Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende canm duman ekspiresi düşünüyorum daha önce normal diyet yaptım tabi diyetisyen yardımı ile 85 den 70 e kadar düşmüştüm 1 yİl önce 1 yılda tekrar aldım koruyamadım birde daha önce sigara kullanıyordum 1 yİl oldu bırakalı ondan mı koruyamadım acaba tekrar şiştim
Sigarayla alakası yok cnm diyetisyenle yaptığın diyetinde başarılı olması için koruma yapmak gerekiyo yoksa geri geliyo

Dukan ekspres 2.Hafta 5. Gün protein+sebze+2 meyve+2 dilim ekmek+ 40 gr yağlı peynir

Kilo 71.4 (300 gr fazla çıktım ama regl oldum belki 70 i görürüm :( )

10.30 2 dilim ekmek Lorlu yumurta domates salatalık

12.00 1 dilim ananas 1 lokma muz

15.00 dukan krep içine 2 dilim jambon marul yağlı peynir dürüm 1 bardak ayran

19.30 tavuk ızgara yoğurtlu taze börülce haşlama
Birazdan Türk kahvesi belki bide sütlü mistik çay
Su 3 litre
Spor 20 dk yürüyüş

Bende menümü yazayım, akşam yemeğimi saat 17.00 itibariyle yemiş ve günü kapatmış durumdayım;

Sabah; 1 yeşil elma :KK68: (2 ayın ödülü)
1 çift sarılı yumurta, 1 küçük domates, 1 dl dukan ekmeği

Ara; 1 dl dukan ekmeği, minik salatalık

Öğle; 4-5 dal çiğ karnabahar, 3 yk yoğurt

Akşam; fırın sebzeli tavuk (mantar, soğan, kırmızı biber) yarım bardak zero, birazacı sos.

Su; akşama 2 lt olur
Spor; 75 dk tempolu yürüyüş

bende canm duman ekspiresi düşünüyorum daha önce normal diyet yaptım tabi diyetisyen yardımı ile 85 den 70 e kadar düşmüştüm 1 yİl önce 1 yılda tekrar aldım koruyamadım birde daha önce sigara kullanıyordum 1 yİl oldu bırakalı ondan mı koruyamadım acaba tekrar şiştim
koruma yapmak vermekten daha önemli biliyormusun. bir şekilde veriliyor ama koruma yapmadığın zaman tekrar alıyorsun ve daha zor veriyorsun.

koruma yapmak vermekten daha önemli biliyormusun. bir şekilde veriliyor ama koruma yapmadığın zaman tekrar alıyorsun ve daha zor veriyorsun.
aynen dediğiniz gibi oldu şimdi daha zorlanıyorum aynı şeyleri yapsamda daha uzun sürede kiloda düşüş oluyor haklısınız :KK51:

Kızlarr, ben kötü bir şey yaptım gibi :( o kadar sıkıldım ki diyetten dün kendimi cipslere çikolatalara alkollere vurdum. ama diyet fikri bile iğrenç geliyordu, dukanla inatlaştım sanırım. :mapus:ve daha 1 gün önce tartıldığımda 70'i gördüm. 2 ekimden bugüne 5 kilo. bu bile motive etmedi. sonuç olarak, midem de bunu kabul etmedi, çıkardım, sancılarla uyandım, bağırsaklarımı bozdum. şimdi de yemek fikri beni çok korkutuyor :( aldım dersimi.. bu arada mens oldum, sanırım onun da etkisi var. siz neler yapıyorsunuz mens günlerinizdee? :63::kahve:

Back