Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol hemşocum. evet burnuma selpak yetiştiremiyorum ama geçicek napalım nasip böyleymiş. Allah başka hastalık vermesin dimi ama.

benim burunda kızardı kıpkırmızı. bende ucuz mendil almıştım onlarda idare yoksa tuvalet kagıdı iyi oluyo hehehe :)) evet aynen öyle keşke istirahatte yapabilsek ama iş güç işte :KK43:( allah başka hastalık vermesin dadlum benim yarın sabah daha iyi olacaz eminim beni:)

evet canım geçen sene akupuntur taktırmıştım orada doktor söylemişti. yazın aslında vücut su kaybetmemek için sürekli ödem yaparmış...tek çaresi su içmek. çünkü su içmedğimizde vücut kendini koruma altına almak için suyu tutuyormuş

aa bak ben bunu hiç bilmiyordum ödem olayını. suyu bol tutuyorum zaten her halükarda. bugün 2 litre oldu bile şimdi 2,5 olacak az kaldı. bitki çayları hariç tabi :)

Sen de yanak var mı yağmur,çok pis sıkasım geldi de :)
hakkat yüz ifadeni görmeyi pek istedim şimdi...şeker şey..
ama bak yaa yine kandım ama yaaa...ya bi git kızım yaa bi git...

dukan amcayla tanışmadan önce vardı yanak ama şimdi çok az bişi var onu evleneceğim erkeğe saklıyorum:KK9::KK9:

ahanda gidiyorum çok ararsınız beni :63:

kızlarrrr
dukan atak evresinde akşam ne yenirrrr
çok acıktım dogrusu ama öğlede tavuk yedim bir parça

akşam ne yenirki tavuk hiç çekmiyo canım :44:

canım benim artık kilo meselesini sabahki kadar kafama takmıyorum. yogurtla filan meyve yiyecem akşam kayısılarım vardı yımışak yımışak onlarla yoort yiycem. akşam yemegimi yiyim dedim ama iki köfteden sonrasını canım istemedi. sıcak sıcak süt ısttırdım burdaki çaycı ablaya bol karabiberli içiyorum. birini içtim şimdi ikincisini içiyorum. terletiyo bol bol. parasetamol yüzünden devamlı uyku modundayım

nazar degmiştir tatlım... evet annem köyde yaşıyo babamla beraber. sevgi ile büyüyen tavuklardan yumurta da getiriyo. ayy işte onlara bayılıyorum . sütü yoordu çok yaglı yiyemiyorum ama yumurtalarına bayılıyorum annişimin :KK43:

tamam canım sagol sogan in biber out atak dönemi.. not edildi.. bu arada küsmediine sevindim.. Babanın da mekanı cennet olsun. Allah size de sabrını nasip etsin inşallah..

sende hoşgeldin myskycım. sen türkiyeye ben dukan sayfasına hoşgeldik :)

Gülüm az yemiyorum yahuu. valla bak kız boazı kaz boazı derdi annem baya da yiyorum bugün sadece akşam yiyesim gelmedi sıcak süt içtim o kadar ama aç değilim :))

canım sıcak biberli sütleri dayadım bünyeye çok iyi geliyor sagolasın. ben atak yapabilir miyim bilmiyorum bu hafta biraz karışık. artık dikkat ediyorum ama takmıyorum o kadar. hayırlısı olsun.. :))

olsun tatlım sen iyileş de öyle yaparsın atağı :KK71:

sevgili onurege nolur kıymetini bil. ben şu 20 seneciklik ömrümde kimyasallardan neler çektim. kısmet olursa valla uğrarım :)))
şehir şehir geziyorum ne de olsa iş nedeniyle :)))
nazik teklifin için çok teşekkürler bu arada :KK69:
ne zaman isterseniz buyrun gelin :)

yolandam; cok gecmıs olsun ben kıyamam sana arkadasım :KK71:

yumruk mu yapsan acaba?

Günaydın kızlar,

Ben bugün yine hastayım. Bitkinim. Parasetamol içeren bir ilaç kullanıyorum gribim için. akşam da geç saatte yemek yedik eşimle.. o yüzden mi bilmiyorum ben geçen pazartesinden daha ağır çıktım... 61.7...:26:
ne yapıcamı bilemiyorum. şu anda ilaç kullanıyorum atak yapsam işe yarar mı ? ne yapmalıyım bi akıl verin artık çaresiz kaldım gittikçe kilo alıuyorum :KK53::KK53:.. dukana başladığım yere geri dönüyorum resmen ya :KK43:

kızlarrrr

valla canım tavuk ve yoğurda yükleniyorum ben de.ton balığı seversen onu yiyebilirsin.ya da yulaf kepeğin varsa krep yapabilirsin.yine çipura,somon.uskumru....deniz ürünlerinden yiyebilirsin.köfte yapabilirsin.biftek ya da ciğer yiyebilirsin.

:KK9::KK9::KK9: bravo canım..aynen devam tartıda hiç bi sorun yok..dukan yaptığın sürece ibre hep aşağıyı gösterecek..arada bizler gibi fazla çıkıcaksın ama gerin geri gitcek kilolar..

anaaaaammmmm heyecandan 61.800 yazmışımm :KK37:

siz anladınız beni 69.800 demek istemiştim :KK1:

kızlarrrr

evinde ne varsa canım protein olsunda.istediğin kadar peynir dahi yesen acıkmıyorsun...yumurtadan çılbır yap üstüne kırmızı biber serp.
ton balığı ye,yumurta omlet,tavada et

Son düzenleme:
cinoooocum bende aynı problemleri yaşıyorum iki gündür kilom -200 ile +200 arasında gidiyordu. bu sabah 66.9 u gördüm:KK64::KK64::KK64: aslında 200 gram vermişim ama 66 yı gördüm ya o bana yeter:)))) gerçi bugün sebze günüm ve yarın büyük ihtimalle 67 ile uyanacağım:KK43:(
üzelme kilo verme seyrimiz hemen hemen aynı bir de sıcaklar bastırdığı için vücut ödemde yapıyor olabilir:))

oooooooohhh yandan yandan o zaman:)) çok sevindim canım walla, inş. yarın 66,9 dan devam edersinnn...bende şu 67,5 direncini bir kırabilsem...geçen haftadan beri aynıyım, alıp veriyom ama değişemedi haaaaaaallaaaaa...ne büyük heyecan de mi 66,9 bile olsa:KK34:

canım benim artık kilo meselesini sabahki kadar kafama takmıyorum. yogurtla filan meyve yiyecem akşam kayısılarım vardı yımışak yımışak onlarla yoort yiycem. akşam yemegimi yiyim dedim ama iki köfteden sonrasını canım istemedi. sıcak sıcak süt ısttırdım burdaki çaycı ablaya bol karabiberli içiyorum. birini içtim şimdi ikincisini içiyorum. terletiyo bol bol. parasetamol yüzünden devamlı uyku modundayım

nazar degmiştir tatlım... evet annem köyde yaşıyo babamla beraber. sevgi ile büyüyen tavuklardan yumurta da getiriyo. ayy işte onlara bayılıyorum . sütü yoordu çok yaglı yiyemiyorum ama yumurtalarına bayılıyorum annişimin :KK43:

tamam canım sagol sogan in biber out atak dönemi.. not edildi.. bu arada küsmediine sevindim.. Babanın da mekanı cennet olsun. Allah size de sabrını nasip etsin inşallah..

sende hoşgeldin myskycım. sen türkiyeye ben dukan sayfasına hoşgeldik :)

Gülüm az yemiyorum yahuu. valla bak kız boazı kaz boazı derdi annem baya da yiyorum bugün sadece akşam yiyesim gelmedi sıcak süt içtim o kadar ama aç değilim :))

canım sıcak biberli sütleri dayadım bünyeye çok iyi geliyor sagolasın. ben atak yapabilir miyim bilmiyorum bu hafta biraz karışık. artık dikkat ediyorum ama takmıyorum o kadar. hayırlısı olsun.. :))

geçmiş olsun hemşo ya sende mi grip oldun. benim de dün başladı inşallah yarına bitmiş olur. çok fena terliyorum şu anda. keşke yatakta istirahatta olabilseydi ama nasip değilmiş :)

canım ssadecam sagolasın biberli süt süper geldi ama olmazsa onu da denerim amaa benim acı sosum yok küüüü

ya bak bende bunu düşünüyordum bugün bi kız arkadaş geldi dün gece gecenin yarısında annesinin yıllardır parmagındaki alyans sıkmaya başlamış. korkmuşlar eli morarmış kadının.. bi ödemdir gidiyo hadi hayırlısı mevsim değişikliği filan umutla bekliyorum :)) benim de alyansım boldu bugün tam geliyor karnım da şiş gibi

canikom tekrar geçmiş olsun, biberli süt iyidir, şifadır, candır:))) yarasın yavrucum, yarasın da çabucak toparlan...

ödem dedidinzde yahuu ilk başladığım kiloya göre 2 gündür karnım aynı gibi geliyor benimde, yani sanki hiç kilo gitmemiş gibi...yakında damacanayla gezecem yanımda zaten, :KK1: yarın sabah 9 buçuğa da dr gidiom, rutin biyokimya bakcaklar bakalım, ne haldeyiz 1 ayda:))

3 gün ara verince yine sayfalar uçmuş gitmiş 1072. sayfaya kadar okuyabildim ancak benim durumum ise şu Dukanda bugun 82. günüm verdiğim kilo 14,8 kg. hemen hemen hiç kaçamaksız ama ne yazıkki hiç sporsuz yola devam ediyorum.

harikaymış,verdiğin kilo .3 ayda 15 kilo .iyikide spor yapmıyosun benim fikrimce.yoğun spor kilo vermeği engelliyor.sonuca yaklaşırkek spor yaparsan sıkılaşmak adına daha yararlı olur.ama yürüyüş yapabilsen iyi olur.demek sıkı yürüyüşle ayda 6 -7 kilo verebilirsin.kutlarım seni.darısı başımıza....

X