Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun öncelikle, sağlık herşeyden önce gelir diyorum :)günaydın herkese kaçamaksız bol eksili günler dilerim. ve siz tecrübeli dukancılara bir soru sormak isterim. ben fena halde gribim geçen sene böyle durumlarda ballı zencefil falan yapıyordum şimdi bunu yapmamda bir sakınca varmı? bir tatlı kaşığı kadar bal yiyebilirmiyim?
günaydııınnn
karnabahar kısırım pek güzel oldu
![]()
harika görünüyor ellerine sağlık tarif alabilirmiyim.günaydııınnn
![]()
valla yap canım , eşim de bayıla bayıla yedi :)ayyy ne güzel olmuş bu, ellerine sağlık, bende mi yapsam, kısıra bayılırımmmmmm, canım çekti inan...
tabii :)harika görünüyor ellerine sağlık tarif alabilirmiyim.
maşallah çok güzel görünüyor vallahi ellerine sağlıkgünaydııınnn
![]()
Hımmm leziz denemeli :)günaydııınnn
![]()
Dukan ekspres 3. Hafta 3. Gün protein+sebze+2 meyve
9.30 dukan krep 2 kaşık lor çay
14.00 tavuklu salata
18.00 yarım elma
19.00 1 dilim somon yeşil salata
Su 3 litre
Spor 75 dk yürüyüş
Bugün itibariyle 3 kilo 100 gr gitti cnmcanım harika gidiyorsun, memnunsun dimi express'ten? kaç gitti şimdiye kadar?
Bugün itibariyle 3 kilo 100 gr gitti cnm
Senide okuyorum takılman geçmiş vermişin çok sevindim
İyi hadi elma çözmüş sorunu ben ekspres yapmama rağmen kabızlık çektim bu hafta daha iyiyim elma kromlu çay aldım bide çilek çok fayda etti karbonatta fena değil anlayacağın çok şey denedim amacım yarına 69 u görmek bakalım spora asılcam bugünay şükür geçti ya, elma hem wc'ye hemde moral olarak pozitif etkiledi, sebze günlerime yeşil elma ekliyorum artık, az giderse de az gitsin kabızlık çok zor![]()
İyi hadi elma çözmüş sorunu ben ekspres yapmama rağmen kabızlık çektim bu hafta daha iyiyim elma kromlu çay aldım bide çilek çok fayda etti karbonatta fena değil anlayacağın çok şey denedim amacım yarına 69 u görmek bakalım spora asılcam bugün