Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımmm çok geçmiş olsuuun.iyisin dimi şimdi:KK25:

beni benim silahımla vurmaya nasıl dayanır yüreğin söyle vuvuuu söyleeeeee:KK14:

canım bizim şirketin hemen bitişiğinde migros var orda dün gördüm vardı alacaktım unuttum:KK9:

senin bi haber vermen yeterli hemen veririm kargoya

canımsınnn..duyan da başka bir şehirde yaşadığımı sanacak..hani mahrumiyet bölgesinde filan :)
istanbuldayım bende tatlım ama ev ile iş aynı yerde,başka biryere gidemiyorum doğal olarak..burası da köyden hallice..birtek bim ve kim var...kocam da aynı şekilde..olmazsa h.sonu çıkıp hallederim artık..yormayayım seni canım benim..dur kız ben de sarılcam:KK70:

hehehehe çok güldüm kapı pencereye ehehe o zaman ben bunları akşam içip yatayım da iştahımı açması uykuma denk gelsin, bazıları öyle yapmış faydasını da görmüş, iştahı da açılmamış hem olur dimi :KK61:

ben sizin cevap yazan parmacıklarınızı öperim hihihi :KK70:
çok sağolun efem çok sağolun şurada içime serin serin sular serptiniz :79:

ay inanamamaktayım orduu!!! Ben rizeye gitmiştim tatile gecenin bi vakti yatsam da sabahın köründe uykumu tamamen almış olarak dikiliyodum ayağa! zindeydim, dinçtim. İstanbula döndük, ben halsiz olarak uyanmaya devam ettim. Çok özeniyorum valla İstanbul dışında yaşayanlara hem oksijeni bol bol çekiyosunuz vücudunuza hem de her şeyin tazesini ve doğalını tüketiyosunuz!!! ben de okulum bitsin başka bi şehre yerleşmeyi düşünüyorum karadeniz taraflarına aramızda kalsın, annemler duymasın :KK1::KK1:

canım çok geçmiş olsun...sağlığın yernde olsunda kilo nasıl olsa veriyoruz dukanla takma şimdi sen alırmıyım die iyileşmene bak:KK71:

ayyy ne tatlı yaaa..öyle özendim ki...ne güzeldir oralar ne güzeldir..oh oh oh..walla çok şanslısın..ben de şanslıyım..istanbul gibi bir yerde ormanın dibinde oturuyorum,çok güzel orman..gerçekten karadeniz gibi burası da..akşam iş çıkışları bisiklet turu yapıyoruz biz de eşimle..ama bunun bir de denize girileninden düşünemiyorum..maşallah,nazar değmesin..meslek nedir ayıptır sorması?

Ordu Üniversitesinde öğretim üyesiyim canım. Daha önce Hacettepe'deydim, Ankara'da, doktoramı bitirip memlekete yerleştim. Ama çok memnunum, iyi ki Hacettepe'de kadro çıkmamış da buraya gelmişim diyorum.

canımsınnn..duyan da başka bir şehirde yaşadığımı sanacak..hani mahrumiyet bölgesinde filan :)
istanbuldayım bende tatlım ama ev ile iş aynı yerde,başka biryere gidemiyorum doğal olarak..burası da köyden hallice..birtek bim ve kim var...kocam da aynı şekilde..olmazsa h.sonu çıkıp hallederim artık..yormayayım seni canım benim..dur kız ben de sarılcam:KK70:

canım sen adresini ver gönderiryim sonra kocişinle arar bulursunuz siz:)

bende evlenicem kocişimle süt tozu ararız ne romantik:KK16::123:

Ordu Üniversitesinde öğretim üyesiyim canım. Daha önce Hacettepe'deydim, Ankara'da, doktoramı bitirip memlekete yerleştim. Ama çok memnunum, iyi ki Hacettepe'de kadro çıkmamış da buraya gelmişim diyorum.

ayyy bende öğretim görevlisi olup buralardan gitmek istiyorum:)çok özendim şimdi:KK9:

Canım ben 2,5 senedir Ordu'da yaşıyorum. Akşam iş çıkışı eşimle bisiklete binip eve girmeden denize de giriyoruz. (Resimdeki bisikletli de benim hatta!) O yüzden yazın spor salonuna gitmeyeceğim hatta; ekim kasım gibi tekrar başlıcam. Beklerim, buralar çok tatlı valla :)):82:

aa benim eşimde ordulu :KK3:

PROF DR METİN ÖZATA
GUATRDA BESLENME , TUZ KULLANIMI VE SİGARA

Tiroid bezinin iyi çalışması için sebze ve meyve daha fazla yenmeli, yeteri kadar proteinli gıda alınmalıdır. Proteinin yeteri kadar alınması tiroid bezinin iyi çalışmasını sağlar. Özellikle haftada iki defa yağlı balık yiyerek omega 3 yağ asitlerinden yeteri kadar alınmalıdır.

Karbonhidratlı gıdalarla fazla beslenmek ve yağlı yemekler tiroid bezine zarar verir. Unlu ve nişastalı gıdaları azaltmak gerekir.

buna gore dukan dıyetı yapark kendıme ıyılık edıyorum galıba bende tıroıt hastasıyım ..

canım sen adresini ver gönderiryim sonra kocişinle arar bulursunuz siz:)

bende evlenicem kocişimle süt tozu ararız ne romantik:KK16::123:

ayyy bende öğretim görevlisi olup buralardan gitmek istiyorum:)çok özendim şimdi:KK9:

hihihihihi,süt tozu aramak ve romantizmmm ,süpersin:KK9:
Özelden mesaj attım şimdi sana canım..

hihihihihi,süt tozu aramak ve romantizmmm ,süpersin:KK9:
Özelden mesaj attım şimdi sana canım..

heee nolmuş süt tozuyla romantizm olmazmı ki:63:

tamam canım hemen hallediyorum.

Haydi ben spora kaçar, salonda son iki günüm :80:

hadi spora hop hop bir ki üşşş hop hop bir ki üşşşş:122::KK8::122::KK8::122::KK8:

heee nolmuş süt tozuyla romantizm olmazmı ki:63:

Tamam canım hemen hallediyorum.

Hadi spora hop hop bir ki üşşş hop hop bir ki üşşşş:122::KK8::122::KK8::122::KK8:

yahu senin şu ikonları kullanabilme kabiliyetine bayılıyorum..süpersin kısım yaw..hep gözümün önüne böyle şapşalak,sevimli masum bişey geliveriyor senin mesajlarından sonra...

koşkan sana kurban olsun ablitooomm :KK16::KK16::KK16:

amin canım darısı tüm evlenmeye hazır bekar kızlarımızın ve erkeklerimizin başına:KK61::KK61:

valla dün kocalarımızı çok çekiştirdik ama bakma sen onlar evlerimizin direği gözümüzün nuru. allah herkesin evinden dirlik düzen ve huzuru eksik etmesin:KK69:

berrinim tatlım bana bi kaç gün müsade. ben bi süre dukancı olamayacağım. zaten kg vermem tamamen durdu bak bugün 23 haziran en son 11 haziranda 60,3 tüm hala tıkk yok yani bi süre rölanti moddayım azar azar sevdiim şeylerden yiycem bari güçlendirme tarzı bişi olsun ama söz tamam abartmicam.. :KK37:

TAMAM BİRTANEM NE DEMEK.SEN DURMAN GEREKEN YERİ BİLİRSİN ZATEN.DİKKAT ET KENDİNE.:KK71:

günaydın kızlar +300 gr la uyandım sabah

15 günden beri tık yokkkkk:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

akşamda eşimle tartıştık çoçuk istiyor çokk, ben bu kilomla hamile kalırsam ne yaparım yaaa canım çok sıkkın

hepinize iyi günler diliyorummm

tatlım benim kıyamam sana üzülme:KK71: ben de 4 gündr atak yapıyorum.yarın bakalım sonuç ne çıkacak?sonra 5+5 le devam edicem bakalım

bende ,herşeyin gönlünce olmasını dilerim.rahatla ve tadını çıkar .şugünler bir kere yaşanıyor ve tamamı sana ait hiç birşey keyfini kaçırmasın çoooo mutlu ol dilerim...

sevgili Golden Venus seni de Allah bir yastıkta kocatsın canım inşallah ömür boyu mutlu olursun.

