Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün aldığım ennnnnn iyi haber bu şuan evde kepekli war bugünlük 1 dilim ondan yesem yrn yulaflı alsam olur sanırım dimi..

çok teşekkür ederim yaaa

hayır hayır yanlış anladınn...kepekli ekmek yok yani hazır satılan ekmekler bize uygun deill..skın aman yeme..günde 2 kaşık yulaf yemen lazım bu diyette..olmazsa olmazı yulaf..biz onu istediğimiz şekilde yapıp yiyoruz ister ekmek yap onunla ister çorba ister krep sana kalmış sakın ekmek yeme cıssssss

atak evresinin ilk günündeyim ama ..

kitabı dün aldım okuyabildiğim kadar okudum uyumadan ve bugün başladım.

ben bişeyi atladımmı kızlar yaa yiyebiliyormuyum kepekli ekmekkk

karbonhidrat olarak sadece yulaf kepeği tüketebiliyorsun canım ekmek ancak yulaf kepeğinden yaparsan yersin.onun dışında ekmek yasaaaak

Merhaba,
Forumunuzu birkaç gündür takip ediyorum. Ben de dukan diyetine 8 gün önce başladım. Kendi internet sitesinde dukan 4 gün atak belirlemişti. Bu dönemde 1.4 kg kaybedeceğim yazıyordu, ben 2 kg verdim. 5 gündür seyir evresindeyim, 1 gr bile vemedim. Hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. Herşey iyi hoş, hiç zorlanmıyorum ama meyvesizlik mahvediyor beni. Bugün de ilk kez canım deli gibi tatlı çekti. Dayanamadım, markette aradım taradım 100 gr lık paketinde hazır, %0.1 yağ oranlı soyadan üretilmiş çikolatalı puding alıp yedim. Sanırım diyabet hastalarına yönelik bir üründü. Birkaç gün içinde 70'i göremezsem diyetimi bozmaktan korkuyorum.. Ne zaman motivasyonum düşse, açıp forumunuzu okuyorum, kendime geliyorum

boy: 176
başlangıç tarihi: 09.06.2011
evre: seyir
başlangıç kilo: 73
hedeflenen kilo: 60
geçen haftaki kilo: 73
şu anki klio: 71

canım atak evresinde hızlı veriliyor kilolar ama seyirde çok yavaşlıyor.benim de seyirde 8 günüm bitti hala kilo veremedim.sakın bozma diyetini

yolanda touk yiye yiye tavukların geleneklerini almaya başlamış 10 dedinmi yatar valla ama ne yapsın en iyisini yapıyor uykuda yağ yakıyor

ya kızlar vitamin kullanan varmı aranızda ve hangi vitamini kullanyorsunuz. ben pharmaton kullanıyordum acaba 20 gün boyunca kilo verememin sebebi olabilirmi diye düşündüm. çünkü kokusu çikolata gibi

bende kullanıyorum megadyn+c vitamini+ spor yaptığım zamanlar L-carnitine
L-carnitine halsiz olduğum zamanlarda ekstra güç veriyor spor yapasınız yokken size ateşliyor

yolanda touk yiye yiye tavukların geleneklerini almaya başlamış 10 dedinmi yatar valla ama ne yapsın en iyisini yapıyor uykuda yağ yakıyor
kız bugün yatmadım erkenden bea
valla zeynebim ben aylardır hep böyleyim erken yatıyorum sabah erken kalktığım için. ama yapabilen herkese tavsiyemdir bu
drınn dırınn
erken yataaarım
erken kalkaarım
bir yumurtaayı
süte çarpaaarım
kızaaaarmış ekmeek ( dukandan sonra yok )
birazdaa peynir ( he bunu yiyebilirm )
amaaan efendim
ne güüüzel yeeniir
şarkımı sevdiniz mi

arkadaslar bu diet nasil oluyor anlatirmisiniz bende denemek istiyorum saglikli zayiflammalar

arkadaslar bu diet nasil oluyor anlatirmisiniz bende denemek istiyorum saglikli zayiflammalar
canım forumu oku ve kitabı edin çok fazla detay var kolaya kaçmak yok
yolanda anca bu saate kadar dayandı gidip yatsın took yolanda
gıt gıt :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaaaaa sen çalışıyomuydun canım ya ben seni okuyor diye biliyorum ama hadi sağlıcakla git sağlıcakla dön şnş allah yolunu açık etsin kendine ve diyetine iyi bak canım tmm döndünde hallederiz pedometroyu

yokkkkkkk canım yok ben 3 haftadır alıyorum sadesini hiç göemedim zaten market market arşınlıyorum her yeri bu akşam bakkalıma söylemiştim sağolsun getirmiş oda karışık sormuş ama yokmuş ben kakaolusunu yemiyorum sade ve çilekli olanını yiyorum bir kutu bana bir hafta gidiyor yani

Ben de yay burcuyum :))))))))))))))))))))) :13:

Biz güçlü kadınlarız. Gaza gelirsek yapamayacağımız şey yoktur valla: bkz. Mustlu'nun kilo verme maceraları.
aynen canım.bugün arkadaşıma sigarayı bıraktığımı söyleyince 'ay sen ne iradeli şeysin böle zayıflicam dedin zayıfladın sigarayı bırakcam dedin içmiyorsun nasıl başarıyorsun'diyince biraz kabardım
ititraf ediyorum biraz değil bayağı bayağı
ay sorma ben de kahvaltıdan sonra kendime 1 kahve yapar cıgaramı tellendirir cıgara biter bitmez soluğu hoop tuvalette alırdım nerde o günlerrr bakalım yarın tuvalete cıkmak istiyorum.işin en kötü yanı da bu zaten
valla vuvum ben zaten çok içmediğim için ilk gün çok rahat geçti 2 gün sıkıntılar bastı ve 3.gün dayanılmaz bir hal aldı ve dolayısıyla ben abur cubur ne bulduysam yedim ama yok yarın dengelemeye çalışıcam yediklerimi.işte o yüzden güçlendirmede bırakayım dedim hem kilomu kontrol etmiş olurum.birgün fazla yesem sonraki günler dikkat ederim korumada yapsaydım aman nasıl olsa almam die habire yerdim.inş sen de en kısa zamanda bırakırsın canım yaa

hayırrrrrrrrrr kesinlikle içmeeeeeeeeee

ben onun yüzünden bu yaşta kalp krizi geçirdim 6 ay önce sakın canım hazır bırakmaya karar vermişten

çok geçmiş olsun canım.inşallah birdaha hiç içmem en çok da o paketlerin üstündeki resimler içimi acıtıyordu kçk çocuklar falan ayyy düşündükçe içim bir tuhaf oluyor

yolandam canım ben de eşimle toplamda 8 yıldır tanışıyorum ve 8 yıldır onunla sigara yüzünden kavga edip duruyorum.ve o da tamı tamına 7-8 kez sigarayı bırakmayı denedi fakat en fazla 3 ay dayanabildi ve sonra gene içti.artık bişi demiyorum.ben bıraktım ya o da bikaçgüne ben de bırakmalıyım falan diyor ama ben sazan gibi atlayıp bırak demiyorum.istersen önce azalt sen bilirsin falan diyip geçiştiriyorum.bakalım sonumuz ne olacak.ha bu arda eşinin yay burcu olmasına gelince bizim bişeyi gerçekten başarmaya çabalamamız için kendimizin can_ı gönülden inanıp istemesi gerekiyor.dayatmalara asla gelemeyiz bu en yakınımız,en sevdiğimiz olsa bile.ilkemiz hep 'görüyorum' diyebilmektir.kendimiz görmeden istesek de inanamayız ve başaramayız.o yüzden kendine bağlama lütfen

iyi geceler....

Bir şey sorucam dondurmanın lafı geçmiş light dondurma serbest mi? Atak evresi de dahil?
Birde şu sindirim boşaltım meselesi sorunu yaşamıyor musunuz?
Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım zayıflayım derken kocaman göbeğim çıktı
Yürüyüşe gittiğimde de tartıldım 4. günüm bitti atakda 1,100gr vermişim
Prebiyotik yoğurtlardan aldım bugün sorun olur mu ki,
Çileklisinden günde 1 adet yesem pek sorun olmaz herhalde..
Benim de kaçamağım bugün 2 kayısı oldu ama bilerek ve isteyerek bağrsak hareketlenmesi için yemek durumunda kaldım:18:

aslında yenmiyo herhalde ama ben accık accık yeyom tatlı niyetine hiç aklımda yoktu burda bir iki arkadaş ligt yedini falan söylemişti tabe onlar madonun ligt nı yemişti galiba bende baktım algidanın var atladım hemen zaten ben bişeyi ligt görmim yani hemen bodoslama atliyim baa şaka bir yana dukanın kendi dondurma tarifi varmış kızlardan bilenler var ondanda yapabilirsin yani çakma dondurma

Hmm..Light ın değerlerine bakıp yenilip yenilemeyeceği anlaşılabilir de hiç aklıma gelmemişti bu dondurma işi..Çok aramıyorum yasaksa yemem yani ama değilse yerim
Bende light ıce tea şeftali tüketiyorum sık sık

bak sen bizim palamut bu gece yatmamışta beste yapmış yahu şaka bi yana yolicim en dorusunu yapıyosun yani vücut uykuda yağ yakarmış heleki 12 ila 02 arası mutlaka uykuda olmak gerekirmiş bende tam tersi öğlen 12 de uykuda oluyorum hahahaha neka garip demi eeeeeeeeee gece kuşu oluncana böyle oliyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…