Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O biliyor cnm önce ona atıyorum menüyü bişey demedi ama bi dahaki sp de hiç yemeyim bakalım nasıl olcak :)
Ooo omuzlarına dahada sorumluluk yükledin hoşuma gitti bakalım inşallah bu hafta daha fazla gider çünkü bu hafta spor da yapıyorum şimdi leslie 3 mile başlıyorum cnmTamamdır canım, bende seni takipteyim, dukan expressi ilk deneyen sensin çevremde, inşallah 2. Hafta da ilk hafta gibi verirsin :)
Cnm ben dedim birer adet yiyebilirsin salatalik tursu hakkının yerine hemde bağırsakları çalıştırıcı geçen haftaki menude de vardı 1kg vermişti inş yine verirsin zaten sen sebze günlerinde de çok az yiyorsun
çook sevindim senin adına :)Bugün benim 10. günüm. Sucuk, portakal ve alkol gibi kaçamaklarıma rağmen tartıya çıktım, çünkü 10 günde 1 bakmaya karar vermiştim tartıya. Hala inanamıyorum, 75le başlamıştım ve şimdi 71'im. Bu gazla dukanın önerdiği kiloyu (63.4) biraz daha aşağılara çekip 60ı görmek istiyorum. En son bu kiloyu gördüğümde üniversiteyi kazanmıştım. 3 yıl önceki halime dönmüş oldum. Verdiğim 4 kilocuğu herkes fark ediyor. Şimdi hazır okul da yokken yürüyüş niyetine alışveriş yapacağım ve her şeyi 1 beden küçük alacağım. Çok mutluyum hanımlar, çoook :)
çook sevindim senin adına :)
büyük bir motive olmuş
Bugün benim 10. günüm. Sucuk, portakal ve alkol gibi kaçamaklarıma rağmen tartıya çıktım, çünkü 10 günde 1 bakmaya karar vermiştim tartıya. Hala inanamıyorum, 75le başlamıştım ve şimdi 71'im. Bu gazla dukanın önerdiği kiloyu (63.4) biraz daha aşağılara çekip 60ı görmek istiyorum. En son bu kiloyu gördüğümde üniversiteyi kazanmıştım. 3 yıl önceki halime dönmüş oldum. Verdiğim 4 kilocuğu herkes fark ediyor. Şimdi hazır okul da yokken yürüyüş niyetine alışveriş yapacağım ve her şeyi 1 beden küçük alacağım. Çok mutluyum hanımlar, çoook :)
Teşekkür ederim w e n d y :) söz veriyorum cıss yok :) alışverişte M beden aldım tshirtlerimi, pantolonlar 42 bedenBir de sweatshirt alayım dedim. satış görevlisi beğendiğim birini bu sana olur diye verdi, ben de bakmadım bedenine. Eve gelince ne göreyim... L vermiş. kocaman oldu, şimdi değiştirmeye gideceğim
![]()
@w e n d y misafirlik olayı çok kötü cidden , ısrarların ardı arkası kesilmiyor.