Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende atakta 3 kiloyu hemen verdim seyirde 1 kiloyu 1 haftada ancak vermiştim ve yaklaşık 20 gündür gram verememiştim. taki bugüne kadar... bu duraklama seni yıldırmasın sakın zaten dukan kitabında da bahsediyor...merhaba kızlar. ben de bu diyete başladım, 10 günüm bitti. 5 günlük atakta 3 kilo verdim ama 5 günde 200 gram verebildim normal mi bu? bir de 1+1 gidecektim sebzeyi ikiye çıkarmak zorunda kaldım, 5+5 devam etsem daha hızlı sonuç alır mıyım acaba?
vallahi gel gel göztepedeyim yarın marmarada hihihihi
acaba 1+1 gidiyoruz ya biz 5+5 e dönebilme şansımız var mıdır? ya da 2+5 öyle de güzel olur gibi. ama dukan genel olarak 1+1 ve 5+5 üzerinden konuşuyor diğerlerini pek önemsememiş :44::44:
kızlar ben geldimyürüyüşe diye çıktım.yürüyüş maraton oldu arkadaşımla karşılaştım oturduk bir çay içtik giderken de yürüdüm gelirken de.belime adım ölçerimi de takmıştım.tamı tamına 9.5 kilometre yapmışım gidiş dönüş
evet tatlım ben de acaba dönsem mi dedim.ama sonra dukan bana güvenin 1+1 yapın gibi bir ibare de kullanmış.vazgectm o yuzden
zaten kitabı almamış olsam imkanı yok yapamazdım. herşey beyinde bitiyor dedikleri buymuş demek. bu 10 günde neleri reddettim bilemezsiniz:18:
vaovvvvvvvvvvvvv 36 heeemiii ben boşuna demiyom sana levrek hatuncanım akşam zamanın vardır sanırım akşamda hazırlarsın sabah kapları alır hemen çıkarsın :) dukanla çareler tükenmez
yerim seni ya şekerim benim bayılıyorum senin bu enerjine
bu arada sizinle benim moralimi düzelten iki olay paylaşmak istiyorum:
1. dün akşam iş çıkışı apartman yöneticisine ugradım aidat için. bir önceki gün ugradığımda evde annesi vardı yönetici yoktu. kadın beni daha önce görmüştü ama tanımamış
ogluna " dün bi genç kız geldi" demiş.. kilo vermek ne kadar gençleştiriyor işte düşünün. geçen de anlatmıştım size komşum benim buraya yeni taşındığımı sanmıştı ve kırk yaşlarında bi kadın arıyordu
2. si bu akşam ayın 25. evlenicek olan ablamın nişan ve nikahında giymek için elbise baktım. vee aldım... amaa kaç beden ?? sıkı durunn
36 ! evet 36 beden! park Br..vo dan aldım ve buranın kalıpları geniş biraz ama öyle bile olsa 36 beden giyiyorum demek çok güzel. gerçi fazlalıklarımı da gördüm kollar bacaklar odun gibi :26::26: ama eriycek daha da moralle yola devam ediyorum
yaptım canım:) sabah sabah onuda becerdim..benim lor sanırım tuzsuz değilmiş böyle tatlı tuzlu bişi oldu..ama soğuyunca gayet başarılıydı...kesinlikle deneyin arkadaşlar baya baya şerbetli tatlı yemiş gibi olduk bidahaki sefer tuzsuz lor kullancak o zaman mükemmel olcak:) bide sen şerbetini kaynatmışmıydın ben kaynattım bide içine limon sıktım şekerlenmesin die sanki gerçek şeker:) tekrar teşekkür ederim sayende tatlı yiyebilicem:)içindeki yulaf miktarı az lor bol olduğundanda baya yiyebiliriz...1 haftaya kadar regl olmam lazım bu noktada çok iyi oldu senin tarifin:)
kızlar ben adım ölçerimi internetten aldım.arkadaşım alıyordu bana da sipariş verdi.
ADIM ÖLÇER PEDOMETRE JAPON OYUNCAK SARAYINDA GittiGidiyor.com'da #30654352
burda çok çeşit var.benimki siyah dikdörtgen olan
KALORİ VE ADIM SAYACI PEDOMETRE ADIMSAYAR GittiGidiyor.com'da #40821510 bu yani.gayet memnunum kaç adım attığını kaç km yürüdüğünü ve kaç kalori yaktığını gösteriyor.bir de reset tuşu var.her kullandığımızda sıfırlamak için güzel birşey yani.
ebrucum önce bu verceğim sitede bir anket var onu doldurup.hangi evren kaç gün sürecek burdan bir bak istersen kaç gün olacağına.sonra ben sana yiyeceklerin konusunda yardımcı olayım olur mu?
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)
ben bunu bi türlü yapamadım diyet ve egzersiz olmadan kilonuz yazan yer hep kırmızı yazıyo öbürleri oluyor ama buraya ne yazsamda olmuyor
Günaydınlarrr!!!
Bugün sabah 72.300geldim Dün 72900(+500)bungün (-600)
ben doğum 37 yaşındayım 2 oğlum var.polistik over sendromu içimn doktor yasmin verdi.ben diyete herhangi bir zorluğu olur mu diye soruyorum.
Diyet bittikten sonra mı başlayayım.
Günaydın..................
Bugün tartıda 64.5 kiloyu gördüm sevgili dukancı zayıf kızlar.....
inanamıyorum , inanamıyorum... Dukan'a başlayalı 9 gün oldu ve bu sürede 3,3 kilo kaybettim....
Yanlız şöyle bir şey diyeceğim her gün sabah tartıya çıkarken ya fazla çıkarsa korkusu geldi bana
O kadar güzel kilolar gidiyor ki ya bir gün geri gelirlerse korkusu vaar bendeee :)
Neyse sevinçliyim dukan amcayıda diyetinide seviyorum.
Bekleyin 50'li rakamlar ben geliyorum
tebrikler canım valla süpersin arada inişler kadar çıkışlarda olabilir bu normal sakın korkma..inşallah istediğin kiloya çabucak ulaşırsın..doğru şeyler yersek vermememiz için bi neden yok...hayatımda çok hayran olduğum bi sanatcıyı yakından görsem bile gidip konuşamam ama dr dukanı olurdaa biyerlede görürsem boynuna atlayıp öpücem
tebrikler canım Allah bağışlasın oğluşlarını...yasmin nedir onu anlamadım cnm:26: