Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

az önce dukan pudingi yaptım dolaba koydum, şu anda tencerenin dibini sıyırıyorum, pizza, çikolata, puding çok mutluyum sanırım bu diyeti ömür boyu yapacağım

kızlar ya aranızda tatlandırıcı kullanan varmı diyet yapanlar kullanabiliyo dimi tatlandırıcı:26::26:

tabi ki canım çok abartmamak kaydıyla hepimiz kullanıyoruz.

ya bende aldım geçen marketten kullanmaya başladım ama eşim doktora sorsanya diyo sorsammı acaba zararıolurmu üstünde diyabet ve diyette kullanım için yazıyo türk malı,,bide günde 10taneden fazla tüketince zararı oluyomuş ben taş çatlasın 4 tane kullanıyorum,çünkü bende içemiyorum hele yeşil çay imkansız tad yok hiç acık tatlansın diye katıyorum napıcam acep bide burda diyetisyen yok ondan ,aile hekimine sorsammı acaba yoksa kullansam böle zarar olurmuki zannetmiyorum ama araştırınca bazı tatlandırıcılar beyin tümorune neden oluyomuş ama çok kullanım olursa maxm. 10 adet yazıyodu nette baktımda uzmanlar,,,:26::26::26:

Elisam, kuzum, ancak girip bakabildim. Ellerine sağlık!

bende günde bir fincan çay ya da kahve içiyorum 2 tane atıyorum ona da, bi de işte kek vs yaptıysam onun içindekini yemiş oluyorum her şeyin fazlası zarardır zaten çok abartmadan kullanılabilir diye düşünüyorum...

Seyirde gojiyi protein günlerinde 1 kaşık, protein+sebze günlerinde 2 kaşık yiyoruz. Bu arada söylediğin kiloları çok rahat verirsin, merak etme. Yeterki diyetine uy ve burayı takip et. Formda ve forumda kal :)))))))))))))

ben de oradan aldım. çok memnunum.

amanınnn berrinncim ne yumrukmuş seninkisi böyle çok tebrik ediyorum canım inşallah bu kadar hızlı olmasa da eksiler devam eder tartıda darısı diğer tüm dukancıların başına hadi bakalım

yaseminim ben de şok geçirdim valla.teşekkür ederim canım benim.inşallah hepimiz güzelce veririz kilolarımızı

Son düzenleme:

sağol birtanem.inan ben de sizin verdiklerinize sevinerek moral buldum.yoksa bırakırdım.dukan kitapta ne söylüyorsa yaşadım ve dukan a güvenmem gerektiğini iyice anladım.adam harika.sizler de sakın kilo vermeniz durdugunda bırakmayın,moral bozmayın.benim bünyem dukana yenildiyse ve kilo verdiysem herkes verir

kızlar hepinize iyi geceler.....uzun zaman oldu foruma giremedim çok yoğun bi dönem geçirdim....bakıyorumda bayağı kilolar gitmiş, dünya dahada hafiflemiş......bunca kilo verenlerin arasında benim 300 gr az olucak ama olsun...oda eksi nede olsa...25 gün oldu yaklaşık 5 kilo verdim....bi 5 kilo daha versem tamamdır...yaa bu arada şu yumruk olayı hakkında bilgi veren olursa çok sevinirim tam detayını bilmiyorum

tatlım seyir evresinde kilo vermen durduğunda 4 gün atak yani saf protein günü yapıyorsun.buna yumruk diyoruz

canlarım hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın hepinizi çooook seviyorum.inşallah yarına iyi haberlerinizi bekliyorum

iyi akşamlar canım sen 300gr hesba almıyorsun ama bak diyorsunki dünya hafiflemiş nasıl hafifledi sanıyorsun günde 100gr vere vere damlaya damlaya göl oluyor.bende bugün 100gr vermişim sen 300gr yazmak bile istemiyorsun.annemde benimle beraber yapıyor hemde hiç kaçamaksız ve bu gün 300gr almış.buda sana kapak olsun canım.umarım birdaha 300gr az görmezsin.

az önce dukan pudingi yaptım dolaba koydum, şu anda tencerenin dibini sıyırıyorum, pizza, çikolata, puding çok mutluyum sanırım bu diyeti ömür boyu yapacağım

ya ben konuların gerisinde kaldımda biraz sağlık sorunlarından giremedim ama sizin şu puding çikolata ve pizza olayını çözemedim.nasıl yapıyorsunuz.diyceksinki daha önceki sayfalarda var ama onları okuyacak zamanım yok.

ben goji sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyip üzerinede bol ılık su içiyorum.toz tadlandırıcıda olur.senin bahsettiğin una benzeyen olmuycak kitapta yazıyor bak ne un gibi olacak nede çok iri olaca orta halli olacak.benim ki öyle un gibi değil.benimkide asıl yerinden geldi.kolay gelsin canım.allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…