• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar seyır aşamasının 3.gunundeyım tartıda kılom aynı bırgun once ıle ama muthıs bır sıslık var gobegım okdara buyudukı sızdede oyle oldumu bu sıskınlıgı sebzelermı yaptı patlayacak gıbıyım moralım bozuldu ya.bırde veremeyınce uzuldum alısmıstık vermeye.seyırde kac gunden sonr adegısım oluyor herkes duruyormu kılo verme

Bugün 10 günlük atak evremin son günündeyim veee 90,3 kg ile başladığım atak evremin son sabahında tartım 85,9 kg. Gösterdi :64: Gerçekten mutluyum sonuç için.
Atak evresinde hiç aç kalmadım zaten insan kendini tok hissediyor yanlız bağırsaklarımda sorun oldu herkes kabız oldum derken ben ishal oldum :17: Biraz ağrı dışında iyi oldu belkide :52: şimdi yarın seyir evreme büyük bir motive ve azimle giricem.iş yerim izmir konakta sahilden alsancak tren garına kadar hergün yürümeyi planlıyorum.ilk defa bir diyette bu kadar istekliyim ben yaaaa :d zaten sebepsiz mutluydum şimdi iyiden mutluyum :16:

kızlar seyır aşamasının 3.gunundeyım tartıda kılom aynı bırgun once ıle ama muthıs bır sıslık var gobegım okdara buyudukı sızdede oyle oldumu bu sıskınlıgı sebzelermı yaptı patlayacak gıbıyım moralım bozuldu ya.bırde veremeyınce uzuldum alısmıstık vermeye.seyırde kac gunden sonr adegısım oluyor herkes duruyormu kılo verme

canım herkesi bilmem ama bende de oldu o durgunluk . Gerçi kitapta da yazıyor bu normalmişş.benim de bugün seyirdeki 4.günüm seyirin ilk günü 200gr geri bile aldım.dün moralim çok bozuktu yemek yedim hemen uyudum sabah uyandığımda geri gelmiştir die düşündüm çünkü hergün çektiğim 60 mekiğin 1 tanesini dahi çekmedim ve karnım tıka basa uyudum ama tabi dün sabah tuvalete de çıkmıştım ki seyir evresi boyunca hiç çıkamamıştım.amaaaa sabah uyandığımda 100 gr cık gitmişti:66::66::66: umarım böle her güne 100 gr gider de ben de rahat rahat diyetime devam ederim:34::34::34:

:nazar:
Bugün 10 günlük atak evremin son günündeyim veee 90,3 kg ile başladığım atak evremin son sabahında tartım 85,9 kg. Gösterdi :64: Gerçekten mutluyum sonuç için.
Atak evresinde hiç aç kalmadım zaten insan kendini tok hissediyor yanlız bağırsaklarımda sorun oldu herkes kabız oldum derken ben ishal oldum :17: Biraz ağrı dışında iyi oldu belkide :52: şimdi yarın seyir evreme büyük bir motive ve azimle giricem.iş yerim izmir konakta sahilden alsancak tren garına kadar hergün yürümeyi planlıyorum.ilk defa bir diyette bu kadar istekliyim ben yaaaa :d zaten sebepsiz mutluydum şimdi iyiden mutluyum :16:

:nazar::nazar::nazar:tebrikler canım..umarım senin için hep böle ii olur.ama bence atak evreni biraz uzun tutmuşsun:1::1:ama olsun sonuçta bitti..senin adına sevindim

:nazar:

:nazar::nazar::nazar:tebrikler canım..umarım senin için hep böle ii olur.ama bence atak evreni biraz uzun tutmuşsun:1::1:ama olsun sonuçta bitti..senin adına sevindim

evet uzun ama benim kiloma göre normal 1,58 boy 90 kg olunca insan obez oluyo haliyle :D gerçi beni hiç zorlamadı zaten etobur biriyim :D ama domatesi ve portakalı çok özledim :D

kızlar yaz geldi, etraf renklendi, havalar güzelleşti. uzun zamandır diyet yapanlardan ya da yeni başlayanlardan motivasyonu düşenler var sanırım. hem onları hem de esasında kendimi gaza getirmek için 1-2 şey yazayım dedim.
kızlar o canımızın çektiği yemekler var ya, işte onlardan daha önce defalarca ve muhtemelen kilolarca yedik zaten. tadını biliyoruz, bağımlıyız biz bunlara. en azından ben bağımlıyım. şu anda taze ekmek-bal-kaymak üçlüsü için neler vermezdim mesela :)))
amaaa şöyle bir göbeğinize bakın, yan masada oturan sıska kıza bakın, gardrobunuzdaki giyemediğiniz o güzel elbiselere bakın, sığamadığınız kotlarınıza bakın, sevgilinize kocanıza ya da platonik aşkınıza bakın ve vazgeçme fikirlerinden bir an evvel u-zak-la-şın. uzaklaşalım. yemenin sonu yok. yedik yedik bu hale geldik, artık biraz kendimizi tutmanın zamanı. bak valla tartı değişecek, olmadı pantalonlar bollaşacak, birileri çoook yakın zamanda ay sen kilo mu verdin diyecek, yakışıklı bir çocuk kafede otururken sizi kesecek :))

fawkes harikasın;yorumuna bayıldım ve kahkahalar attıom, galba biz kadınlar hepimiz aynıyız:) ben de atak dönemi üçüncü gündeyim ve tuhaf bir şekilde rahat gidiyor,inşallah seyirde de böyle olur:)

hadi börekleri mantıları unutup bunlara konsantre olalım hep birlikte :)) yoksa mağaza kabinlerinde daha çooook oflayıp puflarız. hepimize kolay gelsin
hadi börekleri mantıları unutup bunlara konsantre olalım hep birlikte :)) yoksa mağaza kabinlerinde daha çooook oflayıp puflarız. hepimize kolay gelsin[/QUOTE]

kalan kiloları mayısa kadar vermezsem ben diyeti sericem sonunda he:43: ay cok sıkıldım ya nerdeyse bir çiftlil dolusu tavuk yedim yani diyetten önce ekmek cok az tüketen ben ekmek özledim ya:43: bide annem cok güzel hamur işi yapar evede hep misafir gelir artan börekleri kokla kokla içim şişti vallaya biraz moral verin arkadaşlar :84:

Bırakma sakın... Gerçekten biliyorsun bende de troid var, çok zor gidiyor ama gidiyor ... Börek konusunda haklısın , annem hafta sonu yaptı ben dayanamadım oturdum yedim valla hem de küçük de olsa 7 tane yedim :17::17::17:
Ama ertesi gün 5+5 in protein kısmına döndün, inan dün tartıldığımda 1 kilo daha gitmişti, moralinizi bozmayın bazen sistemi şaşırtmak da fayda var.
Devam edeceğiz bu işi bitireceğiz.
Mesela 60 ın altını gördüğüm ilk gün kendimi ödüllendirip sufle yiyeceğim :)

iyi akşamlar herkese kilo vermek için bende uğraşıyorum ama çok yavaş gittiği için araştırırken bu diyete rastladım hafta içi sayfaların tamamını okuyacak kadar vaktim olmadığı için ilk sayfalardan ve son sayfalardan birilerine mesaj attım özelden ama geri dönen olmadı hala o yüzden burdan yazıyorum kusura bakmayın hafta sonu okurum inşallah tamamını
154 boyum ve 70 kiloyum 20 yaşındayım sitesindeki anketi yapmayı denedim ama bi türlü olmadı her sefer hata verdi yanlış girdim bi şeyleri ama neyi anlamadım diyet anladığım kadarıyla protein ağırlıklı ama uygulamam için kitabını almam şart mı yoksa gerekli bilgilerin tamamını topicde bulabilir miyim?
yardımcı olursanız çok sevinirim

barro cum ben sana özel mesajla bir yanıt yollamıştım , gelmemiş olabilir mi? Bu diyete bende yeni başladım ve henüz atak evresindeyim :) burayı hergün takip ediyorum ayrıca kitabıda almanı tavsiye ederim , detaylı bilgiler veriyor ve daha bilinçli bir şekilde hareket etmen için fayda sağlıyor.

barro cum ben sana özel mesajla bir yanıt yollamıştım , gelmemiş olabilir mi? Bu diyete bende yeni başladım ve henüz atak evresindeyim :) burayı hergün takip ediyorum ayrıca kitabıda almanı tavsiye ederim , detaylı bilgiler veriyor ve daha bilinçli bir şekilde hareket etmen için fayda sağlıyor.

