Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İyi ki yoğurt var :) ama proteini bolca tüketince acıkmıyorsun da, zaten ne kader çok protein o kadar eksi, ben yiyemiyorum gerçi artık ama :KK43:

Ligth ton tüketilebiliyo ama tadı çok kötü ki ben bayılırım aslında ton balığına, onu yiyemedim hiç :KK43:

Insan biyerden snra surekli tavuk yumrta yemkten bikiyo bilirim ama dukanin bir suru yemek tarfi var bgunden basladim deneme cesitlendirip kendimi biktirmamaya calisicam tavsiyem sende ole yap canm

Ben liht ton baliginin yarisini saat 3 bcuk gibi yedim pita ekmegi yaptim arasina yarim konserve liht ton baligini koydum incecik kcuk bi dilim domates koydum 1 tanede cok kcuk kornison tursu dgrayip yedim hem gozum hemde karnim doydu cok mutluyum :KK73:
Pita ekmegini ilk kez denedim ve tutturdum galiba dukan simlanin tariflerine bak cok gzel seyler var bende ordan bakarak bgun hem krep yaptim hemde pita ekmegi yaptim ve yulaf kepegi sinirimida gecmedm ayarladm olcak gliba ya motivem tavan yapti :KK6:

Insan biyerden snra surekli tavuk yumrta yemkten bikiyo bilirim ama dukanin bir suru yemek tarfi var bgunden basladim deneme cesitlendirip kendimi biktirmamaya calisicam tavsiyem sende ole yap canm

Ben liht ton baliginin yarisini saat 3 bcuk gibi yedim pita ekmegi yaptim arasina yarim konserve liht ton baligini koydum incecik kcuk bi dilim domates koydum 1 tanede cok kcuk kornison tursu dgrayip yedim hem gozum hemde karnim doydu cok mutluyum :KK73:
Pita ekmegini ilk kez denedim ve tutturdum galiba dukan simlanin tariflerine bak cok gzel seyler var bende ordan bakarak bgun hem krep yaptim hemde pita ekmegi yaptim ve yulaf kepegi sinirimida gecmedm ayarladm olcak gliba ya motivem tavan yapti :KK6:

Canım burda motivemizin düşmesine imkan yok :) kilo vermek en güzel bişey :)

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah kıymalı yumurta, domates

Öğle; 1 yk bol kıymalı ıspanak,yoğurtlu

Akşam; dukan keki ve dukan ekmeği 1 er dilim, toplamda 2 yk yulaf kepeği

Su 1,5 lt üstü
Spor 500 zıpzıp yapcam şimdi, yürüyüşe vakit kalmadı :KK43:

Dukan ekmeği;

4 yumurta çırpılır,
200 ml yağsız süt, 12 yk yulaf kepeği, isteğe bağlı peynir ve dereotu, 1 pakette kabartma tozu eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir. 12 e bölünür ve dilim başı 1 yk yulaf içeren ekmeğimiz hazır :) peynir eklenmezse bi miktar tuz atmakta fayda var :)

Afiyet olsun :)

Eklentiler

• IMG_2221.JPG
    IMG_2221.JPG
    103,9 KB · Görüntüleme: 44
Dukan keki;

4 yumurta 4 yk tatlandırıcı ile çırpılır,
200 ml süt, 1 çay k. Tarçın, 1 limon kabuğu ve suyu, 1 pakette kabartma tozu ve 12 yk yulaf kepeği eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir, 12 e bölünür, bir dilime 1 yk yulaf içeren kekimiz hazır :)

Afiyet olsun:)

Eklentiler

• IMG_2220.JPG
    IMG_2220.JPG
    77 KB · Görüntüleme: 44
Ooo grup hareketlenmiş bakmayalı :) ben de bugün PS yaptım. kalvaltıda bolca peynir, domates, salatalık ve sahanda sucuklu yumurta yedim(yağ hiç kullanmadım) sonra biraz hindistan cevizi ve portakal yedim :( akşam için ise dışarıdaydım, tavuk şiş söyledim, yanındaki yağsız salatayı da yedim. eve gelince tarçınlı süt içtim tatlı niyetine. bir de dün 2 kadeh şarap içtim :( kızlar ben çok motiveyim aslında ama bu kaçamaklarıma engel olamıyorum. siz nasıl beceriyorsunuz kaçamak yapmamayı? dün arkadaşlarımla dışarıdaydım ve girdiğimiz 4. bara kadar alkol kullanmamıştım arkadaşlarıma rağmen. ama sonra pes edip şarap içtim. o da dukan yemeklerde 3 yemek kaşığı izin veriyor diye.. kaçamak yaparken böyle de kendimi rahatlattım. çok utanıyorum :(

günaydıııın

geçen hafta izinliydik eşimle az biraz gezdik geldik :)
pek fırsatım olmadı girmeye .

geçen hafta iki öğün yaptım , sabahları normal dukan usulü kahvaltı ama akşam yemeği bazen sapıttı . detay vermek istemiyorum :D
toplam 410 dk yürüme bandında yürüyüş yaptım .( gün içerisindeki yürümleri saymadım)
o kadar kaçamağa rağmen 0.8 kg verdim yine de.

