merhabaa :)merhaba herkese bende yeni dukancıyım ekspres yapıyorum ilk haftam 5. günümdeyim ve şimdiden 2 kiloya yakın verdim sanırım. en büyük sorunum menü belirlemek ne yemek yapsamlar..... zaten bir dertti şimdi daha dert oldu ama devam buradada anladığım kadarıyla menü paylaşılıyor belki banada fikir olur dedim. hepinize kolay gelsin
evet takip ettiklerim var ama geçen gün bayağı bir zorlandım. çalışıyorum ve evde çocuk var ayrıca eşimde yemek seçer hal böyle olunca herkese ayrı bir şeyler yapmak gerekiyor.merhabaa :)
dukancıların baya bi instagram sayfası var kullanıyorsan .
onları takip edebilirsin menu örnekleri , yaptıkları yemekler vs.
kolay gelsin :Sevet takip ettiklerim var ama geçen gün bayağı bir zorlandım. çalışıyorum ve evde çocuk var ayrıca eşimde yemek seçer hal böyle olunca herkese ayrı bir şeyler yapmak gerekiyor.
merhaba herkese bende yeni dukancıyım ekspres yapıyorum ilk haftam 5. günümdeyim ve şimdiden 2 kiloya yakın verdim sanırım. en büyük sorunum menü belirlemek ne yemek yapsamlar..... zaten bir dertti şimdi daha dert oldu ama devam buradada anladığım kadarıyla menü paylaşılıyor belki banada fikir olur dedim. hepinize kolay gelsin
kolay gelsin :S
Allahtan eşim de diyet yapıyor , sıkıntım yok o konuda :)
Selam cnm bende dukan ekspres yapıyorum 2. Haftaya başladım geçmiş menülerimë bakabilirsinmerhaba herkese bende yeni dukancıyım ekspres yapıyorum ilk haftam 5. günümdeyim ve şimdiden 2 kiloya yakın verdim sanırım. en büyük sorunum menü belirlemek ne yemek yapsamlar..... zaten bir dertti şimdi daha dert oldu ama devam buradada anladığım kadarıyla menü paylaşılıyor belki banada fikir olur dedim. hepinize kolay gelsin
dukanımsı bişey yapıyor canımCanım hoşgeldin, yazmaya çalışıyoruz buraya da, umarım fikir verir sana.
Canım eşinde mi dukan yapıyo yoksa?? Geçen benimki kilo almaya başladı, dedim yeme bak alma kilo, aman nolcak et yer zayıflarım diyo
kolay gelsin :S
Allahtan eşim de diyet yapıyor , sıkıntım yok o konuda :)
Selam cnm bende dukan ekspres yapıyorum 2. Haftaya başladım geçmiş menülerimë bakabilirsin
dukanımsı bişey yapıyor canımbenimle birlikte o da protein ağırlıklı besleniyor.
sabah kahvaltı serbest ona . 17 kilo verdi
maaşallah süpersiniz karı-koca :)
benimki de proteini yiyo ama ekmekle, haliyle kilo almaya devam
ekmeği de sadece haftasonları yiyor. şimdi 70 kilo da sabitledi .
karı koca kilo verince epey maliyetli oldu kıyafet açısından
Bugün 10.Günde 2.5 kilo verdim cnmtabi bakarım nasıl gidiyo peki kaç kilo verdin
Ben hergün soda içtim 0 kan grubu olduğum için bakliyat bana pek iyi gelmiyor ben nişasta günlerimin birinde yağsız makarna birinde pirinçli lahana sarması kullandım cnm ve evet 6. Ve 7. Günler ama sen istersen bakliyat tüketebilirsinmatilda34 peki sana bişey sorayım tecrübeli olarak. bakliyatı kaçıncı günde ekliyorsun nohut mesela sadece 6 ve 7 demi. ayrıca soda içebiliyormuyuz.
Bugün 10.Günde 2.5 kilo verdim cnm
Evet çok zevkli gerçekten hergün yeni bişi ekliyosun heyecanla ve bu diyeti canlı motivasyonu yüksek tutuyorAy ben dukan expresi görmüş olsam kesin ona başlardım :) kiloyu güzel verdin canım, güçlendirmesi falan da yok, meyve içinde beklemiosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?