Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakarKusura bakma da kendi çocuğunu görmeye gitmeyen seni baş üstünde mi tutacak buna inanmıyorum ben.
şimdi o kız çocuğu onun değiilmiymiş. kesinmi bu. ona göre yazacağımda
Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
hadi yaYalan bence oky senin gibi bir çakal bunu nasıl yer
Nafaka vermemek için yan çizmeye çalışmış tutmamış.
Allah evladın hayirlisini versin senin gibisini vermesinHiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
asla,asla,yüzüne dedım abi yapma falan fılan,olurmu,sadece kadınlar çocuğuna bakmamış,sana da bakmaz dıyor,ona şaşıyorum,olan geridekıne oluyor,mıllet yaşamına devam edıyor,benım yepenlerımde öle,adam zırnık vermıyor,ama diğer çocuklar zevk sefada,sadece bır açıklama Yaptımiyi birşey gibi yazmışsınız çocuklarına babalık yapmamasını. ilginç