Ooo grup hareketlenmiş bakmayalı :) ben de bugün PS yaptım. kalvaltıda bolca peynir, domates, salatalık ve sahanda sucuklu yumurta yedim(yağ hiç kullanmadım) sonra biraz hindistan cevizi ve portakal yedim :KK43: akşam için ise dışarıdaydım, tavuk şiş söyledim, yanındaki yağsız salatayı da yedim. eve gelince tarçınlı süt içtim tatlı niyetine. bir de dün 2 kadeh şarap içtim :KK43: kızlar ben çok motiveyim aslında ama bu kaçamaklarıma engel olamıyorum. siz nasıl beceriyorsunuz kaçamak yapmamayı? dün arkadaşlarımla dışarıdaydım ve girdiğimiz 4. bara kadar alkol kullanmamıştım arkadaşlarıma rağmen. ama sonra pes edip şarap içtim. o da dukan yemeklerde 3 yemek kaşığı izin veriyor diye.. kaçamak yaparken böyle de kendimi rahatlattım. çok utanıyorum :KK43:

günaydıııın

geçen hafta izinliydik eşimle az biraz gezdik geldik :)
pek fırsatım olmadı girmeye .

geçen hafta iki öğün yaptım , sabahları normal dukan usulü kahvaltı ama akşam yemeği bazen sapıttı . detay vermek istemiyorum :KK70:
toplam 410 dk yürüme bandında yürüyüş yaptım .( gün içerisindeki yürümleri saymadım)
o kadar kaçamağa rağmen 0.8 kg verdim yine de.

kaçamaklı hatunlar sizi, mutlu haftalar :)

Slm dukancılar
Dünkü ödüllü dükan gününden sonra haliyle geri gelen kilo oldu 1. Haftayı 72.1 le tamamladım.73.6 dan 72.1 e düşmüş oldum yani 1.5 kilo verdim. Bugün baştan başlıyorum bu hafta niyetim spora ağırlık vererek 69.9 görüp takımıma geri dönmek buda 2.2 kilo eder.herkese bol eksili bir hafta dilerim:))

Ooo grup hareketlenmiş bakmayalı :) ben de bugün PS yaptım. kalvaltıda bolca peynir, domates, salatalık ve sahanda sucuklu yumurta yedim(yağ hiç kullanmadım) sonra biraz hindistan cevizi ve portakal yedim :KK43: akşam için ise dışarıdaydım, tavuk şiş söyledim, yanındaki yağsız salatayı da yedim. eve gelince tarçınlı süt içtim tatlı niyetine. bir de dün 2 kadeh şarap içtim :KK43: kızlar ben çok motiveyim aslında ama bu kaçamaklarıma engel olamıyorum. siz nasıl beceriyorsunuz kaçamak yapmamayı? dün arkadaşlarımla dışarıdaydım ve girdiğimiz 4. bara kadar alkol kullanmamıştım arkadaşlarıma rağmen. ama sonra pes edip şarap içtim. o da dukan yemeklerde 3 yemek kaşığı izin veriyor diye.. kaçamak yaparken böyle de kendimi rahatlattım. çok utanıyorum :KK43:
Zaten sabahta sucuk yemisin akşam için üzülme o günü unutup yeni bir güne başla

Slm dukancılar
Dünkü ödüllü dükan gününden sonra haliyle geri gelen kilo oldu 1. Haftayı 72.1 le tamamladım.73.6 dan 72.1 e düşmüş oldum yani 1.5 kilo verdim. Bugün baştan başlıyorum bu hafta niyetim spora ağırlık vererek 69.9 görüp takımıma geri dönmek buda 2.2 kilo eder.herkese bol eksili bir hafta dilerim:))
İnşallah cnm olacak :-)

Dukan ekspres 2. Hafta 1. Gün protein
2. Hafta pazartesi kilo 72.1

11.00: 1 kaşık lor dukan krebi 1 haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme 2 dilim domates salatalık

14.00 ayran salatalık

16. 00 lor peyniri domates salatalık

17.00 maden suyu

19.00 tavuk sote domates soğan

Şimdi sade türk kahvesi ardından 45 dk leslie yapıcam

Su 3 litre

Dukan 5+5 1. Protein günü;

Sabah; 2 yumurta, kk peynir, şekersiz çay

Öğle; dukan keki + dukan ekmeği 1 er dilim, yoğurt, şekersiz çay

Akşam; ızgara et, biraz acı sos, ayran

Su; 2lt üstü

Spor; 1 saate yakın bebek arabasıyla yüksek tempoda yürüyüş

Dukan ekspres 2. Hafta 1. Gün protein
2. Hafta pazartesi kilo 72.1

11.00: 1 kaşık lor dukan krebi 1 haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme 2 dilim domates salatalık

14.00 ayran salatalık

16. 00 lor peyniri domates salatalık

17.00 maden suyu

19.00 tavuk sote domates soğan

Şimdi sade türk kahvesi ardından 45 dk leslie yapıcam

Su 3 litre

Canım çok güzel menü yanlız sebzeye bugünden geçmiş misin? Ben saf protein günlerinde çiğ olarak hiç sebze yememeye çalışıyorum sadece tavuk sote falan yapacaksam yarım domates yarım soğan falan ekliyorum.

Canım çok güzel menü yanlız sebzeye bugünden geçmiş misin? Ben saf protein günlerinde çiğ olarak hiç sebze yememeye çalışıyorum sadece tavuk sote falan yapacaksam yarım domates yarım soğan falan ekliyorum.
Öylemi keremcemim salatalık domates ve soğanı az olarak tüketebileceğimi söylediği için tükettim çok mu olmuş

Back