• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu ürünü ben incelemiştim ama bundan kek krep yapmak mümkün olmayacak diye ilgilenmedim

Betaglucare - Prorsum FoodPharma Ltd. bu web sitesini gören var mı?
doğal yulaf kepeği tozu diyor. anlatılanlar dukanın dediğiyle örtüşüyor. bağırsaklarda jel haline gelmesi, karbonhidratı içerisine alıp emilimini düşürmesi vb. fiyatıda maaşaallaahh 2 kutu 98 lira. Sizde bir bakın denemeye değer mi sizce? :44: eğer birşey bulamazsam gene çongar alıcam sanırım...

yumurtanın beyazında limit yok hatta özellikle yeyin diyor anne sütünden sonra en fazla protein varmış ama sarısı hafta da 3 4 diye hatırlıyorum

Kzılar bir şey soracağım günd een fazla kaç yumurtaya izin var ben yulaf temın edemedım bu yuzden acıkıyorum sabah bır yumurta aksamları etten sıkıldıgımda 2 yumurta ıle omlet yaptıgımda kaçırmış mı olurum sız nasıl tuketıyorsunuz gun ıcınde az yedıgım halde ıkı veya fazla yumurtaile aşmış olurmuyum

dukanın bu haftaki tarifini denedim tatlı istegini gidermek için güzel oldu

tarifini yazıyorum isteyen olursa

kakaolu tahiti flan

400 ml ligt süt
1 yemek kaşığı mısır unu

1 yemek kaşığı yağı azaltılmış kakao (nestle de var)

3 yemek kaşığı toz splenda

30 gr ligt labne

sütün yarısını tencereye koyuyoruz içine mısır ununu ekliyoruz

başka bir kapta kalan sütü kakao yu splendayı ve peyniri iyice çırpıyoruz

sütle mısır ununu karıştırarak pişiriyoruz koyulaşınca diğer malzemeleri ekliyoruz yavaş yavaş

bir süre daha pişiriyoruz sonra minik kaselere alıp buzdolabına kaldırıyoruz 1 saat kadar sonra soğuyor üzerine biraz hindistan cevizi serpip afiyetle yiyoruz :56:

selam kızlar;ben de bu forumda okuduklarım sayesinde bugün dukan diyetine başladım; sabah 2 tane haşlanmış yumurta yedim,bol su içiyorum öğlen de light yoğurt ve tavuk göğüs yedim, kitabı okumadım sadece sizlerin yazdıklarınızı okuyarak yapmaya başladım;yanlış birşey yapmışmıyım?
destek ve yoruölarınız için şimdiden teşekkürler:)

selam kızlar;ben de bu forumda okuduklarım sayesinde bugün dukan diyetine başladım; sabah 2 tane haşlanmış yumurta yedim,bol su içiyorum öğlen de light yoğurt ve tavuk göğüs yedim, kitabı okumadım sadece sizlerin yazdıklarınızı okuyarak yapmaya başladım;yanlış birşey yapmışmıyım?
destek ve yoruölarınız için şimdiden teşekkürler:)

tatlım güzel başlamışsın yalnız 2 yumurta birden çok olmasın dikkat et :)

ayrıca yörsanın light böreklik lor peyniri var ondan al mutlaka , tek başına bile çok lezzetli olabiliyor

ben bugün 2. günümdeyim şimdiden ortalama 800 gr gitti bile :46:

tatlım güzel başlamışsın yalnız 2 yumurta birden çok olmasın dikkat et :)

ayrıca yörsanın light böreklik lor peyniri var ondan al mutlaka , tek başına bile çok lezzetli olabiliyor

ben bugün 2. günümdeyim şimdiden ortalama 800 gr gitti bile :46:

softnsweer çok saol tavsiten için;hemen alacağım:) bu sabah 58,3 kg idim; bakalım yarın sbah tartılmayı 4 gözle bekliyorum:) hedef 52 kg;bu arada sen 800 gr süper vermişsin:) akşam ne yesem diye düşünüyorum şimdi:( bu arada sen kepek yulafı denen şeyden aldın mı?nerden buldun;yardımcı olursan çok sevinirim:)hedefin ne kaç kilo vermek istiyorsun sen?
attack dönemini kaç gün tutacaksın?

softnsweer çok saol tavsiten için;hemen alacağım:) bu sabah 58,3 kg idim; bakalım yarın sbah tartılmayı 4 gözle bekliyorum:) hedef 52 kg;bu arada sen 800 gr süper vermişsin:) akşam ne yesem diye düşünüyorum şimdi:( bu arada sen kepek yulafı denen şeyden aldın mı?nerden buldun;yardımcı olursan çok sevinirim:)hedefin ne kaç kilo vermek istiyorsun sen?
attack dönemini kaç gün tutacaksın?

yulaf kepeği diye satılan bir yer bulmuştu arkadaşlar önceki sayfaları okursan görebilirsin ankarada bir diyet market oradan sipariş vermiştim şuan onu kullanıyorum bu sabah krep yaptım hatta inanılmaz tok tutuyor hatta krepi koklayınca iştahın kaçıyor :1: birde gitti gidiyorda samanımsı bir ürün satılıyormuş ama kimse tavsiye etmiyor. bende ortalama 14 kilo vermek istiyorum atak evresini 5 gün düşündüm ama böyle rahat devam edersem 7 güne kadar çıkarabilirim. çünkü arada doğranmış salatalık turşusunu kaçırıyorum :1: bugünde öğle yemeğine fırında tavuk but yaptım ama yanına yine dayanamadım yoğurtlu turşulu sos hazırladım. buarada yoğurt sek light yoğurt %0 yağ kesinlikle tavsiye olunur. tadıda çok güzel :)) ikimizide iyi dukanlar :10:

yulaf kepeği diye satılan bir yer bulmuştu arkadaşlar önceki sayfaları okursan görebilirsin ankarada bir diyet market oradan sipariş vermiştim şuan onu kullanıyorum bu sabah krep yaptım hatta inanılmaz tok tutuyor hatta krepi koklayınca iştahın kaçıyor :1: birde gitti gidiyorda samanımsı bir ürün satılıyormuş ama kimse tavsiye etmiyor. bende ortalama 14 kilo vermek istiyorum atak evresini 5 gün düşündüm ama böyle rahat devam edersem 7 güne kadar çıkarabilirim. çünkü arada doğranmış salatalık turşusunu kaçırıyorum :1: bugünde öğle yemeğine fırında tavuk but yaptım ama yanına yine dayanamadım yoğurtlu turşulu sos hazırladım. buarada yoğurt sek light yoğurt %0 yağ kesinlikle tavsiye olunur. tadıda çok güzel :)) ikimizide iyi dukanlar :10:

sek yoğurdu bu akşam alıp deneyeceğim, sana da bol şans;direncimizin düştüğü anlarda birbirimize bari burdan destek olalım:)
sana da kolay gelsin

sek yoğurdu bu akşam alıp deneyeceğim, sana da bol şans;direncimizin düştüğü anlarda birbirimize bari burdan destek olalım:)
sana da kolay gelsin

inşallah tatlım , dukan kitabında doktor direnç düşüklüğü hallerinde 2-3 güne bir c vitamini takviyesi yapılabilir diyor aklında bulunsun :)

sebze agırlıklı beslenmişsin sebze gününde de protein ağırlıklı olacak seyir evresine geçtiğinde kilo artışı yaşaman normal ilk kaybetiğin kilolarda su kaybıda oldu sebzeyle geri döndü ama merak etme tekrar gidecek ve aç kalmaman doyana kadar yemen lazım

canım öle diyorsun ama ekselansları(dukan) asla 2 .tabaği yemeyin gibi bir cümle buyurmuştu ve oyüzden doymasam bile yemiyorum 2. tabağı ki ben tatlı tabağı kullanıyorum önce gözüm doysun die ama :1::1::1:ayıptır söylemesi normalde hergün wcye çıkarken dün ve bugün hiç çıkamadım belki ondandır die düşünüyorum:44::44::44:bugün saf protein yaptım ve umarım yarın da fazla göstermez tartı yoksa 7gündür yemediğim ekmeğe ve çikolataya yenik düşebilirim halbuki atak evresinde canım hiç tatlı ekmek vs istememişti ama bugün canım ekmek çekti resmen aç olduğum için değil ekmeği özledim resmen:9::9::9::9:

