• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

81 kilo ile start vermiş bulunuyorum. Sabah 1 yumurta yedim. Öğlen için köfte hazırladım ve yulaf kepekli yoğurt onları yiyeceğim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah

bende aynen bugün start verdim, sabah 1 yumurta 1 yk lor yedim (tadından nefret ediyorum lorun) öğle için yine yumurtam var, birlikte motivasyona var mısın?

Evettt çok sevinirim. Kaç gün atak yapmayı düşünüyorsun?

daha önce yapmıştım, 3 gün çıkıyor aslında sanırım 3-4 gün yapıcam bende.

biraz adapte olmam lazım, eskiden ekmeğimi falan yapıyodum, onları yapana kadar azıcık idare edicem. aktif olman ve benimle aynı başlaman iyi geldi bana :)

yarın ilk gün kaç gitti yazarız, bu arada regl olucam sanırım ben ama olsun, ilk günler daha çok gider motivasyonum artar :)

daha önce yapmıştım, 3 gün çıkıyor aslında sanırım 3-4 gün yapıcam bende.

biraz adapte olmam lazım, eskiden ekmeğimi falan yapıyodum, onları yapana kadar azıcık idare edicem. aktif olman ve benimle aynı başlaman iyi geldi bana :)

yarın ilk gün kaç gitti yazarız, bu arada regl olucam sanırım ben ama olsun, ilk günler daha çok gider motivasyonum artar :)

Bende sevindim aktif birini bulduğuma :)

Ben 5 gün atak yapmayı düşünüyorum. Cumaya kadar. Ve şu anda reglimin 3. günü onun şişkinliği var hafiften.

Cuma tartılacağım yazarım kilomu inşallah birkaç kilo vermiş oluruz da motivasyonumuz artar.

Bende sevindim aktif birini bulduğuma :)

Ben 5 gün atak yapmayı düşünüyorum. Cumaya kadar. Ve şu anda reglimin 3. günü onun şişkinliği var hafiften.

Cuma tartılacağım yazarım kilomu inşallah birkaç kilo vermiş oluruz da motivasyonumuz artar.

cuma tartılacağım derken cuma sabah mı cumartesi sabah tartılalım, bende 5 gün yapayım hatrına, hem hafta içi daha kolay geliyo atak yapmak :)

cuma tartılacağım derken cuma sabah mı cumartesi sabah tartılalım, bende 5 gün yapayım hatrına, hem hafta içi daha kolay geliyo atak yapmak :)

5. günde atakta olacağımızdan Cumartesi sabahı tartılmamız daha mantıklı olur sanki :)

Hadi bakalım inşallah veririz biraz

5. günde atakta olacağımızdan Cumartesi sabahı tartılmamız daha mantıklı olur sanki :)

Hadi bakalım inşallah veririz biraz

ay evet verelim yaa, verdiğim dönemlerde ne mutluydum, her giydiğim yakışıyodu, şimdi mutsuzum, her gece rüyamda kilo almış bi garip olmuş görüyorum kendimi, kabusa bak :olamaz:

Güncel kilonuz kaçtı tartıldınız mı sabah?

enson 68-69 civarlardaydım ama sabah 7'leri gördüm :KK42:

yeniden 61-62 olsam bile razıyım, gerçi ben ilk yapınca 60'a düşmüştüm ve veremiyodum artık, hep yağsan verdiğim için muhtemelen 57 civarlarına inmiştim ama tartı yanılttı beni. sonra bi dönem hep 62 kaldım ama 1 beden büyüdüm, muhtemelen kası yağa çevirdim :KK42:

şimdi kiloya takılmadan gidicem, atak dönemini çok severim, senin olman da iyi geldi bana.

enson 68-69 civarlardaydım ama sabah 7'leri gördüm :KK42:

yeniden 61-62 olsam bile razıyım, gerçi ben ilk yapınca 60'a düşmüştüm ve veremiyodum artık, hep yağsan verdiğim için muhtemelen 57 civarlarına inmiştim ama tartı yanılttı beni. sonra bi dönem hep 62 kaldım ama 1 beden büyüdüm, muhtemelen kası yağa çevirdim :KK42:

şimdi kiloya takılmadan gidicem, atak dönemini çok severim, senin olman da iyi geldi bana.

senin yine iyimiş bana göre benim nerden baksan 20 kg vermem lazım

Diyet iyi gidiyor bence. Ben bu diyette çok hıxlı kilo verenleri duydukça biraz yavaş ilerlediğimi düşünüyorum ancak yavaş olmasını da kabullendim artık :) Bugün 67.1 oldum ancak protein diyetleri yağları kasa çevirdiği için 67 ye göre daha zayıf görünüyorum. :) He birde ben yağ oranına çok dikkat etmiyorum. Yani yarım yağlı hatta bazen yağlı proteinler bile tükettiğim oluyor. Bu da beni yavaşlatıyor tabii. Ancak kurallara harfi harfine uysam eminim şu an 1 veya 2 kg daha az olacaktım. :)

Back