yok ne yazık ki gelmedi mesaj tamam o zaman alayım bende kitabı her gün buraya bi şeyler yazıp yazılanları okuyamasam da elimden geldiğince takip ederim inşallah kısa zamanda bende sonuç alırım ilk sayfalarda 55 günde 10 kilo verdiğini söyleyen kişinin yazdıklarından sonra hayret ettim zaten ben bi yılda zor verdim o kadar kiloyu şimdi de 55e düşsem çok güzel olur kolay gelsin herkese :nazar:

mısır unu atak rejimi tarifleri kısmında saf proteınler baslıgı. soslar kısmının hemen altında mısır unu dıyor ve devamındakı soslarda gecıyor bakarsan sevınırım cevırı hatasımı acaba

evet hanimlar, kitabin orjinalinde de yazdigi uzere misir unu serbest:) yani sinirsiz degil ama kitabinizda yazdigi gibi 125 ml lik bir sos icin bir tatli kasigi diyor,

bir de bdukanin sitesinde gezerken evimin yanindaki markette (fransada yasiyorum) dukanin kreplerinin ve yulaf kepeginin oldugunu gordum az once marketten geliyorum, dukanin kitapta tarifini verdigi kreplerden aldim benimkinden cok farkli, benim yaptiklarim yumurta kokusundan yenmiyordu, pakette dukan rejimi falan yaziyordu, okurken farkettim ki bu dukan amcamizin yulafkepegi adli bir de sitesi avrmis ama fransizca, simdi ona girdim, daha once bazi fransiz forumlarinda da gorudgum ekmek tarifi var, ben uygun degildir diye yapmamistim ama adamin kendi sitesinde gorunce yapmaya karar verdim
size de tarifni yaziyorum:

3 corba kasigi yulaf kepegi
1 su bardagi kadar yagsiz yogurt
1 silem tatli kasigi kabartma tozu
2 yumurta
1 corba kasigi misir unu

mikserle ya da karistirici yardimi ile malzemelerin tumunu karistirin
istediginize gore aroma ekleyin ( baharat, meyve aromasi, kekik vs)
dinlendirmeden bir borcam gibi bir seye koyup mikrodalgada 3-4 dak pisirin diyor,ama ben mikrodalga hic sevmiyorum firinda yapicam

sitede yulaf kepegi ile yapilan baska tariler de var onlari da bugun yarin sizlere tercume edecegim;
simdi bir yandan ekmegimi bir yandan da ekmeksiz koftemi yogurmaya gidiyorum herkese kolay gelsin
not: bu dedigim sitede bir de pizza tarifi vermis pizza hamuru icin bugday kepegi de kullanmis, onu da yazicam, bugday kepegi turkiye'de belki yulaf kepeginden daha kolay bulunuyordur pizzayi aksam yazicam sizelere

istanbulda karşıma çıkmayan goji berry tee buralarda karşıma çıktı bende bir miktar aldım.
ama ne için kullanıldıgını ve nasıl kullanıldıgını bilmiyorum. kitabımda istanbulda kaldı.
neydi bu goji berrynin hikmeti alameti? nekadar nezaman ve ne için tüketicem bunu yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada terazisiz bırakmasın mevlam kimseyi kaç kiloyum be oldum hiç bilmiyorum. umarım dogru yoldayımdır
bu arada hem mekan değişikliginden hemde (samanda olsa) yulaf kepegimi evde unuttugumdan 4 gündür tuvalete çıkamıyorum :17: tavsiyesi olan var mı bu konuda :77:

sevgiler :16:

istanbulda karşıma çıkmayan goji berry tee buralarda karşıma çıktı bende bir miktar aldım.
ama ne için kullanıldıgını ve nasıl kullanıldıgını bilmiyorum. kitabımda istanbulda kaldı.
neydi bu goji berrynin hikmeti alameti? nekadar nezaman ve ne için tüketicem bunu yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada terazisiz bırakmasın mevlam kimseyi kaç kiloyum be oldum hiç bilmiyorum. umarım dogru yoldayımdır
bu arada hem mekan değişikliginden hemde (samanda olsa) yulaf kepegimi evde unuttugumdan 4 gündür tuvalete çıkamıyorum :17: tavsiyesi olan var mı bu konuda :77:

fimolatcim gojy berry yi ben antioksidan diye kullaniyorum asagi yukari bir yemek kasigi dolusu yiyorum vucuttan toksinler atilinca kilo verme daha kolaylasir diye okumustum ama bu diyette ne diye oneriliyor emin degilim kitap almadim ya ben
ve bazanda tatli krizim tutunca yada illa birsey atistiracagim tutunca yiyorum ben
terazinin olmamasi bir yandan cok iyi canim yoksa surekli tartilinca moral kalmiyor
kabizlik icinse malesef bendede ayni once altin cilek kullaniyordum bitti ve kac gundur bulamiyoum ben simdi bagirsaklara iyi gelen bir cay var onu kullaniyorum ama yok ise yaramiyor sanirim tryede form caylari varmis onu dene istersen

fimolacığım valla kabızlık için ben doğa dan kayısılı form çay kullanıyorum.onun limonlusu aromalısı da var ama ben de o çok da etkili olmadı.Ama kayısılı olanı akşama doğru 4gibi içiyorum akşam 10-12 arası hooop soluğu wc de alıyorum:9::9:yani sende ona göre iç ki dışarda yakalanmayasın aman ha:1::1::1:
goji berry hakkındaysa hiçbir fikrim yok:50::50:üzgünüm
:16::16:

teşekkürler paylaşımın için bende deneyeceğim bunu bugün buğday kepeği burda heryerde satılıyor :) diğer tarifleride sabırsızlıkla bekliyoruz

evet hanimlar, kitabin orjinalinde de yazdigi uzere misir unu serbest:) yani sinirsiz degil ama kitabinizda yazdigi gibi 125 ml lik bir sos icin bir tatli kasigi diyor,

bir de bdukanin sitesinde gezerken evimin yanindaki markette (fransada yasiyorum) dukanin kreplerinin ve yulaf kepeginin oldugunu gordum az once marketten geliyorum, dukanin kitapta tarifini verdigi kreplerden aldim benimkinden cok farkli, benim yaptiklarim yumurta kokusundan yenmiyordu, pakette dukan rejimi falan yaziyordu, okurken farkettim ki bu dukan amcamizin yulafkepegi adli bir de sitesi avrmis ama fransizca, simdi ona girdim, daha once bazi fransiz forumlarinda da gorudgum ekmek tarifi var, ben uygun degildir diye yapmamistim ama adamin kendi sitesinde gorunce yapmaya karar verdim
size de tarifni yaziyorum:

3 corba kasigi yulaf kepegi
1 su bardagi kadar yagsiz yogurt
1 silem tatli kasigi kabartma tozu
2 yumurta
1 corba kasigi misir unu

mikserle ya da karistirici yardimi ile malzemelerin tumunu karistirin
istediginize gore aroma ekleyin ( baharat, meyve aromasi, kekik vs)
dinlendirmeden bir borcam gibi bir seye koyup mikrodalgada 3-4 dak pisirin diyor,ama ben mikrodalga hic sevmiyorum firinda yapicam

sitede yulaf kepegi ile yapilan baska tariler de var onlari da bugun yarin sizlere tercume edecegim;
simdi bir yandan ekmegimi bir yandan da ekmeksiz koftemi yogurmaya gidiyorum herkese kolay gelsin
not: bu dedigim sitede bir de pizza tarifi vermis pizza hamuru icin bugday kepegi de kullanmis, onu da yazicam, bugday kepegi turkiye'de belki yulaf kepeginden daha kolay bulunuyordur pizzayi aksam yazicam sizelere

kızlaaar;bugün atak dördüncü günüm 58,8 kg ile başlamıştım;bu sabah tartıda 56 kg çıktım,keyfim yerimde:) atak döneminden hiç ayrılmak istemiyorum böyle böyle verim diyorum,seyir döneminde kilo verimi yavaşlıyo ve hatta durgunluk oluyormuş ya;hiç seyire geçesim yok:( sahi seyirin ilk haftası meela 1+1 yapsam kilo veremeyecekmiyim?

kızlaaar;bugün atak dördüncü günüm 58,8 kg ile başlamıştım;bu sabah tartıda 56 kg çıktım,keyfim yerimde:) atak döneminden hiç ayrılmak istemiyorum böyle böyle verim diyorum,seyir döneminde kilo verimi yavaşlıyo ve hatta durgunluk oluyormuş ya;hiç seyire geçesim yok:( sahi seyirin ilk haftası meela 1+1 yapsam kilo veremeyecekmiyim?

alakası yok, seyirde de kilo veriliyor ama öyle pat diye değil. yavaş yavaş. hele bi de spor yaparsan süper olur :) durmak yok devammmm

Back