Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar tickerımı değiştiremiyorum şuan,iş yerimdeki bilgisayarda linki çünkü ama 66.8 olmuşum bugün,200 gr daha gitmiş son 8 günde 1300 gitmiş oldu yani:KK66::KK66::KK64::KK64:
:nazar::nazar:
ondan önce 8 gün hiç gitmemişti...sabredin gidiyor gerçekten...
shahdaroba sana söz verdiğim kadar hızlı ilerleyemiycem sanırım ama gene de gidiyor işte yaa...çoookk seviyorum bu diyeti...:KK1::KK1:
bu arada diyete başlayalı neredeyse 2 buçuk ay oldu,,ben başladığım günden beri diyordum önümde 2 tane diyeti bozma günü vermiştim kendime...ikiside çok yakın arkadaşlarımın düğünü..bir tanesi de bu akşam...çok abartmadan herşeyden yiycem ve alkol alıcam..kendime bu ödülü vermek istiyorum 10 kilo oldu...hakettim yaw...bakalım inşallah yarın sabah çok pişman olmam..2-3 gün çok katı bir şekilde atak yapmayı düşünüyorum inşallah çok fazla almadan atlatabilirim...sizinle de paylaşabilirim bakalım seyirde bir öğünlük sağlam bir ödül nasıl etki edecek...tabii siz yapmayın ama ben daha diyetimin başında bu 2 günü izin vermiştim kendime..diğeri de 1 ay sonra...
herkese selamlar...ben birazdan kuaföre gidiyorum..bayyyy:KK3::KK3::KK3:

hepinize iyi akşamlar.kızım yarın üniversite sınavına giricek ve kendisi inanılmaz panik.yıl boyunca elinden geleni yaptığı halde çok moralsiz ve umutsuz.sizden dua etmenizi istiyorum allah tüm emek verenlerin emeğinin karşılığını verir inşallah bizimkininkiyle beraber.ayrıca sizlerden sınava giren ya da yakınlarınızdan girecek olan varsa allah hepsinin yardımcısı olsun,haklarında hayırlısını versin inşallah.hepsine başarılar diliyorum

canım nasıl geçti sınavı inşaallah çok güzel sonuçlar alır

Sevgili berrinciğim Allah kabul etsin, şimdi yemeğini yiyorsundur afiyet olsun :)))
yarın kilon değişti mi göremicem ama çok merak edicem onu biliyorum :)))

sevgili zeynep, sana pedometre ile ilgili yardımcı olacağımı söylemiştim ya, biraz bekleticem çünkü ankaraya gidip gelmem gerek de bi :)))

canlarım ben ankaraya işe gitmek üzere yola çıkıciğim, yolda yiyeceklerimi vs pişiriyorum şimdi sizlere katılamicam bir süre, takip etmeye çalışıcam ama elimden geldiğince.

özlicem sizi ve desteklerinizi, inşallah yemek bulabilirim yanımdakiler yetmezse :KK43:(

dua edin diyetim bozulmasın, aç kalmayayım sevgili baaağğyanlar :)))

hepinizi çok seviyorum, çok öpüyorum... pazartesi görüşmek dileğiyle :80::80:

iyi yolculuklar canımcım inşaallah kaçamaksız kilocuklar verilmiş olarak gelirsin

sevgili dukancı zayıf kızlar :)

bugün 300 gr daha vermiş olarak karşınızdayım :) ve sonunda 64.200 oldum. 63'lere az kaldıııııı yuppiiii. İnşallah pazartesi 63leri görürüm:nazar::nazar::KK1:

onu bulmak çok kolay ozaman onu kullanayım diğerini alana kadar. bende migren var da başım ağrıyor sanki doymuyorum.. zaten çok yiyemiyorum ne tavuk ne kırmızı et. dün 3 öğün zorlayarak yedim biraz biraz ama..

2.günüm şimdilik enerji dolu gidiyor. sabah yumurta yedim , yeşil çay içtim..

burda kendimi kampta gibi hissediyorum daha kolay tabi böle olunca..

iyiki varsınızzzz kızlarrr:KK69:

evet evet bence de kepek bulana kadar ezme kullan ve kendine ekmekcikler yap kekler yap menüyü zenginleştir çünkü böle birden ıssız bir adaya düşmüş gibi et süt yumurta yemekten gına geliyor ilk zamnlar protein zaten tok tutuyor e tatsız tuzsuz da olunca doğal olarak insan zoraki yiyor ama tavsiyem sakın öğün atlama zorlada olsa ye hem de doyana kadar

