Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sana yetişebilir miyim bilmiyorum kiiii

asıl ben size bayılıyorum vallahi hihihihihihi bugün de benim için iyi dilekler beni sınava yetiştirdi vallahi :KK66::KK66:
maşallah maşallah ben de denedim kotonda 38ler hep büyük geldi bugün sınava giderken donum düşü düşüverdi vallahi hep çocuklar gibi tuta tuta yürüdüm hihihihi nasıl mutlu oluyor insan değil mi???? Allah nazarlardan saklasın aynen devam :nazar::nazar: :KK54::KK54:

bak nasıl da gaza geldim hepinizi öpesim vaaaarrrr :KK62::KK62: :KK54::KK54::KK54:

beni de geçersin canım benim.:KK54:yetişmek de laf mı?

canım aslında kitabın olsa daha iyi olurdu.ilk evresi atak evresi sadece saf protein tüketiyorsun.et,süt ve süt ürünleri,yumurta,yulaf kepeği
aslında ayrıntı ve detaylar var.istersen şu linke bak fikir edin.dukan diyeti | Ender Saraç
ya da google arat.bizim sayfaları da okuyup bilgi edinebilirsin.biliyorum fazla ama her sayfasında güzel paylaşımlar var:KK34:

cnm aslinda ben fransadayasiyorum bu kitabi t yede nrden bulabilirim
simdi ilk on gun sadece yumurta sut et mi yiycmm yardimmmmmmm

tatlım türkiye de bütün kitapçılarda var.çoğu arkadaş internetten sipariş vermiş.sen de öyle yapabilirsin.Hepsiburada.com : Dukan Diyeti | Kitap
Dukan Diyeti - Pierre Dukan - %15 indirimli : Kitap | idefix.com
bu verdiğim sitelerde de var.çoğu arkadaşımız D&R dan almış.ben normal bir kitapçıdan aldım.

asıl ben size bayılıyorum vallahi hihihihihihi bugün de benim için iyi dilekler beni sınava yetiştirdi vallahi :KK66::KK66:
maşallah maşallah ben de denedim kotonda 38ler hep büyük geldi bugün sınava giderken donum düşü düşüverdi vallahi hep çocuklar gibi tuta tuta yürüdüm hihihihi nasıl mutlu oluyor insan değil mi???? Allah nazarlardan saklasın aynen devam :nazar::nazar: :KK54::KK54:

bak nasıl da gaza geldim hepinizi öpesim vaaaarrrr :KK62::KK62: :KK54::KK54::KK54:
donunu mu topladın _? deli kız hahhaha :KK60::KK60::KK60:
kotonda 5-38 ler büyük geliyosa sen epey küçülmüşsün zira ben kendilerinde 40 a anca sıgıyorum pantolonda. maşşallah bebişimme maşallahh

berrincim teşekkürler canım valla kg veremiyorum bu ara ama bu moral oldu
hepinize iyi geceler zaten paso tavuk yiyorum tavuk gibi de erkenden yatayım ... yakında gıdaklarım artık
gıt
gıt
gıdaaaak
yumurtam sıcaaak
inanmazsan gelde baaaaaak hahahha :KK60::KK60::KK60:

eee fransada yaşıyosan dukan amcamızda orda.tabiii kitabın orjinalide.yada google da arat geçmiş sayfaları oku.çokda hazıra konma uğraşmassan kıymetini bilmessin kaybettiğin kiloların.şaka tabiiii biz burda hem kendimize hem dukandaşlara destek için varız canım ama arada yanlış bilgilenme diye bence kitabı edinmeye bak hayatın boyu ince olabilmen hep öyle kalman için sana en doğru rehber olacak hep elinin altında bulunsun.

kotonda 5-38 ler büyük geliyosa sen epey küçülmüşsün zira ben kendilerinde 40 a anca sıgıyorum pantolonda. maşşallah bebişimme maşallahh

hepinize iyi geceler zaten paso tavuk yiyorum tavuk gibi de erkenden yatayım ... yakında gıdaklarım artık
gıt
gıt
gıdaaaak
yumurtam sıcaaak

canım benimmmmmmmm ben de durdum kaldım sabitim 6 gündür ama iyi ki sizler varsınız.sayenizde moralim hiç düşmüyor:KK54:

gıt
gıt
gıdaaaak
yumurtam sıcaaak

çok güldürdün sen beni ilahi:KK1:çooook ve sağlıklı yaşa emi?sana da iyi geceler canım benim

