Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öylemi keremcemim salatalık domates ve soğanı az olarak tüketebileceğimi söylediği için tükettim çok mu olmuş

Yani abartı değil, ben hiç yemiyorum ama en iyisi Ona soralım, bilirkişimiz oldu kendisi :KK70:

medusa38 medusa38 matilda34 matilda34 ün menüsüne baksan bi de sen?

Tamamdır canım, bende seni takipteyim, dukan expressi ilk deneyen sensin çevremde, inşallah 2. Hafta da ilk hafta gibi verirsin :)
Ooo omuzlarına dahada sorumluluk yükledin hoşuma gitti bakalım inşallah bu hafta daha fazla gider çünkü bu hafta spor da yapıyorum şimdi leslie 3 mile başlıyorum cnm

Yani abartı değil, ben hiç yemiyorum ama en iyisi Ona soralım, bilirkişimiz oldu kendisi :KK70:

medusa38 medusa38 matilda34 matilda34 ün menüsüne baksan bi de sen?
Cnm ben dedim birer adet yiyebilirsin salatalik tursu hakkının yerine hemde bağırsakları çalıştırıcı geçen haftaki menude de vardı 1kg vermişti inş yine verirsin zaten sen sebze günlerinde de çok az yiyorsun :-)

Bugün benim 10. günüm. Sucuk, portakal ve alkol gibi kaçamaklarıma rağmen tartıya çıktım, çünkü 10 günde 1 bakmaya karar vermiştim tartıya. Hala inanamıyorum, 75le başlamıştım ve şimdi 71'im. Bu gazla dukanın önerdiği kiloyu (63.4) biraz daha aşağılara çekip 60ı görmek istiyorum. En son bu kiloyu gördüğümde üniversiteyi kazanmıştım. 3 yıl önceki halime dönmüş oldum. Verdiğim 4 kilocuğu herkes fark ediyor. Şimdi hazır okul da yokken yürüyüş niyetine alışveriş yapacağım ve her şeyi 1 beden küçük alacağım. Çok mutluyum hanımlar, çoook :)

Bugün benim 10. günüm. Sucuk, portakal ve alkol gibi kaçamaklarıma rağmen tartıya çıktım, çünkü 10 günde 1 bakmaya karar vermiştim tartıya. Hala inanamıyorum, 75le başlamıştım ve şimdi 71'im. Bu gazla dukanın önerdiği kiloyu (63.4) biraz daha aşağılara çekip 60ı görmek istiyorum. En son bu kiloyu gördüğümde üniversiteyi kazanmıştım. 3 yıl önceki halime dönmüş oldum. Verdiğim 4 kilocuğu herkes fark ediyor. Şimdi hazır okul da yokken yürüyüş niyetine alışveriş yapacağım ve her şeyi 1 beden küçük alacağım. Çok mutluyum hanımlar, çoook :)

çook sevindim senin adına :)
büyük bir motive olmuş

tebrik ederim canım, 4 ne ki? neleri vericez dukan amcam sayesinde :) ama noolur o cıss'lara dokunma, hele alkol bir balona iğneyle dokunmak gibi diyordu dukan amca. çokta fazla bişi alma, belki 1 aya bir beden daha küçüklerine ihtiyacın olacak :KK48::KK48:

Teşekkür ederim w e n d y :) söz veriyorum cıss yok :) alışverişte M beden aldım tshirtlerimi, pantolonlar 42 beden :( Bir de sweatshirt alayım dedim. satış görevlisi beğendiğim birini bu sana olur diye verdi, ben de bakmadım bedenine. Eve gelince ne göreyim... L vermiş. kocaman oldu, şimdi değiştirmeye gideceğim :(

Teşekkür ederim w e n d y :) söz veriyorum cıss yok :) alışverişte M beden aldım tshirtlerimi, pantolonlar 42 beden :KK43: Bir de sweatshirt alayım dedim. satış görevlisi beğendiğim birini bu sana olur diye verdi, ben de bakmadım bedenine. Eve gelince ne göreyim... L vermiş. kocaman oldu, şimdi değiştirmeye gideceğim :KK43:

Olsun bi spor daha yapacaksın ne güzel işte:) bende yürüyüşe çıktım, kıyafetler bollaştı ama almıcam bişi, idare edicem sonra şok olsun millet :)

Bu arada darısı S'lere XS'lere :))

Dukan ekspres 2 . Hafta 2. Gün protein + sebze
Salı Kilo : 71.6
Aç karna ingiliz karbonatı

11.00 1 yumurta 1 kaşık lor çay

15.00 lor salatası 2 bardak çay (yeşilçay kiraz sapı tarçın karanfil karışımı)

19.00 ton balıklı salata

21.00 tarçınlı Türk kahvesi

Az sonra yulaflı yoğurt

Su 3 litre
Spor 30 dk leslie 10 dk karın hareketi

Günaydın kızlar :KK36::KK36::KK36::KK36:

dünkü menümü yazayım bende;

sabah; yoğurt

ara; dukan ekmeği, yarım dukan keki, şekersiz çay

öğle; yoğurt, fırın tavuk göğüs

ara; dukan ekmeği

akşam; 1 çatal et dürümün eti

yatmadan; 2 minik salatalık (misafirlikteydik, herşeye hayır dedim, bari meyve ye dediler, onda da salatalığı görünce salatalık yerim onu yiyim dedim, 1 tane daha verdi kıramadım artık)

su;2 lt üstü
Spor; 45-50 dk tempolu yürüyüş

@w e n d y misafirlik olayı çok kötü cidden , ısrarların ardı arkası kesilmiyor.

evet canım, diyetteyken gitmiceksin hiç bir yere, senin neyin var da diyet yapıyosun diye başlıyolar :KK11:

hele annem, kaşık kadar kaldı yüzün diyor da başka bişi demiyor :KK70::KK70:eşime dert yanıyo hele; geçen elma verdim onu bile yemedi diye (ki asla hayır diyemediğim tek şeydir)

merhaba herkese bende yeni dukancıyım ekspres yapıyorum ilk haftam 5. günümdeyim ve şimdiden 2 kiloya yakın verdim sanırım. en büyük sorunum menü belirlemek ne yemek yapsamlar..... zaten bir dertti şimdi daha dert oldu ama devam buradada anladığım kadarıyla menü paylaşılıyor belki banada fikir olur dedim. hepinize kolay gelsin

Back