guzel gıdıyor guclndırmebı 20 gun oldu guclendırmede aslında 1 aydan fazla zamandır kıloyu sabıtlemıs durumdayım yanı bır ıkı kılo alınca yanı vücut su toplayınca hemen dıkkat edıoyorum 63.5 olan kıloma donuyorum ben hedef kılom 60- 61 ıdı ama erken gectım guclendırmeye yanı guclendırmede devam ederım vermeye dedım. cunku aslınd benım eskı doktoruma ara ara olcumlerım ıcın gıttıgımde yeter dıyordu. hatta dün doktorum bana zayıflamayaı yasakladıdüşünebiyormusun ben 86.6 lerde 90a yaklasan bırı kı boyum 1.70 63.5 adüştüm doktorum artık zayıflama dıyor.allahım bu gunlerıde gördüm ya. sporla ıstedıgın sıkılasmayı sagla dıyor. bende oyle yapacagım .gercı bır ıkı kılo daha vermek ıstıyorum.zaten ıkı kılo alma payıymıs.bende oyle bıraz bartıp 1 kılo tartı fazla gosterdıgınde ertesı gun dıkkat edıorum 63.5 a fixlendım. sana gelınce ıstedıgın kıloy dusersenguclendırmeye gec.zaten asıl donem guclendırme orada ne kadar faazla kalabılırsen kal zaten guclendırmedekı yeme tarzıyasam bıcımımız olmalı.yaparız yapamayız bılmem amahedef kılonda kendını sıkma guclendırmeye gec orada kalacagın sureyı fazlalastır seyırden kalan sureyı o doneme ekle. onemlı olan kılo vermek degıl uzun zaman koruyabılmek bol şans
kızlar bır detayı atlamısım bunu burdan sık sık yasıyorum ama yenı baslayanlar ıcın ben 15 martta basladım 11 kıloya yakın kılo verdım ve doktorda yag kas oaranımı hep olcturudm dunde hatta ölçtürdüm bu dıyetle verdıgım tum kılo yağdan gıttı kas oranımdan hıc eksılme olmadı. yanı saglıksız dıyenler ıcın ben 86lardan 70 lere klasık dıyetle duserken su ve kas oranımdanda verırıdım ama bu dıyete gecınce kı olcumlerım elımde sadece yagdan gıttı hıc spor yapmamdım valla ben bıle sasırıyorum doktorumda.yanı gercekten sok dıyetlerle alakası yok. yenı baslayanların bılgısı olsun. bu dıyetın kabızlık dışında yaşattıgı problem olmadı bende,tabı oda benım hatamdı kepek hıc kullanmadım goji kullanmadım katı yedım cok. ama verılen kıloların yagdan oldugunu bızaat 15gunluk ciddi bir makınanın olcumleri ile gördüm bilginize...:94:
hayırlı olsun canım diyetin bol azimli kilo vermeli günler geçirmeni dilrim elinden geldiğince forumu okumanı tavsiye ederim ekmeğe gelince gendün bişür gendün yi olayı olunca oliiii tariflere bir göz at ordan istedini pişir ye canım ataktasın yulaf kepeği serbest günlük 1.5 y kaşığı ona göreyersin mesela çorbana 3 kaşık koyarsın 2 günde tüketirsin
Günaydıın !
akşam 5 te yemek yiyince açlıktan uyuyyamadım erkenden kalktım
kilo hala 60,4 yok bence bu pharmatondan oluyor.. bu sabah almıcam ve haftasonuda dikkat edicem bakalım nolcek
slmmm kızlar günaydın
1 haftadan beri oynamayan kilom bu sabah itibariyle 600 gr düştüüü
20. günümdeyimmm 4.500 verdimm
seyirde 21. gün seyirde verilen kilo 1.5. atakta verilen 2.5 toplam 4 kg.. seyirin bitmesine 13 gün hedefe 1.5 kg..yupii kızlar tekrar söylüyrm sakın pes etmeyin 3 haftada sadece 1.5 kg verebildim görüldüğü gibi ama napim bende tiroit tembelliği var bu kdr oluyo... çok mutluyum ya kendim bile inanamıyorum 58 kg olduguma .. yarın plaja gidip bikini giyme zamanı yupiii bol bolda yüzücem .
senin adına sevindim canımmm
Günaydıın !
akşam 5 te yemek yiyince açlıktan uyuyyamadım erkenden kalktım
kilo hala 60,4 yok bence bu pharmatondan oluyor.. bu sabah almıcam ve haftasonuda dikkat edicem bakalım nolcek
selam
sehre dondum...
ben bir suredir dukan yapamiyorum arkadaslar. her sabah yeniden baslayim diyorum aksama kadar bitiyor
sonu hayir olsun.
bu gün 71.400 bu hafta çok hızlı kilo verdim .tıpkı ataktaki gibi.
AYIN 9-12 SİNE KADAR 74.000 KİLODAYDIM.
13.06.2011 DE 73.300 DÜM.
14.06.2011 DE 72.400
16.06.2011 DE 72.100
17.06.2011 DE 72.000
18.06.2011 DE 71.400
:13::13::13::119::119:
dukan %40 SİZ %60 desteklerinizle bu kilolar gitti.sırf dukan yaparak emin olun pes edilir yada kaçamaklara çok kayardık.valla oklavadan çok korktum.:)
dukan ın etkisinden çok buranın motivasyonu na hayranım.sizi çok seviyorum...
Berrin canim Allah orucunu kabul etsin. Bize de ornek oldun, ramazanda da olucak bu is demek ki :)
prenses07 kizina boooll sans diliyorum canim, benim de kuzenim girecek. insallah o da basarili olur.
Kizlar ben bgn diyabetikler icin olan light cikolatalardan aldim, bitter. bir kare parcasini yedim, off cok guzeldi. light puding, tatlandirici felan kullanabildigimize gore, arada bir bi iki kare bu cikolatadan yesem sorun olmaz heralde diye dusundum? sizce?
Bir de bu carte dore dondurmanin light olani kakaolu+cilekli+? mi? sadesi yok mu bunun ya, bgn 4 market dolastim ama her yerde bu karisik olani var, sadesini hic goren var mi? walaa algidaya mail atip sikayet edicem, karisigi olur da sadesi nasil olmaz diye.
Ben de bgn ancak simdi girebiliyorum, listeyi kacirdim ya, neyse haftaya artik...
Bu arada ben bgn ilk kavitasyon seansima gttm. umarim ise yarar da. kavitasyondan sonra 10 dk da power plate yapiyorlar. aman tanrim o ne rahat ne guzel bi aletmis ya, hic bise yapmiyosun, sen sadece duruyosun, o dakikada onlrca mekik cekiyo, bacak calistiriyo,vb. Tulin Sahin de bunu evine almis kullaniyomus diye okumustum, vay be, hakliymis kadin.
canım kuru kayısı maalesef ki diyette yasaklılar grubunda .ama ciddi kabızlık sorunu yaşıyorsan bence tüketilebilir tabi kilo vermeni yavaşlatacağı kesin.yani tercih sana kalmış ya kayısı yemeyip kabızlık çekeceksin ya da kayısı yiip yavaş zayıflayacaksın.ama gojiyi tavsiye ederim kabızlık içintebrik ediyorum 11 kilo bukadar sürede çok güzel bir başarı...
kabızlık problemi okudugum kadarıyla çogunda var bunun için akşamları sadece 1 yada 2 kuru kayısı yesek kabızlıgı giderse sorun olurmu acaba?? bilgisi olan varmı??? :44:
tatlım ben hiç kepek kullanmadım diyete başladığımdan beri ezme kullanıyorum.diyetimin sonlarına doğru biraz dabuığday kepeği kullndım ezmeyle karıştırıp ve kilo veriş hızımı etkilemediteşekkür ederimmm canım..
yulaf kepeğini nasıl bulcam die düşünüyordum anneme sordum, un öğüten büyüüük değirmenler yulafta öğütüyolarmış oralarda oluormuş saf haliyle. birasdan gidip alıcam.
satılan lifalif die geçen yulaf ezmeleri bizim işimisi görmes değil mii :26:
kız bugün yatmadım erkenden bea
valla zeynebim ben aylardır hep böyleyim erken yatıyorum sabah erken kalktığım için. ama yapabilen herkese tavsiyemdir bu
drınn dırınn
erken yataaarım
erken kalkaarım
bir yumurtaayı
süte çarpaaarım
kızaaaarmış ekmeek ( dukandan sonra yok )
birazdaa peynir ( he bunu yiyebilirm )
amaaan efendim
ne güüüzel yeeniir
şarkımı sevdiniz mi
tatlım ben hiç kepek kullanmadım diyete başladığımdan beri ezme kullanıyorum.diyetimin sonlarına doğru biraz dabuığday kepeği kullndım ezmeyle karıştırıp ve kilo veriş hızımı etkilemedi
yokkkkkkk canım yok ben 3 haftadır alıyorum sadesini hiç göemedim zaten market market arşınlıyorum her yeri bu akşam bakkalıma söylemiştim sağolsun getirmiş oda karışık sormuş ama yokmuş ben kakaolusunu yemiyorum sade ve çilekli olanını yiyorum bir kutu bana bir hafta gidiyor yani
evt cnm düşündüm aslında ama tunik keten sıcakda rahatsız olurum die korktum ter basmasın dieaslında üzerimdekini beyaz alıp o açık kahve çanta ve kemerle belki daha güzel daha canlı olurdu bakiyim daha etiketi üzerinde belki değişirme şansım olabilir beyazla daha güzel açık renk olur demi:26: