- 9 Mart 2011
- 175
- 1
bana morel veren tüm dostlarıma teşekkür ederim.az kaldı pazartesiye hergün hastaneyi arayıp soruyorum çıktımı diye yarın yina arayacam.inşallah çıkmıştır.haftasonumda berbat olmaz doğru söylemişsiniz allah taşıyamayacağımız yükü yüklemesin.dün 200gr almıştım bugün 500gr vermişim bi alıp bi veriyorum.buna göre yarın alma günüm oluyor bakalım ne olacak.almam inşallah.
Canım Allah orucunu kabul etsin. Afiyet olsun.
sağol bitanemmm.Allah razı olsun
canım benim inşallah çıkmıştır ve güzel haberler verirsin bizlere.ha bu arada bizler de seni çooook seviyoruz
verdiğim tarifteki gibi bir dene bulabilirsen. o zaman iyice pişmiş oluyor.
hepinize iyi akşamlar.kızım yarın üniversite sınavına giricek ve kendisi inanılmaz panik.yıl boyunca elinden geleni yaptığı halde çok moralsiz ve umutsuz.sizden dua etmenizi istiyorum allah tüm emek verenlerin emeğinin karşılığını verir inşallah bizimkininkiyle beraber.ayrıca sizlerden sınava giren ya da yakınlarınızdan girecek olan varsa allah hepsinin yardımcısı olsun,haklarında hayırlısını versin inşallah.hepsine başarılar diliyorum
ben de 8dk sonra yiyeceğim az kaldı kızlar.ben asıl bu orucun yarın kiloma etkisini merak ediyorum
slm kizlar güclendirmeye geceli 3 haftam bitti dün protein persembemdi bugün tam 1 kilo vererek 49.300 oldum ama hic sevinmedim.güclendirmeye basladigimda 50.900 düm ama sanki daha inceydim göbegim cok sis napsam bilemedim ya ...
Berrin canim Allah orucunu kabul etsin. Bize de ornek oldun, ramazanda da olucak bu is demek ki :)
evet canım inşallah Ramazanda da verceğiz kiloları
hepinize iyi akşamlar.kızım yarın üniversite sınavına giricek ve kendisi inanılmaz panik.yıl boyunca elinden geleni yaptığı halde çok moralsiz ve umutsuz.sizden dua etmenizi istiyorum allah tüm emek verenlerin emeğinin karşılığını verir inşallah bizimkininkiyle beraber.ayrıca sizlerden sınava giren ya da yakınlarınızdan girecek olan varsa allah hepsinin yardımcısı olsun,haklarında hayırlısını versin inşallah.hepsine başarılar diliyorum
bu sene bulamasam seneye denerim yemek tarifi unutmam.özelliklede sebze yemekleri bayılırım...
bana morel veren tüm dostlarıma teşekkür ederim.az kaldı pazartesiye hergün hastaneyi arayıp soruyorum çıktımı diye yarın yina arayacam.inşallah çıkmıştır.haftasonumda berbat olmaz doğru söylemişsiniz allah taşıyamayacağımız yükü yüklemesin.dün 200gr almıştım bugün 500gr vermişim bi alıp bi veriyorum.buna göre yarın alma günüm oluyor bakalım ne olacak.almam inşallah.
iLk günüm bitmek üzere..
canım nasıl cips çekiyor anlatamammmmama bayrağı indirmek yokk
karnım aç deil ama sadece protein yemek yerine kepekli ekmek bile gözümde büyüyor yaa
buarada yetişemedim kaç sayfa olmuş sabahtan beriii maşallah kızlarr
dukan tarifler sayfasında şahane bi ekmek tarifi var..ben denedim şahane oldu tek kelimeyle...kepek ekmeği halt etmiş yanında resmen:) zeynep in hamburger ekmeği tarifi
Senay81, canim tebrikler, hem guclendirmedesin hem de kilo ile veriyorsun, super :)
peki guclendirmeye gectiginde peyniri falan normal yagli yemeye basladin mi? yemekleri falan az da olsa yagli? mesela ne biliim bi karniyarik, bi tavuk sote? normal, annelerimizin pisirdigi gibi, cok yagli olmasa da yine yagli? sonra yogurt? light diil de normal yogurt? corba? tarhana, mercimek corbalari falan? acikcasi ben cidden korkuyorum ya, bu kadar yagsiz yiyoruz veriyoruz kilolari, guclendirmede normal duzene gecince fazla gelmesin o annelerimizin yaptigi yemeklerdeki yaglar falan? birden almaktan korkuyorum walaa. senin guclendirmede 3 haftan da bitmis, deneyimlerine cok ihtiyacimiz var?
atak evresinin ilk günündeyim ama ..
kitabı dün aldım okuyabildiğim kadar okudum uyumadan ve bugün başladım.
ben bişeyi atladımmı kızlar yaa yiyebiliyormuyum kepekli ekmekkk
bizimki yulaflı olcak ama yulaf ezmesi yada varsa asıl yulaf kepeğiyle yapılmış olan ekmeği yiyebilirsin ataktada olsan yanlız sınırı geçmemek kaydıyla...kendin ayarlarsın kaç kaşık koyduysan..günde en fazla 2 çorba kaşığı yulaf yemen gerekiyo zaten..sorun yok yani:)