Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Cnm sana tavsiyem bir gün fazladan protein yap hiç bise olmamış gibi devam et

selamlar,

ben haftasonları pek giremiyorum

bugünün listesini paylaşayım :

sabah:
1 haşlanmış yumurta
azıcık peynir
yulaf kepeği ekmeği

öğle :

biberli domatesli tavuk
haşlanmış karnabahar & havuç ( 2 kaşık)

akşam:
karnabahar kısırı

ben ilk hafta 2 kilo vermişim gerçekten şaşırdım o kadar olmaz sanıyordum çok mutluyum
Çok iyi gitmiş cnm bende 1.7 verdim
Haftasonu gezmekteydik cumartesi biraz aç kaldım ama kaçamak yapmadım pazar zaten ödül öğünümde vardı zorlanmadım ama biraz abarttım galiba reglide olunca tartılma işini erteledim
Bugün ekspres 3. Haftanın 1. Gününe başladım tekrardan yarın tartılıp bilançoyu görcem bakalım 2 haftada ne kadar gitmiş :)

Cnm aynı yemeği iki Ogün yeme istersen tartıda duraklamaya neden oluyo birde akşam proteinin yok yoğurt ayran bari ekle

Cnm aynı yemeği iki Ogün yeme istersen tartıda duraklamaya neden oluyo birde akşam proteinin yok yoğurt ayran bari ekle
yaa , onu düşünmedim hiç. :S
yoğurt her daim yiyorum canım ondan atlıyorum bazen .

bir de şey dicem , light yoğurt yerine ev yoğurdu yesek çok etkiler mi sence

yaa , onu düşünmedim hiç. :S
yoğurt her daim yiyorum canım ondan atlıyorum bazen .

bir de şey dicem , light yoğurt yerine ev yoğurdu yesek çok etkiler mi sence

ben yiyorum, yüzünü yemiyorum ama, etkiliosa da etkilesin, hayatım boyunca light tüketemicem nasılsa

o günlerde benim canım en çok tatlı çeker. şöylebir durum varki gerçekten uzun yapılan diyetlerde böyle duygu durumları olabiliyor. kendini kötü hissetme bence insanız sonuçta zaaflarımız var. ama bak vücut bile artık yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri kabul etmiyor demekki aslında iyi bişey. 2 gün protein yap sonra aynen devam.

tatlandırıcım var, kek yapıyorum, çokta güzel oluyor :)

inşallah bu haftada istediğin sonucu alırsın. bende hastayım 2. haftamda 3. günüm ama iş yerinde nuhut yemeği vardı benimde hastalıktan halim yoktu akşam hazırlayamadım mecburen yedim artık 6. gündeki bakliyata saycam o gün yemicem kendimce böyle bir çözüm düşündüm olurmu sence.

tutan bir kekein varsa tarif verebilirmisin

#104617 resimleri de var burda, denenmiş kesin tutan tarif

çok teşekkür ederim kızlar, ben biraz ağır yapıyordum diyeti işkence gibi. sadece krep ve saf protein ile. ekmek kek gibi şeyleri hiç yapmadım tatlandırıcı da kullanmıyordum. ama biraz önce tatlandırıcı aldım değişik tariflere açığım. tam da kek tariflerine bakacaktım, çok teşekkürlerrr midem o kadar kötü ki hiçbir şey yemeye cesaret edemedim dünden beri, ilk olarak kek iyi gelir umarım :)
aa bir de ben 4 gündür açlık otu çayı yapıyorum ve mide ağrılarımın sebebi sanırım ishal olmam. ama değer diye düşünüyorum, tavsiye ederim.

Benim hiç böyle bi durumum olmadı daha ama bozacağına bu da bi çözüm olabilir tabi denemeden bilemezsin cnm sonuçta nohutu yemişsin öyle yapman mantıklı

Ben de biraz kabızlık çektim benim sorunumu ingiliz karbonatı çözdü cnm ama sonra elma kromlu çay aldım oda çok işe yaradı aklında bulunsun denemediysen ishal yapmıyo bunlar daha makul çıkıyorsun tuvalete:))

Canım kendini yıpratıp böyle zor durumlara düşeceğine dukanı tam anlamıyla yapsan ya? Baştan beri ağır yaptığın için kaçamak yapma ve bıkma eğilimi olmuş sende. Bence şu andan itibaren dukan ne diosa öyle yap, kekini yap ama tatlı ihtiyacın varsa ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…