2. günüm de bitmek üzere ve ben hiç acıkmıyorum ! iştahsızlık yaşıyorum hayatım boyunca ilk defa bu denli iştahım kesildi sırf tansiyonum düşmesin diye üzerine yulaf kepeği ekeleyerek light lor yiyorum istemeye istemeye.

bu iştahsızlık normal mi? kare çikolataları gözü kapalı hüpleten ben ne haldeyim :1: bilgisi olandan yanıt bekliyorum :(

Son düzenleme:
artık evimde kalmıyorum :58: taşındım ve ögrenci evindeyim şu an... artık evdeki rahatım konforum yok sürekli yemek yapamıyorum, nete giremiyorum... diyetimi bozmamaya çalışıyorum bozmuyorumda. ama zorlanmıyorum dersem yalan olur. insanların içinde (özellikle herkes 1 tencere pilava dalarken) ben etimi tavugumu cıkarıp pişiremiyorum :17: ne olacak bu halim bilmiyorum. :43: manevi destege ve fikirlere ihtiyacım var. pratik ama gösterişli olmayan ne yapabilirim.. :18:

artık evimde kalmıyorum :58: taşındım ve ögrenci evindeyim şu an... artık evdeki rahatım konforum yok sürekli yemek yapamıyorum, nete giremiyorum... diyetimi bozmamaya çalışıyorum bozmuyorumda. ama zorlanmıyorum dersem yalan olur. insanların içinde (özellikle herkes 1 tencere pilava dalarken) ben etimi tavugumu cıkarıp pişiremiyorum :17: ne olacak bu halim bilmiyorum. :43: manevi destege ve fikirlere ihtiyacım var. pratik ama gösterişli olmayan ne yapabilirim.. :18:

ayy canım ya kıayamam.walla ne denir haklısın eve bigün misafir gelse bile insan napcağını şaşırıyor.sen yemesen insanlar rahatsız olcak die.geçen eve misafir geldi o rahatsız olmasın diye bütün yemeklerden tabağıma aldım ama cacık ve tavuk dışında birşey yemedim.ama resmen zor tuttum kendimi:1::1::1:
sana tavsiyem eğer olanağın varsa protein günlerinde dışarda ızgara,balık vb yiyerek gel eve sebze günlerinde evde ye bolyoğurt takviyesiyle ama sakın bozma çünkü idolüm sensin valla hergün bakıyorum bişi yazmışmı ne kadar vermiş die ki yolu da yarıladın:nazar::nazar::nazar:
ne denir canım kolaylıklar diliyorum:16:

bugün ilk günümdü, tamamen uydum herşeye;henüz konuşmak için erken sanırım ama tuhaf hiç de zorlanmadım,ben de hamur işine dayanamayanlardanım:(
bu arada acele etme diyeceksiniz biliyorum ama akşam işten eve büyük hevesle geldim kesin bir miktar kilo gitmiştir diye,gram oynamamış, yani biliyorum daha ilk gün ama ne bilim forumda yazılanları okuduktan sonra heveslenmşim meğer:)hepinize bol şans diliyorum umarım ben de yeterince iradeli olur bu işin sonunu getirirm

Light ton balığı ye, 1 kaşık light mayonez ile.. Üstüne de bir de bol pul biber at (metabolizma hızın artsın). Haşlanmış yumurta ve light beyaz peynir, üstüne de 1 saat sonra light yoğurt ye.. Lor alıp içine Dana jambon doğrayabilirsin. Bunlar protein günlerin için öneri..

Sebze günleri içinde sebze ve yoğurt ye, haftada 2-3 kere de ızgara et ye dışarıda..

Back