Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba canım..kaç kg ile yaptın peki_?bnim kilom yüksek olduğu için sanırım çabuk verdim..isveç yapmıştım 4 gün tam uydum biraz spor yapıp 3,60 kg vermiştim..şimdi 79 oldum nerdeyse ve bugün diyetisyene gideceğim..

Canim baslangic kilolarimiz yakin aslinda..
Ben de 81.6 ile basladim normalde testte 6 gun vermisti ben 7 gun yaptim tatmin olmayinca, bir de ben yaklasik 4-5 sene once de yapmistim ondan dolayi da daha zor gidiyor olabilir, bu aralar cok stresliyim ve bebekten dolayi uykusuzum ondan dolayi da olabilir, pek yuruyus icin de zaman yaratamamistim ve ve ve benim diyet biraz da dis etkenler tarafindan surekli baltalandi bjnun da etkisi olabilir

canım meraba, başlangıcım 70,6 idi benim, 3 gün atak çıktı ve ben 2,2 kg vermiş oldum, bilgine :KK48:

canım meraba, süper menü :KK5:

Yaa menum cok guzeldi de bugun berbatti kimseyi yoldan cikarmamak adina yazmak istemiyorum. cok mutsuzum ve pismanim.. :KK43:((

Son düzenleme:
Ya kızlar ben dukanla verilen kilolar x2 geri alınıyoro_O

Ben daha once uyguladim geri almadim canim. hamilelik dolayisiyla aldigim kilolari vermeye calisiyorum suan. kitabi okuduysan pierre in dediklerini uygukarsan alacagini sanmiyorum.
Sonucta hangi diyeti yaparsan yap diyet sonunda yeme aliskanligini degistirirsen kotu anlamda her turlu kilo alirsin. ister dukan ister karatay ister elma diyeti. sonucta vucut savastan cikmis gibi eski formuna kavusmak ister.

Ben daha once uyguladim geri almadim canim. hamilelik dolayisiyla aldigim kilolari vermeye calisiyorum suan. kitabi okuduysan pierre in dediklerini uygukarsan alacagini sanmiyorum.
Sonucta hangi diyeti yaparsan yap diyet sonunda yeme aliskanligini degistirirsen kotu anlamda her turlu kilo alirsin. ister dukan ister karatay ister elma diyeti. sonucta vucut savastan cikmis gibi eski formuna kavusmak ister.
Açıkcası bazı yiyeceklerden maruz kalınca kilo verdikten sonra direkt istediklerime yöneliyorum abartıyorum geri o kiloları alıyorum.

Yaa menum cok guzeldi de bugun berbatti kimseyi yoldan cikarmamak adina yazmak istemiyorum. cok mutsuzum ve pismanim.. :KK43:((

bi kaç gün saf protein yap kuzucum, sınırlı izinlileri de kullanmadan ama.

Açıkcası bazı yiyeceklerden maruz kalınca kilo verdikten sonra direkt istediklerime yöneliyorum abartıyorum geri o kiloları alıyorum.

haklısın ama jun_misugi jun_misugi da dediği gibi hangi diyeti yaparsan yap illa ki yine de dikkat etmek zorundasın işte :( bi de dukanda kiloyu verip bırakmıcaksın işte :( güçlendirme-koruma evreleri önemli, ayrıca yulaf kepeği de çıkmıcak hayattan..

bende dünkü menümü yazayım;

sabah; 1 elma
ara; dukan ekmek, light süzme peynir, şekersiz nescafe
öğle; et haşlama, 1 parça köfte, bolca yoğurt
ara; şekersiz türk kahvesi
akşam; 1-2 dal karnabahar, kıyma sote

su; 1,5 lt üstü
spor; akşam misafirim vardı yapamadım :KK43:

Günaydın selam canlar. dukan birası yaptım bugün kendime sabah yumurta yedim sonra yulaf ezmeli yoğurt kepek mi ne iğrenç tadı var. SU yerine yeşil çay içiyorum bugün. 61 de takıldım kaldım. Öğlen de yumurta yesem olur mu kızlar.Akşam da tavuk göğsü düşünüyorum.

Benim de doğum kilolarım 2 şubat ta başladım 79 kilo ile 61 e düştüm zar zor. Hedefim 57. Kilo vermem durduğu için arayış içine girdim neler yapabilirim başka

Benım bedegim 56 su an 60 kiloyum .Bende temmuzda dogum yaptum hic diet yspmadan 62 ye dusmustum..Su an 60 kiloyum insallah duserim
Ocak gıbı esımın yanına gidecem ikizletle
Hayırlısı bskalım
Bir hafta sonra tartılıp yine yazacam
Herkes het petsrmbe verdıgı kıloları yazıyor mu acaba

dünkü menümü de yazayım;

Sabah; 1 elma
Ara; 1 dukan krep, kk light süzme peynir, şekersiz nescafe
Ögle; 3 minik köfte, 2 yk yoğurt
Ara; şekersiz türk kahvesi
Akşam; 2-3 dal karnabahar, 3-4 yk yoğurt

su; 1 lt civarı :KK43:
spor; 30 dk aktif yürüyüş + ev işleri saat 9 da bitti

bu hafta yürüyüşü çok aktif yapamadım, haliyle sadece 500 gr gitti, 1 kg gidiyodu normalde, acilen spor planı yapıyorum kendime....

kilo bildirimi de yapayım burdan :)

@w e n d y (62,4/61,9/0,5/% 0,801)

merhaba bayanlar. bende bugün 1.asamayla basladim.ilk günüm Sona erdi gayet rahatti.her hangi bir zorlanma hissetmedim.5 gün yapmayi düsünüyorum Kismet olursa. benimle beraber baslayan arkadaslar varsa birbirimizi Motive etmek maksadiyla birlikte devam edebiliriz..

gelismeleri burdan paylasacagim.( tabiki olursa ) :)

Merhaba kizlar kac gundur bildirim yapamadim
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi
Ara sutlu kahve
Oglen kofte, domates, yogurt, salatalik tursusu
Ara sutlu kahvee
Aksam balik, salata, zero kola.
Yarim saat yuruyus..

Merhaba kizlar bugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi, domates
Oglen yemedim
Aksam kofte, yogurt, zero kola ve salatalik tursusu
Yemekten sonra sutlu kahve+2 kare bitter cikolata..
Benim canim asiri bir sekilde tatli cekiyor, siz bu durumlarda ne yapiyorsunuz istegi bastirmak icin, oneriniz varsa beklerim
Leslie 1 miles..

Merhaba kizlar bugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi, domates
Oglen yemedim
Aksam kofte, yogurt, zero kola ve salatalik tursusu
Yemekten sonra sutlu kahve+2 kare bitter cikolata..
Benim canim asiri bir sekilde tatli cekiyor, siz bu durumlarda ne yapiyorsunuz istegi bastirmak icin, oneriniz varsa beklerim
Leslie 1 miles..
Dukan keki tarifi var. Yapmadım hiç ama çok ihtiyaç duyarsam yapmayı planlıyorum. Genelde zero kola tatlı isteğimi kesiyor.

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 nescafe, 1 yeşil çay, 1 kayısılı form çay

Öğle; 1 yumurta, 1 çatal peynir, haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt

Ara; yarım elma

Akşam; fırın balık, acı sos, 1 elma

Su; 1,5 lt
Spor; 30 dk tempolu, 1 saat normal yürüyüş, 20 sn plank, 2 x 10 mekik

Kızlar menülerinize baktım da porsiyonları çok küçük tutuyorsunuz. Protein tüketimi arttıkça yağ yakımı hızlanıyor. Vücudu aza alıştırarak metabolizmanızı yavaşlatırsınız. Doyana kadar yeyin bence.

Merhabalar, ilk günler bolca yeniyor da bi süre sonra canı istemiyo insanın haliyle porsiyon düşüyo :) İnan çoğu zaman zorla yiyorum bende ne kadar protein o kadar kilo diye :(

selam hanimlar
bende uzun sure ara verdikten snr dukanima geri dondum
5 kg almis olarak tabi :(
bugun atakta 3. gunum
yarin sebze proteine gecicem insallah
tatli krizleri gecirdigim donemde tariflerden yararlaniyorum pratik hemen kolay yapab ilecegim tarifler
bu baslangicimda ekmeklerimi tatli tuzlu kurabiyeleri v.s yapip buzdolabinda saklicam
anlik isteklerde 1 er tane cikarip yemek icin
cok kurtarici oluyo hemde bikmadan devam edilebiliyo(ben de bikkinlik oluyo surekli biseyler hazirlamaya calismak)

85.5 le basladim busefer cuma tartilip bildirimde bulunurum bende

bugun migrosa gittim.1 paket pirzola tavuk alana 1 paket but hediye (ben stokladim buzluga:) , her migrosta gecerli olucagini dusunuyorum bilginize hanimlarr

bol iradeli eksili gunlerimiz olsun insallah
herkes gibi bizde ideal vucudumuza kavusucagimiz gunlerime az kaldi

hangi tarihte hangi kgda olucagimizi bilmek beni azimlendiriyor.lutfen bozmadan diyete devam edelim
eylul sonuydu dukan testini yaptim 28 aralikta ideal kg da olucaksin demisti ve ben bunu bile bile baslamadim takii 1 ay gecene kadar, gozumde buyuttum zaman dilimini ama zaman su gibi akip geciyo iste , oyle pisman oldumki ve kendime geldim ,silkelendim basladim sukurler olsun

biraz uzun oldu sanirim ama icimi dokmek istedim.cok dolmusum aglamakliyim bugun nedense :) kilo alisim beni ruhen bunaltti sanirim

gorusuruZ hanimlar

Back