Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bır detayı atlamısım bunu burdan sık sık yasıyorum ama yenı baslayanlar ıcın ben 15 martta basladım 11 kıloya yakın kılo verdım ve doktorda yag kas oaranımı hep olcturudm dunde hatta ölçtürdüm bu dıyetle verdıgım tum kılo yağdan gıttı kas oranımdan hıc eksılme olmadı. yanı saglıksız dıyenler ıcın ben 86lardan 70 lere klasık dıyetle duserken su ve kas oranımdanda verırıdım ama bu dıyete gecınce kı olcumlerım elımde sadece yagdan gıttı hıc spor yapmamdım valla ben bıle sasırıyorum doktorumda.yanı gercekten sok dıyetlerle alakası yok. yenı baslayanların bılgısı olsun. bu dıyetın kabızlık dışında yaşattıgı problem olmadı bende,tabı oda benım hatamdı kepek hıc kullanmadım goji kullanmadım katı yedım cok. ama verılen kıloların yagdan oldugunu bızaat 15gunluk ciddi bir makınanın olcumleri ile gördüm bilginize...:94:

tebrik ediyorum 11 kilo bukadar sürede çok güzel bir başarı...
kabızlık problemi okudugum kadarıyla çogunda var bunun için akşamları sadece 1 yada 2 kuru kayısı yesek kabızlıgı giderse sorun olurmu acaba?? bilgisi olan varmı??? :44:

teşekkür ederimmm canım..

yulaf kepeğini nasıl bulcam die düşünüyordum anneme sordum, un öğüten büyüüük değirmenler yulafta öğütüyolarmış oralarda oluormuş saf haliyle. birasdan gidip alıcam.

satılan lifalif die geçen yulaf ezmeleri bizim işimisi görmes değil mii :26:

slmmm kızlar günaydın

1 haftadan beri oynamayan kilom bu sabah itibariyle 600 gr düştüüü

20. günümdeyimmm 4.500 verdimm

seyirde 21. gün seyirde verilen kilo 1.5. atakta verilen 2.5 toplam 4 kg.. seyirin bitmesine 13 gün hedefe 1.5 kg..yupii kızlar tekrar söylüyrm sakın pes etmeyin 3 haftada sadece 1.5 kg verebildim görüldüğü gibi ama napim bende tiroit tembelliği var bu kdr oluyo... çok mutluyum ya kendim bile inanamıyorum 58 kg olduguma .. yarın plaja gidip bikini giyme zamanı yupiii bol bolda yüzücem .

Günaydıın !
akşam 5 te yemek yiyince açlıktan uyuyyamadım erkenden kalktım
kilo hala 60,4 yok bence bu pharmatondan oluyor.. bu sabah almıcam ve haftasonuda dikkat edicem bakalım nolcek

günaydın..vitamin kilo aldırabilir sen diyette olduğun için almıyorsunda veremiyorsunda 1 hafta kullanma sadece c vitmani kullan..mutlaka fark edecektir..
beslenme düzenin bana benziyor sebze günü nadir değişik sebzeli yemek tüketiyorum..yersem domates oda sabah kahvaltıda yada sote yaparsam içinine biber soğan domates katıyor sebz egününde tek öğün böyle oluyor..

ne güzel yaaaa sizin için çok seviniyorum kızlar 4 temmuzda tatile gidiyorum ama tatil yaklasırken ben cıvıtmaya başladım sanki.

sizin bu haberlerinizi alınca gaza geliyorum valla:)

Günaydıın !
akşam 5 te yemek yiyince açlıktan uyuyyamadım erkenden kalktım
kilo hala 60,4 yok bence bu pharmatondan oluyor.. bu sabah almıcam ve haftasonuda dikkat edicem bakalım nolcek

yolandacım valla 5 gündür kullanmıyorum..kullandığım günlerde ise gram bile verememiştim. hatta dün bemiks c diye bir vitamin aldım. ve bugünde 200 gram vermişim. sanırım pharmaton kilo vermeyi durduyor. aslında çok güzel bir ilaç insanı dinç tutuyor(( canım sen hafta sonu kullanma bakalım farkedecek mi??? olmazsa pazartesi soluğu c vitamini için eczanede alırız:)))

selam

sehre dondum...

ben bir suredir dukan yapamiyorum arkadaslar. her sabah yeniden baslayim diyorum aksama kadar bitiyor

sonu hayir olsun.

dukancım hoşgeldin:)forumu tekrar takip etmeye başlarsan sıkıntı yaşamazsın canım tekrar başlarsın inşallah.bu arada hepiniz birden yokoldunuz sen kahverengi soleil 2 gündür goldenvenusda yoközledik valla

tebrik ederim canım yaa süpersin.inş hep böle devam eder de sen de biran önce hedefine ulaşırsın

canım ben de kavitasyon,elektroterapi,şu ödem atan alet unuttum şimdi adını ve power plate almıştım 5 seans..tek işe yarar alet p.plate di bencede...güzel bir alet..kavitasyonda bi numara yok.
ben de mavi-yeşilin çikolatasından almıştım,7-8 günde bitirdim..her akşam kahvenin yanına yarım parça ya da bir parça yiyordum..bitti alıcam yine..

canım kuru kayısı maalesef ki diyette yasaklılar grubunda .ama ciddi kabızlık sorunu yaşıyorsan bence tüketilebilir tabi kilo vermeni yavaşlatacağı kesin.yani tercih sana kalmış ya kayısı yemeyip kabızlık çekeceksin ya da kayısı yiip yavaş zayıflayacaksın.ama gojiyi tavsiye ederim kabızlık için

tatlım ben hiç kepek kullanmadım diyete başladığımdan beri ezme kullanıyorum.diyetimin sonlarına doğru biraz dabuığday kepeği kullndım ezmeyle karıştırıp ve kilo veriş hızımı etkilemedi

süper canım şarkın:)
ben de erken yatmaktan nefret ediyorum cnm yaa..ben de 8 de kalkıyorum sabah.6-7 saatten fazla uykuyu sevmiyorum..genelde 1 de yatıp 8 e doğru kalkıyorum...h.sonları 2-3 oluyor tabii...sen yemeklerinle sbh uğraşıyorsun,ben de akşam 10 dan sonra dizi izlerken filan

merhaba kızlarrrrrrrr....
bugun cok tembellik yaptım iş yerinde o kadar yogun bır haftaydı ki dun aksam erkenden uyuyakalmısım sabahta guzel bır kahvaltı mmmm cunkuuu atak evresı bıttı seyır evresıne geçtim... domates, salatalık hıc bu kadar lezzetlı gelmemıstı... hepinizi öptümm

onu bulmak çok kolay ozaman onu kullanayım diğerini alana kadar. bende migren var da başım ağrıyor sanki doymuyorum.. zaten çok yiyemiyorum ne tavuk ne kırmızı et. dün 3 öğün zorlayarak yedim biraz biraz ama..

2.günüm şimdilik enerji dolu gidiyor. sabah yumurta yedim , yeşil çay içtim..

burda kendimi kampta gibi hissediyorum daha kolay tabi böle olunca..

iyiki varsınızzzz kızlarrr

ben de karışık olandan yiyorum,başka görmedim..kakaolusundan da yiyorum ben..ama bana en az 10 gün gidiyor...haftada 5 akşam filan yiyorum...10 kereye rahat yetiyor..eşim de arada yemesine rağmen..küçük reçel kaselerimde yiyorum akşamları..

canımcım bencede daha açık renk bişeyler dene lacivertle beyazın kombini çok güzel oluyor... ayrıca bu sene pudra rengide çok moda kotun üstüne öye bir tunikte alabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…