Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy ölüyodum vallahi okurken su kaçtı genzime ahahaha balığa geç sevgili yolandaaa bak köftecikler yapmışlar ben de deneyip yarın okula götürücem beslenmemi :)))
ayrıyetten teşkür idirim hihihihi 3 kilom kaldı işte şimdik birazcık göbeğim var bakın durumu izah edeyim boyum 169, kilom şu an 61 ama regliyim 60.5-61 arası gidiyo Berrin gibiyim ben de seyirde 4. günüm ama sabitim şu an :)))

ama şöyle bi durum var ki belim 70 cm. :44:

Berriinnn canımmm ben de kıpırdamıyorum vallahi 2 gün gerinden geliyorum fiti fiti anca burasıyla vallahi bugün az kaldı atıyodum elimi koca cornetto disc'e. magnum da değil kornetli mornetli böyle karbonhidratlı yağlı yağlı az kalmıştı vallahi. :96::96:

:KK20:aman diyim aman çabalarımız gitmesin boşa.valla benim de moralim çok bozuktu bugun ama Allah tan sizler varsınız.hemen toparladım.hatta bugün tam 9,5 km yürümüşüm:KK1:

talhagizemim gelmiş.:KK54:iyi haberlerine çok sevindik canım benim.:21:

teşekkür ederim canım benim sizler gibi dostlarım varken benim sırtım yere gelmez allahın izniyle.evet geldim canım diyetle ilgili bendede annemdede sorun yok çok şükür.ama annem için menepoza giriyor diye doktora gittik memoğrafi ve smarr testi istedi rahimde yara varmış pazartesi günü onunda sonucu çıkacak dua et canım temiz çıksın ben benimkine sevinemedim ki.inşallah pazartesi günü sevirim.

:KK20:aman diyim aman çabalarımız gitmesin boşa.valla benim de moralim çok bozuktu bugun ama Allah tan sizler varsınız.hemen toparladım.hatta bugün tam 9,5 km yürümüşüm:KK1:

maşşşşallah canım benim aman aman nazar değmesin vallahi kaçamaklara kapalıyız efeemm:KK19::KK19:
maşallah maşallah:nazar::nazar:

teşekkür ederim canım benim sizler gibi dostlarım varken benim sırtım yere gelmez allahın izniyle.evet geldim canım diyetle ilgili bendede annemdede sorun yok çok şükür.ama annem için menepoza giriyor diye doktora gittik memoğrafi ve smarr testi istedi rahimde yara varmış pazartesi günü onunda sonucu çıkacak dua et canım temiz çıksın ben benimkine sevinemedim ki.inşallah pazartesi günü sevirim.

inşallah canım temiz çıkar.dua edeceğim.içini ferah tut.çok yoruldum ben de yürüyüşe çıkmıştım arkadaşımla karşılaşınca uzadı yürüyüş gidip gelirken hep yürüdüm.adım ölçerime eve geldiğimde baktım 9,5 kilometre yapmışım:KK1:

Arkadaşlar hiç yağ kullanmadan ciğer sote yaptım. Protein günlerine uygun. Tarifini vereyim: :KK56:

2-3 adet orta boy soğanı piyazlık doğradım ve teflon tavada hiç yağ eklemeden karıştırarak karamelize ettim. Yaklaşık 10 dakikada oluyor. Bu arada diğer bir tavada 250 g kuşbaşı doğranmış dana ciğeri orta ateşte yine yağ koymadan pişirmeye başladım. Önce suyunu saldı, sonra bu suyu çekti ve hafifçe kızardı. Daha sonra soğanlarla ciğeri karıştırdım ve kekik, pul biber ve tuz koydum. Ciğerler pişene kadar yaklaşık 5 dakika daha karıştırarak soteledim ve biraz maydanoz ekleyip altını kapattım. Pişmiş soğan kokmadığı için yarın işe götürüp diyet kola ile yiyeceğim.Değişiklik arayanlara (ve benim gibi ciğer sevenlere) duyrulur :))

an itibariyle mutfaktayım ve yarın için balık köfteleri yapmaya çalışıyorum :)))
ben 160 gramlık 2 kutu ton balığı için 2 yumurta mı kullanmalıyım acaba? bilen var mı sevgili dukankardeşlerim?:KK3:

Arkadaşlar hiç yağ kullanmadan ciğer sote yaptım. Protein günlerine uygun. Tarifini vereyim: :KK56:

2-3 adet orta boy soğanı piyazlık doğradım ve teflon tavada hiç yağ eklemeden karıştırarak karamelize ettim. Yaklaşık 10 dakikada oluyor. Bu arada diğer bir tavada 250 g kuşbaşı doğranmış dana ciğeri orta ateşte yine yağ koymadan pişirmeye başladım. Önce suyunu saldı, sonra bu suyu çekti ve hafifçe kızardı. Daha sonra soğanlarla ciğeri karıştırdım ve kekik, pul biber ve tuz koydum. Ciğerler pişene kadar yaklaşık 5 dakika daha karıştırarak soteledim ve biraz maydanoz ekleyip altını kapattım. Pişmiş soğan kokmadığı için yarın işe götürüp diyet kola ile yiyeceğim.Değişiklik arayanlara (ve benim gibi ciğer sevenlere) duyrulur :))

süpersin tatlım ellerine sağlık:KK56:.tariflerimiz arasına da ekle bence bunu:KK34: çok sağol deneyeceğim hemen:KK49:

pazartesi iyi haberlerini bekliycez annen için.hep birlikte iyi şeyler düşünelim iyi şeyler yaşayalım..

an itibariyle mutfaktayım ve yarın için balık köfteleri yapmaya çalışıyorum :)))
ben 160 gramlık 2 kutu ton balığı için 2 yumurta mı kullanmalıyım acaba? bilen var mı sevgili dukankardeşlerim?:KK3:

canım bugün bir arkadasımız yapmıştı tarifini vermişti .bulayım bakiim tarifi bekletcem biraz

güzelmiş,ilk fırsatta denemeliyim.bunu tariflerimize ekleyin .afiyetler

merhaba kızlar. ben de bu diyete başladım, 10 günüm bitti. 5 günlük atakta 3 kilo verdim ama 5 günde 200 gram verebildim normal mi bu? bir de 1+1 gidecektim sebzeyi ikiye çıkarmak zorunda kaldım, 5+5 devam etsem daha hızlı sonuç alır mıyım acaba?

merhaba kızlar. ben de bu diyete başladım, 10 günüm bitti. 5 günlük atakta 3 kilo verdim ama 5 günde 200 gram verebildim normal mi bu? bir de 1+1 gidecektim sebzeyi ikiye çıkarmak zorunda kaldım, 5+5 devam etsem daha hızlı sonuç alır mıyım acaba?

tatlım gayet normal.ben de 6.günümdeydim bugün seyirde hala kilo veremedim.bu dönemde 1 kilo alanlar bile oluyor.sakın diyeti bırakma.vucudumuz direniyor.15-20 güne göreceğiz verdiğimiz kiloları.bir de seyir de atak daki gibi hızlı gitmiyor kilolar.birden gidecek ama bekle.sabret:KK34:

hadi inşallah. ama benim daha çook yolum var. 98.4'le başladım. sabah 95.3tüm. işin garibi pazar da 94.8 i gördüm. gidip geliyor. bu arada dukan amcaya göre ideal kilom 81.7 miş. size göre şişko sayılmam yani. boy 177.

tatlım gayet normal.ben de 6.günümdeydim bugün seyirde hala kilo veremedim.bu dönemde 1 kilo alanlar bile oluyor.sakın diyeti bırakma.vucudumuz direniyor.15-20 güne göreceğiz verdiğimiz kiloları.bir de seyir de atak daki gibi hızlı gitmiyor kilolar.birden gidecek ama bekle.sabret:KK34:

1050 ci sayfada zeynep_kurubas ın birdut tan alıntı yaptığı tarif bir bak bakalım buldum senin için.:KK34:yarın geliyorum yemeğe:KK1:

vallahi gel gel göztepedeyim yarın marmarada hihihihi :KK66::KK66:
acaba 1+1 gidiyoruz ya biz 5+5 e dönebilme şansımız var mıdır? ya da 2+5 öyle de güzel olur gibi. ama dukan genel olarak 1+1 ve 5+5 üzerinden konuşuyor diğerlerini pek önemsememiş :44::44:

slm kızar valla ben hergün girip takip edemiyorum. kursum var kpss var. ama diyete devam:))
yaklaşık 20 gündür gram bile verememiştim. dün de regl oldum. sabah tartıya çıktım tam 68.0 dım. yine oflayarak tartıdan indim. sonra öğlende öylesine tartılayım dedim ne göreyim. 67.8 im inanamadım oysak kahvaltıda yapmıştım ve regliyim. bakalım sabah tartılacağım.
birde ben seyir içinde iki gün atak yaptım onun da etkisi var galiba..neyse sabah tartıyı söylerim size

Afiyet olsun, beğenmene sevindim. Bende senin eklediklerini ekleyeceğim:):21::KK66:
dena mutlaka çok harika oldu sayende hem şipşak hemde sevdiğim bir balığın değişik versiyonunu yemiş oldum unutmadan ben içine birde 1kaşık yulaf kepeği 1 kaşıktan azda buğday kepeği koymuştum bildiğin balık köftesi oldu

slm,

ben uzun zamandır KK üyeyim, ama bu güne kadar yorum vs yapmadım, ama bu konuu da suskun kalamıcam

çok mutsuzum çokkk:84:

geçen hafta başladım dukan dietine, 74.600 ile aynı hafta nın pazarı gözlerime inanamadım :KK52: tartı 72.500 gösteriyor!!!!
başardım sevinçle BIRAZCIK ama gerçekten birazçık kaçırdım ve bugün tartı 73.800 gösteriyordu!!!

şimdi ben napayım, aslında seyir dönemine başlamam lazım, ama tekrar 0 dan mı başlayayım???

Yaklaşık 2-3 gün sonra regel dönemim de başlayacak, daha da fazlalaşacak:KK58:

help meee

bence sıfırdan başlama. biraz daha dayan. on onbeş gün boyunca veremezsen yada almaya devam edersen o zaman ataktan başla. yine de sen biliersin.

slm kızar valla ben hergün girip takip edemiyorum. kursum var kpss var. ama diyete devam:))
yaklaşık 20 gündür gram bile verememiştim. dün de regl oldum. sabah tartıya çıktım tam 68.0 dım. yine oflayarak tartıdan indim. sonra öğlende öylesine tartılayım dedim ne göreyim. 67.8 im inanamadım oysak kahvaltıda yapmıştım ve regliyim. bakalım sabah tartılacağım.
birde ben seyir içinde iki gün atak yaptım onun da etkisi var galiba..neyse sabah tartıyı söylerim size

:KK9: :KK9: bravo. pes etmezsek hepimiz için mutlu son yakındır.

X