Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese İstanbul'dan selammmm..internete yeni kavuştumyazdıklarınızın hepsini okuyamadım.ama genel olarak hersey yolunda görünüyor..Yulaf kepeği isteyen olursa elimde bir miktar var,aklınızda olsun..maalesef çay getiremedim annemlerde istemişti bulamadım,aramak için çok vaktimdeyoktu maalesefşimdilik hoşçakalın

bugün 40.günüm 30gün 5+5yaptım 5kilo güzel gitti 10gündür 1+1yapıyorum +500 -500 bu ne ya pazartesi 4gün şu yumruktan yapmayı düşünüyorum zamanı geldi sanırım ne yapsamki :44:

canımmm hoşgeldinnn

yulaf kepeği için görüşelim ben almak istiyorum ama sadece kepekten diğer unlu olandan ben almıştım nişantaşından ondan baya var yani, haberleşelim görüşmek üzere

canım dondurma da yasak malesef ama tatlandırıcı ile sütlü tatlı yapıp yiyebilirsin Dukan diyet tariflerim diye forumda aratırsan orda benim vermiş olduğum KAYMAÇİNA tarifi ve arkadaşların yoğurtla yaptığı bir tatlı tarifi vardı onlara bak istersen

canlarım ben yatıyorum yarın görüşürüz.kendinize iyi bakın.beni çoooooook özleyin.yarın güzel haberler vereceğim sizlere inşallah:92:

atak evresinin ilk günündeyim ama ..

kitabı dün aldım okuyabildiğim kadar okudum uyumadan ve bugün başladım.

ben bişeyi atladımmı kızlar yaa yiyebiliyormuyum kepekli ekmekkk

hayırlı olsun canım diyetin bol azimli kilo vermeli günler geçirmeni dilrim elinden geldiğince forumu okumanı tavsiye ederim ekmeğe gelince gendün bişür gendün yi olayı olunca oliiii tariflere bir göz at ordan istedini pişir ye canım ataktasın yulaf kepeği serbest günlük 1.5 y kaşığı ona göreyersin mesela çorbana 3 kaşık koyarsın 2 günde tüketirsin

selam

sehre dondum...

ben bir suredir dukan yapamiyorum arkadaslar. her sabah yeniden baslayim diyorum aksama kadar bitiyor

sonu hayir olsun.

evet zamanı geldi sanırım sıkılmaya başladım doğru dürüst bişeyde yediğim yok kaçamağıda bıraktım neden gitmiyor hevesim kaçıyor
canım hevesin sakın kaçmasın ben tam 20 gün gram veremedim. birgün bir kaltım 1 kilo 200 gram gitmiş. ik 3 kiloyu hızlı veriyorsun sonra kilo vermen duruyor. çünkü vücudun savaş haline giryor. kitapta dukan bunarı anlatmış canım oku istersen

kitabı okudum ama heran elimin altında devamlı bakıyorum bide pko luyum buda zorlaştırıyor kilo vermemi biliyorum ama bıktım kilolu olmaktan

Günaydıın !
akşam 5 te yemek yiyince açlıktan uyuyyamadım erkenden kalktım
kilo hala 60,4 yok bence bu pharmatondan oluyor.. bu sabah almıcam ve haftasonuda dikkat edicem bakalım nolcek

Günaydıın !
akşam 5 te yemek yiyince açlıktan uyuyyamadım erkenden kalktım
kilo hala 60,4 yok bence bu pharmatondan oluyor.. bu sabah almıcam ve haftasonuda dikkat edicem bakalım nolcek

günaydın canım...olabilir yolandacımbi dene bakalım nolcak sonuç...sen yumruk harekatı yapmışmıydın...yapmadıysan o hakkını kullanabilirsin bende uzun zaman takılmıştım 6 gün atak yaptım 3 kilo gitmişti geçen ay sahiden işe yaradı bende

canım aynen öyle işte benim eşimde. kg verme konusunda mesela hiç müdahale etmedim kendisi başladı. bakalım sonuç alabilecekmi. umarım sigarayıda bırakır. sana bol sabır diliyorum ve iradenden dolayı tebrik ediyorum.

