• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123

3434444

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
60
2
6
Dul bir erkekle evlenen varsa evliliklerinde yaşadıkları olumlu olumsuz yönleri öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
Cahil falan demeyiz herkesin yaşama şekli farklıdır.
Ama annenizin rızasını almazsanız üzülmez misiniz?
Baba tarafı yeter bana babam benim arkamda diyorsanız
Evlenin.

Seviyorsan , sevildiğine inanıyorsan evlen tabi ki. Ama eski evliliğinden dolayı çıkacak sorunları göze alman lazım

Senın annen gıbı annem var,böle beddua eden kötü ağızlı Kadınları hiç sevmem,ben bır tuhaflık göremedım,eğer kızı ile görüşüyor ,çok sevıyor,bıızmle durcak deseydın asla Aşka derdım,şu durumda bence evlen mutlu ol,anne tarafına bakma,ve çok olumlu düşündüm konuyu okuyunca

herseyın sana anlatılan gıbı olduguna emın mısın ben olsam bı sekılde eskı ese ulaşır neden bosandıgını sorardım kadın kurtulmak ıcın cocuk senden degıl demıs madem çocuk ondan degıl nıye nafakasını oduyor burada yalan var gıbı geldı bana dıkkat et ıkı uc sene sonra o kadının yerınde olabılırsın

Kendin çocuğuna p.ç diyen adamla evleneceksiniz evlenin.

Ama gerçekten p.ç rererörö yazmayın p.ç olsaydı çocuk sizin adam ne yapar eder nafakadan kurtulurdu merak etmeyin.

Kim 2 yaşındaki çocuğuyla boşanır kimbilir neler etti hatuna?

Çocuk benden değil hikayesine kanmayın bu adam çok şerefsiz.

Kusura bakma da kendi çocuğunu görmeye gitmeyen seni baş üstünde mi tutacak buna inanmıyorum ben.
Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar

1 çocuğu olan bir erkekle evleneceksin. bunu iyice bir düşün. o çocuk ilerde hayatının içinde olacak.
2 kültür farkı var. sen nerelisin bilmiyorum ama o aile yapısı sana uygun mu bunu değerlendir.
3 anne babalar bazen en doğru tahminlerde bulunur. onları üzmeden anlamaya çalış
Evlilik başlı başına zor bir kurumken sen 3 büyük problemle giriyorsun bu işe. tanımadığın insanların yorumları ile geleceğine yön verme. otur artısı eksisi ile bu konuları seni tanıyan arkadaş akraba vb ile değerlendir bence.

Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar

iyi birşey gibi yazmışsınız çocuklarına babalık yapmamasını. ilginç

Boşanmış olmak kımseye kötü yapmaz,şimdi ne yaptığa kadın Bıraktı dicekler,ıyıce hep erkemi suçlu,kadınlar hep mi duru,o zaman boşanmış Kadınlara neden sahıp çıkılıyor,ne yılan hesapçı kötü fena hemcinslerimiz var,görümcem,ektim,komşum kötü dıye açılan konulardaki kadınlar birimlerinin eşi,yanı Dünya'da kötüler var

Allah evladın hayirlisini versin senin gibisini vermesin

Asla
iyi birşey gibi yazmışsınız çocuklarına babalık yapmamasını. ilginç
asla,asla,yüzüne dedım abi yapma falan fılan,olurmu,sadece kadınlar çocuğuna bakmamış,sana da bakmaz dıyor,ona şaşıyorum,olan geridekıne oluyor,mıllet yaşamına devam edıyor,benım yepenlerımde öle,adam zırnık vermıyor,ama diğer çocuklar zevk sefada,sadece bır açıklama Yaptım

Back
X