Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ben takım kurallarını okudum, o kadar aktif olabileceğimi düşünmediğim için hiç düşünmemiştim. ama olabilir sizi takipteyim :) ben 21 yaşındayım öğrenciyim, istanbulda. boyum 170 kilom 75 o_O dukan 63 olmam gerektiğini söylüyor, 26 aralığa kadar da bu kiloya ulaşacağımı. hep beraber veririz umarım kiloları :)

Hoşgeldin tekrar, inşallah vericez :)

bıktığım an sebzeyi dahil edeceğim :)

Bence dukan amcayı dinle ve onun dediği gibi yap, tiksinip diyeti toptan bırakma ihtimalin var çünkü :( zaten meyve yok sebzeler güzellik katıyor burda :)

Hoşgeldin tekrar, inşallah vericez :)

Bence dukan amcayı dinle ve onun dediği gibi yap, tiksinip diyeti toptan bırakma ihtimalin var çünkü :KK43: zaten meyve yok sebzeler güzellik katıyor burda :)

Biraz önce mantarlı omlet yaptım. pul biberle çok güzel oldu. 6. günümde sebzeye geçmiş oldum böylelikle. galeta tarifini yanlış tavada yaptığım için parçalandı, omlet benzeri garip, cıvık bir şey oldu. bu konuda önerileriniz var mıdır acaba? :)

Biraz önce mantarlı omlet yaptım. pul biberle çok güzel oldu. 6. günümde sebzeye geçmiş oldum böylelikle. galeta tarifini yanlış tavada yaptığım için parçalandı, omlet benzeri garip, cıvık bir şey oldu. bu konuda önerileriniz var mıdır acaba? :)

Ben ekmek yapıyorum canım, şahsen kreşten daha çok hoşuma gidiyo, bulayım tarifini paylaşayım, tavsiye ederim fırının varsa süper :)

Dukan ekspres 6. Gün protein+sebze +2 meyve+2 dilim tbe.+40 gr peynir +200 gr nişasta

Cumartesi tartı 71.9 sabit

Sabah yağlı peynir lor peyniri 1 yumurta domates salatalık 1 mandalina 1 dilim ekmek

Öğle tavuklu salata ayran

Ara yulaflı yoğurt 1 çk keten tohumu 1 mandalina

Akşam makarna yağsız pancar haşlama sarımsaklı yoğurt

Az önce Salatalık

Su 3 litre

Dünkü menümü paylaşayım bende;

Sabah dukan krep, kk peynir, domates

Ara bi havuç

Öğle; bol kıymalı ıspanak 3 yk, üstü bollca yoğurt

Akşam; fırın tavuk göğüs çok az ama, biraz acı sos, 1-2 yudum zero.

resmini çekmedim canım ama ben bildiğin keki şekersiz yapıyorum öle tarif edeyim sana, 3 yumurtayı çırpıp üstüne 1 çay bardağı süt 1 çay kaşığı şeker 8 yk da yulaf biraz da kabartma tozu ekleyip karıştırıp fırında pişiriyorum, 8 e bölüyorum ve o benim 4 günlük yulaf ekmeğim oluyo, bi sonrakine çekeyim resmini ama senin tarifleri deneyeceğim :KK48::KK48:

valhalla valhalla ekmek tarifim.

Slmm arkadaslar bende araniza katilmak istyorum dukana basladim bgun 3. Gunum 6 gun atak verdi dukan bana diyete basladigim kilo 76.1 bu sabhki kilom 74.1 dukana gore olmam gereken kilo 58.5 kilo yani baya bi uzun yolum var ben kitabi okumadim ama alicam bi kac gune simdilik netten bakiyorum aklima takilan seylere peki araniza katilmam icin uygulamam gereken bisyler varmi beni aydinlatirsaniz sevinirim:KK24::KK58:

Slmm arkadaslar bende araniza katilmak istyorum dukana basladim bgun 3. Gunum 6 gun atak verdi dukan bana diyete basladigim kilo 76.1 bu sabhki kilom 74.1 dukana gore olmam gereken kilo 58.5 kilo yani baya bi uzun yolum var ben kitabi okumadim ama alicam bi kac gune simdilik netten bakiyorum aklima takilan seylere peki araniza katilmam icin uygulamam gereken bisyler varmi beni aydinlatirsaniz sevinirim:KK24::KK58:

Canım hoşgeldin aramıza, gördüğün gibi biraz sessiz bir grup burası, valhalla valhalla ya da bahsetmiştim, medusa38 medusa38 ve ben 5. Takım cuma zayıflama yarışmasındayız, sende bir bak oradaki takımlara, daha motive ediyor güzel oluyor ama buradan da menülerimizi ve cuma günleri kilolarımızı paylaşıyoruz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-20907

Benim de 1,5 haftaya 2. Ayım biticek ve 7 kilo verdim, inşallah biraz daha yolum var :)

Canım hoşgeldin aramıza, gördüğün gibi biraz sessiz bir grup burası, valhalla valhalla ya da bahsetmiştim, medusa38 medusa38 ve ben 5. Takım cuma zayıflama yarışmasındayız, sende bir bak oradaki takımlara, daha motive ediyor güzel oluyor ama buradan da menülerimizi ve cuma günleri kilolarımızı paylaşıyoruz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-20907

Benim de 1,5 haftaya 2. Ayım biticek ve 7 kilo verdim, inşallah biraz daha yolum var :)

Cok gzel kilo vermissin canim ben uzun zaman once diyet yaptim ve 63 kiloya kadr dustum o siralar bende 2. Takimdaydim ama sonra hamilelik dusuk araya girince tekrar aldim kilolarimi geriye smdi tekrar adam akilli vermek ve almamk istyorum oyuzden dukana basladim 2. Takimdan ayrilmistim 65 kiloyken ayrildim smdi baska takuma suanki kilomla geri donebiliyosam hemn gelirim 5. Takima ama sanirim ayrildigim kiloda donmek zorundayim diye biliyorum ozmana kadar hic bi takima giremicem anlasilan :KK43:

Cok gzel kilo vermissin canim ben uzun zaman once diyet yaptim ve 63 kiloya kadr dustum o siralar bende 2. Takimdaydim ama sonra hamilelik dusuk araya girince tekrar aldim kilolarimi geriye smdi tekrar adam akilli vermek ve almamk istyorum oyuzden dukana basladim 2. Takimdan ayrilmistim 65 kiloyken ayrildim smdi baska takuma suanki kilomla geri donebiliyosam hemn gelirim 5. Takima ama sanirim ayrildigim kiloda donmek zorundayim diye biliyorum ozmana kadar hic bi takima giremicem anlasilan :KK43:

Canım kaptanlardan birine sorarız, olmazsa liste dışı muhabbete katılırsın bi süre sonra girersin :) sanırım kilosunun %5nden fazlasını alanlar direkt girebiliyo bi hesaplasınlar, yoksa muhabbete devam ordan, medusa38 medusa38 var dukan ustası :) menülerimizi falan değerlendiriyor fikir veriyor, bu hafta liste birincisi oldu hatta :) o bize destek verir motive eder korkma :) zaten yakında tüm kk yı ya dukancı ya da dukan expressci yapacak :)

Canım kaptanlardan birine sorarız, olmazsa liste dışı muhabbete katılırsın bi süre sonra girersin :) sanırım kilosunun %5nden fazlasını alanlar direkt girebiliyo bi hesaplasınlar, yoksa muhabbete devam ordan, medusa38 medusa38 var dukan ustası :) menülerimizi falan değerlendiriyor fikir veriyor, bu hafta liste birincisi oldu hatta :) o bize destek verir motive eder korkma :) zaten yakında tüm kk yı ya dukancı ya da dukan expressci yapacak :)
Ya değilmi dükan furyası başlattık :-)

Cok guzel canm :) sorarsan sevinirim insallah takima girebilirim takimdayken daha motive oluyorum cunku ozman bugunden itibaren burda menumu paylasmaya basliyorum bende simdiden her ikinize yardimlarinizdan dolayo tesekkur ederim :KK200::KK66:

Hoşgeldin aramiza

Dünkü menüm

Kahvalti 2 haslanmis yumurta

Aralarda bol su

Ogle 2 yumrtanin beyazini yedim annemdeydim kendime gore en uygun yicek buydu cunku :)

Yine bol su

Aksam haslanmis didiklenmis tavuk üzerine yogurt toz kirmizi biber ve nane ekledim
2 bardak zero ictim

Saat 9 gibi 3 kasik yogurtun icine 1.5 yulaf kepegi koyup yedim

2 lt su ictim 2 kupa yesil cay ictim gun boyu

Bugunku menum
Sabah
Dukan krep 1 tane
Lor peynirli 2 yumrta

Sonrasinda su ve yesil cay aciktgimda yogurt yicem aksamda karar veremedim ne yapsam onerisi olan varmi ? :KK66:

Dünkü menüm

Kahvalti 2 haslanmis yumurta

Aralarda bol su

Ogle 2 yumrtanin beyazini yedim annemdeydim kendime gore en uygun yicek buydu cunku :)

Yine bol su

Aksam haslanmis didiklenmis tavuk üzerine yogurt toz kirmizi biber ve nane ekledim
2 bardak zero ictim

Saat 9 gibi 3 kasik yogurtun icine 1.5 yulaf kepegi koyup yedim

2 lt su ictim 2 kupa yesil cay ictim gun boyu

Bugunku menum
Sabah
Dukan krep 1 tane
Lor peynirli 2 yumrta

Sonrasinda su ve yesil cay aciktgimda yogurt yicem aksamda karar veremedim ne yapsam onerisi olan varmi ? :KK66:

Valla menüler süper bence, olayı çözmüşsün :) bence balık olabilir alabilirsen :) diğer menüleri okumak fikir veriyor açıkcası.

Ben sorarım ama çok bilgim yok senden, takıma gelip sen sorsan ya? Takım değişikliği de liste dışı da olabiliyor bildiğim kadarıyla.

Bu arada ben biraz gec kahvalti yapiorum saat 11-12 arasi 3 4 saat sonrada ogle yemegi tarzi hafif biseyler yiyorum aksamda en gec 7 yemek yiyorum ama dukanda istedigin zman yenildigi icin karnim kazindignda canim bseyler cektiginde yogurt yemegi dusunuyrum o saatten snra

Valla menüler süper bence, olayı çözmüşsün :) bence balık olabilir alabilirsen :) diğer menüleri okumak fikir veriyor açıkcası.

Ben sorarım ama çok bilgim yok senden, takıma gelip sen sorsan ya? Takım değişikliği de liste dışı da olabiliyor bildiğim kadarıyla.

Saol canim cok okudum arastirdim ama ogrenicegim cok sey var dukanda liht ton baligi var onumu yesem biledim

Olemi ozman ben gelim bi sorim :KK66:

Bu arada ben biraz gec kahvalti yapiorum saat 11-12 arasi 3 4 saat sonrada ogle yemegi tarzi hafif biseyler yiyorum aksamda en gec 7 yemek yiyorum ama dukanda istedigin zman yenildigi icin karnim kazindignda canim bseyler cektiginde yogurt yemegi dusunuyrum o saatten snra

İyi ki yoğurt var :) ama proteini bolca tüketince acıkmıyorsun da, zaten ne kader çok protein o kadar eksi, ben yiyemiyorum gerçi artık ama :(

Saol canim cok okudum arastirdim ama ogrenicegim cok sey var dukanda liht ton baligi var onumu yesem biledim

Olemi ozman ben gelim bi sorim :KK66:

Ligth ton tüketilebiliyo ama tadı çok kötü ki ben bayılırım aslında ton balığına, onu yiyemedim hiç :(

Back