kızlar bır detayı atlamısım bunu burdan sık sık yasıyorum ama yenı baslayanlar ıcın ben 15 martta basladım 11 kıloya yakın kılo verdım ve doktorda yag kas oaranımı hep olcturudm dunde hatta ölçtürdüm bu dıyetle verdıgım tum kılo yağdan gıttı kas oranımdan hıc eksılme olmadı. yanı saglıksız dıyenler ıcın ben 86lardan 70 lere klasık dıyetle duserken su ve kas oranımdanda verırıdım ama bu dıyete gecınce kı olcumlerım elımde sadece yagdan gıttı hıc spor yapmamdım valla ben bıle sasırıyorum doktorumda.yanı gercekten sok dıyetlerle alakası yok. yenı baslayanların bılgısı olsun. bu dıyetın kabızlık dışında yaşattıgı problem olmadı bende,tabı oda benım hatamdı kepek hıc kullanmadım goji kullanmadım katı yedım cok. ama verılen kıloların yagdan oldugunu bızaat 15gunluk ciddi bir makınanın olcumleri ile gördüm bilginize...:94:

tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9: canım darısı hepimizin başına inşaallah hepimizde sağlıklı bir şekilde veririz ve bir da geri almayız.

canım ben de kavitasyon,elektroterapi,şu ödem atan alet unuttum şimdi adını ve power plate almıştım 5 seans..tek işe yarar alet p.plate di bencede...güzel bir alet..kavitasyonda bi numara yok.
ben de mavi-yeşilin çikolatasından almıştım,7-8 günde bitirdim..her akşam kahvenin yanına yarım parça ya da bir parça yiyordum..bitti alıcam yine..

Evet vuvuucum ya, dün sadece 5 dk o power olate aletinde kalmisimdir ve ilk kez, dünden beri her yerim sanki saatlerce spor yapmisim gibi agriyor :) cidden kalcamda, bacaklarimda, karnimda ise yaradigini hissediyorum ya, müthis biseymis.
Cikolata konusuna sevindim, iyi bare, ben de sucluluk duymaya basliyordum aldim diye :) Arkadaslar sanirim hepimizin ufacik da olsa kacamaklarimiz oluyor, harfien diyete uymamiz cok zor zaten, gerci dükan da demis, her aksam icki icen hastalarim bile vardi diye. olacak o kadar... :)

Ben bgn biraz daha vermisim. 56.900 üm suan, of bi aya kadar 50 ye falan düssem ne süper olur :)

Kilo veren, veremeyen herkese sabir, azim, kolayliklar diliyorum :) Sagliklar herkese :)

kızlar ben de bugün mutfak dolaplarını döktüm halıları yıkamaya yolladım.zaten günlerdir hergün bir odayı diye başlayıp bitiremiyordum.5.günüm oldu ve ancak 2 oda bitmiş bulunuyor veee en zor kısım mutfak:KK43: de hadi bi el atında hemencecik bitirelim) birlikten kuvvet doğar die boşuna dememişler....
ay fark ettimde şu günlerim ne yoğun geçiyor diyett,sınavlar, sigara operasyonu ve temizlik.e bide en yakın arkadaşlarımdan birinin nişanı vardı onun bohça getir götür muhabbetleri ve nişanı derken kendimi biraz yorgun hissediyorum sanırım.

teşekkür ederimmm canım..

yulaf kepeğini nasıl bulcam die düşünüyordum anneme sordum, un öğüten büyüüük değirmenler yulafta öğütüyolarmış oralarda oluormuş saf haliyle. birasdan gidip alıcam.

satılan lifalif die geçen yulaf ezmeleri bizim işimisi görmes değil mii :26:

canım burdaki bütün kızlar neredeyse bir sahte y keğeğinden geçtik piyasada koloy kolay bulunmuyor ama gebzede var orjinal kepek kargo yapıyorlarmış sanırım bir araştır derim ayrıca her markette var buğday kepeği yulaf ezmeside kullanabilirsin çünkü çorbalara ekmeklere vs lazım yani

canım burdaki bütün kızlar neredeyse bir sahte y keğeğinden geçtik piyasada koloy kolay bulunmuyor ama gebzede var orjinal kepek kargo yapıyorlarmış sanırım bir araştır derim ayrıca her markette var buğday kepeği yulaf ezmeside kullanabilirsin çünkü çorbalara ekmeklere vs lazım yani

teşekkür ederim cnm :) buğday kepeği varmış annemden onu aldım geLdim..

acayip doydum yaaa anlatamam :)

şimdi evden çıkmam gerek.. akşama görüşürüzz çok yazmayın yetişemiyom yaa :KK43:

kızlar ben de bugün mutfak dolaplarını döktüm halıları yıkamaya yolladım.zaten günlerdir hergün bir odayı diye başlayıp bitiremiyordum.5.günüm oldu ve ancak 2 oda bitmiş bulunuyor veee en zor kısım mutfak:KK43: de hadi bi el atında hemencecik bitirelim) birlikten kuvvet doğar die boşuna dememişler....
ay fark ettimde şu günlerim ne yoğun geçiyor diyett,sınavlar, sigara operasyonu ve temizlik.e bide en yakın arkadaşlarımdan birinin nişanı vardı onun bohça getir götür muhabbetleri ve nişanı derken kendimi biraz yorgun hissediyorum sanırım.

shahdaroba bende her gün bi oda dedim ama iki odayı temizledim geçen hafta. bi kaç gün sonra digerlerine sıra gelmeden onlar yeniden kirlendi:KK60::KK60::KK60:. ama yani hep beraber yapsak tek tek evlerimizi imece usulu ne güzel olurdu dimi hemde spor yapmış olurduk arkadaşlardan birini sokardık mutfaa dukan menüleri hazırlardı sonra birimiz camda birimiz koltuklarda tertemzi yapardık evleri. her gün birinin evi.. nassı fikirr hıı:KK37:

shahdaroba bende her gün bi oda dedim ama iki odayı temizledim geçen hafta. bi kaç gün sonra digerlerine sıra gelmeden onlar yeniden kirlendi:KK60::KK60::KK60:. ama yani hep beraber yapsak tek tek evlerimizi imece usulu ne güzel olurdu dimi hemde spor yapmış olurduk arkadaşlardan birini sokardık mutfaa dukan menüleri hazırlardı sonra birimiz camda birimiz koltuklarda tertemzi yapardık evleri. her gün birinin evi.. nassı fikirr hıı:KK37:
harikaaaaa bir fikir kızzzz bu projeyi hemen hayata geçirelim canlarımmm ama önce benden başlayalım zira evimi mokkk götürüyoooooooo

valla benim de aynı öteki odalar gene kirli de en son halıları sermeden bütün evi süpürür siler tozunu alır halıları öyle sererim die önce dipköşe yapıyorum.temizlik biter bitmez direk tatile gitcem valla sonra da gelir paşalar gibi kurulur otururum evimde.senin fikrine gelince tek kelimeyle muhteseeeeem.ah ne güzel olurdu yaaa keşke yanyana olaydık.bu arada ben geçen gün odanın birini temizlerken anam nasıl terliyorum ve 2.gün hiç protein günü yapmadan 57.5 oldum dedim ölcem galiba:KK1:

harikaaaaa bir fikir kızzzz bu projeyi hemen hayata geçirelim canlarımmm ama önce benden başlayalım zira evimi mokkk götürüyoooooooo

kız asıl benim evimi götüriiiyii. ben çalışıyorum bide evi otel olarak kullanıyikkk. ama sen istersinde temizlemezmiyik temüzlerik dabee amma yimahlar senden hee:KK53::KK53::KK53:

valla benim de aynı öteki odalar gene kirli de en son halıları sermeden bütün evi süpürür siler tozunu alır halıları öyle sererim die önce dipköşe yapıyorum.temizlik biter bitmez direk tatile gitcem valla sonra da gelir paşalar gibi kurulur otururum evimde.senin fikrine gelince tek kelimeyle muhteseeeeem.ah ne güzel olurdu yaaa keşke yanyana olaydık.bu arada ben geçen gün odanın birini temizlerken anam nasıl terliyorum ve 2.gün hiç protein günü yapmadan 57.5 oldum dedim ölcem galiba:KK1:

ne güsel temiz temiz kurulursun eve. daha ben halıları filan vermedim yıkamaya. daha camlar silincek ohoo işlerim de yoon. ablam evleniyi cumartesi haftaya perşembe de kına var. ondan sonra bi iş seyahati var onlar bitsin rahat rahat yaparım artıkın napem allahtan gelen gidenim pek olmuyii emme ben temiz temiz oturmak istiyiimmm :KK61::KK61:

bugün 40.günüm 30gün 5+5yaptım 5kilo güzel gitti 10gündür 1+1yapıyorum +500 -500 bu ne ya pazartesi 4gün şu yumruktan yapmayı düşünüyorum zamanı geldi sanırım ne yapsamki :44:

canım ben de 9 gündr 1+1 yapıyorum durdu kilo vermem 5+5 te daha mı kolay gidiyor? 5 kilo verdim demişsin.yumruktan sonra 5+5 mi yapsam ne dersin?

bu gün 71.400 bu hafta çok hızlı kilo verdim .tıpkı ataktaki gibi.
AYIN 9-12 SİNE KADAR 74.000 KİLODAYDIM.
13.06.2011 DE 73.300 DÜM.
14.06.2011 DE 72.400
16.06.2011 DE 72.100
17.06.2011 DE 72.000
18.06.2011 DE 71.400
:KK9::KK9::KK9::KK64::KK64::KK64::KK64:
:13::13::13::KK19::KK19::119::119:
dukan %40 SİZ %60 desteklerinizle bu kilolar gitti.sırf dukan yaparak emin olun pes edilir yada kaçamaklara çok kayardık.valla oklavadan çok korktum.:)
dukan ın etkisinden çok buranın motivasyonu na hayranım.sizi çok seviyorum...

oklavalarım işe yaradı demek.:KK1:çok sevindim:KK64:

X