ebrucum önce bu verceğim sitede bir anket var onu doldurup.hangi evren kaç gün sürecek burdan bir bak istersen kaç gün olacağına.sonra ben sana yiyeceklerin konusunda yardımcı olayım olur mu?
dukan diyeti tariflerim: Hangi evre ,kaç gün yapılmalı?(dukan test)

cok saol cnm benım
tamam doldurayım bırde burda turk kıtap evı var oraya bakım bı
franszcam ıyı degıl kızlar esımde ugrasamaz benle ıs guc malum burdan aldıgım bılgılerı uygularım ınsallahhhh bulamazsaam kıtabı ama sımdı baslama ıstyorum

gıt
gıt
gıdaaaak
yumurtam sıcaaak

ayyy ölüyodum vallahi okurken su kaçtı genzime ahahaha balığa geç sevgili yolandaaa bak köftecikler yapmışlar ben de deneyip yarın okula götürücem beslenmemi :)))
ayrıyetten teşkür idirim hihihihi 3 kilom kaldı işte şimdik birazcık göbeğim var bakın durumu izah edeyim boyum 169, kilom şu an 61 ama regliyim 60.5-61 arası gidiyo Berrin gibiyim ben de seyirde 4. günüm ama sabitim şu an :)))

ama şöyle bi durum var ki belim 70 cm. :44:

canım benimmmmmmmm ben de durdum kaldım sabitim 6 gündür ama iyi ki sizler varsınız.sayenizde moralim hiç düşmüyor:KK54:

Berriinnn canımmm ben de kıpırdamıyorum vallahi 2 gün gerinden geliyorum fiti fiti anca burasıyla vallahi bugün az kaldı atıyodum elimi koca cornetto disc'e. magnum da değil kornetli mornetli böyle karbonhidratlı yağlı yağlı az kalmıştı vallahi. :96::96:

bide arkadaşlar doktora c vitamini ve omega3 kullanmam gerekmi diye sordum hiç gerek yok bol yeşillik ye dedi.yani merak edenler için yazdım.:44:

slm kızlar ben yeni başladım bu diyete bugün 2.günümdü inş bende verebilirim şu an 80.6 kiloyum hedefim 57ye düşmek yani yol çoookk uzun çooooooook:KK5::KK6::nazar::KK8::KK9::KK55::KK12::13::KK14::KK15:

cok saol cnm benım
tamam doldurayım bırde burda turk kıtap evı var oraya bakım bı
franszcam ıyı degıl kızlar esımde ugrasamaz benle ıs guc malum burdan aldıgım bılgılerı uygularım ınsallahhhh bulamazsaam kıtabı ama sımdı baslama ıstyorum

rica ederim canım benim.tatlım ben de kitabı almadan başlıycaktm ama arkadaslar muhakkak al dediler.iyi ki almışım.kitabı okuyup bitirdikten sonra başladım diyete.gerçekten ömür boyu yararlanabileceğin bir başucu kitabı.:KK34:ben hala kafama bir şey takıldığında bakıyorum öyle söyleyim.sürekli çantamda.

slm kızlar ben yeni başladım bu diyete bugün 2.günümdü inş bende verebilirim şu an 80.6 kiloyum hedefim 57ye düşmek yani yol çoookk uzun çooooooook:KK5::KK6::nazar::KK8::KK9::KK55::KK12::13::KK14::KK15:

senden yolu daha çok uzun olanlarda var.mesela benim gibi ben başlayalı 38 gün oldu 8 kilo verdim.ama benim kilom daha fazla.yola devam.

olsun tatlım olsun.moral bozma yol uzun diye.aramıza hoş geldin:KK71:kilosu daha fazla olanlar daha çabuk veriyor meraklanma:KK34:hepsi gidecek sen endişe etme.bize katıl kilo vermenin keyfini yaşa:KK64:

olsun tatlım olsun.moral bozma yol uzun diye.aramıza hoş geldin:KK71:kilosu daha fazla olanlar daha çabuk veriyor meraklanma:KK34:hepsi gidecek sen endişe etme.bize katıl kilo vermenin keyfini yaşa:KK64:

tsk ederim tatlım :KK19: inş gider bir an önce hepsi :21: bugün 2. günüm ilk gün 1 kilo verdim :KK52: ama bugün regli oldum bakalım hayırlısı kitapta ilk atak evresinde hızlı kilo verilir diyodu inş öyle olur:KK16::KK17:

X