- 13 Mart 2011
- 139
- 0
guzel gıdıyor guclndırmebı 20 gun oldu guclendırmede aslında 1 aydan fazla zamandır kıloyu sabıtlemıs durumdayım yanı bır ıkı kılo alınca yanı vücut su toplayınca hemen dıkkat edıoyorum 63.5 olan kıloma donuyorum ben hedef kılom 60- 61 ıdı ama erken gectım guclendırmeye yanı guclendırmede devam ederım vermeye dedım. cunku aslınd benım eskı doktoruma ara ara olcumlerım ıcın gıttıgımde yeter dıyordu. hatta dün doktorum bana zayıflamayaı yasakladı düşünebiyormusun ben 86.6 lerde 90a yaklasan bırı kı boyum 1.70 63.5 adüştüm doktorum artık zayıflama dıyor.allahım bu gunlerıde gördüm ya.sporla ıstedıgın sıkılasmayı sagla dıyor. bende oyle yapacagım .gercı bır ıkı kılo daha vermek ıstıyorum.zaten ıkı kılo alma payıymıs.bende oyle bıraz bartıp 1 kılo tartı fazla gosterdıgınde ertesı gun dıkkat edıorum 63.5 a fixlendım. sana gelınce ıstedıgın kıloy dusersenguclendırmeye gec.zaten asıl donem guclendırme orada ne kadar faazla kalabılırsen kal zaten guclendırmedekı yeme tarzıyasam bıcımımız olmalı.yaparız yapamayız bılmem amahedef kılonda kendını sıkma guclendırmeye gec orada kalacagın sureyı fazlalastır seyırden kalan sureyı o doneme ekle. onemlı olan kılo vermek degıl uzun zaman koruyabılmek bol şans
kızlar bır detayı atlamısım bunu burdan sık sık yasıyorum ama yenı baslayanlar ıcın ben 15 martta basladım 11 kıloya yakın kılo verdım ve doktorda yag kas oaranımı hep olcturudm dunde hatta ölçtürdüm bu dıyetle verdıgım tum kılo yağdan gıttı kas oranımdan hıc eksılme olmadı. yanı saglıksız dıyenler ıcın ben 86lardan 70 lere klasık dıyetle duserken su ve kas oranımdanda verırıdım ama bu dıyete gecınce kı olcumlerım elımde sadece yagdan gıttı hıc spor yapmamdım valla ben bıle sasırıyorum doktorumda.yanı gercekten sok dıyetlerle alakası yok. yenı baslayanların bılgısı olsun. bu dıyetın kabızlık dışında yaşattıgı problem olmadı bende,tabı oda benım hatamdı kepek hıc kullanmadım goji kullanmadım katı yedım cok. ama verılen kıloların yagdan oldugunu bızaat 15gunluk ciddi bir makınanın olcumleri ile gördüm bilginize...:94: