Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

konuyu en baştan okumaya başladım günlerdir okuyorum vazgeçtim artık. isimler çok değişmiş son sayfalarda. ilk başlayanlar hedefe ulaştı mı pes mi ettiler bilen var mı?

merhaba kızlar. ben de bu diyete başladım, 10 günüm bitti. 5 günlük atakta 3 kilo verdim ama 5 günde 200 gram verebildim normal mi bu? bir de 1+1 gidecektim sebzeyi ikiye çıkarmak zorunda kaldım, 5+5 devam etsem daha hızlı sonuç alır mıyım acaba?
canım bende atakta 3 kiloyu hemen verdim seyirde 1 kiloyu 1 haftada ancak vermiştim ve yaklaşık 20 gündür gram verememiştim. taki bugüne kadar... bu duraklama seni yıldırmasın sakın zaten dukan kitabında da bahsediyor...

vallahi gel gel göztepedeyim yarın marmarada hihihihi :KK66::KK66:
acaba 1+1 gidiyoruz ya biz 5+5 e dönebilme şansımız var mıdır? ya da 2+5 öyle de güzel olur gibi. ama dukan genel olarak 1+1 ve 5+5 üzerinden konuşuyor diğerlerini pek önemsememiş :44::44:

evet tatlım ben de acaba dönsem mi dedim.ama sonra dukan bana güvenin 1+1 yapın gibi bir ibare de kullanmış.vazgectm o yuzden

zaten kitabı almamış olsam imkanı yok yapamazdım. herşey beyinde bitiyor dedikleri buymuş demek. bu 10 günde neleri reddettim bilemezsiniz:18:

kızlar ben geldim:KK62:yürüyüşe diye çıktım.yürüyüş maraton oldu arkadaşımla karşılaştım oturduk bir çay içtik:KK68: giderken de yürüdüm gelirken de.belime adım ölçerimi de takmıştım.tamı tamına 9.5 kilometre yapmışım gidiş dönüş:KK64:

berkmine adımölçerini nerden aldın nettenmi bende bir ara netten bakmıştım bir sürü vardı birde çok ucuz diye güvenememiştim hangini alcamı şaşırmıştım yani sen nasıl aldın

evet tatlım ben de acaba dönsem mi dedim.ama sonra dukan bana güvenin 1+1 yapın gibi bir ibare de kullanmış.vazgectm o yuzden

o zaman yalnız mı bırakayım seni 1+1 devam :)))

zaten kitabı almamış olsam imkanı yok yapamazdım. herşey beyinde bitiyor dedikleri buymuş demek. bu 10 günde neleri reddettim bilemezsiniz:18:

kesinlikle kitap işe yarıyor, ama reddetmek apayrı bi başarı kesinlikle içtenlikle kutluyorum!!! ceremesini çekiyoruz ama sefasını sürücez sabır sabır sabır :KK62::KK62:

evet ben de onu sorucaktım şu adımölçerle ilgili bizi bilgilendirir misin canım yahu? ne güzel adamlar yapmış alalım kullanalım :)))

canım akşam zamanın vardır sanırım akşamda hazırlarsın sabah kapları alır hemen çıkarsın :) dukanla çareler tükenmez

yerim seni ya şekerim benim bayılıyorum senin bu enerjine :KK16::KK16::KK16:

bu arada sizinle benim moralimi düzelten iki olay paylaşmak istiyorum:
1. dün akşam iş çıkışı apartman yöneticisine ugradım aidat için. bir önceki gün ugradığımda evde annesi vardı yönetici yoktu. kadın beni daha önce görmüştü ama tanımamış:KK53::KK53::KK53:
ogluna " dün bi genç kız geldi" demiş.. kilo vermek ne kadar gençleştiriyor işte düşünün. geçen de anlatmıştım size komşum benim buraya yeni taşındığımı sanmıştı ve kırk yaşlarında bi kadın arıyordu:KK53::KK53:
2. si bu akşam ayın 25. evlenicek olan ablamın nişan ve nikahında giymek için elbise baktım. vee aldım... amaa kaç beden ?? sıkı durunn:KK52::KK52::KK52:
36 ! evet 36 beden! park Br..vo dan aldım ve buranın kalıpları geniş biraz ama öyle bile olsa 36 beden giyiyorum demek çok güzel. gerçi fazlalıklarımı da gördüm kollar bacaklar odun gibi :26::26: ama eriycek daha da moralle yola devam ediyorum :KK1::KK1::KK1:
vaovvvvvvvvvvvvv 36 heeemiii ben boşuna demiyom sana levrek hatun

kızlar ben adım ölçerimi internetten aldım.arkadaşım alıyordu bana da sipariş verdi.
ADIM ÖLÇER PEDOMETRE JAPON OYUNCAK SARAYINDA GittiGidiyor.com'da #30654352
burda çok çeşit var.benimki siyah dikdörtgen olan
KALORİ VE ADIM SAYACI PEDOMETRE ADIMSAYAR GittiGidiyor.com'da #40821510 bu yani.gayet memnunum kaç adım attığını kaç km yürüdüğünü ve kaç kalori yaktığını gösteriyor.bir de reset tuşu var.her kullandığımızda sıfırlamak için güzel birşey yani.:KK34:

yaptım canım:) sabah sabah onuda becerdim..benim lor sanırım tuzsuz değilmiş böyle tatlı tuzlu bişi oldu..ama soğuyunca gayet başarılıydı...kesinlikle deneyin arkadaşlar baya baya şerbetli tatlı yemiş gibi olduk:KK56: bidahaki sefer tuzsuz lor kullancak o zaman mükemmel olcak:) bide sen şerbetini kaynatmışmıydın ben kaynattım bide içine limon sıktım şekerlenmesin die sanki gerçek şeker:) tekrar teşekkür ederim sayende tatlı yiyebilicem:)içindeki yulaf miktarı az lor bol olduğundanda baya yiyebiliriz...1 haftaya kadar regl olmam lazım bu noktada çok iyi oldu senin tarifin:)

e tabii lor tuzsuz olacak :nazar:, ben dün gece kurabiyeyi yapmıştım arkadaşım da tatlıyı yaptı. Benim tariften tatlandırıcıyı çırtıp şuruba ekleyince aynısı oluyor. Tabii acıbadem aroması yerine onda vanilya vardı ama bence her türlü aroma konabilir hatta rom aroması da yakışır. Suyu kaynatıp tatlandırıcıyı içine koymuş, basbayağı suydu yani, herhangi bir yoğunluğu yok, içine çok çekmiyor aslında çekiyor ama yoğun olmadığı için girdiği gibi çıkıyor, bana bana şuruba yedik..bi de arkadaş tatlıyı sadece buğday kepeği ile yaptı

ben kaçıyorum kızlar iyi geceler:KK54:.kendinize dikkat edin güzeller.görüşürüz yarın.Allah a emanet olun.özleyin beni:KK1:

kızlar ben adım ölçerimi internetten aldım.arkadaşım alıyordu bana da sipariş verdi.
ADIM ÖLÇER PEDOMETRE JAPON OYUNCAK SARAYINDA GittiGidiyor.com'da #30654352
burda çok çeşit var.benimki siyah dikdörtgen olan
KALORİ VE ADIM SAYACI PEDOMETRE ADIMSAYAR GittiGidiyor.com'da #40821510 bu yani.gayet memnunum kaç adım attığını kaç km yürüdüğünü ve kaç kalori yaktığını gösteriyor.bir de reset tuşu var.her kullandığımızda sıfırlamak için güzel birşey yani.:KK34:

aaa bayağı bayağı ucuz bir şeymiş bu!!! ben daha pahalı bir şey bekliyordum yahu kargosu kendisinden pahalı eheh çok sağol berrincim, hemen bir tane edinicem bunlardan ben de. ben gün içinde yürüyüşü spor anlamında yapamıyorum ama haytaım çok koşturmacalı ve hareketli geçiyor çok yere yetişmek zorunda olduğumdan, dukancığım kusuruma bakmazsa finaller bitince hemen dönücem spora :)))

an itibariyle duşumu da almış bulunuyorum efem, kırmızı bornozumla seksapelitem tavan yapmış halde yazıyorum bu satırları sizlere ben de tavuk köftelerim ve yarın sınavdan önce tırtıklayacağım kurabiyelerimle sizlere sevgilerimizi sunuyor, iyi geceler diliyoruz :))))

ben bunu bi türlü yapamadım diyet ve egzersiz olmadan kilonuz yazan yer hep kırmızı yazıyo öbürleri oluyor ama buraya ne yazsamda olmuyor

canım boyunu burdan istediği ölçülere değiştiriyosun... Centimeters to Feet (cm to feet) conversion calculator orada kutu varya oraya örn. 170 yaz go ya tıkla çıkan sonuç 5 ilk kutuya 6.92 2. kutuya yazıcaksın...bendede kaç kere kırmızı çıkmıştı örneklemeyi görünce düzeldi..umarım olur cnm
bu arada ben tamamen yanlış anlayıp sana neyin açıklamasını yaptım yaaaa:)) uyanmadan cevapladım..neyse silmiyorum belki yapamayan biirine yardımcı olur:))

