşimin ailesiyle okudum konuşmalarınızı ilk fırsatta ben de içimdekileri söylicem senden feyz aldım.

cnm sen benım durumumu bılıyosun zaten neler yasadıgımı.
herşey yerınde ve zamanında konuşulmalı.
konusulmadıgı zaman daha kötü oluyor.

biriktirip bu sefer tek seferde konumak zorunda kalıyosun.
eşim benım neler yaşadıgımı gordu bılıyo.o yuzden sakince anlat durumunu dedi.
eşim hoş karşıladı saolsun.

Ayrı evde oturmak istemeni destekliyorum, sana hak veriyorum.
Ev alacak ve geçinecek paranız da varmış.
Birlikte oturmak zorunda dğeilsiniz bence.

Ama benim anlamadığım, kayınvalidenize "neden herkes senin hakkında olumsuz konuşuyor" diye bir soru sordunuz.
Sizin kendisi ile bir sorununuz varsa oturup onu konuşsanız, gayet makul konuşulabilecek bir bayana benziyor kendisi.
Benim gelinim, kızım veya herhangi bir gelip bana "senin hakkında böyle böyle diyolar, acaba neden?" dese vallahi çok sinirlenirdim.
Elalemin ne dediğinden k.validenize ne??
Bir kere gören bile yorum yapıyor demişsiniz, bir insnaı bir kez görmekle yorum yapılmaz, ön yargı olur o.

Ayrı evde oturmak istemeni destekliyorum, sana hak veriyorum.
Ev alacak ve geçinecek paranız da varmış.
Birlikte oturmak zorunda dğeilsiniz bence.

Ama benim anlamadığım, kayınvalidenize "neden herkes senin hakkında olumsuz konuşuyor" diye bir soru sordunuz.
Sizin kendisi ile bir sorununuz varsa oturup onu konuşsanız, gayet makul konuşulabilecek bir bayana benziyor kendisi.
Benim gelinim, kızım veya herhangi bir gelip bana "senin hakkında böyle böyle diyolar, acaba neden?" dese vallahi çok sinirlenirdim.
Elalemin ne dediğinden k.validenize ne??
Bir kere gören bile yorum yapıyor demişsiniz, bir insnaı bir kez görmekle yorum yapılmaz, ön yargı olur o.

oda bana baştan işte senın hakkında bole bole dıyolar falan dıyodu.
onu dıyenlerde benı tanımıyodu.muhabbetımız bıle yoktu.onlarda on yargıyla konuşmuşlar ozaman.
o bana dedikçe bende sinir oluyodum cok sizin dedıgınız gibi.
bende bu sefer kısasa kısas senın hakkındada bole bole dıyolar falan demeye basladım anlasın dıye.ama anladımı bılmıyorum.
dememki anlamadıkı bu tur konusmalara devam etti.
herkes bısey soyluyosa (10 kişiden 10uda) demekki sen boylesın kabul et bosuna kendını bana övme demek istedim) ama anlamadı yada anlamamazlıga vurdu.

ben zaten ölümüne o eve gelmedımkı.ya nişanı atacaktım yada 2 sene katlanacaktım sonra ev alacaktım kı nıhayetınde oylede oldu.
ben eşimi cok sevdim.ondan ayrılmayı göze alamadım.durumuda yoktu herseyını borçla yaptı.duugnden sonra cok borç ödedik.ailesınden destek goremedı.
zor olacagını tabıkı düşündüm amaaannesini tanımıyodum.

o halde kendinizi çok yıpratmayın üzmeyin,2 senelik bi mahkumiyetten sonra özgürlüğünüze kavuşacaksınız..hakkınızda hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim..

canım tatlı tatlı kelimesini kullanıyorsun sürekli ama ben tatlı tatlı bişeyler pek göremedim ya, kusura bakmada. Ne olursa olsun size evini açmış, türk toplumunda sanki aileler buna mecburmuş gibi tutuluyor ama bence kesinlikle mecbur değiller, sonuçta evlatlar büyütülmüş yetişkin hale getirilmiş zaten...
tabii dört duvarı sadece sen kaynan bi de allah bilir
bebeğinede kayınvalidene baktırma bence o istese bile, çünkü aranız bu kadar negatifken, bu durum bebekte dahil kimse için hoş olmayacaktır
sen ister bak ister bakma derken sanki biraz duygu sömürüsü yapmışsın gibi geldi bana, bence bebek bakımıda dahil, maddi manevi her türlü kendi yağınızda kavrulun...

Son düzenleme:
Belki haklı olabilirsin, kimse sevmiyordur bazı insanlar aklına ne gelirse pat söyler sevilmezler o yüzden. Ama kadını zor duruma düşürmüşsün bence, başka bir eve çıkın ama kadına böyle yüklenmeyin yazık sesi bile çıkmamış.

hahahhaha labellevie yorumuna sabah sabah cok guldum yahuu :66:ne kadar pozıtıfsın sen oyle yaa son cumle ozellıkle ; yazık sesı bıle cıkmamıs kadının hahahhaah :66::66::62::62:

Back