Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaaarrrr akşama kendşme ziyafet veriyorum:KK24::KK24::KK24:

ilk seyir günüm sebzeyi nasıl özlemişim hele patlıcanı...
güzel bir biberli domatesli patlıcan yemeği yanında yoğurtlu tavuk çorbası veeee kaymaçinaaa süper olcak bu aksam yemek acıkmayı bekliyorum...
menemendemi yapsam ne onuda çok ösledim :KK76::KK76::KK76:

ah yavrum benimmm kıyamam sana.hangi birini yiyeceksin?menemen de mi yapsam diyor birde:KK1:çok güldürdün beni.kıyamam ben sana sebzelere kavuşunca insan böyle oluyor demi?:KK34:

ah yavrum benimmm kıyamam sana.hangi birini yiyeceksin?menemen de mi yapsam diyor birde:KK1:çok güldürdün beni.kıyamam ben sana sebzelere kavuşunca insan böyle oluyor demi?:KK34:

sorma canım yaa azcık patlıcanın tadına baktım ne lezzetli bişeymiş. halbuki yagsız kalorisiz özensiz bişey ama o kadar güzel geldi ki.. bu diyet aynı zamanda şükretmeyi de öğretti bize :KK1::KK1:

İşyeri stresi yüzünden 2 gündür kaçamakları abarttım ben:KK43:Ama oklavalarınızı beklemeden cezamı kendim verdim:KK4:2 gün çık sıkı atak yapacağım, hazır kocam da yok. Bakalım aldığım 400 gramdan kurtulabilecek miyim:KK59:

selamlar arkadaşlar günlerdir yazılanları okuyorum sayenizde çok şey öğrendim hepinize teşekkür ederim ayrıca paylaştıklarınız sayesinde bu diyete olan inancım arttı. ben de 5 gündür bu diyeti uyguluyorum.
atak evresini 4 gün uyguladım. dukan'ın sitesindeki testte ne yazıyorsa o şekilde ilerliyorum. ilk 4 gün hasarsız geçti ve 2.1 kilo kaybettim. vermem gereken 9 kilo daha var. her sabah tartıya çıkmaktan keyif alır hale geldim. umarım onlar da gidecekler. bugün seyir evremin ilk günü sebzelere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

diyeti şu ana kadar bozmak ya da kaçamak yapmak hiç aklımdan geçmedi çünkü karnım tok sınırsız yiyebiliyor olmak çok güzel. eşime pişirdiğim yemeklere de imrenmiyorum nasılsa diyet bitince yiyebileceksin azıcık irade gösteremiyor musun diyorum kendime:) kendi kendime söylenmek iyi geliyor. bu 5 gün içinde 2 kere dondurma yemeye çıktık arkadaşlarla ve ben sadece kahve içtim. benim için tam bir test oldu o iki gün. evde yaşadığım testleri saymıyorum zaten:)

hepimize başarılar diliyorum arkadaşlar, karnımız tok olsa da abur cubur milletine hayır diyebilmek büyük bir iş:)

Kızlaaarrrr akşama kendşme ziyafet veriyorum:KK24::KK24::KK24:

ilk seyir günüm sebzeyi nasıl özlemişim hele patlıcanı...
güzel bir biberli domatesli patlıcan yemeği yanında yoğurtlu tavuk çorbası veeee kaymaçinaaa süper olcak bu aksam yemek acıkmayı bekliyorum...
menemendemi yapsam ne onuda çok ösledim :KK76::KK76::KK76:

bugün benim de seyir aşamamın ilk günü ve ben de patlıcan yemeği yapıcam akşam için:) ayrıca sabah da uyanır uyanmaz menemen pişirdim kendime:)

Son düzenleme:
sorma canım yaa azcık patlıcanın tadına baktım ne lezzetli bişeymiş. halbuki yagsız kalorisiz özensiz bişey ama o kadar güzel geldi ki.. bu diyet aynı zamanda şükretmeyi de öğretti bize :KK1::KK1:

haklısın canım gerçekten de öyle.hem şükretmeyi hem sabretmeyi.:KK34:bugün markete girmiştim kemdime sebze almak için.aynı zamanda pastane bölümü de var inanır mısın baklava börekler poğaçalar kekler kurabiyeler vardı.birtanesini bile canım çekmedi.bir süre sonra gerçekten alışıyor insan

selamlar arkadaşlar günlerdir yazılanları okuyorum sayenizde çok şey öğrendim hepinize teşekkür ederim ayrıca paylaştıklarınız sayesinde bu diyete olan inancım arttı. ben de 5 gündür bu diyeti uyguluyorum.
atak evresini 4 gün uyguladım. dukan'ın sitesindeki testte ne yazıyorsa o şekilde ilerliyorum. ilk 4 gün hasarsız geçti ve 2.1 kilo kaybettim. vermem gereken 9 kilo daha var. her sabah tartıya çıkmaktan keyif alır hale geldim. umarım onlar da gidecekler. bugün seyir evremin ilk günü sebzelere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

diyeti şu ana kadar bozmak ya da kaçamak yapmak hiç aklımdan geçmedi çünkü karnım tok sınırsız yiyebiliyor olmak çok güzel. eşime pişirdiğim yemeklere de imrenmiyorum nasılsa diyet bitince yiyebileceksin azıcık irade gösteremiyor musun diyorum kendime:) kendi kendime söylenmek iyi geliyor. bu 5 gün içinde 2 kere dondurma yemeye çıktık arkadaşlarla ve ben sadece kahve içtim. benim için tam bir test oldu o iki gün. evde yaşadığım testleri saymıyorum zaten:)

hepimize başarılar diliyorum arkadaşlar, karnımız tok olsa da abur cubur milletine hayır diyebilmek büyük bir iş:)

aaaaa kimler gelmiş :KK49:.hoşgeldin canım aramıza.:KK71:iradenden dolayı seni tebrik ediyorum:KK42:umarım istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın:KK66:

İşyeri stresi yüzünden 2 gündür kaçamakları abarttım ben:KK43:Ama oklavalarınızı beklemeden cezamı kendim verdim:KK4:2 gün çık sıkı atak yapacağım, hazır kocam da yok. Bakalım aldığım 400 gramdan kurtulabilecek miyim:KK59:

fıstıkhanımcım gelmiş.hoşgeldin canım:KK71:.tamam kurtuldun oklavamdan bu sefer:KK1: affediyorum seni.hadi bakalım hemen toparlan da kurtul şu 400 gr.dan:emir_bebek:

yolandacım ya sana bir şey soracağım tickerları kopyaladığımız yerde sadece tickerfactory den alınan tickerlar geçerlidir yazıyor ama sana da bir sorayım dedim.başak yerlerden ticker yapıp koyamıyoruz demi?sıkıldım burdakilerden de:26:

canım ben bi kaç kez başka tıkır sitelerinden denemeler yaptım ama o sitelerin kodlarını burası kabul etmiyor.. bende çok sıkıldım çok sıkıcı tikırları.. değişik bişi yok. hareketli bazı tikırlar var böle miyavlıyan kedili yürüyen ördekli filan ama burda görünmüyor :KK53::KK53::KK53:

yolandam; senın de benım de hayalımız 5 lı kıloyu gormek, yanı o tartıta 59,9kg ı gorsem bıle ayrı bır duygu olacak benım ıcın, o kadar cok takıldım su 60 da :KK52:

penaccım evet sende 59 ları görme hevesindesin ama sen 172 boyundasın ben ise165 cm ! 13-14 yaşından beri de 5 li kiloları görmedim nerden baksan 20-21 sene dile kolay .. ben daha hevesliyim canımcım hehehe :KK52::KK52::KK52: şaka şaka hepimiz görelim ben cidden cok bunaldım burası olmasa sanırım çook demoralize olurdum..
sen - ben dukangül 59 ları görmek için deliriyoruz ama dahatık yok bakalım ne zaman vazgeçicek bedenim ben vazgeçmicem :KK47::KK47:

Pöfff, okuyamadım geçmişi, pes ettim:92:Ne çok yazmışsınız öyle:KK68:

- Hastalıklar atlatılmış anladığım kadarıyla. Çoook çok geçmiş olsun:KK71:Allah beterinden saklasın

- Tıkır tıkır kilolar verilmiş:nazar:MAŞALLAHHHH herkese:nazar::KK19:(Darısı başıma:KK34:)

- Bu arada tarifler sayfası da coşmuş. Harikasınız sizEn Büyük KKHemen şu tonbalığı kızartmalarından deneyeceğim:KK56:Zira karnımın gurultusu giderek artıyor:KK53:

..

Son düzenleme:
canım ben bi kaç kez başka tıkır sitelerinden denemeler yaptım ama o sitelerin kodlarını burası kabul etmiyor.. bende çok sıkıldım çok sıkıcı tikırları.. değişik bişi yok. hareketli bazı tikırlar var böle miyavlıyan kedili yürüyen ördekli filan ama burda görünmüyor :KK53::KK53::KK53:

artık napalım idare edeceğiz.:KK59:

Pardon, tarifin adı "ton balığı köftesi" imiş, kızartması değil:KK17:Bir çırpıda yaptım geldim. Kıvamını tutturamasam da tadı süper oldu. Kim vermişti tarifi, öpüjem.. vallahi öpüjem:KK54:

kızlar; kaymacınayı yumurtanın sarısını koymadan yaptım, yarım kılo sut ve 2 yumurta beyazı ile, eger sadece beyazıyla tutarsa bu tatlı; benım favorı tatlım olacak kendısı :KK56:

bugün benim de seyir aşamamın ilk günü ve ben de patlıcan yemeği yapıcam akşam için:) ayrıca sabah da uyanır uyanmaz menemen pişirdim kendime:)

hoşgeldin canım sende aramızaa... hep beraber bol bol kilo vereceğiz inşaalahh :))

canım ya sende bendenmişsin :))) ne kadar lezzetli geldi değil mi sanada :KK66::KK66:

haklısın canım gerçekten de öyle.hem şükretmeyi hem sabretmeyi.:KK34:bugün markete girmiştim kemdime sebze almak için.aynı zamanda pastane bölümü de var inanır mısın baklava börekler poğaçalar kekler kurabiyeler vardı.birtanesini bile canım çekmedi.bir süre sonra gerçekten alışıyor insan

hem neden çeksinki canımız nasıl olsa burdaki arkadaşlarımızın sayesinde tatlımızıda yiyoruz tuzlumuzuda hem oradakilerden daha doğal daha sağlıklı ....
onlar bizden isteyince vermeyeceğiz.

tamam kendimi kandırıyorum tebrik ediyorum iradeni şekerim:KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar; kaymacınayı yumurtanın sarısını koymadan yaptım, yarım kılo sut ve 2 yumurta beyazı ile, eger sadece beyazıyla tutarsa bu tatlı; benım favorı tatlım olacak kendısı :KK56:

canım şimdiden afiyet olsun...küçük kaseleremi yaptın yoksa büyük kabamı?

Son düzenleme:
X