Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

(26.10.2016)
PROTEIN GUNU

sabah :
dukan atom sandviç :KK53: ( içinde peynir, domates, salatalık , yumurta , baharatlar vardı )
kahve

öğle :
tavuk döner
yoğurt
haşlanmış karnabahar azıcık

akşam :
haşlanmış et
ayran

3 litre su
spor yok, poyraz var :KK73:

not : saf preotin de sebze hiç yok ancak sandviç te çok çok az miktarda kullandım .

Wauww atom sandviçe bayıldım :) gayet güzel menün, afiyet olsun, kız poyraz izlerken az yürü, yürüyüş bandın var nasıl olsa :) Cuma'ya az kaldı bak :)

Bende menümü yazayım hanımlar; saf protein günü

Sabah: 1 yumurta, peynirli dukan ekmeği, şekersiz çay
Ara; şekersiz nescafe
Öğle; 2 minik köfte, 3-4 kaşık yoğurt
Ara; şekersiz dibek kahve
Akşam; palamut yapıyorum, yanında soğanla inşallah güzel olur da tadı yerim :) %50 seven sevmeyen durumları, ben ne dicem bakalım :)

Su: 2 lt
Spor; 50 dk yürüyüş inşallah

Wauww atom sandviçe bayıldım :) gayet güzel menün, afiyet olsun, kız poyraz izlerken az yürü, yürüyüş bandın var nasıl olsa :) Cuma'ya az kaldı bak :)
yumurta konusunda terddüt ettim ama tadı da gayet iyiydi canım
yürüme bandı diğer odada :( bugünü haftasonu telafi edeceğim artık

Bende menümü yazayım hanımlar; saf protein günü

Sabah: 1 yumurta, peynirli dukan ekmeği, şekersiz çay
Ara; şekersiz nescafe
Öğle; 2 minik köfte, 3-4 kaşık yoğurt
Ara; şekersiz dibek kahve
Akşam; palamut yapıyorum, yanında soğanla inşallah güzel olur da tadı yerim :) %50 seven sevmeyen durumları, ben ne dicem bakalım :)

Su: 2 lt
Spor; 50 dk yürüyüş inşallah
balık çok severim :) afiyet olsun canım

Ben dün ilk defa yaptım aslında dolu dolu et ama yedikten sonra çok rahatsız etti ailecek oğlumda sevmedi
Ben en çok somon ve ton seviyorum

valla yerken sevdim ben ama çok dolu dolu et yaa, iki taneyi eşim kızım bitiremedik :( çok yoğun eti ama balığımız tazeydi lezzetliydi sıcakken :) kalanı nası yicez bilmiyorum :)

Herkese merhabaalaar.. :KK54:
Araniza yeni bir dukanci olarak katilmak istiyorum. Ben 17 ekimde 81.6 ile diyete basladim. 6 gun atak vermisti ama 7 gun yaptim. 7 gun sonunda 78.5 i gordum. Seyire gecince bir miktar kilo aldim ya moralim bozuldu. Suan 79.3 um.. daha once 2011 yilinda dukan yaparken boyle bisey yasamamistim tikir tikir gidiyordu kilolar. Yalniz bu defa evde kucuk bir bebegim var. Onunla kosguruyorum gece de uykusuzluk oluyor vs derken pek yuruyus yapamiyorum. Sadece havalar cok kotu degilken arabasiyla yarim saat gexdirme maksatli yuruyus yapabiliyorum. Offf onumuz de kis... spora yazilmistim o da tam bir fiyasko oldu. Yuruyus disinda evde yapabildiginiz birsey var mi spor olarak cok agir olmayacak birsey??
Bu arada 81.6 ile basladigim yolculugumu ins mart ayi basinda hedefim olan 61.6 da sonlandiririm. Moral ve motivasyona cok ihtiyacjm var:KK19:

Araniza yeni bir dukanci olarak katilmak istiyorum. Ben 17 ekimde 81.6 ile diyete basladim. 6 gun atak vermisti ama 7 gun yaptim. 7 gun sonunda 78.5 i gordum. Seyire gecince bir miktar kilo aldim ya moralim bozuldu. Suan 79.3 um.. daha once 2011 yilinda dukan yaparken boyle bisey yasamamistim tikir tikir gidiyordu kilolar. Yalniz bu defa evde kucuk bir bebegim var. Onunla kosguruyorum gece de uykusuzluk oluyor vs derken pek yuruyus yapamiyorum. Sadece havalar cok kotu degilken arabasiyla yarim saat gexdirme maksatli yuruyus yapabiliyorum. Offf onumuz de kis... spora yazilmistim o da tam bir fiyasko oldu. Yuruyus disinda evde yapabildiginiz birsey var mi spor olarak cok agir olmayacak birsey??
Bu arada 81.6 ile basladigim yolculugumu ins mart ayi basinda hedefim olan 61.6 da sonlandiririm. Moral ve motivasyona cok ihtiyacjm var:KK19:

canım meraba, hoşgeldin aramıza :)

leslie sansone diye bi kadının videoları var, 1 mil 2mil 3 mil gibi, evde kolaylıkla yapabilirsin, ben yürüyüş yapmaya fırsat bulduğumdan denemedim ama bak mutlaka çok faydasını görenler var :)

merhabaa hoşgeldin
leslie yapabilirsin o da etkili oluyor :)

canım meraba, hoşgeldin aramıza :)

leslie sansone diye bi kadının videoları var, 1 mil 2mil 3 mil gibi, evde kolaylıkla yapabilirsin, ben yürüyüş yapmaya fırsat bulduğumdan denemedim ama bak mutlaka çok faydasını görenler var :)

Tesekkur ederim hosbuldum buaradaaa hemen bakicam.

bugün :

sabah:
dukan sanviç ( içinde yumurta, peynir, domates )
kahve

öğle :
ton balıklı salata (ton balığı 250 gr. kadardı epey doydum)

akşam : yoğurt

su : 3 litre
spor : 75 dk

akşamı erken kapatıosun bravo :) yoksa yarın tartı günü diye mi :)

Back