Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yanlış hatırlamıyorsam izin vardı, şöyle birşey diyordu meyveli sodalar ödül niteliğinde olduğunu kendini iyi hissettirdiğini bunun için neden mahrum bırakayım sizi tarzında birşeyler okuduğumu hatırlıyorum...Siz tekrar okuyup teyit edersiniz doğrumu hatırlıyorum acaba :KK1:

ebett dukan amca aspartam ile tatlandırılmış sodalar hakkında farklı görüşler olduğunu söylemiş kendisinin görüşünü ise şöyle özetleyeyim:

40 gün yemediğiniz besinlerin tadını unutursunuz ve canınız daha sonra çekmez diyorlar ya, onu kastederek sanırım "bu tarz içeceklerden ne kadar yoksun kalınırsa kalınsın bundan alınan tadın ve şeker ihtiyacının asla tamamen yok olmadığını deneyimlerimden öğrendim. bu nedenle, sizi kalorisiz kurtarıcıdan mahrum bırakmak içn bir neden göremiyorum."

afiyetler olsun çilekli freşalarla ben de bir tane açtım vallahi tam şu an :fısttt: :KK1::KK1:

ebett dukan amca aspartam ile tatlandırılmış sodalar hakkında farklı görüşler olduğunu söylemiş kendisinin görüşünü ise şöyle özetleyeyim:

40 gün yemediğiniz besinlerin tadını unutursunuz ve canınız daha sonra çekmez diyorlar ya, onu kastederek sanırım "bu tarz içeceklerden ne kadar yoksun kalınırsa kalınsın bundan alınan tadın ve şeker ihtiyacının asla tamamen yok olmadığını deneyimlerimden öğrendim. bu nedenle, sizi kalorisiz kurtarıcıdan mahrum bırakmak içn bir neden göremiyorum."

afiyetler olsun çilekli freşalarla ben de bir tane açtım vallahi tam şu an :fısttt: :KK1::KK1:

Afiyet olsunnn....
:)) Ben de şimdi sade soda içiyorum içine limon damlattım köpürcüklüüüüü....:KK9:
Meyvelilerin tadı çok fazla geliyor bana tüketsem de ya limon ya karpuz falan içiyordum..Eksikliğini hissetmem sanırm ama light içeceklerin olması beni sevindirdi mesela light şeftalili ice tea onsuz yapamam. Kola zaten tüketmiyorum.

Bir de birşey daha sorucam size kitabınız da elinizin altında hazır:KK9:
B,kaç sayfa öncesinde egzersizle ilgili bir soru yöneltmiştim kalça egzersizi ile ilgili..Siz yapıyor musunuz?
Zıplama hamlesiyle falan olan..Onu yaparken eller yanda sıkı şekildemi oluyor yoksa her hareket tekrarında ellerle kalçayı destekliyor muyuz?

İşten dönünce okumaya devam edicem...
İyi günler.

merhaba Arkadaşlar
benide alın aranızaaa... bayıldım dayanışmanıza Allah bozmasınn :KK9::KK9:

gel gel ne olursan ol yine gel.bin kere diyet yapıp bozmuş olsan da gel,pasta börekleri,kebap,künefeleri hüpletmiş olsan da gel.yiyip yiyip yan gelip yatanlardansa yine de gellllllllllllll bu diyet hepimizi dize getirip tövbekar ettiiiiii.yalnız giriş serbest çıkış izne tabi.iyi düşün bu son olsun.:KK62::KK62::KK62::KK19::KK19::KK19:

canım ben az ve sık ye metodu ile verdim kilolarımın çogunu ama çook uzun zaman aldı. ekim 2010 dan ocak 5 e kadar sadece akşam yemeklerini azazaltarak birazda farkında olmadan 3,3 kilo ve ocak 5 ten 25 mayısa kadar 13 kilo, kalanını da dukanlar 25 mayıstan sonra verdim.
seni çok iyi anlıyorum bende asla veremem o kadar sanıyordum. benim çocukluğum ve gençliğim de kilolu geçti şu geldiğim kilolar nerede ise 15-20 senedir benimle dolayısı ile direniyorlar diye düşünüyorum ama ben mi inatçı omu zaman göstericek :KK47::KK47::KK47::KK47:

yumruk derken normal yumruk mu beş altı günler protein diyeti mi.:KK53::KK53::KK53: ya ben sebze günlerimde domates salatalıkhariç pek bişi yiyemiyorum. çalıştığım için öyle çeşit çeşit sıcak yemek yiyemiyorum çok sıkıcı oluyor böyle. bugünde sadece tavuk yiycem :KK14::KK14:

protein yumruğu canım:KK9:

bende öyle ton balığı,tavuk,köfte offfffffffffffffff
canım benim bir kere 1 ayda değil 15 günde 4.500 kg verdim....korkuyorum dediğim bu madem öyle söyliyicem ben kimsenin moralini bozmak istemediğim için sizinle paylaşmadım..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:..dün sabah 2 kere bayıldım ve evde yalnızdım..:KK43::KK43::KK43:..gözümü açtığımda 4 ve 5 yaşındaki iki oğlum beni sarsıp uyandırmaya çalışıyorlardı:KK43::KK43::KK43::KK43:...tansiyonum 8 lerde ve şunu anladımki meğerse çok az besleniyorum sırf bi an önce zayıflıyim tatile gidicem bikiniye sığabileyim diye:KK69::KK69::KK69::KK69:...dukanda yememiz gereken miktarın altında beslendim ve dünden bu yana başımda hala karıncalanma var...ben siz arkadaşlarımı çok sevdiğim için böyle bir uyarıda bulunmak istedim....ben 2 sene önce diyetle 30 kilo verdim ayda 4 veya beş kilo veriyordum.....bide oğlumu emziriyordum ama bir gün bile sağlık sorunu yaşamadım....dukan bizim çok hızlı kilo vermemizi istemiyor çok güzel ve mantıklı bir diyet sorun dukan da değil benim gözüm döndü beslenmeme dikkat etmedim...hepinize güzel sağlıklı diyetler....moralinizi de bozulmasın sağlık sorunu yaşamam benim hatam dı:KK34::KK34::KK34:vuvuu senin yüzünden anlatmak zorunda kaldım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Afiyet olsunnn....
:)) Ben de şimdi sade soda içiyorum içine limon damlattım köpürcüklüüüüü....:KK9:
Meyvelilerin tadı çok fazla geliyor bana tüketsem de ya limon ya karpuz falan içiyordum..Eksikliğini hissetmem sanırm ama light içeceklerin olması beni sevindirdi mesela light şeftalili ice tea onsuz yapamam. Kola zaten tüketmiyorum.

evet evet kola içmem benim de tercihim maden suyundan yana oluyor meyvelisini seviyorum ben de :)))
aslında dukanın dediği şey gibi benimkisi maden suyu ihtiyacımdan değil serinletici bir şeyler istediğimden keyif içişi yani bir yerden sonra ergenlik çağındaki çocuklarda falan bağımlılık halinde keyif içecekleri listesi oluşabiliyomuş, malum 21 yaşıma kadar ergenim daha, endişeleniyorum :18::18:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

canım benim bir kere 1 ayda değil 15 günde 4.500 kg verdim....korkuyorum dediğim bu madem öyle söyliyicem ben kimsenin moralini bozmak istemediğim için sizinle paylaşmadım..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:..dün sabah 2 kere bayıldım ve evde yalnızdım..:KK43::KK43::KK43:..gözümü açtığımda 4 ve 5 yaşındaki iki oğlum beni sarsıp uyandırmaya çalışıyorlardı:KK43::KK43::KK43::KK43:...tansiyonum 8 lerde ve şunu anladımki meğerse çok az besleniyorum sırf bi an önce zayıflıyim tatile gidicem bikiniye sığabileyim diye:KK69::KK69::KK69::KK69:...dukanda yememiz gereken miktarın altında beslendim ve dünden bu yana başımda hala karıncalanma var...ben siz arkadaşlarımı çok sevdiğim için böyle bir uyarıda bulunmak istedim....ben 2 sene önce diyetle 30 kilo verdim ayda 4 veya beş kilo veriyordum.....bide oğlumu emziriyordum ama bir gün bile sağlık sorunu yaşamadım....dukan bizim çok hızlı kilo vermemizi istemiyor çok güzel ve mantıklı bir diyet sorun dukan da değil benim gözüm döndü beslenmeme dikkat etmedim...hepinize güzel sağlıklı diyetler....moralinizi de bozulmasın sağlık sorunu yaşamam benim hatam dı:KK34::KK34::KK34:vuvuu senin yüzünden anlatmak zorunda kaldım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

iyikide anlattın canım,çok önemli bir konu bu kurallarımızın içinde çok yemekde var unutmayın ne kadar çok protein o kadar kilo kaybı çok yiyin kızlar çooook.sanada çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamassın böyle sorunlar.kendine iyi bak kendin ve oğluşların için.

geçmiş olsun tatlım tansiyonun düşmüş heralde.:KK43:bir daha olmaz inşallah.:KK71:

selamm kızlarrr bugün nasılsınız bakimm :)) ben bugüne çok pozitif başladım nedense,tartıda 1,5 kilo eksik görünce havalara uçtumm :KK70: şimdi gidip kıymalı yumurta yapacağım kendime,sonra da koşu bandında bi saat yürüyüş+koşma yapacağım,sonra mekik falan filan :) bugün baya hareketli bi gün olacak. kararlıyımmm gidecekk bu göbekkkkkkkkkk !!! :KK70: :KK70: :KK70:

meyveli soda içebiliyormuyuz :79::79::79::79:

evet evet dukan kısıtlamamış aynen yazdığım cümle yazıyor kitapta. yani her gün her gün tüketmezsek, o gün tükettiğimiz tatlandırıcı miktarına dikkat edersek sorun teşkil etmeyeceği sonucunu çıkardım ben yazanlardan. isterseniz kitabın aspartam ve aspartamla tatlandırılmış içeceklerle ilgili kısmını paylaşabilirim sizlerle. :93:

bir de sevgili phoenix egzersizle ilgili ben de pek net bir fikir sahibi olamadım kitaptaki açıklamaya göre ama denediğimde hareketin eller kalçadayken kol arkalarını da çalıştırdığını hissettim.

Ayrıca kitabı olan arkadaşlar bu egzersizleri yapıyorlar mı merak içindeyim yahu deli deli zıpladım kendi kendime yatağın üstünde çok güldüm yahu kendimi görebileceğim şekilde ayna olsa katıla katıla gülüp egzersizi yapamazdım herhalde :KK60::KK60::KK60:

iyikide anlattın canım,çok önemli bir konu bu kurallarımızın içinde çok yemekde var unutmayın ne kadar çok protein o kadar kilo kaybı çok yiyin kızlar çooook.sanada çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamassın böyle sorunlar.kendine iyi bak kendin ve oğluşların için.
çok teşekür ederim canım bundan sonra daha dikkatli olucam....(işte huyum kurusun çok aceleciyim her şey bi an önce olsun istiyorum..:KK76::KK76::KK76::KK76:.hata ama:KK69::KK69:)

gel canım gel bizim kocaman yüreğimizde herkese yer var...(popomuz küçüldükçe yüreğimiz büyüyor):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ama baştan söyliyim bağımlılık yapıyor....hatta eşin sevgilin varsa kıskanıp küsebilir,çocukların varsa leptopunu kucağından çekip yere atabilir:nazar::nazar:bunlara hazırlıklı ol.:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

gerçekten de öyle oluyo.iki arada bi derede derler ya hemen her fırsatta açıyorum dukancıları.kilo verince eşlerin kıskanması da ayrı mesele tabii:KK66::KK66::KK66:

Bir de birşey daha sorucam size kitabınız da elinizin altında hazır:KK9:
B,kaç sayfa öncesinde egzersizle ilgili bir soru yöneltmiştim kalça egzersizi ile ilgili..Siz yapıyor musunuz?
Zıplama hamlesiyle falan olan..Onu yaparken eller yanda sıkı şekildemi oluyor yoksa her hareket tekrarında ellerle kalçayı destekliyor muyuz?

İşten dönünce okumaya devam edicem...
İyi günler.

tatlım valla o egzersizi anlayamadım:44: ben de o yüzden yapmadım.yapan ve anlayan varsa umarım yardımcı olur bize.:nazar:

X