Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaa o resimdekiler tamam onlar taze fasülye durumu zaten yazdım onu.yasak olan boncuk boncuk taneli bezelye.onun karbonhidrat değeri çok yüksek.tamam resimdekini ye canım ya ama yanında proteini bol olsun.bu arada nerde bulucan içsiz bezelye zor biraz ama.....

marketlerde filan görmüştüm geçenlerde.ama şimdi kalmışmıdır bilmiyorum.varsa bakarım artık yoksa onun yerine taze fasulye alıp onu yaparım verdiğim tarifteki gibi:KK34:

evet canım bu yenilebilir tabiii ben korktum gaza gelip normal bezelye yerler diye.tepkim ondandı zaten hallettik.bu arada ben bu tür bezelye göremiyorum markette falan.çok taze olmassa kolayda pişmez bu cins.neyse yiyene afiyet olsun.

verdiğim tarifteki gibi bir dene bulabilirsen. o zaman iyice pişmiş oluyor.:KK34:

Ya arkadaşlar amma uzadı bu bezelye muhabbeti...aylardır dönüp dolaşıyor:)
bence mantık hatası yapıyoruz..ben taze bezelye diye de taneli olanı biliyordun ama meğerse sultani bezelye diye birşey varmış,bugün arkadaşlar söyleyince googgle dan bakıp gördüm,berkmine sen de bilmiyorsun sanırım bunu..
bunun taze fasulyeden bir farkı yok,bence de bundan bahsediyor kitap,ben zaten şimdiye kadar hiç yemedim ama yenebilir diye düşünüyorum..Eki Görüntüle 211858

Tamamen seninle hemfikirim cnm :)

ohh millet sıcacık çorbaları pişirip içiyooo:KK30::KK30:
evdesiniz tabiii:KK14::KK14:
ben ise ofiste akşam yimeemi ittiriyorum boazımdan aşağı.. haşlanmış tavuk gögsü ve yoort. oyy geçmiyi boazımdan şu took. bende değişik bişiler yapim en iyisi soganlı moganlı olmucak bu böyle:26::26::26:

Kıyamam, afiyet olsun. Neyse ki bugün cuma; haftasonu kocişin de gelir acısını çıkarırsın artık (kaçamak ypmadan tabi ki)...

hepinize iyi akşamlar.kızım yarın üniversite sınavına giricek ve kendisi inanılmaz panik.yıl boyunca elinden geleni yaptığı halde çok moralsiz ve umutsuz.sizden dua etmenizi istiyorum allah tüm emek verenlerin emeğinin karşılığını verir inşallah bizimkininkiyle beraber.ayrıca sizlerden sınava giren ya da yakınlarınızdan girecek olan varsa allah hepsinin yardımcısı olsun,haklarında hayırlısını versin inşallah.hepsine başarılar diliyorum

Canım 7.30 hiç geç bir saat değil bence evde olmak için.ben de 6.15 de oluyorum ama spora gidiyorum.7.30-7.45 gibi eve gelip yemek hazırlıyorum,8.30 u buluyor...dukan yemekleri genelde çok pratik şeyler gözünde büyütme bence..15-20 dkkaya 1-2 çeşit hazırlayabiliyorsun...ama tabi 9-10 gibi çok erken yatıyorsan o zaman haklısın..ben 12 den aşağı yattığımı bilmem.

Aynen bende arkadaşlar. Bu aralar iş yoğunluğum az olduğu için 6'da çıkacak şekilde spora gidiyorum. 6'da eşimi işyerinden alıyorum ve eve gelir gelmez bisikletle çıkıyoruz. 1 saat bisiklet bindikten sonra denize girip ( bu kısma geçen hafta başlayabildik henüz) eve geliyoruz. Bu arada saat 8 oluyor. Ben hemen pratik birşeyler hazırlıyorum ve en geç 9 olmadan yemeğimi yemiş oluyorum. Tabi duşdu, ıslaklardı, ertesi günün yemeğiydi derken bütü gece meşgul oluyorum ama diyeti bozmaya vaktim bile olmuyor. Gece de süt veya yoğurt atıştırıp 12-01 arası yatıyorum.

hepinize iyi akşamlar.kızım yarın üniversite sınavına giricek ve kendisi inanılmaz panik.yıl boyunca elinden geleni yaptığı halde çok moralsiz ve umutsuz.sizden dua etmenizi istiyorum allah tüm emek verenlerin emeğinin karşılığını verir inşallah bizimkininkiyle beraber.ayrıca sizlerden sınava giren ya da yakınlarınızdan girecek olan varsa allah hepsinin yardımcısı olsun,haklarında hayırlısını versin inşallah.hepsine başarılar diliyorum

kızına başarılar canım.Allah yardımcısı olsun.dualarımız onunla:KK71:

Aynen bende arkadaşlar. Bu aralar iş yoğunluğum az olduğu için 6'da çıkacak şekilde spora gidiyorum. 6'da eşimi işyerinden alıyorum ve eve gelir gelmez bisikletle çıkıyoruz. 1 saat bisiklet bindikten sonra denize girip ( bu kısma geçen hafta başlayabildik henüz) eve geliyoruz. Bu arada saat 8 oluyor. Ben hemen pratik birşeyler hazırlıyorum ve en geç 9 olmadan yemeğimi yemiş oluyorum. Tabi duşdu, ıslaklardı, ertesi günün yemeğiydi derken bütü gece meşgul oluyorum ama diyeti bozmaya vaktim bile olmuyor. Gece de süt veya yoğurt atıştırıp 12-01 arası yatıyorum.

vaaaaaaaaaay romantik aşıklar sizi bisiklete de binerlermiş.:KK16:Allah bozmasın canım :21:oruçlu ağız duamı da edeyim.:KK34:

İşallah sınavı çok iyi geçer. Ben de yarın sınavda görevliyim. Umarım istediği ünivrsteye girip çok severek okur :))

vaaaaaaaaaay romantik aşıklar sizi bisiklete de binerlermiş.:KK16:Allah bozmasın canım :21:oruçlu ağız duamı da edeyim.:KK34:

Canım çok teşekkür ederim. Bekar mısın bilmiyorum ama Allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin (istiyorsa tabi) ve herkes sevmenin ve sevilmenin kıymetini bilsin.

Canım çok teşekkür ederim. Bekar mısın bilmiyorum ama Allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin (istiyorsa tabi) ve herkes sevmenin ve sevilmenin kıymetini bilsin.

amin canım bekarım.hayırlıysa olur elbet birgün.sagol güzel dileklerin için.evliliğinize de bir nazar boncuğu:nazar:

Canım 7.30 hiç geç bir saat değil bence evde olmak için.ben de 6.15 de oluyorum ama spora gidiyorum.7.30-7.45 gibi eve gelip yemek hazırlıyorum,8.30 u buluyor...dukan yemekleri genelde çok pratik şeyler gözünde büyütme bence..15-20 dkkaya 1-2 çeşit hazırlayabiliyorsun...ama tabi 9-10 gibi çok erken yatıyorsan o zaman haklısın..ben 12 den aşağı yattığımı bilmem.
vuvucum ben saat 10 gibi yatmaya gayret ediyorum zira sabah erken kalkıp kahvaltı yapmam ve o günki yiyeceklerimi hazırlamam icap ediyor. zaten erken kalkmak ayrıca kg vermek için de önemli. ee bu saatte yatınca 08.30 da yemek mantıklı değil dediğin gibi. yedikten sonra en az 4 saat sonra yatmalıymış. ben yemek içn erken hallederek 75 ten 72 ye düştüm farketmeden :))) ve bu kg verme maceramda bunu çok denedim. akşam ne kadar erken yersem o kadar iyi. akşam geç yediğimde ertesi gün hep agır çıkıyorum bila istisna :)

delisiiiiiinnnnn:KK52:
deliyim dimii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
slm kizlar güclendirmeye geceli 3 haftam bitti dün protein persembemdi bugün tam 1 kilo vererek 49.300 oldum ama hic sevinmedim.güclendirmeye basladigimda 50.900 düm ama sanki daha inceydim göbegim cok sis napsam bilemedim ya ...
güçlendirmede mi kg verdin süpersinn. bende 55 ten sonra öyle yapabilirim... canım şişlik vardır gazdır muhtemelen yani hafif çıktı isen ama agır hissediyorsan başka bir acıklaması yok bence :KK51::KK51:

evt cnm düşündüm aslında ama tunik keten sıcakda rahatsız olurum die korktum ter basmasın die:KK1: aslında üzerimdekini beyaz alıp o açık kahve çanta ve kemerle belki daha güzel daha canlı olurdu bakiyim daha etiketi üzerinde belki değişirme şansım olabilir beyazla daha güzel açık renk olur demi:26:
tatlım açık renk keten giy üstüne. keten aksine yaz kumaşıdır serin tutar tercih etmeslisn keteni. zaten kapalısın bide koyu renk giyersen hepten sıcaklarsın

canım yolandam sağolasın amin.olsun olsun siz konuşun ben etkilenmem öyle şeylerden:KK54:
oyy berrinim hemşomm orucunu da açmıştır şimdi birazdan gelir paylaşır deneyimlerini

canım hangi kıyafetin içinde rahat edersen onu giy bence.resimdeki kıyafet de güzel ama kuzum niye böyle siyahlara büründün:KK59:.açık renkleri seç bence öyle kilolu da görünmüyorsun hani:KK34: niye koyu giyindin sen bakim niye niye?:KK1:elbisen var mı?varsa ifil ifil giyebilirsin yanına da ince bir hırka.ne dersin?üşürüm dersen açık renk bir pantolon bluz de giyebilirsin.:92:

Kıyamam, afiyet olsun. Neyse ki bugün cuma; haftasonu kocişin de gelir acısını çıkarırsın artık (kaçamak ypmadan tabi ki)...

evet kocişim geliyo sabaha yanımda olur ama ben onunla biraz bozugum yüz vermicem ya benle oturur bazı şeyleri konuşur yada surat yaparım :63::63::63:
yok zaten bu hafta 5 leri göremedim bırak kacamagı kendimi aç bırakcam nerdeyse o kadar sinir oldum he :KK50::KK50:

kızına başarılar diliyorum tatlım sınava girecek tüm çocuklara allah zihin açıklığı versin :KK54:

ayy ne kadar şanslısın mustlucum hem bisiklet hem deniz aman allahım harikaa. hemi de aşkınla.a çoook güzel allah nazardan saklasın :nazar::nazar:

Ben senlerdir yasmin kullanıyorum. Kilo vermeyle ilgili sorun yaşamadım cnm merak etme. Ama ilaçla ilgili yan etkiler olur mu bilemem. Bende hiç olmadı :)

çevremde birkaç kişi sadece yasmin kullandığı için diyet bile yapmadan zayıflamıştı.yan etki olarak tabi her bünye aynı değil

vuvucum ben saat 10 gibi yatmaya gayret ediyorum zira sabah erken kalkıp kahvaltı yapmam ve o günki yiyeceklerimi hazırlamam icap ediyor. zaten erken kalkmak ayrıca kg vermek için de önemli. ee bu saatte yatınca 08.30 da yemek mantıklı değil dediğin gibi. yedikten sonra en az 4 saat sonra yatmalıymış. ben yemek içn erken hallederek 75 ten 72 ye düştüm farketmeden :))) ve bu kg verme maceramda bunu çok denedim. akşam ne kadar erken yersem o kadar iyi. akşam geç yediğimde ertesi gün hep agır çıkıyorum bila istisna :)

güçlendirmede mi kg verdin süpersinn. bende 55 ten sonra öyle yapabilirim... canım şişlik vardır gazdır muhtemelen yani hafif çıktı isen ama agır hissediyorsan başka bir acıklaması yok bence :KK51::KK51:

tatlım açık renk keten giy üstüne. keten aksine yaz kumaşıdır serin tutar tercih etmeslisn keteni. zaten kapalısın bide koyu renk giyersen hepten sıcaklarsın

oyy berrinim hemşomm orucunu da açmıştır şimdi birazdan gelir paylaşır deneyimlerini

ben geldiiiiiiiiiiiiiiim.oooooh suyumu içtim lıkır lıkır.çorbamı içtim azcık yoğurt yedim tıkandım valla.çay demledim şimdi gelin beraber içelim kızlar:KK68:valla Ramazan için endişelenenler.gayet rahat ve kolay bir oruç oldu.endişe etmeyin suyunuzu da geceden içince yeteri kadar sıkıntı olmuyor.devenin hörgücünden tedarik ettiği gibi bende gece içtigim sulardan faydalandım galiba:KK1: bugün 18 saat dayanabildiysem Ramazanda hayli hayli dayanırız:KK64:

Sevgili berrinciğim Allah kabul etsin, şimdi yemeğini yiyorsundur afiyet olsun :)))
yarın kilon değişti mi göremicem ama çok merak edicem onu biliyorum :)))

sevgili zeynep, sana pedometre ile ilgili yardımcı olacağımı söylemiştim ya, biraz bekleticem çünkü ankaraya gidip gelmem gerek de bi :)))

canlarım ben ankaraya işe gitmek üzere yola çıkıciğim, yolda yiyeceklerimi vs pişiriyorum şimdi sizlere katılamicam bir süre, takip etmeye çalışıcam ama elimden geldiğince.

özlicem sizi ve desteklerinizi, inşallah yemek bulabilirim yanımdakiler yetmezse :KK43:(

dua edin diyetim bozulmasın, aç kalmayayım sevgili baaağğyanlar :)))

hepinizi çok seviyorum, çok öpüyorum... pazartesi görüşmek dileğiyle :80::80:

Sevgili berrinciğim Allah kabul etsin, şimdi yemeğini yiyorsundur afiyet olsun :)))
yarın kilon değişti mi göremicem ama çok merak edicem onu biliyorum :)))

sevgili zeynep, sana pedometre ile ilgili yardımcı olacağımı söylemiştim ya, biraz bekleticem çünkü ankaraya gidip gelmem gerek de bi :)))

canlarım ben ankaraya işe gitmek üzere yola çıkıciğim, yolda yiyeceklerimi vs pişiriyorum şimdi sizlere katılamicam bir süre, takip etmeye çalışıcam ama elimden geldiğince.

özlicem sizi ve desteklerinizi, inşallah yemek bulabilirim yanımdakiler yetmezse :KK43:(

dua edin diyetim bozulmasın, aç kalmayayım sevgili baaağğyanlar :)))

hepinizi çok seviyorum, çok öpüyorum... pazartesi görüşmek dileğiyle :80::80:

canım benimmmmmmmmmm sağolasın.sana iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel inşallah.biz de seni özliyceeeeeeeeez.çabuk gel.:KK49:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiim.oooooh suyumu içtim lıkır lıkır.çorbamı içtim azcık yoğurt yedim tıkandım valla.çay demledim şimdi gelin beraber içelim kızlar:KK68:valla Ramazan için endişelenenler.gayet rahat ve kolay bir oruç oldu.endişe etmeyin suyunuzu da geceden içince yeteri kadar sıkıntı olmuyor.devenin hörgücünden tedarik ettiği gibi bende gece içtigim sulardan faydalandım galiba:KK1: bugün 18 saat dayanabildiysem Ramazanda hayli hayli dayanırız:KK64:

Canım Allah orucunu kabul etsin. Afiyet olsun.

X