- 12 Mart 2016
- 2.308
- 1.268
Ayy hamileyken tabi zorahh ahh nerdee inşallah
bir de hamile kalma durumum var 3 haftaya belli olacak hamişsem elveda diyet sanırım
hamileyken diyet olmuyormuş
Ayy hamileyken tabi zorO zaman da almamaya çalışın bari gerçi ne kadar mümkün bu bilmiyorum ama
Ayy nasıl oldu ?
Amannn bebis gelsinde Kilo her türlü hallolur diye düşünüyorum :)malesef mümkün değil en az 10 kilo alınıyormuş. en fazla 35 falandır
ben bittim sanırım hamişssem
olsun vardır bunda da bir hayır Allahtan hayırlısı olsun. doğumdan sonra zaten 3,5 kilo bebek, bebek suyu vs. 5 kilo gidiyor. 2 kilo da ödem oluyormuş vücutta. öyle öyle derken 10 kiloyla kapatırsam almamış oluyorum pek kilo
tabi aş erme durumu doymama durumu oluyormuş inşallah kendini tutabilirim
Amannn bebis gelsinde Kilo her türlü hallolur diye düşünüyorum :)
huhuu :)
slm kızlar napıyosunuz nerdesiniz?
sabah yazamadım maalesef
kilom şoktan sonra sabit kaldı
ama tabiki bırakmak yok devaamm
pofu benim de 2 gündür sabit malesef bugün bir şey yemiyorum 5 den sonra bunu bir deneyeyim dedim . cok acıkırsam 1 kase yoğurt yicem
pofu dukan ı bıraktım. konuya da not olarak ekledim durumu. sağlıklı beslenip dikkat ederek kilo vermeye çalışıcam. hamilelik durumum var çünkü dukanın evreleri için vaktim yok metabolizmamı boşuna yıpratmak istemiyorum. 3 gün yaptım durakladım resmen. başka diyet yapsam duraklamazdım ve bu kilomla zaten haftada 1,5 verirdim. eskiden de denediğim bir diyet olduğu için vücut sanırım hafızaya aldığından eskisi gibi verdirmiyor. ama tabi yine dukan diyetindeki bilgilerimi de kullanıcam. yulaf kepeğini de kullanmaya devam edicem. tok tutuyor çünkü
işe yaradı mı bari
hee sende bendensin
bende sırf şok yapayım diye 3 gün yaptım :)
hamilelik varsa aman dikkat et cnm
valla hamilelik sırasında naısl oluyor bi fikrim yok cnm..onu doktorla konuşman en doğrusu..bu ay belli olcak hamilelik olup olmadığı :) varsa napıcam bilmiyorum. kilo vermeye belki ilk 3 ay devam edebilirim sağlıklı beslenerek. sence? araştırdım 3 ay mide bulantısından ne yapsa yiyemiyen insanlar varmış onların bebişleri sağlıklı oluyorsa sağlıklı beslenerek benim vereceğim kiloyla da doğar diye düşünüyorum. sıkı diyet yapmıycam sonuçta her ay 2 kilo versem yeter 3 ay da 6 kilo eder. :)
3 gündür wc çıkamıyordum bugün dukanı bırakınca çıktım canım hem de 2 kez
valla hamilelik sırasında naısl oluyor bi fikrim yok cnm..onu doktorla konuşman en doğrusu..
hahah tukkan da bi ben rahatım galiba kimi görsem wc sorunu oluyor ben aksine günde 2-3 kez...
dukan yapmasan belki 5 kez
bende saçma sapan bi haldeyimpofu ne durumdasın çıkmıyor sesin ben dün revani yedim görümcemde gizlediğim için diyetimi başka ikramı yoktu çok açtım yedim. +200 oldu bu sabah
totalde +400 durumdayım malesef. bugün dikkat ettim tekrar yarına kilo vermiş olcam inş
bende saçma sapan bi haldeyim
reglim yaklaştı
tartıya çıkmıyorum
bi gün pizza bi gün lahmacunpofu geçen gün eltimde kaldık 1 gün sonrasındada gece geldik. 2 günde battım resmen. hiçbir şey hazırlamamış eltim 2 aylık bebeği var bahane yapmış resmen çocuk 3 saat uyuyor bu boş duruyor gözümün önünde kaç kez uyudu çocuk bir çorba bile yapmamış pizza söylediler. ertesi gün de lahmacun of yani yuh yani. yemek zorunda kaldım mecburi. bugün sabah tartıda 70 çıktım ama 2 gün wc ye çıkamamıştım az önce wc ye çıktım 70 olmadığımı biliyorum o yüzden ama 69.500 olmuşumdur. yarın anlıycam ne durumdayım. bugün protein günü yapıyorum. bu kilo yerleşmeden kurtulmalıyım