81 kilo ile start vermiş bulunuyorum. Sabah 1 yumurta yedim. Öğlen için köfte hazırladım ve yulaf kepekli yoğurt onları yiyeceğim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah
İyi başlangıçlar olsun wendigo. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
81 kilo ile start vermiş bulunuyorum. Sabah 1 yumurta yedim. Öğlen için köfte hazırladım ve yulaf kepekli yoğurt onları yiyeceğim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah
Evettt çok sevinirim. Kaç gün atak yapmayı düşünüyorsun?
Bu senin kafana göre yapacağın birşey değil. Dukan’ın sitesinde test var. O testi yapın ve kaç gün atak yapmanız gerektiğini, ideal kilonuzu öğrenin.
ben direkt o sitenin dediği şekilde yaptığımda dediği sürede o kiloya inememiştim. o yüzden saf proteini çok tutmada sıkıntı görmüyorum şahsen. çünkü bazen 5+5 yaptığım olmuştu. ondan atağı 5 gün gibi yapabilirim diye düşünüyorum. sadece yulaf kepeği miktarı önemli, az tutulacak, spor yapılacak unutmayın!
Bende test sonucuna göre yapıyorum kafamıza göre değil yani .Bu senin kafana göre yapacağın birşey değil. Dukan’ın sitesinde test var. O testi yapın ve kaç gün atak yapmanız gerektiğini, ideal kilonuzu öğrenin.
Anladım. Tabii bünyeden bünyeye değişiyor olabilir. Daha önceden kendini tarttıysanız bu konuda biliyorsunuzdur ancak daha önce birçok arkadaş burada atak gününe uyulmaması durumunda bazı etkiler yaşandığından bahsetmişti o aklıma geldi. Onun için ben her defasında teste sadık kaldım ancak belki de böylesini de denemek gerekir. :) Bu arada 5+ 5 şeklinde mi devam edeceksiniz? Ben bir gün saf proteşn bir gün sebze+protein şeklinde ilerliyorum.
Bende test sonucuna göre yapıyorum kafamıza göre değil yani .
Kafamıza takılanları paylaşırız burdan, iyi oldu böyle :)
Mesela o günkü kh hakkımı kullanmadan bakliyat yesem sıkıntı olur mu sizce?
Çünkü insan et tavuk bıkıyor bi süre sonra.
Diyetisyenler 6yk protein olarak veriyor, öyle değerlendirsem ne dersiniz?
Deneme yanılma yoluyla mı deneyim?
Açıkça baklagili hiç denemediğim için yorum yapamıyorum. Denemeden de bilemeyiz aslında ama yine de bilgi sahibi olmadığım için etkilemek istemiyorum sizi. :)
DUKANLA SONRASINDA DİYETİSYENLE 3 AYDA TOPLAM 15 KİLO VERDİM. SONUÇ HEPSİNİ GERİ ALDIM
((
karbonhidrat yasak ama senin zaten çok fazla değil vereceğin abartmadan yesen olur benceAçıkça baklagili hiç denemediğim için yorum yapamıyorum. Denemeden de bilemeyiz aslında ama yine de bilgi sahibi olmadığım için etkilemek istemiyorum sizi. :)
günaydın dukancılar![]()
Günaydın kızlarsabah yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım öğlen için tavuk haşlama ve yoğurt getirdim yulaf kepekli. akşam da tavuğa devam
![]()