bugün aldığım ennnnnn iyi haber buşuan evde kepekli war bugünlük 1 dilim ondan yesem yrn yulaflı alsam olur sanırım dimi..
çok teşekkür ederim yaaa
atak evresinin ilk günündeyim ama ..
kitabı dün aldım okuyabildiğim kadar okudum uyumadan ve bugün başladım.
ben bişeyi atladımmı kızlar yaa yiyebiliyormuyum kepekli ekmekkk
karbonhidrat olarak sadece yulaf kepeği tüketebiliyorsun canım ekmek ancak yulaf kepeğinden yaparsan yersin.onun dışında ekmek yasaaaak
Merhaba,
Forumunuzu birkaç gündür takip ediyorum. Ben de dukan diyetine 8 gün önce başladım. Kendi internet sitesinde dukan 4 gün atak belirlemişti. Bu dönemde 1.4 kg kaybedeceğim yazıyordu, ben 2 kg verdim. 5 gündür seyir evresindeyim, 1 gr bile vemedim. Hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. Herşey iyi hoş, hiç zorlanmıyorum ama meyvesizlik mahvediyor beni. Bugün de ilk kez canım deli gibi tatlı çekti. Dayanamadım, markette aradım taradım 100 gr lık paketinde hazır, %0.1 yağ oranlı soyadan üretilmiş çikolatalı puding alıp yedim. Sanırım diyabet hastalarına yönelik bir üründü. Birkaç gün içinde 70'i göremezsem diyetimi bozmaktan korkuyorum.. Ne zaman motivasyonum düşse, açıp forumunuzu okuyorum, kendime geliyorum
boy: 176
başlangıç tarihi: 09.06.2011
evre: seyir
başlangıç kilo: 73
hedeflenen kilo: 60
geçen haftaki kilo: 73
şu anki klio: 71
yolanda touk yiye yiye tavukların geleneklerini almaya başlamış 10 dedinmi yatar valla ama ne yapsın en iyisini yapıyor uykuda yağ yakıyorCanım 7.30 hiç geç bir saat değil bence evde olmak için.ben de 6.15 de oluyorum ama spora gidiyorum.7.30-7.45 gibi eve gelip yemek hazırlıyorum,8.30 u buluyor...dukan yemekleri genelde çok pratik şeyler gözünde büyütme bence..15-20 dkkaya 1-2 çeşit hazırlayabiliyorsun...ama tabi 9-10 gibi çok erken yatıyorsan o zaman haklısın..ben 12 den aşağı yattığımı bilmem.
ya kızlar vitamin kullanan varmı aranızda ve hangi vitamini kullanyorsunuz. ben pharmaton kullanıyordum acaba 20 gün boyunca kilo verememin sebebi olabilirmi diye düşündüm. çünkü kokusu çikolata gibi
kız bugün yatmadım erkenden beayolanda touk yiye yiye tavukların geleneklerini almaya başlamış 10 dedinmi yatar valla ama ne yapsın en iyisini yapıyor uykuda yağ yakıyor
kız bugün yatmadım erkenden bea
valla zeynebim ben aylardır hep böyleyim erken yatıyorum sabah erken kalktığım için. ama yapabilen herkese tavsiyemdir bu
drınn dırınn
erken yataaarım
erken kalkaarım
bir yumurtaayı
süte çarpaaarım
kızaaaarmış ekmeek ( dukandan sonra yok )
birazdaa peynir ( he bunu yiyebilirm )
amaaan efendim
ne güüüzel yeeniir
şarkımı sevdiniz mi
canım forumu oku ve kitabı edin çok fazla detay var kolaya kaçmak yokarkadaslar bu diet nasil oluyor anlatirmisiniz bende denemek istiyorum saglikli zayiflammalar
aaaaaaa sen çalışıyomuydun canım ya ben seni okuyor diye biliyorum ama hadi sağlıcakla git sağlıcakla dön şnş allah yolunu açık etsin kendine ve diyetine iyi bak canım tmm döndünde hallederiz pedometroyuSevgili berrinciğim Allah kabul etsin, şimdi yemeğini yiyorsundur afiyet olsun :)))
yarın kilon değişti mi göremicem ama çok merak edicem onu biliyorum :)))
sevgili zeynep, sana pedometre ile ilgili yardımcı olacağımı söylemiştim ya, biraz bekleticem çünkü ankaraya gidip gelmem gerek de bi :)))
canlarım ben ankaraya işe gitmek üzere yola çıkıciğim, yolda yiyeceklerimi vs pişiriyorum şimdi sizlere katılamicam bir süre, takip etmeye çalışıcam ama elimden geldiğince.
özlicem sizi ve desteklerinizi, inşallah yemek bulabilirim yanımdakiler yetmezse(
dua edin diyetim bozulmasın, aç kalmayayım sevgili baaağğyanlar :)))
hepinizi çok seviyorum, çok öpüyorum... pazartesi görüşmek dileğiyle :80::80:
berrincim ohhhhhhhhh allah kabul etsin canım ne mutlu sanavuvucum ben saat 10 gibi yatmaya gayret ediyorum zira sabah erken kalkıp kahvaltı yapmam ve o günki yiyeceklerimi hazırlamam icap ediyor. zaten erken kalkmak ayrıca kg vermek için de önemli. ee bu saatte yatınca 08.30 da yemek mantıklı değil dediğin gibi. yedikten sonra en az 4 saat sonra yatmalıymış. ben yemek içn erken hallederek 75 ten 72 ye düştüm farketmeden :))) ve bu kg verme maceramda bunu çok denedim. akşam ne kadar erken yersem o kadar iyi. akşam geç yediğimde ertesi gün hep agır çıkıyorum bila istisna :)
deliyim dimii
güçlendirmede mi kg verdin süpersinn. bende 55 ten sonra öyle yapabilirim... canım şişlik vardır gazdır muhtemelen yani hafif çıktı isen ama agır hissediyorsan başka bir acıklaması yok bence
tatlım açık renk keten giy üstüne. keten aksine yaz kumaşıdır serin tutar tercih etmeslisn keteni. zaten kapalısın bide koyu renk giyersen hepten sıcaklarsın
oyy berrinim hemşomm orucunu da açmıştır şimdi birazdan gelir paylaşır deneyimlerini
ben geldiiiiiiiiiiiiiiim.oooooh suyumu içtim lıkır lıkır.çorbamı içtim azcık yoğurt yedim tıkandım valla.çay demledim şimdi gelin beraber içelim kızlarvalla Ramazan için endişelenenler.gayet rahat ve kolay bir oruç oldu.endişe etmeyin suyunuzu da geceden içince yeteri kadar sıkıntı olmuyor.devenin hörgücünden tedarik ettiği gibi bende gece içtigim sulardan faydalandım galiba bugün 18 saat dayanabildiysem Ramazanda hayli hayli dayanırız
yokkkkkkk canım yok ben 3 haftadır alıyorum sadesini hiç göemedim zaten market market arşınlıyorum her yeri bu akşam bakkalıma söylemiştim sağolsun getirmiş oda karışık sormuş ama yokmuş ben kakaolusunu yemiyorum sade ve çilekli olanını yiyorum bir kutu bana bir hafta gidiyor yaniBerrin canim Allah orucunu kabul etsin. Bize de ornek oldun, ramazanda da olucak bu is demek ki :)
prenses07 kizina boooll sans diliyorum canim, benim de kuzenim girecek. insallah o da basarili olur.
Kizlar ben bgn diyabetikler icin olan light cikolatalardan aldim, bitter. bir kare parcasini yedim, off cok guzeldi. light puding, tatlandirici felan kullanabildigimize gore, arada bir bi iki kare bu cikolatadan yesem sorun olmaz heralde diye dusundum? sizce?
Bir de bu carte dore dondurmanin light olani kakaolu+cilekli+? mi? sadesi yok mu bunun ya, bgn 4 market dolastim ama her yerde bu karisik olani var, sadesini hic goren var mi? walaa algidaya mail atip sikayet edicem, karisigi olur da sadesi nasil olmaz diye.
Ben de bgn ancak simdi girebiliyorum, listeyi kacirdim ya, neyse haftaya artik...
Bu arada ben bgn ilk kavitasyon seansima gttm. umarim ise yarar da. kavitasyondan sonra 10 dk da power plate yapiyorlar. aman tanrim o ne rahat ne guzel bi aletmis ya, hic bise yapmiyosun, sen sadece duruyosun, o dakikada onlrca mekik cekiyo, bacak calistiriyo,vb. Tulin Sahin de bunu evine almis kullaniyomus diye okumustum, vay be, hakliymis kadin.
canım forumu oku ve kitabı edin çok fazla detay var kolaya kaçmak yok
yolanda anca bu saate kadar dayandı gidip yatsın took yolanda
gıt gıt :)))
berrincim ohhhhhhhhh allah kabul etsin canım ne mutlu sana
sağol zeynebim benimAllah hepimize(sağlığı yerinde olan tutabilen herkese) Ramazanda da tutmayı nasip etsin.
aynen canım.bugün arkadaşıma sigarayı bıraktığımı söyleyince 'ay sen ne iradeli şeysin böle zayıflicam dedin zayıfladın sigarayı bırakcam dedin içmiyorsun nasıl başarıyorsun'diyince biraz kabardımBen de yay burcuyum :))))))))))))))))))))) :13:
Biz güçlü kadınlarız. Gaza gelirsek yapamayacağımız şey yoktur valla: bkz. Mustlu'nun kilo verme maceraları.
ay sorma ben de kahvaltıdan sonra kendime 1 kahve yapar cıgaramı tellendirir cıgara biter bitmez soluğu hoop tuvalette alırdım nerde o günlerrr bakalım yarın tuvalete cıkmak istiyorum.işin en kötü yanı da bu zatensakın sakın başlama canım tekrar, ben de ilk bıraktığımda 1 hafta boşaltım sıkıntısı yaşadım ama inan ki sonradan düzene giriyor...hele ki 1 ay sonra felan çok şükür iyi ki bırakmışım diyorum...aslında tek aklıma gelen zaman sabah kahvesinin yanıama azcık dayan geri dönme sakın...
valla vuvum ben zaten çok içmediğim için ilk gün çok rahat geçti 2 gün sıkıntılar bastı ve 3.gün dayanılmaz bir hal aldı ve dolayısıyla ben abur cubur ne bulduysam yedim ama yok yarın dengelemeye çalışıcam yediklerimi.işte o yüzden güçlendirmede bırakayım dedim hem kilomu kontrol etmiş olurum.birgün fazla yesem sonraki günler dikkat ederim korumada yapsaydım aman nasıl olsa almam die habire yerdim.inş sen de en kısa zamanda bırakırsın canım yaainanmıyorum shahdaroba sen de bendensin..ben de önce kiloları verip,sonra sigarayı bırakıp daha sonra da çocuk düşünüyorum..aksi takdirde kocam çocuk yapmam senden sigara içiyorken diyor :)
walla canım sana destek olmayı çok isterim ama benim için de öyle zor ki bu,hele bu diyete başladığımdan beri sigaraya daha bi sarıldım...çok kötü yaa..keşke hiç başlamasadım diyorum hep...walla canım 3 gün dayanmışisın ha gayret be..sabret ki bak bana da örnek ol,çünkü hem bırakmak bana çok zor geliyor hem de verdiğim kiloları aynen alacağımı düşünüyorum bırakınca...sen kilo bile vermişsin...nasıl başardın canım yaa..afferin sana...inşallah hiç içmezsin bir daha..offf offff...dertlendim bak yine..arkadaşım gibi oldu yaw bu zehir
hayırrrrrrrrrr kesinlikle içmeeeeeeeeee
ben onun yüzünden bu yaşta kalp krizi geçirdim 6 ay önce sakın canım hazır bırakmaya karar vermişten
aslında yenmiyo herhalde ama ben accık accık yeyom tatlı niyetine hiç aklımda yoktu burda bir iki arkadaş ligt yedini falan söylemişti tabe onlar madonun ligt nı yemişti galiba bende baktım algidanın var atladım hemen zaten ben bişeyi ligt görmim yani hemen bodoslama atliyim baa şaka bir yana dukanın kendi dondurma tarifi varmış kızlardan bilenler var ondanda yapabilirsin yani çakma dondurma
bak sen bizim palamut bu gece yatmamışta beste yapmış yahu şaka bi yana yolicim en dorusunu yapıyosun yani vücut uykuda yağ yakarmış heleki 12 ila 02 arası mutlaka uykuda olmak gerekirmiş bende tam tersi öğlen 12 de uykuda oluyorum hahahaha neka garip demi eeeeeeeeee gece kuşu oluncana böyle oliyyykız bugün yatmadım erkenden bea
valla zeynebim ben aylardır hep böyleyim erken yatıyorum sabah erken kalktığım için. ama yapabilen herkese tavsiyemdir bu
drınn dırınn
erken yataaarım
erken kalkaarım
bir yumurtaayı
süte çarpaaarım
kızaaaarmış ekmeek ( dukandan sonra yok )
birazdaa peynir ( he bunu yiyebilirm )
amaaan efendim
ne güüüzel yeeniir
şarkımı sevdiniz mi