- 27 Nisan 2016
- 4.754
- 29.938
- 438
evet canım ya bu hafta çok iyi gittim , kaçamak yapmadım hiç :)Yarışmanın artıları işte :) kendini salmana engel oluyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya bu hafta çok iyi gittim , kaçamak yapmadım hiç :)Yarışmanın artıları işte :) kendini salmana engel oluyo :)
aslonda burda yarışma tarzında değil de , cuma günleri kilolarımızı yazıyoruz :)Ben bugun kuzuyu sabahtan dr a goturdugum icin kahvaltiyi sutlu kahveyle gecistirmis oldum.
Oglen 5 adet kofte ve yogurt yedim.
Arada 5i1 arada cay ictim.
Aksama da tavuk sote dusunuyorum ama acikmadim yemeyedebilirim.
Bu arada kizlar leslie ile 1 mil i indirdim o sirada kiz da durmadi kucagimda yaptim hareketleri. Kuzu uyudu kucagimda. Ben de hem agirlik calismis gibi oldum.Cok sagolun gercekten onerdiginiz icin. Oyle sikilinacak birsey gibi de durmuyor. Gunde 2 3 kez yapabiliriz ozellikle uyku saatine yakin
Yarin kilolarimizi mi yaziyoruz. Haftalik mi tartiliyorsunuz?
Ben bugun kuzuyu sabahtan dr a goturdugum icin kahvaltiyi sutlu kahveyle gecistirmis oldum.
Oglen 5 adet kofte ve yogurt yedim.
Arada 5i1 arada cay ictim.
Aksama da tavuk sote dusunuyorum ama acikmadim yemeyedebilirim.
Bu arada kizlar leslie ile 1 mil i indirdim o sirada kiz da durmadi kucagimda yaptim hareketleri. Kuzu uyudu kucagimda. Ben de hem agirlik calismis gibi oldum.Cok sagolun gercekten onerdiginiz icin. Oyle sikilinacak birsey gibi de durmuyor. Gunde 2 3 kez yapabiliriz ozellikle uyku saatine yakin
Yarin kilolarimizi mi yaziyoruz. Haftalik mi tartiliyorsunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet
Bu diyet gruplarının olduğu sayfa
Katılmak isteyenler diye bi başlık bar oraya yazarsan bi davet alırsın :)
Ben 5. Takımdayım ama takımımız dolu bizim![]()
jun_misugi
5+5 mi yapıyordun canım hatırlayamadımİyi akşamlar hanımlar; bende menümü paylaşayım; saf protein günü 2. Gün
Sabah; 1 yumurta, dukan ekmeği, şekersiz çay
Ara; dukan ekmeği, kiraz sapı çayı
Öğle; haşlama et, yoğurt (azar azar)
Ara; şekersiz sütlü nescafe, şekersiz türk kahvesi
Akşam; balık, acı sos
Akşamı 18.00 itibariyle kapadım
Su; 1,5 lt yatmadan 2 olur
Spor; 50 dk yürüyüş diyelim 1 saatte olabilir :)
Bizimde aynı durum oldu kalanını kedicikler hüpletti :))valla yerken sevdim ben ama çok dolu dolu et yaa, iki taneyi eşim kızım bitiremedikçok yoğun eti ama balığımız tazeydi lezzetliydi sıcakken :) kalanı nası yicez bilmiyorum :)
Canım menün çok güzel olmuş, afiyet olsun öncelikle, ne kadar çok protein o kadar çok kilo deyim sana, mümkün olduğunca al proteini :)
Aynı Leslieyi 3-4 kez yapma, 1 mile alış sonra 2mile sonra 3-4 mile geçersin, zevkli olduğunu söylüyorlar, benimkinde kucağımda olurdu hep zamanında şimdi babasına bırakıp yürüyorum iyi oldu :)
Biz bi yarışmadayız, asıl aktif olduğumuz yer orası, burası da aktif olsun hemde dukancılar buluşalım diye buraya da yazıyoruz menümüzü :)
Link paylaşayım sana sende oralara gel canım, hem fikir edinirsin hemde yarış olunca kaçamak ihtimalin düşüyor :)
Bu arada emziriyosun sanırım, kendini çok yorup laktik asit salgılatma, bebişe de geçmesin :)
5+5 mi yapıyordun canım hatırlayamadım
afiyet olsun bu arada :)
Yok canim ya emziremiyorum ne yazikkibizimki dogumdan beri tutmadi ne kadar zorlasam da cani istemedi sut pompayla da azala azala bitti 3 ay kadar dayanabildi. Ben de madem emziremiyorum bir an once vucudumu toparlayayim diye diyet spor vs basladim bu ay.
Leslie ile de 3-4 mil olanlarin biraz suresi de uzun, bizimki o kadar dayanamaz diye dusundum 2-3 kez yaparim derken. Aslinda hic yormadi yaparim da bakalim. Davetiniz icin de tesekkur ederim aynen gruba jstilmak ta daha sevklendirici olur. Ins toparlarim en kisa surede.
Bu arada aksam yemegi yiyemedim sutlu kahveyle gecisti gene ogunum. Bu sekilde saglikli olmadiginin bilincindeyim ama vakit ayirmak bayagi zor oluyor.
günaydııınnn
güncel kilom : 87.9
geçen cuma biraz artı vardı . salı günü kilom 89.0 dı
bu hafta güzel kilo verdim![]()
günaydııınnn
güncel kilom : 87.9
geçen cuma biraz artı vardı . salı günü kilom 89.0 dı
bu hafta güzel kilo verdim![]()
Tebrikler :)kilo bildirimim; -1'deyim :)
w e n d y (63,4/62,4/1/%1,58)
Bugunku menum
Kahvalti 2 yumurtali omlet light peynir
Ara 1 fincan sutlu kahve
Oglen tavuk sote
Annem asure getirmis kendimle cok inatlastim ama yedim malesef
Ara bitki cayi 1 fincan
Aksam balik az da salata