Herkese İstanbul'dan selammmm..internete yeni kavuştumyazdıklarınızın hepsini okuyamadım.ama genel olarak hersey yolunda görünüyor..Yulaf kepeği isteyen olursa elimde bir miktar var,aklınızda olsun..maalesef çay getiremedim annemlerde istemişti bulamadım,aramak için çok vaktimdeyoktu maalesef şimdilik hoşçakalın
iyi geceler....
Bir şey sorucam dondurmanın lafı geçmiş light dondurma serbest mi? Atak evresi de dahil?
Birde şu sindirim boşaltım meselesi sorunu yaşamıyor musunuz?
Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım zayıflayım derken kocaman göbeğim çıktı
Yürüyüşe gittiğimde de tartıldım 4. günüm bitti atakda 1,100gr vermişim
Prebiyotik yoğurtlardan aldım bugün sorun olur mu ki,
Çileklisinden günde 1 adet yesem pek sorun olmaz herhalde..
Benim de kaçamağım bugün 2 kayısı oldu ama bilerek ve isteyerek bağrsak hareketlenmesi için yemek durumunda kaldım:18:
bugün 40.günüm 30gün 5+5yaptım 5kilo güzel gitti 10gündür 1+1yapıyorum +500 -500 bu ne ya pazartesi 4gün şu yumruktan yapmayı düşünüyorum zamanı geldi sanırım ne yapsamki :44:
ben de yapacağım canım yumruk harekatı 8 gündür aynı kilodayım
atak evresinin ilk günündeyim ama ..
kitabı dün aldım okuyabildiğim kadar okudum uyumadan ve bugün başladım.
ben bişeyi atladımmı kızlar yaa yiyebiliyormuyum kepekli ekmekkk
canım hevesin sakın kaçmasın ben tam 20 gün gram veremedim. birgün bir kaltım 1 kilo 200 gram gitmiş. ik 3 kiloyu hızlı veriyorsun sonra kilo vermen duruyor. çünkü vücudun savaş haline giryor. kitapta dukan bunarı anlatmış canım oku istersenevet zamanı geldi sanırım sıkılmaya başladım doğru dürüst bişeyde yediğim yok kaçamağıda bıraktım neden gitmiyor hevesim kaçıyor
canım hevesin sakın kaçmasın ben tam 20 gün gram veremedim. birgün bir kaltım 1 kilo 200 gram gitmiş. ik 3 kiloyu hızlı veriyorsun sonra kilo vermen duruyor. çünkü vücudun savaş haline giryor. kitapta dukan bunarı anlatmış canım oku istersen
yumruk harekati nedir?
Günaydıın !
akşam 5 te yemek yiyince açlıktan uyuyyamadım erkenden kalktım
kilo hala 60,4 yok bence bu pharmatondan oluyor.. bu sabah almıcam ve haftasonuda dikkat edicem bakalım nolcek
canım aynen öyle işte benim eşimde. kg verme konusunda mesela hiç müdahale etmedim kendisi başladı. bakalım sonuç alabilecekmi. umarım sigarayıda bırakır. sana bol sabır diliyorum ve iradenden dolayı tebrik ediyorum.yolandam canım ben de eşimle toplamda 8 yıldır tanışıyorum ve 8 yıldır onunla sigara yüzünden kavga edip duruyorum.ve o da tamı tamına 7-8 kez sigarayı bırakmayı denedi fakat en fazla 3 ay dayanabildi ve sonra gene içti.artık bişi demiyorum.ben bıraktım ya o da bikaçgüne ben de bırakmalıyım falan diyor ama ben sazan gibi atlayıp bırak demiyorum.istersen önce azalt sen bilirsin falan diyip geçiştiriyorum.bakalım sonumuz ne olacak.ha bu arda eşinin yay burcu olmasına gelince bizim bişeyi gerçekten başarmaya çabalamamız için kendimizin can_ı gönülden inanıp istemesi gerekiyor.dayatmalara asla gelemeyiz bu en yakınımız,en sevdiğimiz olsa bile.ilkemiz hep 'görüyorum' diyebilmektir.kendimiz görmeden istesek de inanamayız ve başaramayız.o yüzden kendine bağlama lütfen
arada bende alıyorum ice tea zira koladan filan daha çok severim ama lightını hiç sevmiyorum normalini içiyorum bir bardak ice tea nın kalorisi düşük zaten fazla şeker içemiyor ama haklısınız içmemeliyimHmm..Light ın değerlerine bakıp yenilip yenilemeyeceği anlaşılabilir de hiç aklıma gelmemişti bu dondurma işi..Çok aramıyorum yasaksa yemem yani ama değilse yerim
Bende light ıce tea şeftali tüketiyorum sık sık
canım hevesin sakın kaçmasın ben tam 20 gün gram veremedim. birgün bir kaltım 1 kilo 200 gram gitmiş. ik 3 kiloyu hızlı veriyorsun sonra kilo vermen duruyor. çünkü vücudun savaş haline giryor. kitapta dukan bunarı anlatmış canım oku istersen
günaydın canım...olabilir yolandacımbi dene bakalım nolcak sonuç...sen yumruk harekatı yapmışmıydın...yapmadıysan o hakkını kullanabilirsin bende uzun zaman takılmıştım 6 gün atak yaptım 3 kilo gitmişti geçen ay sahiden işe yaradı bende
Herkese İstanbul'dan selammmm..internete yeni kavuştumyazdıklarınızın hepsini okuyamadım.ama genel olarak hersey yolunda görünüyor..Yulaf kepeği isteyen olursa elimde bir miktar var,aklınızda olsun..maalesef çay getiremedim annemlerde istemişti bulamadım,aramak için çok vaktimdeyoktu maalesef şimdilik hoşçakalın
selam
sehre dondum...
ben bir suredir dukan yapamiyorum arkadaslar. her sabah yeniden baslayim diyorum aksama kadar bitiyor
sonu hayir olsun.
Tweet güçlendirme evren nasıl gidiyor. Bir şey soracağım şimdi benim hedef kilom 59, hedef kiloma belirlenen zamandan önce düşersem hemen mi güçlendirmeye başlayacağım yoksa belirlenen zamanada kadar seyir evresinde mi kalmam gerekir ? :44::44: