Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dünkü menümü yazmadım; sebze-protein günü

sabah; 1 elma, 2 dal karnabahar

ara; 1 büyük yumurta, kk peynir, salatalık, şekersiz çay

ara; şekersiz nescafe

öğleden az sonra; haşlama et, yoğurt, minik bir dukan kek (dukan yapan iş arkadaşım denemiş, ondan bi parça aldım)

ara; şekersiz çay, şekersiz türk kahvesi

akşam; 2 minik salatalık, etli pırasa, bi çatal somon,

su:2 lt civarı
spor; ev işi, yürüyüşe çıksam çamaşırlar katlanıp yerine kalkmıcaktı, hava neden erken kararıyor ki :KK43:

inşallah canım, 62'leri gördüm bende, yarın inşallah 62,5 olsam ahh ah, kurtulalım kilolardan allahımm :)

Merhabalar bende 2 gun once62 kilo ile dukan dietine basladim.IdeAl kilo. 56.5 imis 2 ay once ikizlerim oldu dogum kilolarini vermem lazim
30 kasimda istedigim kiloya ulasiyormusum
Insallah basarili olurum

Merhabalar bende 2 gun once62 kilo ile dukan dietine basladim.IdeAl kilo. 56.5 imis 2 ay once ikizlerim oldu dogum kilolarini vermem lazim
30 kasimda istedigim kiloya ulasiyormusum
Insallah basarili olurum

Merhaba, hoşgeldiniz, Allah bağışlasın, çok değilmiş verilecek kilonuz kısa sürede vereceğinize eminim :)

Normal dukan mı emzirenler için dukan mı yapıyorsunuz?

Merhaba, hoşgeldiniz, Allah bağışlasın, çok değilmiş verilecek kilonuz kısa sürede vereceğinize eminim :)

Normal dukan mı emzirenler için dukan mı yapıyorsunuz?

Emziremiyom malesef
Hamilelik zehirlenmesl yassdim yogun bakimda kaldim cocuklar bir ay kuvezde derken olmadi

kızlar selam
ben tam bir kaçak oldum
2. kez dukan yapacak olma fikri protein günlerinden sonra uçtu gitti diyet yapıyorum ama dukan yapmıyorum artık yapmadığım için de gelip arada yaptığım kaçamaklarla canınızı sıkmak istemedim
sizler nasılsınız iyi gidiyo mu kilolar şöyle tıkırtıkırrrr

kızlar selam
ben tam bir kaçak oldum
2. kez dukan yapacak olma fikri protein günlerinden sonra uçtu gitti diyet yapıyorum ama dukan yapmıyorum artık yapmadığım için de gelip arada yaptığım kaçamaklarla canınızı sıkmak istemedim
sizler nasılsınız iyi gidiyo mu kilolar şöyle tıkırtıkırrrr
selam ,
geçtğimiz haftalarda ben de değişik şeylere yöneldim (yine protein ağırlıklı ) ama vücut dukan diyetinden başkasını kabul etmiyor ,
yerimde saydım :))
dün itibariyle tekrar dukana döndüm .

Selam kızlar bende farklı bişeyler deneyim diyip Ekspresi bıraktım pişman oldum geldim şimdi 3 gün sp ce 3 gün sp sebze yapıp tekrar eksprese döncem
Menüm
Sabah lıght peynirli 1 yumurtalı omlet çay

Ara ayran

Öğle 1 dukan krep arası lıght kaşar ve 2 dilim jambon az sütlü mistik

Akşam balık ve 1 bardak zero

Az önce sırayla 1 fincan kahve
1 maden suyu
Şimdi kiraz saplı tarçınlı yeşilçay

Su 3 olmuştur
Spor 40 dk yürüyüş 60 dk bisiklet 15 dk karın bacak

(26.10.2016)
PROTEIN GUNU

sabah :
dukan atom sandviç :KK53: ( içinde peynir, domates, salatalık , yumurta , baharatlar vardı )
kahve

öğle :
tavuk döner
yoğurt
haşlanmış karnabahar azıcık

akşam :
haşlanmış et
ayran

3 litre su
spor yok, poyraz var :KK73:

not : saf preotin de sebze hiç yok ancak sandviç te çok çok az miktarda kullandım .

Back