arada bende alıyorum ice tea zira koladan filan daha çok severim ama lightını hiç sevmiyorum normalini içiyorum bir bardak ice tea nın kalorisi düşük zaten fazla şeker içemiyor ama haklısınız içmemeliyim

urgankinam o bir kiloyu pharmatonu bıraktıktan sonra mı verdin ? hayret bişi dikkat ediyorum en son geçen cumartes 60.3 çıkmıştım ve o gün pharmaton aldım ondan sonraki günlerde hep daha agır çıktım bu kadarı da tesadüf olamaz sanırım ya

hayır canım yapmadım yumruk harekatı. şimdilik yapmak ta istemiyorum sekiz gün oldu takılalı. bir de onu son silah olarak kullanmak istiyorum.. daha alacak yolum var çünkü.
birde sanki işe yaramıcak gibi geliyor çünkü ben sebze günlerimde bile domates salatalık harici öyle sizin gibi çeşitli yemek yiyemiyırum. sanki her gün protein gibi. belki yanılıyorum ama bilmiyorum.
bakalım biraz daha beklicem eger 15 günden sonra filanda gitmezse başlicam.

bu gün 71.400 bu hafta çok hızlı kilo verdim .tıpkı ataktaki gibi.
AYIN 9-12 SİNE KADAR 74.000 KİLODAYDIM.
13.06.2011 DE 73.300 DÜM.
14.06.2011 DE 72.400
16.06.2011 DE 72.100
17.06.2011 DE 72.000
18.06.2011 DE 71.400

:13::13::13::119::119:
dukan %40 SİZ %60 desteklerinizle bu kilolar gitti.sırf dukan yaparak emin olun pes edilir yada kaçamaklara çok kayardık.valla oklavadan çok korktum.:)
dukan ın etkisinden çok buranın motivasyonu na hayranım.sizi çok seviyorum...

ben 15 gündür vitamini düzenli kullandım.c vitaminini haftada 3 kere aldım.ama l carnitin hemen hemen hergün 1-2 tane spor yaparken yağlara eritirken kas yaptırıyor muş.aile hekimleri yazabiliyor L-carnitine ni.spor yapmadığım günlerde almadım.ayrıca halsizliğe (bana) çok iyi geliyor .miskin miskimn elime kımıltacak halim yokken birden dinamik oluveriyorum.
buz dondurmalar mı verdi bu kiloyu anlamadım.dukan kitabında buz emin ,soğuk duş alın ,sıcak ortamdan sakının yazmış.ben limonlu+canderal tabletli buzu bayıldım.bunu bugün sütten yapayım.birde bu hafta diyet sade+çilekli+kakaolu diyet dondurma yedim.

Günaydın herkeseeeee

canlarım ben pazartesi gününde itibaren kendimi yumrukluyorum 5+5 yapıp atağa tekrar geri dönüyorum:)

canım hoşgeldin istanbulumuza benim kepeklerde geldi dimi?

selam

sehre dondum...

ben bir suredir dukan yapamiyorum arkadaslar. her sabah yeniden baslayim diyorum aksama kadar bitiyor

sonu hayir olsun.

canım hoşgeldin özlettin kendini.inşallah kendini toparlar yine eskisi gibi dukana dönersin.bende son zamanlarda cıvıttım sanırım atağa dönüyorum.

guzel gıdıyor guclndırmebı 20 gun oldu guclendırmede aslında 1 aydan fazla zamandır kıloyu sabıtlemıs durumdayım yanı bır ıkı kılo alınca yanı vücut su toplayınca hemen dıkkat edıoyorum 63.5 olan kıloma donuyorum ben hedef kılom 60- 61 ıdı ama erken gectım guclendırmeye yanı guclendırmede devam ederım vermeye dedım. cunku aslınd benım eskı doktoruma ara ara olcumlerım ıcın gıttıgımde yeter dıyordu. hatta dün doktorum bana zayıflamayaı yasakladı düşünebiyormusun ben 86.6 lerde 90a yaklasan bırı kı boyum 1.70 63.5 adüştüm doktorum artık zayıflama dıyor.allahım bu gunlerıde gördüm ya.sporla ıstedıgın sıkılasmayı sagla dıyor. bende oyle yapacagım .gercı bır ıkı kılo daha vermek ıstıyorum.zaten ıkı kılo alma payıymıs.bende oyle bıraz bartıp 1 kılo tartı fazla gosterdıgınde ertesı gun dıkkat edıorum 63.5 a fixlendım. sana gelınce ıstedıgın kıloy dusersenguclendırmeye gec.zaten asıl donem guclendırme orada ne kadar faazla kalabılırsen kal zaten guclendırmedekı yeme tarzıyasam bıcımımız olmalı.yaparız yapamayız bılmem amahedef kılonda kendını sıkma guclendırmeye gec orada kalacagın sureyı fazlalastır seyırden kalan sureyı o doneme ekle. onemlı olan kılo vermek degıl uzun zaman koruyabılmek bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…