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz ve destekleriniz için hepinize tşkler:KK54::KK16:

Ben de ameliyatımı oldum geldim, şimdi okuyabildim daha yazdıklarınızı. Hastaneye tabletimi götürmüştüm ama çekmedi wireless bağlanamadım :KK43:
affedin :KK43:

Zeynep ablacım -benden büyükler bile abla demiş ben hala zeynebim diye dolanıyorum, affet- pedometreler teee nerelerden geliyo bilün nü? 12-13 günü bulur onların gelmesi.. bekleyemem dersen benim üyeliğimle gittigidiyordan alalım sana? cevabını bekliyorum.

Sevgili dukandaşlarım ben 2 şişe serum yedim yaaa onlar kilo yapar mı bende? Bi de kan ilacı verdiler, demir eksikliği olmasn diye kanamam vardı çünkü.. Onlar da kilo yapıyo ya hep.. Kilo alıcam kesin ne güzel 60küsürleri görmüştüm ben :KK59::84:

cnm çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum:KK71: sen kendini toparla ondan sonra düşünürsün kiloları:KK54:

Canım çok tatlı çekiyor şu dukan bisküvilerinden yapmak istiyorum ama benim frınım yok :KK43: kakaolu, kıtır kıtır bişeyler istiyorum ama tavada ne yapabilirim? Çok şey mi istiyorum :44:

offff çok dertliyim kızlar ;günlerdir ses etmiyorum sabırla bekliyorum 2 hafta oldu gram veremediğim gibi bide tekrar 100 gram,100 gram almaya başladım.panik oldum ki ben troit hastası olmama rağmen çok iyi veriyodum kiloları ve hiç kaçamak yapmıyorum.sabah eşim ilaçlarımın prespektüslerini inceledi galiba suçlu bulundu.reflü için kullandığım bir ilaç kilo aldırıyomuş.eeee şimdi ne yapmalıyım ilacı kessem reflü kötü,almaya devam edersem yine şişicem eski kiloma dönemem ya ağlayacak omuz arıyorum.bana moral kızlar.

canım ben de reflü hastasıyım.ben bol süt içiyorum.yoğurt da çok tüketiyorum.ama süt özellikle soğuk ve şekersiz içince çok iyi geliyor

veeeeeeeee tataaaaaaaaaaam .bugün kendime 2 tane s beden tişört aldım.hem de s beden:KK64:yarın tartılınca kaç kilo olduğumu paylaşacağım atağın son günü bugün:KK34:

Canım çok tatlı çekiyor şu dukan bisküvilerinden yapmak istiyorum ama benim frınım yok :KK43: kakaolu, kıtır kıtır bişeyler istiyorum ama tavada ne yapabilirim? Çok şey mi istiyorum :44:

Canım ben sadece sütle tarçınlı krep yapıyorum tatlı istersen onu yap..illa böyle kurabiye gibi birşey mi istiyorsun..hani light puding,şu tarifi verilen çikolata,ya da bugün benim yeni eklediğim muhallebi tarifini de yapabilirsin..
tarçınlı krep ise 3 kaşık kepeği koyuyorum bi kaba,üzerini kapatacak kadar süt döküyorum(1 çay bardağı filan gibi) biraz göz kararı kusura bakma..sonra 10 dakika bırak onu şişsin iyice..böyle krep kıvamında olacak işte...sonra toz tatlandırıcı ve bolbol tarçın koyuyorum(kakaolu da yapabilirsin)..sonra ağır ateşte,yavaş yavaş pişecek...pratik birşey olsun diye bu geldi aklıma..birde yumurtasız olduğu için çok hafif oluyor...böyle irmik gibi oluyor kepekler...ama öyle çok birşey bekleme tabii,diğer tatlılar gibi olmaz..
siz böyle fırınım yok deyince üzülüyorum ama ben yaa:KK43: kahverengi de böyle yapmıştı:KK43:

X