• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

81 kilo ile start vermiş bulunuyorum. Sabah 1 yumurta yedim. Öğlen için köfte hazırladım ve yulaf kepekli yoğurt onları yiyeceğim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah

Özür dilerim kucukbikadin yanlışlıkla wendigo yazmışım ancak şkinize de iyi başlangıçlar, azim, sebat ve başarılar diliyorum. :)))

Bu senin kafana göre yapacağın birşey değil. Dukan’ın sitesinde test var. O testi yapın ve kaç gün atak yapmanız gerektiğini, ideal kilonuzu öğrenin.

ben direkt o sitenin dediği şekilde yaptığımda dediği sürede o kiloya inememiştim. o yüzden saf proteini çok tutmada sıkıntı görmüyorum şahsen. çünkü bazen 5+5 yaptığım olmuştu. ondan atağı 5 gün gibi yapabilirim diye düşünüyorum. sadece yulaf kepeği miktarı önemli, az tutulacak, spor yapılacak unutmayın!

ben direkt o sitenin dediği şekilde yaptığımda dediği sürede o kiloya inememiştim. o yüzden saf proteini çok tutmada sıkıntı görmüyorum şahsen. çünkü bazen 5+5 yaptığım olmuştu. ondan atağı 5 gün gibi yapabilirim diye düşünüyorum. sadece yulaf kepeği miktarı önemli, az tutulacak, spor yapılacak unutmayın!

Anladım. Tabii bünyeden bünyeye değişiyor olabilir. Daha önceden kendini tarttıysanız bu konuda biliyorsunuzdur ancak daha önce birçok arkadaş burada atak gününe uyulmaması durumunda bazı etkiler yaşandığından bahsetmişti o aklıma geldi. Onun için ben her defasında teste sadık kaldım ancak belki de böylesini de denemek gerekir. :) Bu arada 5+ 5 şeklinde mi devam edeceksiniz? Ben bir gün saf proteşn bir gün sebze+protein şeklinde ilerliyorum.

Anladım. Tabii bünyeden bünyeye değişiyor olabilir. Daha önceden kendini tarttıysanız bu konuda biliyorsunuzdur ancak daha önce birçok arkadaş burada atak gününe uyulmaması durumunda bazı etkiler yaşandığından bahsetmişti o aklıma geldi. Onun için ben her defasında teste sadık kaldım ancak belki de böylesini de denemek gerekir. :) Bu arada 5+ 5 şeklinde mi devam edeceksiniz? Ben bir gün saf proteşn bir gün sebze+protein şeklinde ilerliyorum.

1+1 de çok sabit kalırsam bi değişiklik olsun diye 5+5 yapmıştım, onda güzel bi eksi motivasyonu sağlıyor çünkü. şimdi de aynı şeyi düşünüyorum.

Kafamıza takılanları paylaşırız burdan, iyi oldu böyle :)

Mesela o günkü kh hakkımı kullanmadan bakliyat yesem sıkıntı olur mu sizce?

Çünkü insan et tavuk bıkıyor bi süre sonra.

Diyetisyenler 6yk protein olarak veriyor, öyle değerlendirsem ne dersiniz?

Deneme yanılma yoluyla mı deneyim?

Kafamıza takılanları paylaşırız burdan, iyi oldu böyle :)

Mesela o günkü kh hakkımı kullanmadan bakliyat yesem sıkıntı olur mu sizce?

Çünkü insan et tavuk bıkıyor bi süre sonra.

Diyetisyenler 6yk protein olarak veriyor, öyle değerlendirsem ne dersiniz?

Deneme yanılma yoluyla mı deneyim?

Açıkça baklagili hiç denemediğim için yorum yapamıyorum. Denemeden de bilemeyiz aslında ama yine de bilgi sahibi olmadığım için etkilemek istemiyorum sizi. :)

DUKANLA SONRASINDA DİYETİSYENLE 3 AYDA TOPLAM 15 KİLO VERDİM. SONUÇ HEPSİNİ GERİ ALDIM
:KK43:((

Ahh yaa... işte en kötüsü geri almak. Sanki bir gün sınırsız yeme özgürlüğüne kavuşmak için kilo veriyormuşuz gibi hep bu hataya düşüyoruz maalesef. :)))) Sanki yemek için diyet yapıyoruz. Ben de kaç defa öyle geri aldım verdiklerimi. Yahu insan emeğine hiç acımaz mı diyorum ki ne zorluklarla veriliyor kilo. Ancak gel gör ki bir an geliyor engel olamıyorsun, duygu, haz akkın önüne geçiyor herhalde o an diyoum ben. :)) Her zaman söylerim bizim kilo verememe sorunumuz yok aslında. Bizim verdiklerimizi geri alma problemimiz var. :KK66:))

Günaydın kızlar :KK200: sabah yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım öğlen için tavuk haşlama ve yoğurt getirdim yulaf kepekli. akşam da tavuğa devam :kk77:

harikasın canım, bende sabah lorlu omlet yaptım, öğleye de yoğurdum var. akşama da köz tavuk inşallah.

Bugün sebze protein günümdü. Sabah biraz domates, salatalık ve yeşil biberle, haşlanmış yumurta, peynir yedim.
Öğlen kıymalı karnabahar yedim ancak proteinin sebzeden fazla olması gerekiyor aslında. Biraz sebze kısmı fazlaydı yemeğimin ancak üzerine peynir atıştırarak protein açığımı kapatmayı düşünüyorum birazdan.;)

Back