Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım çok geçmiş olsun...sağlığın yernde olsunda kilo nasıl olsa veriyoruz dukanla takma şimdi sen alırmıyım die iyileşmene bak:KK71:

Ordu Üniversitesinde öğretim üyesiyim canım. Daha önce Hacettepe'deydim, Ankara'da, doktoramı bitirip memlekete yerleştim. Ama çok memnunum, iyi ki Hacettepe'de kadro çıkmamış da buraya gelmişim diyorum.

Şu an belki koşu bandında ter döküyo olabilirsin ama hihihihi branşını öğrenmek istiyorum beeen :kk77:
çünküsem benim de iki hedefimden biri öğretim üyeliği :kk77:

cnm çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum:KK71: sen kendini toparla ondan sonra düşünürsün kiloları:KK54:

canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim :KK70:

GoldenVenus; canım; inşallah çoook çok mutlu bi yuvan olur. huzur dolu bir evliliğin olsun inşallah! çok mutlu ol tamam mı? :KK70:

ayrıyetten de kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum hihi hepinize sarılıcam na böölee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Teşekkür ederim tarif için. Üzülmeyiiiiiiin. Ben yurtta kalıyorum dairelerimizde microdalga fırınımız var ama normal bir fırınımız yok maalesef :KK1:

ben mikrodalgada kek yapıyorum aynen keki tarifine göre hazırlayıp sadece daha kısa sürede pişiriyorum fena da olmuyor sadece kızarma problemi var üstü kızarmıyor bembeyaz kalıyo o kadar da olsun ama dimi:KK75:

Canım ben 2,5 senedir Ordu'da yaşıyorum. Akşam iş çıkışı eşimle bisiklete binip eve girmeden denize de giriyoruz. (Resimdeki bisikletli de benim hatta!) O yüzden yazın spor salonuna gitmeyeceğim hatta; ekim kasım gibi tekrar başlıcam. Beklerim, buralar çok tatlı valla :)):82:

Bende yüzmeyi çok seviyorum hatta geçen yaz diet yapmadan hergün yüzerek ve sadece şekeri ve beyaz unu keserek bol bol da saf yoğurt yiyerek 3 kilo vermiştim ama tabi kış boyunca geceler boyu ders çalışmaktan ve abur cuburdan böyle oldu:KK43: Yüzmek gerçekten çok etkili hele su biraz soğuksa dukan amca 10 dak soğuk duşun 100 kcal kadar yaktığını söylüyodu hatta kitapta.

Teşekkür ederim tarif için. Üzülmeyiiiiiiin. Ben yurtta kalıyorum dairelerimizde microdalga fırınımız var ama normal bir fırınımız yok maalesef :KK1:

canım sana tencerede kek tarifi vereyim.keki dukan usulü hazırla.fincanlara 3/1 doldur.fincanları içinde ılık su olan tencereye koy(su fincanların yarısı yüksekliği geçmesin)tencerenin kapağına önce bi kurulama bezi ört üstüne kapağı kapa(bez keke buhar damlamasın diye)tencerenin altını yak 10 dakika kadar sonra altını iyice kıs 20 dakika sonra ocağı söndür bi 10 dakika kadar kapağı açma sonra tatatataaaaaa afiyet olsun.benim oğlum da şehir dışında okumuştu ve bu usulle harika kekler yiyordu.umarım işine yarar .....arada tencereyi açarsan kabarmaz ona göre bu detay aklında olsun...

Kızlar iyi akşamlar,

Kaç gündür girip okuyamıyorum bile iş yogunlugundan eve geliyorum direk hooopp yatıyorum.

Şimdi de yataga uzanıp hızlıca bir göz atacagım ama imkanı yok bıtıremem bu aksam :KK68:

Beberongo cum, cok gecmıs olsun canım :KK71:

Hepinizi cok cok opuyorum :KK3:

Son düzenleme:
offf yaaa ne çok şey yazmışsınız bitiremedim :KK19::KK19:

kızlar sızmak üzereyim kalan son mecalimide yorum yazmak için harcıyorum

Son düzenleme:
Canımmm; sen bizim kugu gelinimiz olacaksın :KK71: O gun cok cok guzel bır gelın olacagına emınım ben.

O guzel gununde; herseyın her ayrıntının gonlunce cok guzel olmasını dılerım arkadasım. Bundan sonraki cok daha mutlu gececek gunlerının baslangıcı olacak o gun ınsallah cok guzel gecer.

canım benimm tşk ederim güzel dileklerin için inş dediğin gibi gülümseyerek hatırlayacağım bi gün olur zaman yaklaştıkça iyice heyecan basıyo gerçekten :KK1: şimdide saç provama gidiyorum bakalım nasıl olcak :KK52: öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz:KK54:

Kızlar iyi akşamlar,

Kaç gündür girip okuyamıyorum bile iş yogunlugundan eve geliyorum direk hooopp yatıyorum.

Şimdi de yataga uzanıp hızlıca bir göz atacagım ama imkanı yok bıtıremem bu aksam :KK68:

Beberongo cum, cok gecmıs olsun canım :KK71:

Hepinizi cok cok opuyorum :KK3:

Canim benim, sagol sana da kolayciklar gelsin insallah senin de islerin hemencik hafifler

talhagizemcim çok sevindim bütün sonuçların iyi çıkmasına annene ve sana çok geçmiş olsun...verdiğin kilolar içinde tebrikler sahiden süper sonuç..allah nazarlardan saklasınn...kesinlikle başaracaksın hepimiz başarıcaz...hepimize ve içinde kendimede dua ediyorum tez zamanda güçlendirmeye geçelim die

teşekkür ederim canım sizlerin duaları ile geçer inşallah bu günler bide üstümdeki sıkıntıyı atabilirsem çok iyi olacak.daha benim yolum uzun inşallah en kısa zamanda ulaşırız hepimizde bu cuma gecesi allahım herkesin dileğini kabul etsin.

merhaba güzel bayanlar.dukan diyeti kitabım geldi.atak evresinin sonuna kadar okudum.yarın hemen başlamak istiyorum.kilom fazla 120 kg. oyüzden atak evresini 10 gün yapmayı düşünüyorum.yulaf kepeğimi aldım.yalnız bu topikte bahsedilen goji nedir bilmiyorum.kitapta okuduğum sayfalarda gojiye rastlamadım.çok gerekli mi.nerden bulabilirm gerekliyse.
birde arkadaşlar dukandiyet sitesindeki ideal kiloyu,atak evresi süresini belirleyici anketi nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım.malum yabancı dilde.
süt,yoğurt peynir tamamen mi yağsız olacak*
birde topikteki güzel tarifler seyir evresi için mi?çikolata,ekmek vs. atak evresi için hangi tarifleri önerirsiniz .ço soru sordum galiba kusuruma bakmayın çok heyecanlıyım da .inşaallah başarırım...

canım yolandam; ablanın evliliği gec oluyor ama yıllarca ettıgın dualarınızın da sayesınde ınsallah cok guzel cok mutlu bır evlılık olacak. Allah O na da sana da eslerinizle bir yastıkla cok mutlu ömürler nasip etsin insallah. Cok mutluluklar dılerım. :KK71:

evet eglenicem ve gündüzleri abartmadan karbo dahil herbişeyden yiyicem.. ve de eglenicem.. bu günü ben çok bekledim kızlar. ablam 47 yaşında ve ilk evliliğini yapıyor. yıllarda dua ettim onun da bi yuvası olsun diye oluyor yaaa. kendi evliliğime de inanmıyordum ama allah bana mutlu bi evlilik verdi. inanınca oluyormuş..
oyy kıymalısı da süper olur dimii .. kızlar süper fkirleriniz var harikasınız :KK19::KK19::KK19:

hergafcım aramıza hosgeldin :KK3:

1. Gojı berry i ben Malatya pazarından alıyorum, bu dıyetın demırbaslarından biri :KK1: c vitamini deposu ve tuvalete cıkma konusunda bıze yardımcı kendısı, Malatya pazarında kılosu 60 Tl, biraz pahalı ondan daha uyguna alan arkadaslar var mı bılmıyorum.

2. Ben sur, yogurt peynır de lıght urunler kullanıyorum ama yarım lıght urunler de kullanan arkadaslar var.

3. Kepegın geldıgıne gore; mesela sabahları ben krep yapıyorum, hem ekmek yemıs gıbı oluyorum hem de cok doyurucu oluyor.

Tabii ki başaracaksın; biraz sabır ve burada olursan biz her zaman destek oluruz sana elımızden geldıgınce

merhaba güzel bayanlar.dukan diyeti kitabım geldi.atak evresinin sonuna kadar okudum.yarın hemen başlamak istiyorum.kilom fazla 120 kg. oyüzden atak evresini 10 gün yapmayı düşünüyorum.yulaf kepeğimi aldım.yalnız bu topikte bahsedilen goji nedir bilmiyorum.kitapta okuduğum sayfalarda gojiye rastlamadım.çok gerekli mi.nerden bulabilirm gerekliyse.
birde arkadaşlar dukandiyet sitesindeki ideal kiloyu,atak evresi süresini belirleyici anketi nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım.malum yabancı dilde.
birde topikteki güzel tarifler seyir evresi için mi?çikolata,ekmek vs. atak evresi için hangi tarifleri önerirsiniz .ço soru sordum galiba kusuruma bakmayın çok heyecanlıyım da .inşaallah başarırım...

Son düzenleme:

arkadaşlar,ilk bilgileri vermiş bende günde 2,5 litre suyu hatırlatıyım ve yürüyüş ama seyirde,kolay gelsin.hadi tekrar hoş geldin.....

sayfalar almış başını gitmiş :KK1:
müjde vereyim diye geldim arkadaşlar
ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum ama seyri evresinde mecburen bıraktım diyeti ve sadece 400 gram kilo aldım aşırı derecede yememe rağmen hem de merak etmesin kimse verir de alırım kiloları diye
kolay gelsin herkese.

hergafcım aramıza hosgeldin :KK3:

1. Gojı berry i ben Malatya pazarından alıyorum, bu dıyetın demırbaslarından biri :KK1: c vitamini deposu ve tuvalete cıkma konusunda bıze yardımcı kendısı, Malatya pazarında kılosu 60 Tl, biraz pahalı ondan daha uyguna alan arkadaslar var mı bılmıyorum.

2. Ben sur, yogurt peynır de lıght urunler kullanıyorum ama yarım lıght urunler de kullanan arkadaslar var.

3. Kepegın geldıgıne gore; mesela sabahları ben krep yapıyorum, hem ekmek yemıs gıbı oluyorum hem de cok doyurucu oluyor.

Tabii ki başaracaksın; biraz sabır ve burada olursan biz her zaman destek oluruz sana elımızden geldıgınce

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.bana malatya pazarının yolu gözüktü.krep güzel fikir,çok severim deniyeceğim.yulaf kepeğini arigoğlundan aldım.üstünde dukan diyetine uygun yazıyordu.canım atak ta soya sosu kullanılıyor mu? desteğineze çok ihtiyacım olacak sağol...

dukan çikolatası yaptım buzluğa attım bakalım nasıl olcak bi de meyve şekillerinde silikon buzluk kalıbım vardı ona koydum yemesi de zevkli olsun diye :KK69:

:KK64::KK66:

arkadaşlar,ilk bilgileri vermiş bende günde 2,5 litre suyu hatırlatıyım ve yürüyüş ama seyirde,kolay gelsin.hadi tekrar hoş geldin.....

hoş bulduk canım. sana bir şey sormak istiyorum.kitabı atak evresinin sonuna kadar okudum.okuduğum sayfalarda soğuk duş almayın bu diyeti yaparken diyordu.sonra son sayfalara bakıyım dedim ileri obezler için dukan amcamız önerilerde bulunmuş vücudunuzu soğuk tutun,soğuk duş alın,buz yeyin,soğuk su için daha çok kalori yakarsınız diye biraz kafam karıştı.sen kitabını okudun mu canım.ne dersin bu konuda...

merhaba canım kiloyu sıkıntı etme sadece sen bu kadar fazlalığın yok benimkide öyle ama ben başlayalı 46 gün oldu ben tam 10 kilo verdim.ama ben atak veresini 7 gün yaptım bencede yeterli ilk günlerde böbreğide çok yormanın anlamı yok bence.bende önceleri herşeyin layt olanlarını yiyordum mağlum layt olanlar cep yakıyor bide yolum uzun olunca şimdide yoğurt normal alıyorum sütü diyet alıyorum peynirim diyet ama aldığımız normal peynirlerde fazla yağlı olmayanlarından yiyorum zaten az yiyorum.işdah hiç kalmıyor.ben goji yi bim den almıştım ama orda bitti şimdide oli den alıyorum vitamin almadığımız için goji vitamin ihtiyacını karşılıyor ve tuvalete çıkmaya yardımcı.yulafıda normalde sabah omlet yapıyordum şimdide lorla kek gibi yapıyorum o daha güzel oluyor.sen atak evresi için çok tarif deneme sabit şeyleri ye zaten o çabuk geçer.sonra ben sana tarif veririm.

X