Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

imdattttttttttttt yaaa kızlar bişey dicem ama gülmeyin dün gece kendime ilk kez dukan tariflerden kek yapmıştım akşam üzeri dışarı çıktım eve geldim bi koşu dolabı açtım dedim bir dilim kahvemle yiyeyim bari allahım oda ne babam hepsini yemişşşşşşşşş normal kek sandı herhal :KK43:sormayada utanıyom geçen kurabiyelerimide kociş yediiii ama olmazki böle :KK50:

aynı anda yazmışsın.yoktun bugün merak ettik.umarım herşey yolundadır

yolunda birtanem sağol bir zeynep ablam bir sen merak etmişsiniz beni bugün .eksik olmayın:KK54:
bugün dışarlarda koşturdum.bankaya yatırılacak para vardı.faturaları yatırdım sonracığıma.alışveriş yaptım kardeşimle .yük fazla geldi bir boy daha gidip geldik.kiloluk deterjanlar lt lik sular bayagı yük taşıdım.işler bitti anca gelebildim :KK1:

Son düzenleme:
imdattttttttttttt yaaa kızlar bişey dicem ama gülmeyin dün gece kendime ilk kez dukan tariflerden kek yapmıştım akşam üzeri dışarı çıktım eve geldim bi koşu dolabı açtım dedim bir dilim kahvemle yiyeyim bari allahım oda ne babam hepsini yemişşşşşşşşş normal kek sandı herhal :KK43:sormayada utanıyom geçen kurabiyelerimide kociş yediiii ama olmazki böle :KK50:

ah ablam kıyamam sana ben :KK54:

tmm ablamm hade sen ol bizde seni buğulama yaparız olur biterrrrr zira seni anca buğulama kurtarır bu kadar yağsız oluncana

kız ablaa zeynep ablaa. akşam yimeende sen çupra yaptım gel yiyelim dimedin mi kii. şimdi de bana göz diktin:18::18:
gözünü kapa ana beni dograrkene :104::104: imdaaaaaaaakkkkk:83::83::83::83::83::83::83:

canım goldenimm.hoşgeldin bebğimm...sen bizi düşünme biz yuvarlana sürüne hoplaya zıplaya diyet yapıyoruz işte hep birlikte.sen işine gücüne bak gelinliğinin ve düğün hazırlıklarının tadını çıkar emi canım.düğününden sonra gene eskisi gibi hep beraber oluruz.:KK54:

cnmm benimm hoşbulduk cnm aynen bu koşturmacalar geçince hep sizinle olucam walla öyle bi alışkanlık yaptıki işin gücün arasında aklım bilgisayarda bi fırsat bulsamda girsem diye bakınıyorum:KK1:

valla berrinim elimin altında abur cubur olsun diyorum ama bana kısmet olmuyor işte valla üşeniyorum bir daha kalkıp yapmayada ekmeğimde bitti zaten dünden beri saf pro yapıyom anliycanız bunalım takiliyimmmm ekmek yok kurabiye yok kek yok ne var touk touk touk :KK59:

ben geldim o kadar sayfa atlamışki okuyamadım sadece öyle göz geçirdim.sizleri çok özledim herkes nasıl acaba kilo vermeler nasıl gidiyor.

ya zeynep abla üzüldüm ama komik yani :)) onlara da normal kek kurabiye yapsana hem seninkine sulanmazlar. ya ben öle kek mek yapmadım nasıl oldu dukan keki tadı güzel miki...
off demin agzıma bitane dolma attım dukan amcaya demeyin ama tamam mı :))[

goldenvenüs hoşgeldin canım umarım iyi gidiyor hazırlıklar... heycan dorukta olmalı

kız ablaa zeynep ablaa. akşam yimeende sen çupra yaptım gel yiyelim dimedin mi kii. şimdi de bana göz diktin:18::18:
gözünü kapa ana beni dograrkene :104::104: imdaaaaaaaakkkkk:83::83::83::83::83::83::83:

oyyyyyy kıyamam sana ablamm 16.30 da biraz çupra yedim şimdide kahvayle kek yicektim kekimi yemişler yine touğa kaldım allahtan gelirken kızarmış touk almıştım eeeeeee insanın evi darülaceze gibi olunca kimin ne yidiği belli olmıyaa yolicimmm koşkammmm benim

ben geldim o kadar sayfa atlamışki okuyamadım sadece öyle göz geçirdim.sizleri çok özledim herkes nasıl acaba kilo vermeler nasıl gidiyor.

aaaaaaaa talhagizem hoşgeldin umarım moraller iyidir nasıl çıktı annenin tahlilleri inş iyidir deme canım golden venüscüm sende hoşgeldin canım ne güzel tatlı telaşlar bunlar deme

ya ben bu tavuk göğsünden nefret ediyorum, ağzında büyüyor insanın, böyle çekirdeksiz üzüm, karpuz filan yapıyorlar ya göğüs etsiz tavuk üretilemez mi ki..:KK52:

ya zeynep abla üzüldüm ama komik yani :)) onlara da normal kek kurabiye yapsana hem seninkine sulanmazlar. ya ben öle kek mek yapmadım nasıl oldu dukan keki tadı güzel miki...
off demin agzıma bitane dolma attım dukan amcaya demeyin ama tamam mı :))[

goldenvenüs hoşgeldin canım umarım iyi gidiyor hazırlıklar... heycan dorukta olmalı
yolanda yani diyet lafına göre çok çok enfes bi kek olmuştu baksana babacazım bile çakmamış bi gariplikki koca keki yemiş yani bide gojiberiy koymuştum pöffffffffff

zeynep ablacım evet tatlı telaşlar heyecan içinde koşturmacalardayım ne olduğunun farkına varamıyorum haftaya şoka girmem inşallah bu benim düğünümmü ya diye:KK1:

yarın goji berry fidelerimizi gidip alacağım, hafta sonu da dikilecekler, işi büyüttük anlayacağınız :KK34:

yarın goji berry fidelerimizi gidip alacağım, hafta sonu da dikilecekler, işi büyüttük anlayacağınız :KK34:

tmm vaguscum artık gojiye büyük paralar vemiycez yolandada iyi bir kazık yemişti üstünede hala gojilerini yiyemedi kızcaz piyasanın eccük altında senden alırız iyi bak fidelere dukanımız bitmeden büyüsünler hehehh:KK66:

çok şükür arkadaşlar allah sizlerede böyle bişey göstermesin sizinde dualarınızla çok şükür temiz çıktı.ama benim kafa birkere bozulduya düzelemiyorum inşallah zamanla düzelirim sizlerinde desteği ile aman allah birdaha bu durumu göstermesin.bende regli olmuştum onun için kilo verişim durmuştu hatta aldım bile ama 46 gün oldu başlayalı tam 10 kilo verdim.inşallah tekrar vermeye devam derim.sizler ne alemdesiniz arkadaşlar.bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış.

tmm vaguscum artık gojiye büyük paralar vemiycez yolandada iyi bir kazık yemişti üstünede hala gojilerini yiyemedi kızcaz piyasanın eccük altında senden alırız iyi bak fidelere dukanımız bitmeden büyüsünler hehehh:KK66:

hiç merak etme zeynepcim, hem gojileri daha ucuza getiricez hem ben ciddi ciddi dukan yemeklerini sipariş üzerine yapmayı düşünüyorum

X