Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar sabah geç kaldığım için kahvaltıyı sütle geçiştirdim. Öğlen yine tavuk yoğurt yiyeceğim bıktım yemin ederim tavuktan :bicak:

Günaydın canım, ilk günden neden tavuğa yüklendin? light ton balığı falan ye ara ara da, özle biraz.

bende sabah lorlu omlet yedim, öğleye tavuk, akşama balık var listemde.

Wendigo resmen kaçamak yaptığım için utanıyorum da onun için yazamadım!:KK43: neyse kaçamaktan sonra devam ediyorum ama kaçamağım tartıya + olarak yansıdı maalesef. :KK43: bir anlık sinirime yenildim ve sinirimi abur cuburdan çıkardım. Klasik sorunum da bu zaten... Başka hiçbir şey değil ama bir anda birşeye ainirlenince kendimi abur-cubur özellikle de tatlı birieyler yerken buluyorum maalesef. o_O

Wendigo resmen kaçamak yaptığım için utanıyorum da onun için yazamadım!:KK43: neyse kaçamaktan sonra devam ediyorum ama kaçamağım tartıya + olarak yansıdı maalesef. :KK43: bir anlık sinirime yenildim ve sinirimi abur cuburdan çıkardım. Klasik sorunum da bu zaten... Başka hiçbir şey değil ama bir anda birşeye ainirlenince kendimi abur-cubur özellikle de tatlı birieyler yerken buluyorum maalesef. o_O
bende bugün atağı bıraktım sebze+pro geçtim çünkü artık dayanamayacağım. Ve programımda 2.2 vermem gerektiği yazıyordu sabah tartıldığımda 3 kilo verdiğimi gördüm.

hiç sorun yok, kaldığın yerden devam :) hemen 2 gün saf pro yapıyosun. wc sıkıntısı yaşıyo muydun sen? onu çözer iyi olur :)

bende bugün atağı bıraktım sebze+pro geçtim çünkü artık dayanamayacağım. Ve programımda 2.2 vermem gerektiği yazıyordu sabah tartıldığımda 3 kilo verdiğimi gördüm.

oo harika :KK200:

hiç sorun yok, kaldığın yerden devam :) hemen 2 gün saf pro yapıyosun. wc sıkıntısı yaşıyo muydun sen? onu çözer iyi olur :)

oo harika :KK200:
77 ile devam ediyorum canım sabah geç kalktım süt ile geçiştirdim Öğlen yemekte et var sanırım artı salata alırım. Yalnız yılbaşı geldi fazla abartmamaya çalışarak da olsa yicem

Ee napıyoruz o zaman? Yazmaya devam :) kaldığımız yerden devam. 3 gün saf proteine var mısın?
Buna başlamayı düşünüyorum hatta söz veriyorum. Ancak yarın egzama tedavim için test yapılmaya başlanacak ve test süresi 3 gün. Sanırım o süre içinde diyet yapamam çünkü nelere alerjim olduğunu bulmaları için kısıtlama yapmamam gerekecek muhtemelen. Cuma başlasam olur mu saf proteine? O güne kadar sadece yediğim porsiyonlara dikkat ederek şu an itibariyle diyete başlıyorum anlaştık mı? :KK66:

Saban tartılıp kilomu buraya yazacağım.

Buna başlamayı düşünüyorum hatta söz veriyorum. Ancak yarın egzama tedavim için test yapılmaya başlanacak ve test süresi 3 gün. Sanırım o süre içinde diyet yapamam çünkü nelere alerjim olduğunu bulmaları için kısıtlama yapmamam gerekecek muhtemelen. Cuma başlasam olur mu saf proteine? O güne kadar sadece yediğim porsiyonlara dikkat ederek şu an itibariyle diyete başlıyorum anlaştık mı? :KK66:

Saban tartılıp kilomu buraya yazacağım.

Tamam vanım, ben varım :)

Bende bu gün basladim dukana ama ne yemeliyim yazarmisiniz 7 gün proteyin tüketicem ne yediginizi gün gün yazarmisiniz :eek::hamarat:

olur canım, menülerimizi burda da paylaşırız ama ben tam anlamıyla dukan yapıyorum dersem belki seni yanlış yönlendiririm. istersen sen menü paylaş, biz sana doğru yanlış diyelim.

Bende kendime çok az dereotu ile otlu omlet yaptım, omlet peynir yedim, yeşil çay eşliğnde.
Öğlen yemek iste olduğum için seçenek yoktu yine salam ve peynir yedim hazırlıksız bir anda karar verdim dukana bu gün biraz zor olacak ama yarına hazır olucam şuan kave içiyorum keyif de yapak dimi sonuçta metobolizma hızlandırıyor :halay::kahve:o_O

Öğlen yemek iste olduğum için seçenek yoktu yine salam ve peynir yedim hazırlıksız bir anda karar verdim dukana bu gün biraz zor olacak ama yarına hazır olucam şuan kave içiyorum keyif de yapak dimi sonuçta metobolizma hızlandırıyor :halay::kahve:o_O

Afiyet olsun canım, bende fırın tavuk ve yoğurt yedim :)

Slm bu gün dietin ikinci günü dukan tarifli yulaf kepeginden yapılmış krep beynir ve çay ile kahvaltı yaptin :kk77::KK76:

X