Cnm sana tavsiyem bir gün fazladan protein yap hiç bise olmamış gibi devam etKızlarr, ben kötü bir şey yaptım gibio kadar sıkıldım ki diyetten dün kendimi cipslere çikolatalara alkollere vurdum. ama diyet fikri bile iğrenç geliyordu, dukanla inatlaştım sanırım. ve daha 1 gün önce tartıldığımda 70'i gördüm. 2 ekimden bugüne 5 kilo. bu bile motive etmedi. sonuç olarak, midem de bunu kabul etmedi, çıkardım, sancılarla uyandım, bağırsaklarımı bozdum. şimdi de yemek fikri beni çok korkutuyor aldım dersimi.. bu arada mens oldum, sanırım onun da etkisi var. siz neler yapıyorsunuz mens günlerinizdee?
Çok iyi gitmiş cnm bende 1.7 verdimben ilk hafta 2 kilo vermişim gerçekten şaşırdım o kadar olmaz sanıyordum çok mutluyum
Cnm aynı yemeği iki Ogün yeme istersen tartıda duraklamaya neden oluyo birde akşam proteinin yok yoğurt ayran bari ekleselamlar,
ben haftasonları pek giremiyorum
bugünün listesini paylaşayım :
sabah:
1 haşlanmış yumurta
azıcık peynir
yulaf kepeği ekmeği
öğle :
biberli domatesli tavuk
haşlanmış karnabahar & havuç ( 2 kaşık)
akşam:
karnabahar kısırı
yaa , onu düşünmedim hiç. :SCnm aynı yemeği iki Ogün yeme istersen tartıda duraklamaya neden oluyo birde akşam proteinin yok yoğurt ayran bari ekle
yaa , onu düşünmedim hiç. :S
yoğurt her daim yiyorum canım ondan atlıyorum bazen .
bir de şey dicem , light yoğurt yerine ev yoğurdu yesek çok etkiler mi sence
o günlerde benim canım en çok tatlı çeker. şöylebir durum varki gerçekten uzun yapılan diyetlerde böyle duygu durumları olabiliyor. kendini kötü hissetme bence insanız sonuçta zaaflarımız var. ama bak vücut bile artık yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri kabul etmiyor demekki aslında iyi bişey. 2 gün protein yap sonra aynen devam.Kızlarr, ben kötü bir şey yaptım gibio kadar sıkıldım ki diyetten dün kendimi cipslere çikolatalara alkollere vurdum. ama diyet fikri bile iğrenç geliyordu, dukanla inatlaştım sanırım. ve daha 1 gün önce tartıldığımda 70'i gördüm. 2 ekimden bugüne 5 kilo. bu bile motive etmedi. sonuç olarak, midem de bunu kabul etmedi, çıkardım, sancılarla uyandım, bağırsaklarımı bozdum. şimdi de yemek fikri beni çok korkutuyor aldım dersimi.. bu arada mens oldum, sanırım onun da etkisi var. siz neler yapıyorsunuz mens günlerinizdee?
Kızlarr, ben kötü bir şey yaptım gibio kadar sıkıldım ki diyetten dün kendimi cipslere çikolatalara alkollere vurdum. ama diyet fikri bile iğrenç geliyordu, dukanla inatlaştım sanırım. ve daha 1 gün önce tartıldığımda 70'i gördüm. 2 ekimden bugüne 5 kilo. bu bile motive etmedi. sonuç olarak, midem de bunu kabul etmedi, çıkardım, sancılarla uyandım, bağırsaklarımı bozdum. şimdi de yemek fikri beni çok korkutuyor aldım dersimi.. bu arada mens oldum, sanırım onun da etkisi var. siz neler yapıyorsunuz mens günlerinizdee?
