Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok sevindim nixim tebrikler

canımmm hoşgeldinnn

yulaf kepeği için görüşelim ben almak istiyorum ama sadece kepekten diğer unlu olandan ben almıştım nişantaşından ondan baya var yani, haberleşelim görüşmek üzere

Evet kepeklerın geldin..yazyagmuru adresın bende var..yasemin bana mesaj atarsan yollarım.

canlarım bugün evde tartıldığımda yine 55 tim.ama dışarı çıkıp geldim arkadaşıma uğramıştım.onda dijital tartı varmış bir de orda tartıldım.54.900
yani 100 gr gitmiş gözüküyor.

Evet kepeklerın geldin..yazyagmuru adresın bende var..yasemin bana mesaj atarsan yollarım.

mysky cım atlamışım hoşgeldin canım istanbula

ayy süper süper kırdın kız şeytanın bacaanı.. ama sende dijital yok mu ki. edin bitane gr gr gör değişimi bence
darısı başıma inşallah bende görürüm 59 ları en kısa zamanda

valla bir tane almalı dediğin gibi.zaten p.tesi 4 günlük yumruk harekatı yapıcam.artık 10 gün oluyor.bir hareket olsun.bu 100grdan bile şüphelendim zaten gitti mi gitmedi mi diye

yolandacım ya sana bir şey soracağım tickerları kopyaladığımız yerde sadece tickerfactory den alınan tickerlar geçerlidir yazıyor ama sana da bir sorayım dedim.başak yerlerden ticker yapıp koyamıyoruz demi?sıkıldım burdakilerden de:26:

Berrincik; ınsallah gerısı corap sokugu gibi gelir

Dıjıtal tartı edin en iyisi hemen :) tartı konusunda ise; burdan bır arkadas soylemıstı Sınbo nun kını almıstı fıyatı da uygunmus ve memnunmus. Valla cok ıslevlı bırsey olmasına gerek yok zaten, ben gıdıp bosu bosuna Arzumun kını almıstım aynı sey.

Dukancım hosgeldin, ozledik valla.

Ben burda birkaç arkadasın azmını ornek almıstım valla dıyetın ılk gunlerınde kı bunlardan bırı de sendin. Sadece bızden cok uzak kaldın. Olan olmus ama hadi hemen basla tekrardan :13:

selam

sehre dondum...

ben bir suredir dukan yapamiyorum arkadaslar. her sabah yeniden baslayim diyorum aksama kadar bitiyor

sonu hayir olsun.

inşallah penacım benim.tartıya bakacağım en kısa zamanda.sen nasılsın bakalım?

canım berrinim; ben cok daha ıyıyım bildiginiz mevzularla ilgili olarak kılo olaraksa ben 60 lı rakamlarda takılıp kaldım; halaa 60,7 kg ım ama dort gozle bekliyoruz bakalım

inşallah penacım benim.tartıya bakacağım en kısa zamanda.sen nasılsın bakalım?

Son düzenleme:
verirsin canım ya umutsuzlanma bol bol tavuk ye birde süt iç canım ben ole yaptım dün

evet canım tavuk süt peynir yoğurt bol yiyorum.ptesi yumruk harekatı yapıcam bakalım 10 gün geçince yap dedi vuvuucum.fazla kilon olmadığı için yapabilirsin dedi.4 gün atak yapıp tekrar seyire dönücem

Kızlaaarrrr akşama kendşme ziyafet veriyorum

ilk seyir günüm sebzeyi nasıl özlemişim hele patlıcanı...
güzel bir biberli domatesli patlıcan yemeği yanında yoğurtlu tavuk çorbası veeee kaymaçinaaa süper olcak bu aksam yemek acıkmayı bekliyorum...
menemendemi yapsam ne onuda çok ösledim

evet canım tavuk süt peynir yoğurt bol yiyorum.ptesi yumruk harekatı yapıcam bakalım 10 gün geçince yap dedi vuvuucum.fazla kilon olmadığı için yapabilirsin dedi.4 gün atak yapıp tekrar seyire dönücem

senin kilon yok canım ya ben 80 kiloyum senin gibi olsam yapmam valla yaaaa

ben de onu diycektim.yumruk harekatı mi yapsan diye.ama sen zaten yapmışsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…