Sigarayla alakası yok cnm diyetisyenle yaptığın diyetinde başarılı olması için koruma yapmak gerekiyo yoksa geri geliyobende canm duman ekspiresi düşünüyorum daha önce normal diyet yaptım tabi diyetisyen yardımı ile 85 den 70 e kadar düşmüştüm 1 yİl önce 1 yılda tekrar aldım koruyamadım birde daha önce sigara kullanıyordum 1 yİl oldu bırakalı ondan mı koruyamadım acaba tekrar şiştim
haklısın cnm koruyamadımSigarayla alakası yok cnm diyetisyenle yaptığın diyetinde başarılı olması için koruma yapmak gerekiyo yoksa geri geliyo
Benimde öyle olmuştu da...haklısın cnm koruyamadım
en çok dukan veya dukan ekspres yapanlar hangi zayıflama grubunda arkadaşlar bende girmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı
cnm hoş buldumHoşgeldin cnm
Regli olcam belki buyüzden bu hafta istediğim gibi gitmiyor
Çok abartmasaydın benim 200 geri gelmişti
CanımmmmBugünkü menüm
Sabah
İki sütte yumurta
Az peynir
Çay
Öğle
Ayran
Nescafe
1 yeşil elma bu kendime odulum yoksa dukanda yok
Akşam
Ali nazik
Cacık domates
2.5 litre su
ben ilk hafta 2 kilo vermişim gerçekten şaşırdım o kadar olmaz sanıyordum çok mutluyumHoşgeldin benimde ekspres de 2. Haftam ilk hafta ne kadar verdin cnm
koruma yapmak vermekten daha önemli biliyormusun. bir şekilde veriliyor ama koruma yapmadığın zaman tekrar alıyorsun ve daha zor veriyorsun.bende canm duman ekspiresi düşünüyorum daha önce normal diyet yaptım tabi diyetisyen yardımı ile 85 den 70 e kadar düşmüştüm 1 yİl önce 1 yılda tekrar aldım koruyamadım birde daha önce sigara kullanıyordum 1 yİl oldu bırakalı ondan mı koruyamadım acaba tekrar şiştim
her hangi bir şart varmı yoksa katıldım diyip katılabiliyormuyuz çok isterim banada faydası olurCanım biz keremcemimle 5. Takımdayız, bak takımlara gel sende..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
aynen dediğiniz gibi oldu şimdi daha zorlanıyorum aynı şeyleri yapsamda daha uzun sürede kiloda düşüş oluyor haklısınızkoruma yapmak vermekten daha önemli biliyormusun. bir şekilde veriliyor ama koruma yapmadığın zaman tekrar alıyorsun ve daha zor veriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?