inşallah bu haftada istediğin sonucu alırsın. bende hastayım 2. haftamda 3. günüm ama iş yerinde nuhut yemeği vardı benimde hastalıktan halim yoktu akşam hazırlayamadım mecburen yedim artık 6. gündeki bakliyata saycam o gün yemicem kendimce böyle bir çözüm düşündüm olurmu sence.Çok iyi gitmiş cnm bende 1.7 verdim
Haftasonu gezmekteydik cumartesi biraz aç kaldım ama kaçamak yapmadım pazar zaten ödül öğünümde vardı zorlanmadım ama biraz abarttım galiba reglide olunca tartılma işini erteledim
Bugün ekspres 3. Haftanın 1. Gününe başladım tekrardan yarın tartılıp bilançoyu görcem bakalım 2 haftada ne kadar gitmiş :)
tutan bir kekein varsa tarif verebilirmisintatlandırıcım var, kek yapıyorum, çokta güzel oluyor :)
bende ev yoğurdu yiyorum. diğeri yok sağlıksız geliyor.yaa , onu düşünmedim hiç. :S
yoğurt her daim yiyorum canım ondan atlıyorum bazen .
bir de şey dicem , light yoğurt yerine ev yoğurdu yesek çok etkiler mi sence
tutan bir kekein varsa tarif verebilirmisin
Dukan ekmeği;
4 yumurta çırpılır,
200 ml yağsız süt, 12 yk yulaf kepeği, isteğe bağlı peynir ve dereotu, 1 pakette kabartma tozu eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir. 12 e bölünür ve dilim başı 1 yk yulaf içeren ekmeğimiz hazır :) peynir eklenmezse bi miktar tuz atmakta fayda var :)
Afiyet olsun :)
Dukan keki;
4 yumurta 4 yk tatlandırıcı ile çırpılır,
200 ml süt, 1 çay k. Tarçın, 1 limon kabuğu ve suyu, 1 pakette kabartma tozu ve 12 yk yulaf kepeği eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir, 12 e bölünür, bir dilime 1 yk yulaf içeren kekimiz hazır :)
Afiyet olsun:)
aynen bana da sağlıksız geliyor ama light diye yiyorum iştebende ev yoğurdu yiyorum. diğeri yok sağlıksız geliyor.
Benim hiç böyle bi durumum olmadı daha ama bozacağına bu da bi çözüm olabilir tabi denemeden bilemezsin cnm sonuçta nohutu yemişsin öyle yapman mantıklıinşallah bu haftada istediğin sonucu alırsın. bende hastayım 2. haftamda 3. günüm ama iş yerinde nuhut yemeği vardı benimde hastalıktan halim yoktu akşam hazırlayamadım mecburen yedim artık 6. gündeki bakliyata saycam o gün yemicem kendimce böyle bir çözüm düşündüm olurmu sence.
Ben de biraz kabızlık çektim benim sorunumu ingiliz karbonatı çözdü cnm ama sonra elma kromlu çay aldım oda çok işe yaradı aklında bulunsun denemediysen ishal yapmıyo bunlar daha makul çıkıyorsun tuvalete:))çok teşekkür ederim kızlar, ben biraz ağır yapıyordum diyeti işkence gibi. sadece krep ve saf protein ile. ekmek kek gibi şeyleri hiç yapmadım tatlandırıcı da kullanmıyordum. ama biraz önce tatlandırıcı aldım değişik tariflere açığım. tam da kek tariflerine bakacaktım, çok teşekkürlerrrmidem o kadar kötü ki hiçbir şey yemeye cesaret edemedim dünden beri, ilk olarak kek iyi gelir umarım :)
aa bir de ben 4 gündür açlık otu çayı yapıyorum ve mide ağrılarımın sebebi sanırım ishal olmam. ama değer diye düşünüyorum, tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim kızlar, ben biraz ağır yapıyordum diyeti işkence gibi. sadece krep ve saf protein ile. ekmek kek gibi şeyleri hiç yapmadım tatlandırıcı da kullanmıyordum. ama biraz önce tatlandırıcı aldım değişik tariflere açığım. tam da kek tariflerine bakacaktım, çok teşekkürlerrrmidem o kadar kötü ki hiçbir şey yemeye cesaret edemedim dünden beri, ilk olarak kek iyi gelir umarım :)
aa bir de ben 4 gündür açlık otu çayı yapıyorum ve mide ağrılarımın sebebi sanırım ishal olmam. ama değer diye düşünüyorum, tavsiye ederim.
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?