- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
Arada kiraz sapı çayı ile kahvede ictimBugünkü menüm
Sabah
Kıymalı az domates ve biberli yumurta
Çay
Ara
Ayran
Akşam
Et haşlama
Yoğurt
Bir domates
10 mekik
1 saat pilates
2 litre su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada kiraz sapı çayı ile kahvede ictimBugünkü menüm
Sabah
Kıymalı az domates ve biberli yumurta
Çay
Ara
Ayran
Akşam
Et haşlama
Yoğurt
Bir domates
10 mekik
1 saat pilates
2 litre su
merhaba Hoşgeldinz :)selam arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim şimdilik sizleri takipteyim
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim şimdilik sizleri takipteyim
çok hoş buldum canm burda arkadaşların daha candan ve sıcak oldukları kesin teşekkür ederimmerhaba Hoşgeldinz :)
çok iyi vermişsin benim o kadar olmayacak galiba bugün ödül öğününü abarttım ama işin güzelliğide orada sanırımBugün 10.Günde 2.5 kilo verdim cnm
merhaba bende yeniyim bu işlerde bir hafta oldu dukan ekspres yapıyorum sen hangisini yapmayı düşünüyorsunselam arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim şimdilik sizleri takipteyim
Hoşgeldin benimde ekspres de 2. Haftam ilk hafta ne kadar verdin cnmmerhaba bende yeniyim bu işlerde bir hafta oldu dukan ekspres yapıyorum sen hangisini yapmayı düşünüyorsun
Hoşgeldin cnmçok hoş buldum canm burda arkadaşların daha candan ve sıcak oldukları kesin teşekkür ederim![]()
Regli olcam belki buyüzden bu hafta istediğim gibi gitmiyorçok iyi vermişsin benim o kadar olmayacak galiba bugün ödül öğününü abarttım ama işin güzelliğide orada sanırım
bende canm duman ekspiresi düşünüyorum daha önce normal diyet yaptım tabi diyetisyen yardımı ile 85 den 70 e kadar düşmüştüm 1 yİl önce 1 yılda tekrar aldım koruyamadım birde daha önce sigara kullanıyordum 1 yİl oldu bırakalı ondan mı koruyamadım acaba tekrar şiştimmerhaba bende yeniyim bu işlerde bir hafta oldu dukan ekspres yapıyorum sen hangisini yapmayı düşünüyorsun