Son düzenleme:
Günaydınlarrr!!!
Bugün sabah 72.300geldim:KK3: Dün 72900(+500)bungün (-600)
ben doğum 37 yaşındayım 2 oğlum var.polistik over sendromu içimn doktor yasmin verdi.ben diyete herhangi bir zorluğu olur mu diye soruyorum.
Diyet bittikten sonra mı başlayayım.:KK1:

Günaydın..................

Bugün tartıda 64.5 kiloyu gördüm sevgili dukancı zayıf kızlar.....
inanamıyorum , inanamıyorum... Dukan'a başlayalı 9 gün oldu ve bu sürede 3,3 kilo kaybettim....
Yanlız şöyle bir şey diyeceğim her gün sabah tartıya çıkarken ya fazla çıkarsa korkusu geldi bana:KK43:
O kadar güzel kilolar gidiyor ki ya bir gün geri gelirlerse korkusu vaar bendeee :)

Neyse sevinçliyim dukan amcayıda diyetinide seviyorum.

Bekleyin 50'li rakamlar ben geliyorum

günaydın arkadaşlar:79: bende bikaç gün önceden regl olmuş kalktım...artık beklicez bitsede kilo ne oldu die bakmak için:) yolandacım dün gece okudum yazdıklarını seni tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9: 36 beden olsunda hangi kalıptan olursa olsun tatlım resmen 36 oldun işte kii 38 beden bile süper..41 kere maşalllah arkadaşıma:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydınlarrr!!!
Bugün sabah 72.300geldim:KK3: Dün 72900(+500)bungün (-600)
ben doğum 37 yaşındayım 2 oğlum var.polistik over sendromu içimn doktor yasmin verdi.ben diyete herhangi bir zorluğu olur mu diye soruyorum.
Diyet bittikten sonra mı başlayayım.:KK1:

tebrikler canım :KK9::KK9: Allah bağışlasın oğluşlarını...yasmin nedir onu anlamadım cnm:26:

Günaydın..................

Bugün tartıda 64.5 kiloyu gördüm sevgili dukancı zayıf kızlar.....
inanamıyorum , inanamıyorum... Dukan'a başlayalı 9 gün oldu ve bu sürede 3,3 kilo kaybettim....
Yanlız şöyle bir şey diyeceğim her gün sabah tartıya çıkarken ya fazla çıkarsa korkusu geldi bana:KK43:
O kadar güzel kilolar gidiyor ki ya bir gün geri gelirlerse korkusu vaar bendeee :)

Neyse sevinçliyim dukan amcayıda diyetinide seviyorum.

Bekleyin 50'li rakamlar ben geliyorum

tebrikler canım valla süpersin:KK9::KK9::KK9: arada inişler kadar çıkışlarda olabilir bu normal sakın korkma..inşallah istediğin kiloya çabucak ulaşırsın..doğru şeyler yersek vermememiz için bi neden yok...hayatımda çok hayran olduğum bi sanatcıyı yakından görsem bile gidip konuşamam ama dr dukanı olurdaa biyerlede görürsem boynuna atlayıp öpücem:KK52:

tebrikler canım valla süpersin:KK9::KK9::KK9: arada inişler kadar çıkışlarda olabilir bu normal sakın korkma..inşallah istediğin kiloya çabucak ulaşırsın..doğru şeyler yersek vermememiz için bi neden yok...hayatımda çok hayran olduğum bi sanatcıyı yakından görsem bile gidip konuşamam ama dr dukanı olurdaa biyerlede görürsem boynuna atlayıp öpücem:KK52:

:KK9::KK66::KK64: bende dukanı öpmek isteyenlerdenim sanırım :):):)
inşallah bozmadan devam edelim. Bu forumda olmasam bu kadar bu diyete devame demezdim sanırım. Her akşam yatmadan yemeğimi yapıp iş yerine getiriyorum. Azimliyim forum sayesinde...:KK42::KK3:

Hedefime 5 kilo kaldı haa gayret.....

Hep beraber kuru kızlar olalım:KK9::KK9::KK9:

X